Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αλοβεσάκι μου σε έχουμε χάσει. Μας εχεις λειψει! Δεν πειράζει, Θα γινει η βάπτιση του παιδιου μου χωρίς μουρμούρα και γλωσσοφαγιά! Ετσι κι αλλιως δεν τους ήθελα γιατι μαζι με τον πατερα μου έρχεται και ένα σοι με 100 ατομα τα οποια οικονομικά δυσκολα θα τους έβγαζα πέρα. Αυτο που με πείραξε πολύ ήταν η απειλή! Αν δεν βγει το ονομά του δεν θα έρθει στην βάπτιση. Πριν απο αυτό δεν το είχε συζητήσει καν, παρολο που ειχε ακουσει το ονομα τοσες φορές το επαιζειανηξερος. Με απειλές δεν κάνω τίποτα! Μια χαρά ειμαστε και έτσι.

Κλεισαμε την βαπτιση και τον θρησκευτικό γάμο! Αντε πάμε για νεες εποχες!

Κι εμεις εχουμε με το φαγητο αρκετα θεματα, και δεν ξεκολαει απο το βυζι. Με τον υπνο βραστα!

Κ εμενα

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις εχουμε με το φαγητο αρκετα θεματα, και δεν ξεκολαει απο το βυζι. Με τον υπνο βραστα!

με το καλό λοιπόν!!! πότε θα το κάνετε?

κι εμείς ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη βουτια κορίτσια 22/2!! τρέχω κ δεν φτάνω!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

κι εμείς ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη βουτια κορίτσια 22/2!! τρέχω κ δεν φτάνω!!

με το καλό!!!

Rania k myheart με το καλο να βαφτισετε τα μπουμπουκια σας!

Και δεν θελουμε κακους ανθρωπους να φυγουνε να πανε αλλουυυ

συμφωνώ απόλυτα!

HXs0p3.png

wocnp3.png

καλημέρα!

εμείς από ύπνο είμαστε στα ίδια το βράδυ, αλλά χαλάσαμε το μεσημεριανό, κοιμάται 1 ώρα πριν φάει κ 1 το απόγευμα...

έχουμε θέμα σοβαρό με αναγωγές, πλέον μου βγάζει σε κάθε γεύμα κ χθες το μεσημέρι έβγαλε πολύ... δεν ξέρω τι φταίει... κ 50μλ αν φάει πάλι βγάζει... μήπως το νερό;;; άρχισε πλέον κ πίνει με κουταλάκι αρκετό...

Εμεις εχουμε τη βαπτιση 3 μαη. Βρε mardo μου πολυ θεμα με τις αναγωγες! Μηπως εχετε αλλεργια στο γαλα οπως εχουμεωεμεις; σε εμας εφταιγε η αλλεργια για τις αναγωγες.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλόοοο!!! Γαμοβάφτιση ή ξεχωριστά; Κι εμείς κλείσαμε για 19/4!

έδωσα στραγγιστό κατσικίσιο (πολύ ξινό), κατσικίσιο ΕΒΟΛ (ξινό), κεφίρ Υγεία κ τελευταίο πρόβειο βιολογικό Μενοίκιο (αφαίρεσα την πέτσα) το οποίο κ λάτρεψε! αφού κλείσει εβδομάδα με το γιαούρτι θα δοκιμάσω ψάρι ή αβγό.

Το αβγό πώς το δίνουμε; μελάτο ή το βράζουμε σφιχτό κ αλέθουμε;

Α έτσι με το γιαούρτι ε; Προσπαθούσα να τον ψαρέψω κι εγώ αν μπορώ να δώσω κάποιο άλλο γιαούρτι εκτός από τα παιδικά αλλά δεν μου είπε για κάποιο άλλο... Βασικά εκτός από τα γνωστά τοταλ και τέτοια δεν ξέρω άλλα, γι'αυτό τον ψάρευα... αλλά τώρα αφού λες οτι δίνεις π.χ. πρόβειο θα τον ρωτήσω συγκεκριμένα... Αβγό μας είπε κι εμάς να ξεκινήσουμε αλλά κόλλησα με το ψάρι και δεν τον ρώτησα πως το δίνω και πότε... έτσι θα το αρχίσω τον άλλο μήνα που θα ξαναπάμε στο γιατρό για να μου δώσει οδηγίες! Το μπακαλιαράκι του άρεσε πολύ πάντως!!!

Με το καλοοοο κι εσείς!!! Εδώ τρέχω εγώ και δεν φτάνω που είναι τον Απρίλη!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Με το καλο ντοριτα μου. Κι εμεις λεγαμε για αμεσως μετα το πασχα αλλα ηθελα να ειναι λιγο πιο ζεστος ο καιρος. Αντε ερχεται και η μεγαλη βουτια. Εμεις λογω αλλεργιας αποφευγουμε τα γιαουρτια προς το παρων

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...