Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εμεις τρωμε, πινουμε θηλαζουμε σχεδον ανα διωρο... Πειναει τι να του κανω. Μπουκαλι πεινουμε 120 τη φορα. Κρεμες 200 μλ περιπου 2-3 την ημερα και το βραδυ θηλαζουμε 2-3 φορες στανταρντ. Κανω απιστευτα ξενυχτια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρδουλα να σας ζησουν τα νεοφωτιστα!

Κι εμενα τα περισσοτερα βραδια ξυπναει για γαλα!το πρωι πινει 180μλ,τρωει φρουτα κατα τις 12, κρεας,λαχανικα,ζυμαρικο φαγητο γενικα δηλ. Κατα τις 3,απογευμα γιαουρτι η κρεμα και μετα γαλα 1-2 φορες απο 180 την φορα!

Σημερα πρεπει να την ενοχλουν τα ουλακια γιατι δεν εφαγε καλα!λιγο μεσημεριανο,λιγο γαλα,γιαουρτι ακομα δεν εφαγε,στα προηγουμενα δοντακια δεν ειχε θεμα,εσας εχουν ενοχλησεις?

Σας ευχαριστώ κορίτσια!! κι εσείς με το καλό!

Κι εμάς είναι μέρες που τους ενοχλούν πολύ τα ούλα κι εκείνες τις μέρες δεν πολυτρώνε, προτιμούν το γάλα!

γενικά εμείς πίνουμε κατά τις 9 γάλα,κατά τις 11.30-12 φρουτα με βρώμη, στις 15.00 το φαγητό μας,18.00 γιαούρτι-τις κρέμες δεν τις συμπαθούν! κ κατά τις 21.00 γάλα..το βράδυ όμως σηκώνονται από 1 εως 3 φορές για μαμ πάλι...εγώ κορίτσια έχω αγανακτήσει με τον ύπνο τους..την ημέρα κοιμούνται από 1-2 μισάωρα, το βράδυ με διαλείμματα κ το πρωί ξυπνάνε 06.30-07.00!!:twisted: έλεος δλδ!! κ όλη μέρα τρελαίνονται στην κουραση μιας κ πλέον αλωνίζουμε όλο το σπίτι! μπουσουλάνε,πιάνονται από έπιπλα κ σηκώνονται κ περπατάνε κιόλας αμα βολεύει το έπιπλο!

lZDVp3.png

το πρόγραμμά μας έχει 10:30 φρουτόκρεμα, 13:30 φαγητό, 5 γιαούρτι κ 7 δημητριακά, ο θηλασμός ανά 3ωρα ανεξαρτήτως γευμάτων

ευτυχώς μέσα στη μέρα κοιμάται στάνταρ 3 ώρες σε 2 ή 3 δόσεις, βέβαια τη νύχτα συνήθως ξυπνάει αφού κοιμηθεί μετά 1 ώρα, μετά άλλες 3, μετά 2 κ μετά άλλες 2

καλά από φαγούρα στα δόντια άλλο τίποτα, αφήστε που κάνει 4-5 φορές τη μέρα κακά

καρδούλα τη βρώμη πως τη βάζεις; ωμή; σε νιφάδες;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..... έγραφα βιαστικά γιατί είχα τρεξίματα.....

Λοιπόν εμείς πρόγραμμα περίπου έχουμε ως εξής 6 με 7 πίνουμε γάλα,το οποίο έχει μειώσει αισθητά, γύρω στις 11 με 12 φρουτο με τον κρόκο μέσα,αν και σκέφτομαι να το κόψω διότι αναγουλιάζει και δν τρώει και τα φρούτα,2 κ κάτι μεσημεριανό,7 παρά απογευματινό και από τις 22 ως τις 23.00 γάλα..... προσπαθώ να φτιάξω το βράδυ πιο νωρίς αλλά επειδή χορταίνει με το απογευματινό δεν πεινάει πριν το 4ωρο.

