Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι! ναι! ψοφήσαμε πάλι!

εμείς από δόντια τίποτα ακόμη! μόνο γκρίνια, άντε να βγουν να ησυχάσουμε!

με το αυγό, εκτός του ότι το σιχάθηκε, έβγαλε σπυράκια κ το αφήσαμε...

επιτέλους τρώει φρουτόκρεμα πρωί, ξυπνάει 9 κ την τρώει 10, γενικώς η φρουτόκρεμα είναι από τα αγαπημένα του έχει φτάσει κ 180ml!

γιαουρτάκι τρώει κ αγελαδινό βιολογικό, ένα κεσεδάκι σε 2 μέρες το τελειώνει, αλλά ρε κορίτσια πεινάει μετά κ του δίνω κρεμούλα 2 ώρες μετά...

επίσης με τα δημητριακά, επειδή του εμπορίου δεν του άρεζαν κ αυτό με τα μακαρόνια κ το άλεσμα ήταν πολύ παίδεμα, χώρια που δεν το πετύχαινα, βρήκα άλλο τρόπο: αγόρασα σε αλεύρι τα δημητριακά που έχουν οι κρέμες (αλεύρι βρώμης, κεχριού, σίτου, καλαμποκιού, ρυζιού κλπ) κ τα βράζω στο μπρίκι 8΄ σε αναλογία 1φλ.τσ. νερό με 2 κ.σ. αλεύρι, λίγο λαδάκι στο τέλος κ έτοιμη! τρώει άνετα 100 - 150ml

μεθαύριο που έχει λαϊκή θα του πάρω κ ψαράκι! το μπακαλιαράκι πώς το έδωσες; ξεκοκαλισμένο μέσα στη χορτόσουπα; αφαιρούμε κ την πέτσα;

Διαφημίσεις

ναι! ναι! ψοφήσαμε πάλι!

εμείς από δόντια τίποτα ακόμη! μόνο γκρίνια, άντε να βγουν να ησυχάσουμε!

με το αυγό, εκτός του ότι το σιχάθηκε, έβγαλε σπυράκια κ το αφήσαμε...

επιτέλους τρώει φρουτόκρεμα πρωί, ξυπνάει 9 κ την τρώει 10, γενικώς η φρουτόκρεμα είναι από τα αγαπημένα του έχει φτάσει κ 180ml!

γιαουρτάκι τρώει κ αγελαδινό βιολογικό, ένα κεσεδάκι σε 2 μέρες το τελειώνει, αλλά ρε κορίτσια πεινάει μετά κ του δίνω κρεμούλα 2 ώρες μετά...

επίσης με τα δημητριακά, επειδή του εμπορίου δεν του άρεζαν κ αυτό με τα μακαρόνια κ το άλεσμα ήταν πολύ παίδεμα, χώρια που δεν το πετύχαινα, βρήκα άλλο τρόπο: αγόρασα σε αλεύρι τα δημητριακά που έχουν οι κρέμες (αλεύρι βρώμης, κεχριού, σίτου, καλαμποκιού, ρυζιού κλπ) κ τα βράζω στο μπρίκι 8΄ σε αναλογία 1φλ.τσ. νερό με 2 κ.σ. αλεύρι, λίγο λαδάκι στο τέλος κ έτοιμη! τρώει άνετα 100 - 150ml

μεθαύριο που έχει λαϊκή θα του πάρω κ ψαράκι! το μπακαλιαράκι πώς το έδωσες; ξεκοκαλισμένο μέσα στη χορτόσουπα; αφαιρούμε κ την πέτσα;

Μόνο εμείς είμαστε φαφουτάκια ακόμη; :mrgreen:

Φροτόκρεμα τρώμε άνετα 250ml, χορτο/κρεατό/ψαρόσουπα περί τα 150ml... Κρέμες απογευματινές δεν μας πολυαρέσουν, μόνο το γιαούρτι το τρώει όλο!

