Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γειαααα!

το ζιζάνιό μου μας κατατρόμαξε χθες!!! τρώγαμε στην κουζίνα κ τον είχα δεμένο στο ρηλάξ δίπλα μου κ χωρίς να πάρω είδηση βρέθηκε σκυμμένος μπροστά με το κεφάλι να κρέμεται κάτω 10 εκ από το πάτωμα!!! καλά που φρέναρε το ρηλάξ κ δεν τούμπαρε...

χώρια που στριφογυρίζει συνέχεια κ δεν του φτάνει το κρεβάτι του...

από δω κ πέρα δεν είναι να τους αφήνουμε ούτε στιγμή από τα μάτια μας!

περπατούρα πολλοί γιατροί δε δέχονται, αλλά αν είχα 10 κιλά παιδί θα έπαιρνα οπωσδήποτε! εδώ με 7 κ πάσχω από τενοντίτιδα κ στα 2 χέρια...

poio krebati toy. σε εμας δεν του γτανει το διπλο!!! εγω σε μια γωνια κοιμαμαι και ο πατερας του σε αλλο κρεβατι κολλητα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? πως τα περνάτε αυτές τις ημέρες? εμείς μια χαρά, η μικρή ζωηρή ζωηρή, από εβδομάδα πάμε και παιδίατρο! επίσης στις 9 του μήνα επιστρέφω στην δουλειά! διακόπτω την άδεια από τον οαεδ λίγο νωρίτερα. Η πεθερά μου θα αναλάβει να την κρατάει.

όσον αφορά την περπατούρα, εμείς επισκεφτήκαμε παιδοορθοπαιδικό όταν η μικρή ήταν 40 ημερών γιατί μας είχαν πει από το νοσοκομείο πως είναι χαλαρά τα ισχύα της και κάναμε υπέρηχο, τελικά όλα καλά, δεν έχει κάτι αλλά μας είπε ο γιατρός πως μπορούμε να την βάλουμε όπου θέλουμε και όπως θέλουμε και δεν θα πάθει ζημιά, το μόνο που θέλει προσοχή στην αρχή μας είχε πει είναι ο αυχένας! και εγώ σκέφτομαι να πάρω... θα ρωτήσω και την παιδίατρο μας και θα σας πω

γειαααα!

το ζιζάνιό μου μας κατατρόμαξε χθες!!! τρώγαμε στην κουζίνα κ τον είχα δεμένο στο ρηλάξ δίπλα μου κ χωρίς να πάρω είδηση βρέθηκε σκυμμένος μπροστά με το κεφάλι να κρέμεται κάτω 10 εκ από το πάτωμα!!! καλά που φρέναρε το ρηλάξ κ δεν τούμπαρε...

περπατούρα πολλοί γιατροί δε δέχονται, αλλά αν είχα 10 κιλά παιδί θα έπαιρνα οπωσδήποτε! εδώ με 7 κ πάσχω από τενοντίτιδα κ στα 2 χέρια...

χαχαχα και εμένα μου το έκανε σήμερα! την πέτυχα να κρέμεται στο πλάι προσπαθώντας να πιάσει το παιχνίδι της που είχε πέσει! στο κρεβάτι πάνω κάνει βαρελάκια!

HXs0p3.png

wocnp3.png

γειαααα!

Καλημερα! Εχουν αρχισει να γινονται αιλουροι! Πραγματικα δεν τα προλαβσινεις! Με την τενοντιτιδα τι κανεις?? εχω παθει στο αριστερο χερι κ παει απο το κακο στο χειροτερο

cPT0p3.png

Καλημερα! Εχουν αρχισει να γινονται αιλουροι! Πραγματικα δεν τα προλαβσινεις! Με την τενοντιτιδα τι κανεις?? εχω παθει στο αριστερο χερι κ παει απο το κακο στο χειροτερο