Μεσημεριανό τρώμε πλέον τα πάντα εκτός από ψάρι που θα μπει στον 9ο και όσπρια στο 10ο κοντά.... είναι πολύ καλόφαγη με τα μεσημεριανά....

Απόγευμα τρώει μόνο μπισκοτόκρεμα και γιαούρτι με κουάκερ. Θα προσθέσω τραχανά αύριο. Δοκίμασα ανθό αραβοσίτου αλλά δεν της άρεσε.

Αποθηλάσαμε τέλη γενάρη. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν αναζήτησε στήθος μετά τα γεύματα ούτε ενδιμεσα μιας και από την αρχή ήταν πολύ καλόφαγη δηλ τρώει μεσημέρι άνετα 300 ml φαί......

Από βάρος πάμε περίπου κιλό και μήνα τώρα είναι 9 κιλά και 74 εκατοστά.

Βλέπω πάντως πως κάθε γιατρός έχει το δικό του πρόγραμμα,πχ ασπράδι ρμάς απαγορεύει πριν το 10ο,φέτα επουδενί λόγω αλατιού,τώρα προσθέσαμε ανθότυρο και λίγο κίτρινο τυρί....

Δόντια έχουμε τα 2 κάτω αλλ είναι έτοιμα και τα 2 πάνω και το κάτω στο πλάι..... βασανίζεται αρκετά δαγκώνει ό.τι βρει με μανία......

Λέμε μπα μπα και μαμα και όταν δεν της δίνουμε σημασία φωνάζει εεεε.... μπουσουλάει και σηκώνεται εδώ και 15 μέρες δεν κάθεται στον πισινό της τρώμε και κάτι τούμπες..... αλλά έχει ψιλομάθει και πέφτει με τον κώλο.....

Όσο μεγαλώνει γίνεται τρυφερή και αγκαλίτσας...... είναι υπέροχη και γω είμαι μια κουκουβάγια μάνα που βλέπω ότι μόνο το παιδί μου είανι όμορφο τέλειο υπέροχο....... αχ.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

το πρόγραμμά μας έχει 10:30 φρουτόκρεμα, 13:30 φαγητό, 5 γιαούρτι κ 7 δημητριακά, ο θηλασμός ανά 3ωρα ανεξαρτήτως γευμάτων

ευτυχώς μέσα στη μέρα κοιμάται στάνταρ 3 ώρες σε 2 ή 3 δόσεις, βέβαια τη νύχτα συνήθως ξυπνάει αφού κοιμηθεί μετά 1 ώρα, μετά άλλες 3, μετά 2 κ μετά άλλες 2

καλά από φαγούρα στα δόντια άλλο τίποτα, αφήστε που κάνει 4-5 φορές τη μέρα κακά

καρδούλα τη βρώμη πως τη βάζεις; ωμή; σε νιφάδες;

Mardo μου βαζω λιγο φρεΣκο γαλα Στο κατΣαρολακι κ προΣθετω βρωμη ειτε Σε νιφαδες ειτε την κανω Δκονη Στο μουλτι κ το ανακατευω μεχρι να χυλωΣει. Κ αυτο το προΣθετω Στα φρουτα κ τα χτυπαω μαζι. ΕΣυ του δινεις κ γιαουρυι κ εξτρα απογευματινο δλδ? Οταν λες δημητριακα τι εννοεις?

lZDVp3.png

Καλημέρα κορίτσια..... έγραφα βιαστικά γιατί είχα τρεξίματα.....

Λοιπόν εμείς πρόγραμμα περίπου έχουμε ως εξής 6 με 7 πίνουμε γάλα,το οποίο έχει μειώσει αισθητά, γύρω στις 11 με 12 φρουτο με τον κρόκο μέσα,αν και σκέφτομαι να το κόψω διότι αναγουλιάζει και δν τρώει και τα φρούτα,2 κ κάτι μεσημεριανό,7 παρά απογευματινό και από τις 22 ως τις 23.00 γάλα..... προσπαθώ να φτιάξω το βράδυ πιο νωρίς αλλά επειδή χορταίνει με το απογευματινό δεν πεινάει πριν το 4ωρο.

