Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Eμένα δεν τα λες καιμικρουλια, μιας και το ενα εχει μεγεθος κοκερ και το αλλο λυκοσκυλου. Το κοριτσι μου δεν το φοβαμαι καθολου μιας και ειναι υπερπροστατευτικη με τα παιδια και πολυ αγαπησιαρα. Τον μουργο μου φοβαμαι που ειναι λιγο ατσουμπαλος στο παιχνιδι του!

εκει θα πρεπει να δωσεις λιγο παραπανω προσοχη για να μην εχετε ατυχηματα.εγω παντος με το που γυρισα απο το νοσοκομειο μολις ειχα γεννησει πηγα μπροστα απο το σκυλακο μου και του εδειξα την μπεμπα και του ειπα οτι αυτη ειναι το νεο μελος τις οικογενειας μας και οτι πρεπει να το προσεχει..και βρε παιδια λες και τα καταλαβε ολα μονο που δεν μου μιλησε.!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα στη μαμα μου, με ταισε κ με ποτισε, με γεμισε ταπερακια κ γυρισα!!

μια χαρουλα!! εμενα η γονεις μου ειναι στο νησι οποτε δεν εχω βοηθεια :( εγω εκανα μακαρονια με κιμα!!!

3Xump2.png

μια χαρουλα!! εμενα η γονεις μου ειναι στο νησι οποτε δεν εχω βοηθεια :( εγω εκανα μακαρονια με κιμα!!!

Ποιο νησι;;; εμενα μενουν γονεις κ πεθερικα πολυ κοντα. το σπιτι μας δλδ, ειναι σε αποσταση 2χλμ απ τα πατρικα μας. Βολευει πολυ , η αληθεια ειναι. παω κ με τα ποδια για να κουνιεμαι λιγο! Ωραια τα μακαρονια με κιμα.... ειναι τ αγαπημενο μ φαγητο!! Εμεις ειχαμε γιγαντες, σπανακοπιτα ε..κ ενα κεικ μηλο για το καλο!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Ποιο νησι;;; εμενα μενουν γονεις κ πεθερικα πολυ κοντα. το σπιτι μας δλδ, ειναι σε αποσταση 2χλμ απ τα πατρικα μας. Βολευει πολυ , η αληθεια ειναι. παω κ με τα ποδια για να κουνιεμαι λιγο! Ωραια τα μακαρονια με κιμα.... ειναι τ αγαπημενο μ φαγητο!! Εμεις ειχαμε γιγαντες, σπανακοπιτα ε..κ ενα κεικ μηλο για το καλο!

απο την σαμο αν το γνωριζεις!! αλλα λιγο πριν γεννησω θα ερθουν για να με βοηθησουν!! ετσι εκανα και στο πρωτο μου! το καλο ειναι οτι με βοηθανε παντα σε οτι τους ζητησω!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

απο την σαμο αν το γνωριζεις!! αλλα λιγο πριν γεννησω θα ερθουν για να με βοηθησουν!! ετσι εκανα και στο πρωτο μου! το καλο ειναι οτι με βοηθανε παντα σε οτι τους ζητησω!

ααα δεν εχω παει, αλλα ειναι ωραια εχω ακουσει!!! ε ναι, τι; δε θα ρθουν για το εγγονι??? ετσι ειναι, εμενα οι δικοι μου γονεις νομιζω χαιρονται περισσοτερο που θα γεννησω εγω, παρα με τη δικη μου γεννηση!!! :P:p:p

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ααα δεν εχω παει, αλλα ειναι ωραια εχω ακουσει!!! ε ναι, τι; δε θα ρθουν για το εγγονι??? ετσι ειναι, εμενα οι δικοι μου γονεις νομιζω χαιρονται περισσοτερο που θα γεννησω εγω, παρα με τη δικη μου γεννηση!!! :P:p:p

ναι οντως ειναι πολυ ομορφα ειδικα το καλοκαιρι!!! ε ναι λογικο ειναι να χαιρονται γιατι τωρα ειναι το εγγονι τους και καμαρωνουν!!! και η δικη μου μολις εμαθαν οτι θα κανω αγορι ξετρελαθηκαν επειδη τα αδερφια μου εχουν κορες!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

σε φουσκωνουν αλλα σε χορταινουν!!!! σκας!

ασε που ναι κ τιγκα στις ινες! να τα τρως!

εγω τα κανω κ σαλατα,ειδικα τα μαυροματικα φασολια... τα βραζω, κοβω κοκκινη πιπερια, φρεσκο κρεμμυδακι, μαιντανο, ντοματα, λαδι, λιγο ξυδι, αλατι.... ενα βραδυ στο ψυγειο κ ειναι μουρλια! ειδικα με ψαρι παει κ πολυ! αλλα κ μονη της ειναι πολυ χορταστικη

δημητρα δε βρηκα μαυροματικα φασολια εδω στο βέλγιο, να τη φτιαξω με τα ασπρα ή δε θα ειναι το ιδιο?

KJO7p2.png

χαχααα!!!! εκει μενεις;;;;;

ναι βρε, βαλε ασπρα, σιγα!!

ναι εδω μενω και βαρεθηκα να ψαξω ολα τα σουπερ μαρκετ, πηγα στο πιο κοντινο και δεν ειχε. τα μαροκινά μπακαλικα σιγουρα θα εχουν πιστευω. την επομενη φορα ομως, σημερα ξεκουραζομαι :)

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...