Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγω κοριτσια της δινω το advance το ασπρο χωρις κατι αλλο και την κραταει χαλαρα 3 ωρο!

Σημερα εφαγε στις 6:30 το γιαουρτακι αλλα δεν ξερω τι εχει παλι και δεν θελει ουτε γαλα να πιει απο τοτε!Μονο νερακι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα το γιαούρτι τους κρατάει πάντως αν φάνε καλά...κάποιες φορές τρώνε το μισό οπότε αν πεινάσουν μετά τους δίνω το άλλο μισό...αν τους δώσω κ κάτι άλλο μετά το γιαούρτι δεν θα μου πιουν καθόλου γάλα μετα το μπάνιο κ άρα θα ξυπνήσουν πιο νωρίς το βράδυ για μαμ...συνήθως 20.00-20.30 κάνουμε μπάνιο μετά γαλατάκι κ τους βάζω για ύπνο..

εγω για να είμαι ειλικρινείς δεν ρώτησα τον ντοκ συγκεκριμένα για το φρέσκο γάλα..μου είπε πως εκτός απ'αυτά τα 3-4 πραγματα που είπαμε πως θα φάνε μετά τον χρόνο μπορώ να δώσω τα πάντα!τον ρώτησα κιόλας αν μπορώ να κάνω κρέμα βρωμη,σιμιγδαλι κτλ κ μου είπε ναι..βέβαια δεν διευκρινίσαμε νερό ή γαλα.. να κάνω κ ίσως μια χαζή ερωτηση βρε κορίτσια! πως γίνεται να επιτρέπεται το γιαούρτι,το τυρι κτλ κ να μην σας αφήνει το γαλα? δεν είπαμε να το πιουν αλλά μέσα στην κρέμα το θεωρω το ίδιο με το γιαούρτι!

lZDVp3.png

με μας το κακό είναι ότι το χειρότερό του γεύμα είναι το μεσημεριανό, σπάνια το τρώει όλο κ καμιά φορά τρώει λίγο κ του το ξαναδίνω στο 2ωρο...

κι εμείς αργά κοιμόμαστε, 22:30-23:00 κ καμιά φορά πιάνουμε 24:00...

βέβαια μου κοιμάται το απόγευμα, δοκίμασα να το καθυστερήσω για να κοιμηθεί μια κ καλή για βράδυ με αποτέλεσμα να κοιμηθεί 9 να ξυπνήσει 10 και να μην έχει ύπνο μέχρι τη 1!

Διαφημίσεις

Κι εμενα το ιδιο!Απαγορευει τον φρεσκο πριν τον χρονο!

Καρδουλα σου κοιμουνται δηλ. Κατα τις 9???Ζηλευω τρελα!Στην καλυτερη μου κοιμαται 11 και ξυπναει 8:30-9!

αν σκεφτείς οτι εμένα όμως το πολύ να κοιμηθούν από 2 μισάωρα όλη την μέρα το βράδυ δεν αντέχουν πιο αργά!πολύ σπάνια θα κοιμηθούν μεσημέρι ή απογευματάκι (ειδικά ο μικρός στους 10 μήνες κοιμήθηκε μια φορά ένα 3ωρο για μεσημέρι προχθές) κι όταν συμβαίνει είναι το πολύ για καμιά ώρα..σε αυτήν την περίπτωση άντε να κοιμηθούν στις δέκα το βράδυ...αλλά το επεδίωξα κιόλας να κοιμούνται λίγο νωρίς 1ον γιατί θεωρω ότι είναι πολύ μικρά για πιο αργά κ 2ον έτσι έχω κι εγώ λίγο περισσότερη ώρα να συμμαζέψω, να ετοιμασω τα φαγητά τους κτλ για την επόμενη μέρα κι αν μείνει χρόνος κ κουράγιο να κάτσω κ μισή ωρίτσα με τον άντρα μου πριν πέσουμε τέζα στο κρεβάτι...το καλοκαίρι φυσικά θα κοιμούνται λίγο αργότερα αφου 21.00 είναι ακόμη μέρα!κ το πρωί σηκώνονται στις 7 βαριά 7.30!! που το θεωρώ νωρίς μιας κ δεν κοιμούνται σερί κ σηκώνονται κ από 1 εώς 3 φορές για γάλα μες στη νύχτα..

lZDVp3.png

Εσυ καλα το κανεις αλλα η δικια μου οπως καιτης mardo θελει απαραιτητα υπνο το απογευμα οποτε δεν γινεται να ξυπνησει 8 και να την κοιμησω 9! Το δικο σας προγραμμα ειναι το ιδανικο!

Εσυ καλα το κανεις αλλα η δικια μου οπως καιτης mardo θελει απαραιτητα υπνο το απογευμα οποτε δεν γινεται να ξυπνησει 8 και να την κοιμησω 9! Το δικο σας προγραμμα ειναι το ιδανικο!

μωρέ ιδανικό δν το λες γιατί κι εγω που θέλω να ξαπλώσω 1 ωρίτσα το μεσημέρι η ερμη δν μπορω! ξέρεις τι είναι να κάνεις πάνω από μιση ώρα να τα κοιμήσεις κ να σου ξυπνάν στο 20λεπτο-30λεπτο?!! άσε που δεν κοιμούνται ταυτόχρονα σχεδόν ποτέ! το ιδανικό για μένα θα ήταν να κοιμόντουσαν κατα τις 15.30 μέχρι τις 17.30 οπότε μετά μέχρι τις 20.30 κάνεις άνετα κ την βόλτα σου παίζουν κιόλας κ κοιμούνται κ στην ώρα που πρέπει για βράδυ! αλλά που τέτοια τύχη!

lZDVp3.png

καλησπέρα!

