Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κι εμεις δεν τα παμε καλα με τον υπνο. Και ειχαμε και πολυ μουρμουρα το σαββατο. Εμ βεβαια με τοση γλωσσοφαγια που εχει το παιδακι μου. Ο πατερας μου απειλησε οτι αφου δεν θα βγει το ονομα του δεν θα ερθει στη βαπτιση. Μιλαμε εχουμε πολυ γλωσσοφαγια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις δεν τα παμε καλα με τον υπνο. Και ειχαμε και πολυ μουρμουρα το σαββατο. Εμ βεβαια με τοση γλωσσοφαγια που εχει το παιδακι μου. Ο πατερας μου απειλησε οτι αφου δεν θα βγει το ονομα του δεν θα ερθει στη βαπτιση. Μιλαμε εχουμε πολυ γλωσσοφαγια!

Δεν παμε καλα μου φαινεται!!!!!Αμαν με τα ονόματα!

LJqDp3.png

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμεις ευτυχως κοιμομαστε! Εχει ενα μπουκωματακι ο μικρουλης μου κ παιδευεται! Πολυ ορος κ προχωραμε! Την γλωσσοφαγια την πιστευω κ εγω. Τωρα αυτα για το ονομα δεν θα επρεπε να λεγονται! Εδω εχετε το παιδακι σας υπαρει τιποτα καλυτερο? γιατι τοσο δηλητηριο?

cPT0p3.png

νταξ.... ό,τι κι αν πω είναι λίγο..... ρανια χαρά στο κουράγιο σου....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ωστε ετσι για την περπατουεα χμμμμμμμμ μια χαρα!αλατακι υποθετω δν βαζεις!

αλατάκι απαγορευεται πριν τον χρόνο!! βάζω σέλινο που το νοστιμίζει κ μπορεί εν μέρει ν'αντικαταστήσει το αλάτι!

καλησπέρα κορίτσια....

Καρδούλα κλείσατε τον 8ο???????? ουάου πως περνά ο καιρός....

Με τη στράτα και γω δε συμφωνώ όπως και η γιατρός μας..επίσης δε με βολεύει για πρακτικούς λόγους....

Από ύπνο πώς πάτε????????? Εμείς δύσκολα...

τον κλείσαμε!!!!πραγματικά περνάει γρήγορα!!

ύπνος?? τι είναι αυτό οεο???

έλεος!!!! αμάν μ'αυτό το χαζό εθιμό με τα ονόματα! εμείς θα βγάλουμε τους παππούδες αλλά επειδη το θέλουμε! κανένας δεν απαίτησε κάτι! είναι τόσο τρελαμένοι όλοι που μόνο τα ονόματα δεν σκέφτονται!

lZDVp3.png

Μα ετσι το σκεφτομαι κι εγω. Ο πατερας μου στο κατω κατω δεν με εχει στηριξει πουθενα και αν με βοηθησε στη γεννα οικονομικα το χτυπαει συνεχεια. Ελεος. Μερικοι ανθρωποι δεν πρεπει να κανουν παιδια. Εδω η γυναικα του με εβγαλε ψευτρα, οτι δεν υπαρχει παπας που δινει το ονομα πριν τη βαπτιση.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Ράνια ταραχές ακούω... κάνε υπομονή κ θα δεις μετά τη βάφτιση θα καταλαγιάσουν όλα... η ονοματοδοσία κανονικά γίνεται την 8η μέρα, αλλά στις μέρες μας δε συνηθίζεται γιατί μετά το όνομα δεν αλλάζει όσο κ αν μαλώνουν οι συγγενείς κ όποιον διαφωνεί στείλε τον μου να του κάνω ένα σεμινάριο ακαδημαϊκού επιπέδου, άντε μην τρελαθούμε τελείως κ ξεχάσουμε κ αυτά που μάθαμε!

Εμείς αυτές τις μέρες δοκιμάζαμε γιαούρτια... είχε πολύ πλάκα... το τι γκριμάτσες έκανε!!! ξυνίστηκε, αηδίασε, έβηξε, αναγούλιασε... αλλά το πείραμα είχε αίσιο τέλος... το σημερινό το λάτρεψε κ έφαγε με τη μία 100ml!!!