Μεσημεριανό τρώμε πλέον τα πάντα εκτός από ψάρι που θα μπει στον 9ο και όσπρια στο 10ο κοντά.... είναι πολύ καλόφαγη με τα μεσημεριανά....

Απόγευμα τρώει μόνο μπισκοτόκρεμα και γιαούρτι με κουάκερ. Θα προσθέσω τραχανά αύριο. Δοκίμασα ανθό αραβοσίτου αλλά δεν της άρεσε.

Αποθηλάσαμε τέλη γενάρη. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν αναζήτησε στήθος μετά τα γεύματα ούτε ενδιμεσα μιας και από την αρχή ήταν πολύ καλόφαγη δηλ τρώει μεσημέρι άνετα 300 ml φαί......

Από βάρος πάμε περίπου κιλό και μήνα τώρα είναι 9 κιλά και 74 εκατοστά.

Βλέπω πάντως πως κάθε γιατρός έχει το δικό του πρόγραμμα,πχ ασπράδι ρμάς απαγορεύει πριν το 10ο,φέτα επουδενί λόγω αλατιού,τώρα προσθέσαμε ανθότυρο και λίγο κίτρινο τυρί....

Δόντια έχουμε τα 2 κάτω αλλ είναι έτοιμα και τα 2 πάνω και το κάτω στο πλάι..... βασανίζεται αρκετά δαγκώνει ό.τι βρει με μανία......

Λέμε μπα μπα και μαμα και όταν δεν της δίνουμε σημασία φωνάζει εεεε.... μπουσουλάει και σηκώνεται εδώ και 15 μέρες δεν κάθεται στον πισινό της τρώμε και κάτι τούμπες..... αλλά έχει ψιλομάθει και πέφτει με τον κώλο.....

Όσο μεγαλώνει γίνεται τρυφερή και αγκαλίτσας...... είναι υπέροχη και γω είμαι μια κουκουβάγια μάνα που βλέπω ότι μόνο το παιδί μου είανι όμορφο τέλειο υπέροχο....... αχ.....

Μουντακι μπταβο που τρωει καλα! Να Σε ρωτηΣω το ανθοτυρο οκ ειναι μαλακο το τρωνε κ μενα εδω κ κατι μερες. Το κιτρινο τυρι πως το τρωει με τοΔα λιγα δοντια? Κ το γιαουρτι το ανακατευεις απλα με βρωμη κ το τρωει? Εγω τους δοκιμαΣα προβειο παντως ουτε να το φτυΣουν!

lZDVp3.png

Καρδούλα κίτρινο δε δοκίμασα ακόμη.... είπα να πάρω το τρίγωνο με την αγελαδα αλλα κόλλησα που ναι ξένο..... θα πάρω κασεράκι κομμάτι και θα τρίβω μέσα στο φαγητό της ειδικά αν έχω ζυμαρικό.... σκέφτηκα επλισης ότι τις φέτες του τοστ κάπως θα μπορεί να τις μασάει έτσι κ αλλιώς μασάει με τα ούλα της.....

Γιαούρτι παίρνω το όλυμπος το βιολογικό αγελάδας είναι βάζω 2 κουτ βρώμη και μισή κουτ τριμμένο μιράντα για να σπάει τη βρώμη και το τσακίζει. Με σκέτο το γιαούρτι δε χόρταινε η βρώμη την κρατάει.

Σκέτο ανθότυρο πως τους δίνεις???εννοω ποια στιγμη της μέρας.... η πως αλλιώς.... ψαχνω ιδέες....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καρδούλα κίτρινο δε δοκίμασα ακόμη.... είπα να πάρω το τρίγωνο με την αγελαδα αλλα κόλλησα που ναι ξένο..... θα πάρω κασεράκι κομμάτι και θα τρίβω μέσα στο φαγητό της ειδικά αν έχω ζυμαρικό.... σκέφτηκα επλισης ότι τις φέτες του τοστ κάπως θα μπορεί να τις μασάει έτσι κ αλλιώς μασάει με τα ούλα της.....

