Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Εγώ είμαι φετινή Μαμα Ιουνίου!!! Διάβασα λίγο και φαντάστηκαν τον εαυτό μου!! Να σας ζήσουν τα μωρακια σας, με το καλό και η βάφτιση!!! Να ξέρετε σας χαίρομαι Πόλυ!!! Άντε να ρθει και η σειρα μας!!! Εγώ έχω Πητ 10/06 και περιμένουμε το πρωτο μας μωρακι, κοριτσάκι!!! Φιλια σε όλες Κάλο βραδύ και Κάλο σκ!!!

Καλως ηρθες κ με το καλο να την δεχτεις! Κοιμησου τωρα που μπορεις!

cPT0p3.png

γεια σας κοριτσια!!! cacao ωραιο το ονομα της μπεμπουλας σας!!! να ειναι γερη και καλοτυχη!!!! εμεις τωρα ετσι για να διασκεδασουμε ψαχνουμε ονομα για την μικρη αλλα δεν εχουμε καταληξει καπου!!

ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!! η αληθεια ειναι οτι τωρα δεν με νοιαζει ο υπνος αλλα καταλαβαινω πως το λετε και οτι ειναι πολυτιμος!!!

προσπαθω να γεμισω την μερα μου αλλα σκαω και μεσα, οταν τελειωσε η συμβαση μου στην δουλεια καταλαβα οτι ειμαι και εγκυος και δεν εψαξα για κατι αλλο και ενω ξερω οτι ειναι πολυτελεια να χαρω την εγκυμοσυνη μου σπιτακι μου και να μεγαλωσω το μωρο μου εμενα μου λειπει....το ξερω οτι οταν ερθει το μωρο μου δεν θα με νοιαζει πια....

δεν θελω να σας ζαλιζω αλλο, καλο σαββατοκυριακο και καλη αγιου βαλεντινου μερα!!! να περασετε καλα!!!!

yk1yp3.png

Ράνια πώς πάτε?

Κοριτσι μου ειμαστε πολυ καλυτερα. Αρχισε να ξεμπουκωνει η μυτουλα, πυρετο δεν εχουμε, λιγο βρασιμο στο στηθος και βηχα, αλλα του εχει φτιαξει και η διαθεση και κοιμαται πολυ το βραδυ οποτε ειμαστε καλα. Ελπιζω σε δυο τρεις μερες να φυγει και αυτο το βρασιμο.

Καλωσορισες καινουρια μελλουσα μανουλα... Ευχομαι τα καλυτερα για σενα και το κοριτσι σου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Μου κανατε παρεα καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου αλλα δεν ειχα γραψει!

Εγω γεννησα 27/6 το κοριτσακι μου!Ηταν 3090 και 50 ποντους και σημερα ειναι 7200 και 68 ποντους,κατηγορια φτερου που ειπε κι η παιδιατρος!

Εχουμε 2 δοντακια,μπουσουλαμε και σηκωνομαστε ορθιες!

Να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!

Γεια σας κι απο μένα μετά από καιρό! Σας παρακολουθώ που και που οταν προλαβαινω...Χαίρομαι διότι διαβάζοντάς σας νιώθω λιγότερο μόνη μιας και βλέπω πως μοιραζόμαστε τα ιδια τρεχάματα και ανησυχίες...

Ο δικός μου μπέμπης είναι καλα, εχει βγαλει 4 δοντια, δεν μπουσουλα αν και ειναι ετοιμος, σερνεται προς το παρον σαν σκουληκακι!

Στο φαγητό εχει στρωσει λιγακι ειδικα οταν το ταιζει η γιαγια του που το κρατα τα πρωινα...εμενα μου κανει κολπα, με εχει συνδυασει με το θηλασμο...

Αυτο που ειναι χαλια ακομη ειναι ο υπνος... Οι νυχτες ειναι πολυ ανησυχες, μετα απο καποιο σημειο τον βαζω στη μεση διοτι δεν αντεχω τα συνεχη ξυπνηματα...συνηθως θηλαζει και ξανακοιμαται αλλα συχνα δεν μπορει...δειχνει σαν να τον ενοχλει κατι διαρκως, μονο τη νυχτα ομως, ειναι περιεργο δεν καταλαβαινω τι μπορει να συμβαινει αφου στην υγεια του ειναι καλα (του καναμε και εξεταση για ουρολοιμωξη μπας και αλλα ολα καλα). Μηπως ειναι το λεγομενο ΄αγχος αποχωρισμού'; Μηπως αναβιωνει τραυματα της γεννας που ηταν δυσκολη; Τι να πω βρε κοριτσια... αβυσσος η ψυχη του μωρου! Αντε ανυπομονω να περασει η φαση αυτη να αρχισει να μιλα να μου λεει τι συμβαινει γιατι με αγχωνει πολυ που πρεπει να μαντευω τωρα...