αλλά τι παιδί έχω;;; μέχρι κ στο γιαούρτι βάζουμε λίγο νερό κ το αραιώνουμε!!! με βλέπω να αλέθω για χρόνια χαχαχα...

καλησπέρα κορίτσια! εμείς είχαμε παιδίατρο σήμερα, η μικρή πήρε σχεδόν όλο το βάρος που έχασε από τις ιώσεις και βαδίζουμε με αυξητικές τάσεις στα γεύματα! ελπίζω να πάρει μπρος και με τις σούπες! μάλλον την πείραξε το καρότο τελικά... το εξάνθημα εμφανίστηκε ελάχιστα όταν το προσθέσαμε ξανά αλλά όχι τόσο έντονο ώστε να το διακόψουμε! από μεθαύριο κάθε δύο ημέρες προσθέτουμε και κάτι καινούριο γιατί έχουμε μείνει πίσω! την βρήκε αρκετά προχωρημένη και πιστεύει ότι θα περπατήσει γύρω στον 9ο!

αμάν πια με τα ονόματα! πρέπει να χαίρονται για τα εγγονάκια και όχι να γκρινιάζουν! εμείς ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι θα δώσουμε ουδέτερο όνομα... αλλά έχουμε σαν σκέψη να δώσουμε σαν δεύτερο το όνομα της πεθεράς μου, γιατί μας βοηθάει πολύ με την μικρή, ειδικά τώρα που επέστρεψα δουλειά!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Καλημέρα..... plead μπράβο στο μπουμπούκι σου άντε όλα καλά πλέον.....

Ως προς τα ονόματα.... εμένα από το πρώτο μωρό ακόνη και τα πεθερικά μου κ ο άντρας μου επέμεναν να δοθεί τ όνομα της μαμάς μου για διάφορους λόγους..... το εκτιμώ βαθιά και χαίρομαι γιατί η μάνα μου και μας βοηθάει πολύ και γενικά υπάρχουν κ άλλοι λόγοι... παρά ταύτα λίγο θα μ ένοιαζε αν δίνονταν και τ όνομα της πεθεράς μου... σημασία έχει να είναι γερά και αυτά κι εμείς κι αυτοί για να τα χαιρονται.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς αυτές τις μέρες δοκιμάζαμε γιαούρτια... είχε πολύ πλάκα... το τι γκριμάτσες έκανε!!! ξυνίστηκε, αηδίασε, έβηξε, αναγούλιασε... αλλά το πείραμα είχε αίσιο τέλος... το σημερινό το λάτρεψε κ έφαγε με τη μία 100ml!!!

αλλά τι παιδί έχω;;; μέχρι κ στο γιαούρτι βάζουμε λίγο νερό κ το αραιώνουμε!!! με βλέπω να αλέθω για χρόνια χαχαχα...

Ποια γιαουρτακια έδωσες; Ξεκινάμε κι εμείς, είπε το advance το σκέτο ο ντοκ... Επίσης ξεκινάμε και ψαρακια, εχει δώσει κάποια να μου πει εμπειρία;

Περπατούρα μου είπε απο μόνος του ο γιατρος να τον βάλω και ότι δεν υπάρχει θέμα υγειας, μόνο να προσέχω μην του ερθει τίποτα στο κεφάλι!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γεις σας μανουλες κ μωρακια! Καλη χρονια να χουμε :)

Για περπατουρα ο δικος μας ειπε οτι επισημα απαγορευεται λογω ατυχηματων.

Απο φαγητο: προχωραμε με αργους ρυθμους γιατι την πειραζουν πολλα. Εται τα βγαζουμε περιμςνουμε ξαναβαζουμε κτλ. Παντως εχουμε βαλει λαχανικα κοτοπουλο μοσχαρι αβγο γιαουρτι.. τα μισα απο αυτα υην πειραξανα κ τ αλλα μισα δεν τα τρωει..στηθος κ αγιος ο θεος..

επισης εχοθμε θεματα κ με τον υπνο!

Αυτα σε γενικες γραμμες!

Ρανια, κουραγιο! Σε σκεφτομαι κ σκεφτομαι κ το παραπονο που θα νιωθεις μεσα σου... κριμα για τους γονεις σου...που δε μπορουν να ειναι γονεις! Μονο αυτο!