Γιαούρτι παίρνω το όλυμπος το βιολογικό αγελάδας είναι βάζω 2 κουτ βρώμη και μισή κουτ τριμμένο μιράντα για να σπάει τη βρώμη και το τσακίζει. Με σκέτο το γιαούρτι δε χόρταινε η βρώμη την κρατάει.

Σκέτο ανθότυρο πως τους δίνεις???εννοω ποια στιγμη της μέρας.... η πως αλλιώς.... ψαχνω ιδέες....

Για το τριγωνακι κ εγω δν θα το επαιρνα. Το καΣερι ομως δν εχει αλατι?? Εγω αρχιΣα κ τους δινω λιγα ψιχουλακια ψωμι που το φτιαχνω εγω για να μαθουν να μαΣουλανε. Γιαουρτι τρωμε 'η advance 'η ΣτραγγιΣτο. Τα μπιΣκοτα δν μας αφηνει ο ντοκβετος απ αυτα τα μαΣητικα που τους φτιαχνω.

Το ανθοτ. Το δινω μαζι με το μεΣημεριανο ψιχουλακια ενδιαμεΣα απ τις κουταλιες 'η το ριχνω μεΣα Στο φαγητο τριμμενο.

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

γιαουρτάκι δίνω ίδιο με μούντυ, το τσακίζει, δε χορταίνει κ δίνω κ δημητριακά (κεχρί, ζέα, φαγόπυρο, βρώμη) μετά, τα κάνω όπως εσύ τη βρώμη αλλά με νερό, λίγο λάδι κ τριμμένο μπισκότο, φρέκο γάλα δεν μας επιτρέπει πριν το χρόνο

εμάς το γιαούρτι το θεωρεί ενδιάμεσο σνακ κ είπε να προσθέσουμε άλλο ένα όπως λίγο τυράκι, αυγό, ψωμάκι αλλά δεν τρώμε τίποτα από αυτά...

μουντάκι δοκίμασε τον κρόκο με βρασμένη πατάτα είτε από την κρεατόσουπα είτε όταν κάνεις σκέτα λαχανικά κ ο δικός μου που είναι πολύ δύσκολος έτσι το έφαγε, επίσης για όσες θηλάζουν ένα τρυκ είναι να στάξετε λίγες σταγόνες μητρικό γάλα στο αβγό για να του αρέσει η μυρωδιά!

πάντως κορίτσια με 4 γεύματα 3 ύπνους κ θηλασμό, όλη μέρα ταΐζω θηλάζω κοιμίζω δεν μπορώ να πάω πουθενά, εννοώ πχ να πάρω το καρότσι κ να πάω μια μεγάλη βόλτα, στο μισάωρο θα γκρινιάξει για 1 από τα 3 παραπάνω

Δυσκολη η ζωη της μανας... εμενα ειναι δυσκολος στο φαι, ολιγοφαγος... ισως φταινε και τα δοντια, εχει βγαλει 4 και συνεχιζει και φαινεται οτι τον ενοχλει πολυ. Το βραδυ ξυπνα τουλαχιστον 4 φορες για λιγο γαλα. Το πρωι συνηθως ξυπνα 8, του δινω γαλα. Κατα τις 10:30 φρουτοκρεμα με βρωμη και σιταρι σε μορφη σκονης. Κατα τις 2 μεσημεριανο κρεας με λαχανικα η οσπρια η σκετα λαχανικα. Το απογευμα κατα τις 6:30 με 7 τραχανα η γιαουρτι προβειο με δημητριακα και φρουτο η κρεμα δημητριακων με φρουτο...θα μπορουσα να δινω δικο μου γαλα αλλα βαριεμαι την αντληση οποτε κανω ζωμο φρουτων και φτιαχνω κρεμα. Νερο πινει με το ζορι. Θηλαζει πολυ οποτε του ρθει συνηθως πριν κανει νανακια...α! επισης δεν κοιμαται κατα τη διαρκεια της μερας πολυ, συνηθως δυο μισαωρα, στην καλυτερη 1,5 ωρα!

