Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσομανουλάκια μου!!!

Τι κάνετε??? Δεν εχω προλάβει πάλι να σας διαβάσω...το χουμε ρίξει στο παιχνίδι με τον μικρό και είμαι ξεθεωμένη..τις δουλειές του σπιτιού με το ζόρι τις φέρνω εις πέρας...

zottepyjama καλώς όρισες!!!!!!!!!! Καλώς να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!! Δώσε μας πητ να σε προσθέσουμε στη λίστα μας!!! τι εξετάσεις έχετε στο Βέλγιο αλήθεια???? Β επιπέδου έχετε??? Τι καιρό κάνει?? Τι γλώσσα μιλάτε?? Πώς βρεθηκες εκεί???

Σε όλες στελνω φιλάκια πολλά!!

Πάω να μαγειρέψω και να νοικοκυρευτώ...σμουατςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο επομενο δεμα απο ελλαντα, να ζητησεις να σου στειλουν!!!

εννοειται, το προηγουμενο ειχε γιγαντες που ειναι δυσευρετοι εδώ και ξεχασα να ζητησω και μαυροματικα. το επομενο θα αργησει ομως μαλλον

KJO7p2.png

Καλημέρα κοριτσομανουλάκια μου!!!

Τι κάνετε??? Δεν εχω προλάβει πάλι να σας διαβάσω...το χουμε ρίξει στο παιχνίδι με τον μικρό και είμαι ξεθεωμένη..τις δουλειές του σπιτιού με το ζόρι τις φέρνω εις πέρας...

zottepyjama καλώς όρισες!!!!!!!!!! Καλώς να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!! Δώσε μας πητ να σε προσθέσουμε στη λίστα μας!!! τι εξετάσεις έχετε στο Βέλγιο αλήθεια???? Β επιπέδου έχετε??? Τι καιρό κάνει?? Τι γλώσσα μιλάτε?? Πώς βρεθηκες εκεί???

Σε όλες στελνω φιλάκια πολλά!!

Πάω να μαγειρέψω και να νοικοκυρευτώ...σμουατςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς σας βρήκα!

Πητ εχω 12/06 αλλα μου την έχει αλλάξει 2 φορες γιατι ο μπεμπης μεγαλωνε πολύ. Τις ίδιες εξετασεις έχουμε βρε με ελλάδα! Πιο φθηνές όμως αν σε καλύπτει ασφάλεια. Β επιπέδου εχω στις 10/02.

Απο καιρό, μας έχει κάνει πολύ ήπιο χειμώνα φέτος και όλοι περιμένουν επιδείνωση το φεβρουαριο. Τώρα έχει γύρω στους 5 βαθμους και εγώ κρυώνω πολυυυυυ. Παρόλο που είμαι κοντα 6 χρόνια εδώ, δεν το έχω συνηθίσει ακόμη το κρύο.

Φλαμανδικά μιλάμε εδώ που είμαι αλλα στην ουσια είναι τα ολλανδικά με λιγο πιο εκλεπτυσμενη προφορά. Ηρθα για να σπουδασω και τελικά έμεινα... γνώρισα και τον μπαμπά του μπεμπη που κυοφορώ ντε... γι'αυτο εχω μεινει. αλλα θελουμε να ερθουμε ελλάδα σύντομα. κανα χρόνο μετα τη γεννηση του μπεμπη λεμε.

αυτα.

τα στομαχια σας πως πανε? με πεθανε το σπανακορυζο.

KJO7p2.png

λες να φταιει το σπανακι;; εφαγα σπανακοπιτα κ γω, κ με πιασε λιγο τωρα μια καουριτσα!

το σπανακι είναι σιγουρα :)

συγγνωμη που θα γίνω τόσο περιγραφικη τώρα αλλά εφάγα και χθες λιγο και το πρωι στην τουαλετα βγηκε αυτουσιο. σορυ και παλι.. αλλα μαλλον το εντερακι δεν το αντεχει

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

σου πεσε βαρυ ε; ε αστο, μη φας αλλο. σε ενοχλουσε κ προ εγκυμοσυνης;

οχι τιποτα δε με ενοχλουσε προ εγκυμοσυνης. θελω να γουρουνιαζω και τωρα οπως και πριν. αλλα δεν μπορω. ισως βεβαια ειναι καλυτερα για να μην παρω κιλα. ποσα εχεις βαλει εσυ?

KJO7p2.png

7 κ το σαββατο μπαινω στην 21........

καλα ειναι? τωρα που το λες και εγω 7. ήμουν 54 και τώρα ειμαι 61. Και εγώ το σάββατο μπαινω στη 21. πως το μετρας? απο τελευταια περιοδο εγώ. ειχα 13 σεπτεμβρη.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω κατεβασει στο κινητο μου μια εφαρμογη. αλλα δες κ δω http://www.pregnology.com/

α ευχαριστω, αυτο μου λεει πητ βεβαια στις 20/06. ειναι επειδη η γιατρος μου μετραει το μωρο με βαση τελευταια περιοδο και βγαινει παντα πιο μεγαλο. για αυτο μου δινει αλλη πητ καθε φορα.

KJO7p2.png

για το μωρο που λες, αυτες τις μερες κατι νιωθω.... σε καμια περιπτωση κλωτσια αλλα ενιωσα προχθες μια φουσκα να σπαει στη κοιλια μου, χθες τ απογευμα ενα τοκ τοκ απο μεσα, σαν καποιος να με χτυπησε με το δαχτυλο ..κ χθες που κοιμομουν πλαγιομπρουμυτα..ενιωσα ενα βαρος ξαφνικο στην πλευρα της κοιλιας που χα πλακωσει..

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

για το μωρο που λες, αυτες τις μερες κατι νιωθω.... σε καμια περιπτωση κλωτσια αλλα ενιωσα προχθες μια φουσκα να σπαει στη κοιλια μου, χθες τ απογευμα ενα τοκ τοκ απο μεσα, σαν καποιος να με χτυπησε με το δαχτυλο ..κ χθες που κοιμομουν πλαγιομπρουμυτα..ενιωσα ενα βαρος ξαφνικο στην πλευρα της κοιλιας που χα πλακωσει..

και εγώ κατι τετοια νιωθω, εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη. θελω να νιωσω κατι ξεκάθαρο. να νιωσω μπουνιτσα η πατουσακι... αντεεε

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...