FIcup2.png

καλησπέρα!

καλώς ήρθατε οι καινούριες, να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!

κι εμείς κατηγορία φτερού είμαστε, 7600 κ 70 εκ., εν τω μεταξύ τους τελευταίους 2 μήνες πήραμε μόνο 2,5εκ ύψος κ πέσαμε 1 καμπύλη...

εδώ κ 2 εβδομάδες που είχαμε ντοκ προσθέσαμε πέρα από τα 3 βασικά γεύματα κ 2 ενδιάμεσα πχ με λίγο γιαούρτι, αβγό, τυρί ή ό,τι άλλο τρώει!! εκτός από το γιαούρτι δεν τρώει τίποτα άλλο κ σα να μην έφτανε αυτό με το που δοκιμάζει κάτι που δεν του αρέσει αναγουλιάζει κ κάνει εμετό!!! πλέον έβγαλε τα ίδια νάζια κ στο φαγητό, δεν τολμώ να βάλω κάτι διαφορετικό πέρα από πατάτα καρότο ρύζι... μόνο με φρουτόκρεμα κ δημητριακά τα πάει καλά...

για μπουσούλημα φαίνεται έτοιμος αν κ δε βιάζομαι, ήδη δεν μπορώ να του αλλάξω πάνα, τον ξαπλώνω κ αυτός βάζει στήριγμα το χέρι του κ σηκώνεται σε καθιστή θέση!

Καλησπέρα! !Έχω πολλές δουλειές ακόμα με τη βαφτιση.Σημερα θα φτιάξω τα καλαθια να βάλω τις μπουμπουνιερες και δεν έχω καταλήξει πως να τα φτιάξω με το τούλι. Θα αυτοσχεδιάσω μάλλον :tongue:

Κορίτσια πως σας φαίνεται να βάλω μπότες στη βαφτιση;Γτ η μαμά μου με έχει ζαλίσει να μην τις βάλω άλλα δεν έχω και μαύρες γόβες :/

ΥΓ αμάν αυτό το κινητό το τούλι μου έβγαλε τυρί χαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κι απο μένα μετά από καιρό! Σας παρακολουθώ που και που οταν προλαβαινω...Χαίρομαι διότι διαβάζοντάς σας νιώθω λιγότερο μόνη μιας και βλέπω πως μοιραζόμαστε τα ιδια τρεχάματα και ανησυχίες...

Ο δικός μου μπέμπης είναι καλα, εχει βγαλει 4 δοντια, δεν μπουσουλα αν και ειναι ετοιμος, σερνεται προς το παρον σαν σκουληκακι!

Στο φαγητό εχει στρωσει λιγακι ειδικα οταν το ταιζει η γιαγια του που το κρατα τα πρωινα...εμενα μου κανει κολπα, με εχει συνδυασει με το θηλασμο...

Αυτο που ειναι χαλια ακομη ειναι ο υπνος... Οι νυχτες ειναι πολυ ανησυχες, μετα απο καποιο σημειο τον βαζω στη μεση διοτι δεν αντεχω τα συνεχη ξυπνηματα...συνηθως θηλαζει και ξανακοιμαται αλλα συχνα δεν μπορει...δειχνει σαν να τον ενοχλει κατι διαρκως, μονο τη νυχτα ομως, ειναι περιεργο δεν καταλαβαινω τι μπορει να συμβαινει αφου στην υγεια του ειναι καλα (του καναμε και εξεταση για ουρολοιμωξη μπας και αλλα ολα καλα). Μηπως ειναι το λεγομενο ΄αγχος αποχωρισμού'; Μηπως αναβιωνει τραυματα της γεννας που ηταν δυσκολη; Τι να πω βρε κοριτσια... αβυσσος η ψυχη του μωρου! Αντε ανυπομονω να περασει η φαση αυτη να αρχισει να μιλα να μου λεει τι συμβαινει γιατι με αγχωνει πολυ που πρεπει να μαντευω τωρα...

Αστα κι εμεις ετσι ειμαστε με τον υπνο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

σήμερα είμαι πτώμα! όλη νύχτα δεν κοιμήθηκα, ξυπνούσε σχεδόν κάθε μισή ώρα!