FIcup2.png

γιαουρτάκι δίνω ίδιο με μούντυ, το τσακίζει, δε χορταίνει κ δίνω κ δημητριακά (κεχρί, ζέα, φαγόπυρο, βρώμη) μετά, τα κάνω όπως εσύ τη βρώμη αλλά με νερό, λίγο λάδι κ τριμμένο μπισκότο, φρέκο γάλα δεν μας επιτρέπει πριν το χρόνο

εμάς το γιαούρτι το θεωρεί ενδιάμεσο σνακ κ είπε να προσθέσουμε άλλο ένα όπως λίγο τυράκι, αυγό, ψωμάκι αλλά δεν τρώμε τίποτα από αυτά...

μουντάκι δοκίμασε τον κρόκο με βρασμένη πατάτα είτε από την κρεατόσουπα είτε όταν κάνεις σκέτα λαχανικά κ ο δικός μου που είναι πολύ δύσκολος έτσι το έφαγε, επίσης για όσες θηλάζουν ένα τρυκ είναι να στάξετε λίγες σταγόνες μητρικό γάλα στο αβγό για να του αρέσει η μυρωδιά!

πάντως κορίτσια με 4 γεύματα 3 ύπνους κ θηλασμό, όλη μέρα ταΐζω θηλάζω κοιμίζω δεν μπορώ να πάω πουθενά, εννοώ πχ να πάρω το καρότσι κ να πάω μια μεγάλη βόλτα, στο μισάωρο θα γκρινιάξει για 1 από τα 3 παραπάνω

και μένα το ίδιο μου πε για το γιαούρτι ότι δε θεωρείται γεύμα γι αυτό βάζω τη βρώμη μέσα..... Ευχαριστώ γι το τρικ θα δοκιμάσω αύριο αυτό με την πατάτα....

Καρδούλα αν πάρω κίτρινο θα πάρω νουνου γκούντα όχι γραβιέρα γιατί όντως έχει πολύ αλάτι....... Προς το παρόνείχα πάρει κάτι τυροτρέλα..... έτσι τα λένε κάτι μπαστουνάκια... το πρωί δοκίμασε 2 δαγκανιές αλλά μετά το κράδαινε σα ρόπαλο και κατέληξε στο πάτωμα όπου το μασαμπούκιασε ο σκύλος......

Εμείς για να μασάει σε συνεννόηση με τη γιατρό δίνουμε μπανάνα και βρασμένα μαλακά λαχανικά μπρόκολο κουνουπίδι..... και φυσικά κόρα ψωμιού και μιράντα αλλά δίνω ένα τη μέρα..... Θα δοκιμάσω και πτι μπερ που έχουν λιγότερη ζάχαρη

AXrRp3.pngFYZzp3.png

παρεμπιπτόντως, για Θεσσαλονίκη, έχει στην Καστριτσίου ένα μαγαζί με κρητικά προϊόντα που έχει γραβιέρα χωρίς καθόλου αλάτι...

μούντυ, το γιαούρτι το δίνεις όλο με τη μία ή μισό;

παρεμπιπτόντως, για Θεσσαλονίκη, έχει στην Καστριτσίου ένα μαγαζί με κρητικά προϊόντα που έχει γραβιέρα χωρίς καθόλου αλάτι...

μούντυ, το γιαούρτι το δίνεις όλο με τη μία ή μισό;

όσο φάει με τη μία.... συνήθως αφήνει 1 με 2 κουταλιές....

σήμερα δοκιμάσαμε τραχανά χωρίς καμία επιτυχία......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...