όταν ήταν πολύ χάλια φόρεσα επίδεσμο-νάρθηκα για 2 εβδομάδες κ πρόσεχα όσο ήταν δυνατό κινήσεις που επιβάρυναν όπως σήκωμα κανάτας με νερό, γέμισμα μπουκαλιών από γεμάτο βραστήρα, έβαζα τον άντρα μου να τα κάνει κ πολλές φορές του λέω να σηκώσει το μωρό κ να μου το δώσει... έτσι υποχώρησε αρκετά αλλά πάλι είναι φορές που επιδεινώνεται... τι να κάνουμε; υπομονή... η χειρότερή του είναι στα νυχτερινά ξυπνήματα που είναι χαλαρό από τον ύπνο κ μαγκώνει ξαφνικά...

Διαφημίσεις

Εγω παντως εχω σωθει με τον μαρσιπο και τον εχω πολλες ωρες αγκαλια και κανω και δουλειες.

Εγω την πατησα οταν τον εκανα μπανιο στα χερια μου φαινετσι... Γενικα κσθεται στο ρελαξ αλλα μετα θελει αγκσλιτσα κ παιχνιδια!

cPT0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Χρονια Πολλά στις εορτάζουσες κ τους εορτάζοντες!

τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά,έχουμε βέβαια λίγο γκρίνια,μυξούλες κ βηχαλάκι λόγω δοντιών όλα αυτά! πήγαμε στον ντοκ, μας βρήκε εξαιρετικούς κ πλέον μπορούμε να τρώμε τα πάντα από λαχανικά κ φρούτα (εκτός από ακτινίδιο-φράουλα καθώς προκαλούν δυσκολία στο εντεράκι τα σπορακια τους μου είπε) καθώς κ ζυμαρικά,δημητριακά κ γιαουρτάκι απ'αυτό που τρώμε κι εμείς! δεν θα φαμε πριν τον χρόνο όσπρια, αυγό, ψαρι κ φυσικά μέλι!μεγαλώνουμε λοιπόν κ καθε μέρα κάνουμε κ κάτι καινούριο!

περπατούρα μας είπε αυστηρα όχι (κ συμφωνω) καθως δεν κανει καλο στα γεννητ. οργανα(για τ αγορια) αλλά κ στη σπονδ.στηλη. μόνο για ενα 20λεπτο/μερα αν θελουμε τόσο πολυ αλλα δεν θα τους βάλω καθόλου!

lZDVp3.png

καλησπέρα κορίτσια! πως είστε? εμείς πολύ καλύτερα! περάσαμε άλλη μία μικρή ιωσούλα αλλά ευτυχώς μάλλον ξόφαλτσα! τώρα μάλλον θέλει να αναπληρώσει σε βάρος και τρώει συνέχεια η μικρή! επανήλθαμε και στις σούπες, αύριο βάζουμε και κρέας! και ακολουθεί το μακαρονάκι! δεν έχουμε ακόμα βάλει το λεμόνι... λίγο αργότερα γιατί μάλλον αυτό έκανε τα εξανθήματα!

με τις ιώσεις μείναμε λίγο πίσω στα εμβόλια, από εβδομάδα πιστεύω να είμαστε καλά να πάμε στην παιδίατρο να το κάνουμε!

τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά,έχουμε βέβαια λίγο γκρίνια,μυξούλες κ βηχαλάκι λόγω δοντιών όλα αυτά! πήγαμε στον ντοκ, μας βρήκε εξαιρετικούς κ πλέον μπορούμε να τρώμε τα πάντα από λαχανικά κ φρούτα (εκτός από ακτινίδιο-φράουλα καθώς προκαλούν δυσκολία στο εντεράκι τα σπορακια τους μου είπε) καθώς κ ζυμαρικά,δημητριακά κ γιαουρτάκι απ'αυτό που τρώμε κι εμείς! δεν θα φαμε πριν τον χρόνο όσπρια, αυγό, ψαρι κ φυσικά μέλι!μεγαλώνουμε λοιπόν κ καθε μέρα κάνουμε κ κάτι καινούριο!