Σας φιλω ολες κ τη Ρανια ιδιαιτερως :*

twt6p2.png

Γεις σας μανουλες κ μωρακια! Καλη χρονια να χουμε :)

Για περπατουρα ο δικος μας ειπε οτι επισημα απαγορευεται λογω ατυχηματων.

Απο φαγητο: προχωραμε με αργους ρυθμους γιατι την πειραζουν πολλα. Εται τα βγαζουμε περιμςνουμε ξαναβαζουμε κτλ. Παντως εχουμε βαλει λαχανικα κοτοπουλο μοσχαρι αβγο γιαουρτι.. τα μισα απο αυτα υην πειραξανα κ τ αλλα μισα δεν τα τρωει..στηθος κ αγιος ο θεος..

επισης εχοθμε θεματα κ με τον υπνο!

Αυτα σε γενικες γραμμες!

Ρανια, κουραγιο! Σε σκεφτομαι κ σκεφτομαι κ το παραπονο που θα νιωθεις μεσα σου... κριμα για τους γονεις σου...που δε μπορουν να ειναι γονεις! Μονο αυτο!

Σας φιλω ολες κ τη Ρανια ιδιαιτερως :*

Αλοβεσάκι μου σε έχουμε χάσει. Μας εχεις λειψει! Δεν πειράζει, Θα γινει η βάπτιση του παιδιου μου χωρίς μουρμούρα και γλωσσοφαγιά! Ετσι κι αλλιως δεν τους ήθελα γιατι μαζι με τον πατερα μου έρχεται και ένα σοι με 100 ατομα τα οποια οικονομικά δυσκολα θα τους έβγαζα πέρα. Αυτο που με πείραξε πολύ ήταν η απειλή! Αν δεν βγει το ονομά του δεν θα έρθει στην βάπτιση. Πριν απο αυτό δεν το είχε συζητήσει καν, παρολο που ειχε ακουσει το ονομα τοσες φορές το επαιζειανηξερος. Με απειλές δεν κάνω τίποτα! Μια χαρά ειμαστε και έτσι.

Κλεισαμε την βαπτιση και τον θρησκευτικό γάμο! Αντε πάμε για νεες εποχες!

Κι εμεις εχουμε με το φαγητο αρκετα θεματα, και δεν ξεκολαει απο το βυζι. Με τον υπνο βραστα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ποια γιαουρτακια έδωσες; Ξεκινάμε κι εμείς, είπε το advance το σκέτο ο ντοκ... Επίσης ξεκινάμε και ψαρακια, εχει δώσει κάποια να μου πει εμπειρία;

Περπατούρα μου είπε απο μόνος του ο γιατρος να τον βάλω και ότι δεν υπάρχει θέμα υγειας, μόνο να προσέχω μην του ερθει τίποτα στο κεφάλι!

έδωσα στραγγιστό κατσικίσιο (πολύ ξινό), κατσικίσιο ΕΒΟΛ (ξινό), κεφίρ Υγεία κ τελευταίο πρόβειο βιολογικό Μενοίκιο (αφαίρεσα την πέτσα) το οποίο κ λάτρεψε! αφού κλείσει εβδομάδα με το γιαούρτι θα δοκιμάσω ψάρι ή αβγό.

Το αβγό πώς το δίνουμε; μελάτο ή το βράζουμε σφιχτό κ αλέθουμε;

έδωσα στραγγιστό κατσικίσιο (πολύ ξινό), κατσικίσιο ΕΒΟΛ (ξινό), κεφίρ Υγεία κ τελευταίο πρόβειο βιολογικό Μενοίκιο (αφαίρεσα την πέτσα) το οποίο κ λάτρεψε! αφού κλείσει εβδομάδα με το γιαούρτι θα δοκιμάσω ψάρι ή αβγό.

Το αβγό πώς το δίνουμε; μελάτο ή το βράζουμε σφιχτό κ αλέθουμε;

Εγω απο αβγο δινω ΜΟΝΟ κροκκο, αφου βρασω το αβγο για 6 λεπτα- απο τη στιγμη που κοχλαζει μετραμε- κ μετα το ανακατευω με οσο λαδι χρειαζεται για να γινει πουρες.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...