Το ψαράκι το βράζω και το ξεκοκαλίζω μετά, την πέτσα την βγάζω σχεδόν όλη και στο ζουμάκι από το ψάρι βράζω τα λαχανικά μετα!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γεια σας κοριτσια μου. Τι κανουν τα μωρακια σας; εμεις δεν ειμαστε πολυ καλα αυτες τις μερες. Εχουμε θεμα με το κρεας και περναμε παλι σαν κολικους. Προσπαθω να του βαλω προγραμμα στον υπνο και το φαγητο αλλα ποτε δεν κραταει πανω απο μια δυο βδομαδες. Τρια βραδια τωρα ειμαι ξαγρυπνη, ξυπναει με κλαμματα μεσα στη νυχτα επειδη εχχει αερια ο κακομοιρης. Το φαγητο μας δημιουργει τρομερη δυσκοιλιοτητα. Τα δικα σας εχουν μειωσει το γαλα;;;περν ατε αλματα; μπουσουλησε κανενα ζουζουνι; ο δικος παει σαν σκουλικι οταν θελει κατι. Προτιμαει την περπατουρα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γεια σας κοριτσακια μου κ μωρακια :*

Ρανια αφου εχει αλλεργια στο γαλα, μηπως εχει κ στο μοσχαρι?

απ οσο γνωριζω μαζι πανε αυτα.... τι λεει ο γιατρος?

δεν μπαινεις σε καμια ομαδα για αλλεργιες μπας κ παρεις καμια ιδεα?

ταλαιπωρειστε πολυ, κριμα ..

επισης σκεφτομουν να σε ρωτησω απο μερες, που συνειδητοποιησα κατι εγω για εμας: εγω αρχισα να παιρνω ασβεστιο καποια στιγμη που το αναφερατε εδω στο φορουμ, οχι απο την αρχη δλδ... δεν θυμαμαι τι συμπεριφορα ειχε εκειν ητη φαση η μπουμπου μου... μετα το ξεχνουσα... πριν καμια δεκαρια μερες το ξαναθυμηθηκα κ πηρε τρεις μερες.... ε, εγινε χαμος!!! ξυπνουσε τη νυχτα με σπαρακτικο κλαμα κ δεν κοιμοταν, εδειχνε να ποναει, κλωτσαγε,δεν ηθελε στηθος, ηταν απαρηγορητη.. σταματησα το ασβεστιο κ αλλο παιδι..ξυπναει μεν αλλα με τον που την βαζω στο στηθος κοιμαται... ο παιδιατρος ειπε οτι ειναι σπανιο αλλα καποια μωρα τα πειραζει..

η δικη μου δεν εχει βγαλει κανενα δοντι ουτε εχει μπουσουλησει...

ειναι δυσκολη και στον υπνο και στο φαγητο.... απο θηλασμο ομως καλα παμε :/

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου. Τι κανουν τα μωρακια σας; εμεις δεν ειμαστε πολυ καλα αυτες τις μερες. Εχουμε θεμα με το κρεας και περναμε παλι σαν κολικους. Προσπαθω να του βαλω προγραμμα στον υπνο και το φαγητο αλλα ποτε δεν κραταει πανω απο μια δυο βδομαδες. Τρια βραδια τωρα ειμαι ξαγρυπνη, ξυπναει με κλαμματα μεσα στη νυχτα επειδη εχχει αερια ο κακομοιρης. Το φαγητο μας δημιουργει τρομερη δυσκοιλιοτητα. Τα δικα σας εχουν μειωσει το γαλα;;;περν ατε αλματα; μπουσουλησε κανενα ζουζουνι; ο δικος παει σαν σκουλικι οταν θελει κατι. Προτιμαει την περπατουρα

Δοκιμασε να του τα δινεις ενα ενα για να βρεις τι τον πεοραζειΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑ!

γεια σας κοριτσακια μου κ μωρακια :*

Ρανια αφου εχει αλλεργια στο γαλα, μηπως εχει κ στο μοσχαρι?

απ οσο γνωριζω μαζι πανε αυτα.... τι λεει ο γιατρος?

δεν μπαινεις σε καμια ομαδα για αλλεργιες μπας κ παρεις καμια ιδεα?

ταλαιπωρειστε πολυ, κριμα ..

επισης σκεφτομουν να σε ρωτησω απο μερες, που συνειδητοποιησα κατι εγω για εμας: εγω αρχισα να παιρνω ασβεστιο καποια στιγμη που το αναφερατε εδω στο φορουμ, οχι απο την αρχη δλδ... δεν θυμαμαι τι συμπεριφορα ειχε εκειν ητη φαση η μπουμπου μου... μετα το ξεχνουσα... πριν καμια δεκαρια μερες το ξαναθυμηθηκα κ πηρε τρεις μερες.... ε, εγινε χαμος!!! ξυπνουσε τη νυχτα με σπαρακτικο κλαμα κ δεν κοιμοταν, εδειχνε να ποναει, κλωτσαγε,δεν ηθελε στηθος, ηταν απαρηγορητη.. σταματησα το ασβεστιο κ αλλο παιδι..ξυπναει μεν αλλα με τον που την βαζω στο στηθος κοιμαται... ο παιδιατρος ειπε οτι ειναι σπανιο αλλα καποια μωρα τα πειραζει..