περπατούρα μας είπε αυστηρα όχι (κ συμφωνω) καθως δεν κανει καλο στα γεννητ. οργανα(για τ αγορια) αλλά κ στη σπονδ.στηλη. μόνο για ενα 20λεπτο/μερα αν θελουμε τόσο πολυ αλλα δεν θα τους βάλω καθόλου!

καλέ τα παλικάρια σου πόσο μεγάλωσαν!!! μπράβο τους! όσον αφορά τα φαγητά, τι ποσότητες τρώνε? θέλω να ξέρω ή θα πέσω σε κατάθλιψη γιατί η δικιά δεν? της αρέσει το γάλα περισσότερο!

τελικά για την στράτα, οι γνώμες διίστανται! θα ρωτήσω και εγώ την παιδίατρο μας και θα δούμε τι θα κάνουμε...

HXs0p3.png

wocnp3.png

καλησπέρα κορίτσια! πως είστε? εμείς πολύ καλύτερα! περάσαμε άλλη μία μικρή ιωσούλα αλλά ευτυχώς μάλλον ξόφαλτσα! τώρα μάλλον θέλει να αναπληρώσει σε βάρος και τρώει συνέχεια η μικρή! επανήλθαμε και στις σούπες, αύριο βάζουμε και κρέας! και ακολουθεί το μακαρονάκι! δεν έχουμε ακόμα βάλει το λεμόνι... λίγο αργότερα γιατί μάλλον αυτό έκανε τα εξανθήματα!

με τις ιώσεις μείναμε λίγο πίσω στα εμβόλια, από εβδομάδα πιστεύω να είμαστε καλά να πάμε στην παιδίατρο να το κάνουμε!

καλέ τα παλικάρια σου πόσο μεγάλωσαν!!! μπράβο τους! όσον αφορά τα φαγητά, τι ποσότητες τρώνε? θέλω να ξέρω ή θα πέσω σε κατάθλιψη γιατί η δικιά δεν? της αρέσει το γάλα περισσότερο!

τελικά για την στράτα, οι γνώμες διίστανται! θα ρωτήσω και εγώ την παιδίατρο μας και θα δούμε τι θα κάνουμε...

περαστικά κι αγύριστα!!!

κοιτα εμάς μιας κ ήταν πρόωρα είναι συγκριτικά λιγότερο σε κιλά...ο μεγάλος μου είναι 7700 κ ο μικρός μου 8 κιλα, από ποσότητες ανάλογα..πχ ο μεγάλος φρούτα τρωει ελάχιστα γύρω στα 50γρ κ από πίσω πίνει γυρω στα 150μλ γάλα(γενικά λατρευει το γαλα) ο μικρός τρωει γυρω στα 200γρ φρουτα..φαγητο μεσημεριανο τρωνε 150-200γρ αναλογα την μέρα..όταν έχουν πολυ ζορι με τα δοντια τρωνε λιγοτερο...το γιαουρτακι το τρωνε ολο ειναι γυρω στα 120γρ αν θυμαμαι αναλογως την μαρκα... απο γάλα κυμαινομαστε 150 με 180 μλ..

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

περαστικά κι αγύριστα!!!

κοιτα εμάς μιας κ ήταν πρόωρα είναι συγκριτικά λιγότερο σε κιλά...ο μεγάλος μου είναι 7700 κ ο μικρός μου 8 κιλα, από ποσότητες ανάλογα..πχ ο μεγάλος φρούτα τρωει ελάχιστα γύρω στα 50γρ κ από πίσω πίνει γυρω στα 150μλ γάλα(γενικά λατρευει το γαλα) ο μικρός τρωει γυρω στα 200γρ φρουτα..φαγητο μεσημεριανο τρωνε 150-200γρ αναλογα την μέρα..όταν έχουν πολυ ζορι με τα δοντια τρωνε λιγοτερο...το γιαουρτακι το τρωνε ολο ειναι γυρω στα 120γρ αν θυμαμαι αναλογως την μαρκα... απο γάλα κυμαινομαστε 150 με 180 μλ..

