Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ευχαριστω Mardo και Myheart καλως σας βρηκα :)

My heart διδυμακια ε;Τι ωραια:) Πωπωω ποσα πραγματα κανετε ηδη.Εμεις ακομα.Λεω αντε ποτε θα αρχισει να μπουσουλαει το μπεμπακι μου.Δεν της δινω τπτ αλλο να φαει εκτος απο τα προγραμματισμενα.Εχουμε και ευαισθητο στομαχακι εμεις.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? εμείς πλέον έχουμε ξεσαλώσει!! όχι απλά μπουσουλάμε, αλλά σηκωνόμαστε, κρατιόμαστε απ'τον καναπέ κ κάνουμε βηματάκια στο πλάι!!επίσης λέμε μαμά,μπαμπά (λίγο πιο δύσκολα) κ μαμ κ πολλά τατατα,παπαπ κτλ!! :tongue: τους έχω φτιάξει μασητικά μπισκότα κ τρελαίνονται! γίνεται χαμός αν πάμε να τους τα πάρουμε! μια μέρα έφτιαξα πεινιρλί κ η γωνία ήταν πολύ ξεροψημένη κ τους έδωσα να μασουλήσουν! μιλάμε ξετρελάθηκαν χαχχαχα!!

Κακάο καλώς ήρθες! να σου ζήσει η μπέμπα!

Χρυσοχερα μου τι ειναι τα μασητικα μπισκοτα??

cPT0p3.png

Χρυσοχερα μου τι ειναι τα μασητικα μπισκοτα??

Ελα βρε φιλεναδα! Ειναι κατι πολυ Σκληρα μπιΣκοτα που Σπανε πολυ δυΣκολα κ λιωνουν Σιγα Σιγα. Αν κ οι δικοι μου τα καταφερνουν κ Σπανε κομματακια αφου τα εχουν παπαριαΣει κ δν μ αφηνουν να τους τα παρω χαχαχ εχει την Συνταγη Στο παρεντς αμα πατηΣεις Στο γκουγκλ μαΣ. ΜπιΣκ. Θα Στην βγαλει!

lZDVp3.png

Κορίτσια μου να μαι και γω... τι κάμνετε? Νέα βλέπω κατορθώματα βλέπω... μια χαρά τα μωρά μας...

Cacao...χαίρεται και από δω λοιπόν... σε μας ανήκεις ούτως η άλλως... πως είναι το σοκολατάκι? Βαφτιστήκατε?

Εμείς βγάλαμε τα 2 κάτω δόντια.... τρώμε πλέον και γιαούρτι κανονικό όχι επιδόρπιο...Επίσης ψωμάκι, μιράντα και λατρεύουμε να πιπιλάμε μήλο...... Μπουσουλάμε όχι τέλεια αλλά παίρνουμε φόρα και σουλατσέρνουμε σ όλο το δωμάτιο είτε σούρνωντας είτε μπουσουλώντας..... Φωνάζουμε συνεχώς.... λέμε που και που κάνα αμα αμα μα.... κυρίως όταν θέλει αγκαλιά..... Περπατάμε όταν μας κρατάει κάποιος και κάνουμε βαρελάκια άνετα..... προσπαθεί να σηκωθεί από ξαπλωμένη καθιστή αλλά ακόμη δεν το καταφέρνει καλά.... Επίσης δαγκώνουμε...τραβάμε μαλλιά μύτες και ό.τι άλλο πιάσει το χέρι μας.... Αυτά τα κατορθώματα.....

Πώς πάτε από ύπνο ρε κόρες? Εμένα πάνω που το στρώνει πάλι το χαλάει η σκατούλα.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμεις ειμαστε με βροχιτιδα. Ε δεν θα κολλουσαμε οταν ολοι ειναι αρρωστοι;; κανουμε εισπνοουλες με αερολιν και παρολο που επρεπε να του δινω αντιβιωση τον κραταω ετσι προς το παρων.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλησπέρα! τι κάνετε? πολυ κρύο!!!

αυτές τις ημέρες η μικρή μου είναι πολύ ανήσυχη! δαγκώνει τα πάντα με ιδιαίτερη μανία! και γκρινιάζει πολύ! μάλλον έρχονται τα επόμενα δοντάκια μας! σήμερα της έδωσα και λίγο ντεπόν αλλά δεν την βοήθησε καθόλου... και θέλει μόνο εμένα!

Ελα βρε φιλεναδα! Ειναι κατι πολυ Σκληρα μπιΣκοτα που Σπανε πολυ δυΣκολα κ λιωνουν Σιγα Σιγα. Αν κ οι δικοι μου τα καταφερνουν κ Σπανε κομματακια αφου τα εχουν παπαριαΣει κ δν μ αφηνουν να τους τα παρω χαχαχ εχει την Συνταγη Στο παρεντς αμα πατηΣεις Στο γκουγκλ μαΣ. ΜπιΣκ. Θα Στην βγαλει!

ενδιαφέρον! θα την ψάξω κι εγώ!

Εμεις ειμαστε με βροχιτιδα. Ε δεν θα κολλουσαμε οταν ολοι ειναι αρρωστοι;; κανουμε εισπνοουλες με αερολιν και παρολο που επρεπε να του δινω αντιβιωση τον κραταω ετσι προς το παρων.