χθες κ σήμερα έφαγε επιτέλους ψωμί χωρίς να κάνει εμετό!

όταν κάποια ψιχουλάκια τον ενόχλησαν λίγο έβηξε κ του έδωσα νεράκι...

όχι, δεν ήρθε απλώς η ώρα του, αλλά όπως αποδεικνύεται ο κοντός χαλινός που είχε εμπόδιζε τις κινήσεις της γλώσσας κ δεν μπορούσε να καταπιεί καλά...

κ για άλλη μια φορά να ναι καλά το φόρουμ κ το νετ που μας "παρα"πληφορεί γιατί ... αν περιμέναμε από τους γιατρούς αλίμονό μας!

να είστε καλά κι εσείς κορίτσια γιατί από τα δικά σας σχόλια κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό το παιδί μου να τα θέλει όλα πλήρως αλεσμένα, να μην τρώει πουρέ, να αναγουλιάζει με το παραμικρό...

μετά από 1,5 μήνα εμετών ρώτησα τη ντοκ μήπως επηρεάζει ο χαλινός -έπρεπε εγώ να το σκεφτώ;;- με παρέπεμψε σε παιδοχειρούργο, του το έκοψε επί τόπου κ voila!

καλησπέρα!

χθες κ σήμερα έφαγε επιτέλους ψωμί χωρίς να κάνει εμετό!

όταν κάποια ψιχουλάκια τον ενόχλησαν λίγο έβηξε κ του έδωσα νεράκι...

όχι, δεν ήρθε απλώς η ώρα του, αλλά όπως αποδεικνύεται ο κοντός χαλινός που είχε εμπόδιζε τις κινήσεις της γλώσσας κ δεν μπορούσε να καταπιεί καλά...

κ για άλλη μια φορά να ναι καλά το φόρουμ κ το νετ που μας "παρα"πληφορεί γιατί ... αν περιμέναμε από τους γιατρούς αλίμονό μας!

να είστε καλά κι εσείς κορίτσια γιατί από τα δικά σας σχόλια κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό το παιδί μου να τα θέλει όλα πλήρως αλεσμένα, να μην τρώει πουρέ, να αναγουλιάζει με το παραμικρό...

μετά από 1,5 μήνα εμετών ρώτησα τη ντοκ μήπως επηρεάζει ο χαλινός (έπρεπε εγώ να το σκεφτώ;;;) με παρέπεμψε σε παιδοχειρούργο, του το έκοψε επί τόπου κ voila!

κι εμάς ο μικρός είχε κοντό χαλινο κ το πρόσεξα 1η επειδή είχα ακριβώς το ίδιο..βέβαια εμένα δεν μου το έκοψαν τοτε αλλά δεν μου έκανε κ θεμα...μου έκανε όμως στα 18 κι έτσι το έκοψα τότε...εμας το είδε ο ντοκ κ μας εστειλε σε παιδοχειρ. κ το κόψαμε..ακόμη αναγουλιάζει ευκολα αλλά όταν δεν του αρέσει κάτι,όχι λόγω μη αλεσμένου ;)

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη δε σας το κόωανε από το μαιευτήριο?????στο λητώ το κάνουν επί τόπου την επόμενη ή τη μεθεπόμενη τηε γέννας....

εμάς ως προωράκια κι αφού μπήκαν λίγο θερμοκοιτιδα κοιτούσαν άλλα να είναι οκ...να μην έχουν άλλα θέματα δλδ..επίσης μου είπε ο ντοκ πως ενδέχεται αν το κόψεις όταν είναι πολύ μικρούλι το μωρό να ξαναενωθεί..

lZDVp3.png

με μας το κακό είναι ότι το χειρότερό του γεύμα είναι το μεσημεριανό, σπάνια το τρώει όλο κ καμιά φορά τρώει λίγο κ του το ξαναδίνω στο 2ωρο...

κι εμείς αργά κοιμόμαστε, 22:30-23:00 κ καμιά φορά πιάνουμε 24:00...

βέβαια μου κοιμάται το απόγευμα, δοκίμασα να το καθυστερήσω για να κοιμηθεί μια κ καλή για βράδυ με αποτέλεσμα να κοιμηθεί 9 να ξυπνήσει 10 και να μην έχει ύπνο μέχρι τη 1!

Χαχα, τα ιδια και ο δικος μου με τον υπνο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια Σας κοριτΣια! Σημερα πηγαμε κι εμεις γιατρο, μας βρηκε αψογους, ειμαΣτε 8500&8700 ο αλλος κ 71&73 εκατ. :) τον ρωτηΣα κ για το φρεΣκο γαλα μιας κ το ΣυζητουΣαμε κ μου ειπε πως μπορω να τους το κανω κρεμα. Απ την Στιγμη που ειναι παΣτεριωμενο δν τιθεται θεμα κι επιΣης αφου το εχουν φαει Σε αλλες μορφες. Κοινως μου ειπε εκτος απ τα 3-4 πραγματακια που ειπαμε μευα τον χρονο.μπορω να τους δοκιμαΣω τα παντα!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...