ουφ... θα με σκάσει η δικιά μου δηλαδή! βασικά της αρέσει η κρέμα βανίλια... και τρώει γύρω στα 100ml, σούπα γύρω στα 60 ml και φρούτα 4-5 κουταλιές... από γάλα 150 την φορά, φαγανό παιδάκι! από κιλά τώρα μετά τις ιώσεις πρέπει να είναι γύρω στα 6,5 κιλά! έχασε ένα κιλό με την βρογχιολίτιδα!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Ωστε ετσι για την περπατουεα χμμμμμμμμ μια χαρα!αλατακι υποθετω δν βαζεις!

Ταλσιπωρηθηκε η μικρουλα σου! Πολλα περαστικουλια! Εμενα τρωει ολη την φρουτοκρεμα μπανανα, μηλο, αχλαδι. Τωρα με το φαγητο ζοριζομαστε λιγο τρωμε το μισο κ συμπληρωνω με λιγο γαλα. Ηδη τρωμε πατατα, καροτο, κολοκυθι κ μοσχαρι κ σημερα αρχισα με το ζωμο κοτοπουλο...θα δουμε

cPT0p3.png

καλησπέρα!!! τι μου κάνετε;;;;

πέρασαν τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μας κ ο απολογισμός των ημερών ήταν ένας σορός παιχνίδια!!!! φαντάζομαι τι θα γίνεται του χρόνου....

πολύ με προβληματίζει το γεγονός, δε θέλω να τον κακομάθω κ πολλά από αυτά δεν ξέρω κατά πόσο είναι παιδαγωγικά ή το αντίθετο μάλλον!

καλησπέρα!!! τι μου κάνετε;;;;

πέρασαν τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μας κ ο απολογισμός των ημερών ήταν ένας σορός παιχνίδια!!!! φαντάζομαι τι θα γίνεται του χρόνου....

πολύ με προβληματίζει το γεγονός, δε θέλω να τον κακομάθω κ πολλά από αυτά δεν ξέρω κατά πόσο είναι παιδαγωγικά ή το αντίθετο μάλλον!

Εμας ηταν σε λογικες γραμμες τα δωρα! Τι εννοεις παιδαγωγικα η μη?

cPT0p3.png

καλησπέρα κορίτσια....

Καρδούλα κλείσατε τον 8ο???????? ουάου πως περνά ο καιρός....

Με τη στράτα και γω δε συμφωνώ όπως και η γιατρός μας..επίσης δε με βολεύει για πρακτικούς λόγους....

Με το φαί πάμε καλά, τρωει πολύ άνετα μεσημεριανό λίγο με το μοσχάρι γκρινιάζει... προσθέσαμε κουνουπίδι, μπρόκολο, ντομάτα, κρεμμύδι, σέληνο και ζυμαρικό προς το παρόν κους κους.... Με τα φρούτα προσθέσαμε ρόδι αλλά γενικά δεν την τρώει εύκολα τη φρουτόκρεμα.... το ίδιο ακι την απογευματινή... ανυπομονώ για γιαούρτι... Εγώ ποτέ δε συμπλήρωσα γεύμα με γάλα παρά μόνο την πρώτη φορά και αυτή ήταν και η οδηγία της γιατρού.

Όσο για τα παιχνίδια εγώ είμαι πολύ υπέρ... Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε εξελιχθεί με τα κινητά και τα ταμπλετ τα παιδιά μας δε θ ασχολούνται με παιχνίδια πολύ, ε τουλάχιστον ας τα χαρούνε τώρα!!!! Όσο για τον παιδαγωγικό χαρακτήρα όρεξη πιστεύω να υπάρχει και από τα πάντα μπορούμε να τους διδάξουμε πράγματα....

Από ύπνο πώς πάτε????????? Εμείς δύσκολα...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...