περαστικά σας!!! ταλαιπωρούνται μωρέ πολύ με τις ιώσεις...

HXs0p3.png

wocnp3.png

Κορίτσια μου να μαι και γω... τι κάμνετε? Νέα βλέπω κατορθώματα βλέπω... μια χαρά τα μωρά μας...

Cacao...χαίρεται και από δω λοιπόν... σε μας ανήκεις ούτως η άλλως... πως είναι το σοκολατάκι? Βαφτιστήκατε?

Εμείς βγάλαμε τα 2 κάτω δόντια.... τρώμε πλέον και γιαούρτι κανονικό όχι επιδόρπιο...Επίσης ψωμάκι, μιράντα και λατρεύουμε να πιπιλάμε μήλο...... Μπουσουλάμε όχι τέλεια αλλά παίρνουμε φόρα και σουλατσέρνουμε σ όλο το δωμάτιο είτε σούρνωντας είτε μπουσουλώντας..... Φωνάζουμε συνεχώς.... λέμε που και που κάνα αμα αμα μα.... κυρίως όταν θέλει αγκαλιά..... Περπατάμε όταν μας κρατάει κάποιος και κάνουμε βαρελάκια άνετα..... προσπαθεί να σηκωθεί από ξαπλωμένη καθιστή αλλά ακόμη δεν το καταφέρνει καλά.... Επίσης δαγκώνουμε...τραβάμε μαλλιά μύτες και ό.τι άλλο πιάσει το χέρι μας.... Αυτά τα κατορθώματα.....

Πώς πάτε από ύπνο ρε κόρες? Εμένα πάνω που το στρώνει πάλι το χαλάει η σκατούλα.....

η δικιά μου εκεί που κοιμόταν 12-6, για μία εβδομάδα ξυπνούσε ανά δύωρο και κατέβαζε μπουκάλια! χτες και προχτές κοιμηθήκαμε! ξεραθήκαμε για την ακρίβεια!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Ράνια με όλο το θάρρος.... ξανασκέψου την αντιβίωση... η βροχίτιδα δεν είναι ίωση.... γυρνάει σε πνευμονία .....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γεια σας κοριτσια...εμεις ουτε δοντια εχουμε, ουτε περπαταμε...ουτε κοιμομαστε καλα, ουτε τρωμε καλα!!! Ειμαστε ομως γλωσσοκοπανες :P

Rania για τη δυσκοιλιοτητα εγω αλεθω ενα αποξηραμενο δαμασκηνο με τη φρουτοκρεμα..αλλα επειδηφρουτοκρεμα δεν τρωει, εχει τυχει να το αλεσω στη χορτοσουπα.. θα εκπλαγεις!!!

Περαστικουλια...δεν το βρισω καη ιδεα που δε δινις αντιβωση ενω θα πρεπε...μπορει να τραβιεστε χειροτερα...σε μερικες περιπτωσεις απαιτειται, δεν ειναι ενα συναχικ ενας πυρετουλης...

Cocoa, καλως ηρθες! Νομιζω οτι τα λεγαμε στο ποστ του δ.κ.? Η λαθος θυμαμαι? Να σου ζησει η μικρουλα σου:)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Cocoa, καλως ηρθες! Νομιζω οτι τα λεγαμε στο ποστ του δ.κ.? Η λαθος θυμαμαι? Να σου ζησει η μικρουλα σου:)

Καλησπερα!!!Σ ευχαριστω!Κατι μου λεει το νικνειμ σου αλλα μπερδευομαι.Τι εννοεις δκ;;:oops::oops:

Εχω λιγες μερες να μπω γτ ετοιμαζω διαφορα για τη βαφτιση.Πολυ αγχος ελπιζω να τα προλαβω ολα γτ στις 22 του μηνα τη βαφτιζουμε τη μπουμπου:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κορίτσια!!! Εγώ είμαι φετινή Μαμα Ιουνίου!!! Διάβασα λίγο και φαντάστηκαν τον εαυτό μου!! Να σας ζήσουν τα μωρακια σας, με το καλό και η βάφτιση!!! Να ξέρετε σας χαίρομαι Πόλυ!!! Άντε να ρθει και η σειρα μας!!! Εγώ έχω Πητ 10/06 και περιμένουμε το πρωτο μας μωρακι, κοριτσάκι!!! Φιλια σε όλες Κάλο βραδύ και Κάλο σκ!!!

yk1yp3.png

Ευχαριστώ πολύ!!! Αχ έτσι λες;; είναι η πιο γλυκιά;;; εμένα μου φαίνεται ατελείωτη η εγκυμοσύνη ισως επειδή περιμένω πως και πως...

Εσεις πως θα το βγαλετε το κορίτσι σας;;;;

yk1yp3.png

Ε ναι σε ολες το ιδιο νομιζω φαινεται αλλα οταν γεννησεις θα το αναπολεις :) Μερικες φορες θυμαμαι που στριμωνε το κεφαλι της η μπεμπα και το ενιωθα με το χερι μου πανω απο τη κοιλια και γελαω.Ποτε περασε ο καιρος...

Κασσιανη θα τη βγαλουμε τη μπεμπουλα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...