κι όλη μέρα γκρίνια, τρώει ελάχιστο ή το κάνει εμετό! έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιθανότητα αλλεργίας... Ράνια, εσένα σου έκανε εμετό την ώρα που έτρωγε ή μετά; εμένα τρώει λίγο, δε θέλει, επιμένω, κάνει εμετό, ξαναπροσπαθώ κ ξανατρώει λίγο... πάντως άλλα συμπτώματα δε βλέπω...

τι να πω; να είναι δόντια; έχετε ξανακούσει εμετό λόγω δοντιών;

καλησπέρα κορίτσια!

κι όλη μέρα γκρίνια, τρώει ελάχιστο ή το κάνει εμετό! έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιθανότητα αλλεργίας... Ράνια, εσένα σου έκανε εμετό την ώρα που έτρωγε ή μετά; εμένα τρώει λίγο, δε θέλει, επιμένω, κάνει εμετό, ξαναπροσπαθώ κ ξανατρώει λίγο... πάντως άλλα συμπτώματα δε βλέπω...

Εμενα, χωρις να θελω να σε ανησυχησω, ξεκινησε ετσι με εμετους και χαλια υπνο τη βροχιτιδα. Για την ακριβεια μολις ετρωγε μεσα σε πεντε λεπτα τα ειχε βγαλει ΟΛΑ. Ευχομαι να μη σου αρρωσταινει. Η αλλεργια μας δημιουργει εκζεμα και ειχα δει αιμα στα κακα και στις αναγωγες! Μην του δινεις φαγητο αυριι πχ μονο γαλα. Παντως και ο δικος μου ξυπνουσε επισης συνεχεια το βραδυ. Με εσπρωχνε και απο το κρεβατι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

είχαμε και εμείς γιατρό χτες, πάμε πολύ καλά! 7600 και 70 πόντοι η μικρή, εμένα μου φάνηκε λίγο το βάρος,η γιατρός λέει ακολουθεί κανονικά τις καμπύλες της και δεν μας ανησυχεί τίποτα. κατά τα άλλα, τα κάνουμε όλα, μόνο που δεν μιλάμε ακόμα! λίγο μπουσούλημα, σηκώνεται όρθια, κάνει βήματα όταν την βαστάμε, σκαρφαλώνει παντού!

μας είπε να επεκτείνουμε και άλλο την διατροφή μας, σήμερα είπαμε να βάλουμε ντομάτα και της έκανα κοκκινιστό μοσχαράκι με πατατούλες αλλά δεν ήθελε ούτε να το δει! ενώ γενικά τρελένεται για σούπα! αντί αυτού έφαγε λίγο ψωμί με φέτα και από αύριο θα δοκιμάσουμε γιαουρτάκι!

Καλησπερα κοριτσια!Μου κανατε παρεα καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου αλλα δεν ειχα γραψει!

Εγω γεννησα 27/6 το κοριτσακι μου!Ηταν 3090 και 50 ποντους και σημερα ειναι 7200 και 68 ποντους,κατηγορια φτερου που ειπε κι η παιδιατρος!

Εχουμε 2 δοντακια,μπουσουλαμε και σηκωνομαστε ορθιες!

Να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!

να σου ζήσει η μπέμπα!!! να την χαίρεστε! καλώς ήρθες στην παρέα μας!

καλησπέρα κορίτσια!

αχ δεν ξέρω από αλλεργίες... εμάς τελικά είχε δυσανεξία στο καρότο, κάτι το οποίο ξεπέρασε!

η δικιά μου δεν τρώει πολύ όταν την ενοχλούν έντονα τα ούλα της... μην πιέζεις αν δεν θέλει, δώσε γαλατάκι αν το προτιμάει και θα επιστρέψει στο φαγητό όταν νιώσει καλύτερα!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Δε νομίζω να κάνει εμετό λόγω αλλεργίας ή δοντιών.Μαλλον κάποια δυσανεξία θα είναι. Εμενα κάνει εμετό και όταν τρώει ή και μετά μπορεί. Έκανε και με το γάλα και ο παιδίατρος μου είπε να μην τη πιεζω βασικά κι αν κάνει εμετό να μην της ξανά δίνω αμέσως να φάει. Γτ δεν μιλάς με το γιατρό σου;

3231580x15ta1yz3w.gif

Α και ίσως αν έχει θέμα με το στομαχάκι του να έχει ενοχλήσεις γενικά και να ξυπνάει και γι αυτό. Τώρα απλά σου λέω τι μου έχουν πει εμένα γτ ο καθένας έχει και διαφορετικό θέματα κι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...