η δικη μου δεν εχει βγαλει κανενα δοντι ουτε εχει μπουσουλησει...

ειναι δυσκολη και στον υπνο και στο φαγητο.... απο θηλασμο ομως καλα παμε :/

Και την ειχα πατησει με το ασβεστιο....αστα! Εμεις βγαλαμε τα δυο κατω δοντακις!

cPT0p3.png

Ρανια υπομονη! Οχι εμας δν μας εκαναν δυΣκοιλιοτητα τα φαγητα. Το γαλα το βραδυ δν το μειωΣαν μιας κ ξυπνανε ακομα. Την ημερα πινουν λιγοτερο αφου εχουμε τα γευματα. Εμας κ μπουΣουλανε κ Σηκωνονται μονοι τους κ Στηριζονται κ ορθιοι Στο καναπε κ πανε πλαγιως! Ενας ακομη λογος που δν τους εβαλα περπατουρα ειναι αυτος. Γι αυτα ειναι η ευκολη λυΣη κ μετα δν προΣπαθουν οΣο πρεπει!

lZDVp3.png

καλησπέρα κορίτσια! εμείς έχουμε 2 δοντάκια και κοντεύουμε να περπατήσουμε! κάνει βηματάκια μπροστά όταν την βαστάω από τα χέρια, σηκώνεται μόνη της και στέκεται βαστώντας την μπλούζα μου, αλλά στο πάρκο δεν σηκώνεται, ούτε μπουσουλάει! ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάνει βαρελάκια για να φτάσει κάτι! με τα φρούτα δεν πάμε καλά... οι σούπες της αρέσουν, ειδικά το μοσχάρι, το σέληνο και η πιπεριά!

η δικιά μου έχει μειώσει το γάλα την ημέρα αλλά τώρα τελευταία πίνει και το βράδυ κατά τις 2! γενικά όμως η ποσότητες της είναι μικρές, οπότε ένα επιπλέον γεύμα δεν με χαλάει, και ας είναι το βράδυ!

υπομονή... ο παιδίατρος τι λέει?

Ρανια υπομονη! Οχι εμας δν μας εκαναν δυΣκοιλιοτητα τα φαγητα. Το γαλα το βραδυ δν το μειωΣαν μιας κ ξυπνανε ακομα. Την ημερα πινουν λιγοτερο αφου εχουμε τα γευματα. Εμας κ μπουΣουλανε κ Σηκωνονται μονοι τους κ Στηριζονται κ ορθιοι Στο καναπε κ πανε πλαγιως! Ενας ακομη λογος που δν τους εβαλα περπατουρα ειναι αυτος. Γι αυτα ειναι η ευκολη λυΣη κ μετα δν προΣπαθουν οΣο πρεπει!

ούτε εγώ έδωσα περπατούρα! σύντομα θα τρέχει! χαχαχα

από ασφαλιστικά τι πρέπει να πάρουμε? για τις πρίζες σίγουρα, τι άλλο?

HXs0p3.png

wocnp3.png

Εγω πηρα ασφαλιστικο για τις πριζες μιας καιβειναι η αγαπημενη του απασχοληση, και θα παρω και ειδικα για τις γωνιες απο το τραπεζακι που ειναι χαμηλο και ασφαλιστικα για τα ντουλαπια.

Η παιδιατρος ειπε να συνεχισω κανονικα και να δινω το απογευμα τη βρωμη αλλα του σταματησα το κρεας και ξεκινησα παλι τον σιδηρο που βοηθουσε κι εμενα και τον μικρο. Για το ασβεστιο δεν το ηξερα αλοβεσα μου αλλα αν το μωρο σου εχει προβλημα κοψτο. Αυτο με το μοσχαρι δεν το ηξερα.Ευχαριστω για τις ευχες.

Βρε καρδουλα μου φτασανε ηδη στον 10ο μηνα! Πως περναει ο καιρος. Αντε σας φτανουμε...

Δεσποινα μου τον πειραζει το κρεας.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...