Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εμενα το πολυ μεχρι τις 830 το πρωι εχει ξυπνησει...1030!!!! μακαρι να κοιμοταν τοσο! απο τις 830 κοιμαται παλι καμια ωρα 11-12 μετα ριχνει ενα 2ωρο το μεσημερι 3-5 ή 4-6 ..παλαιοτερα κοιμοταν και λιγο το απογευμα αλλα τωρα το εκοψε κ παμε κατευθειαν για τον υπνο...εσενα κοιμαται μεσα στην ημερα?

Ξυπναει, πινει το πρωινο της γαλα και ξανακοιμαται και ξανα μετα 3-5 το μεσημερι! Thats it!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ έβαλες 3 λαχανικά λάδι λεμόνι όλα μαζί;;;

όχι ρε συ, ακόμη κ το λάδι θεωρείται ξεχωριστή τροφή κ προστίθεται άλλη μέρα... όπως τα λες δε νομίζω να έχει κάποια σοβαρή αλλεργία, απλά όλα μαζί συν το συνάχι της ήρθαν too much!!!

πχ εμείς φάγαμε την 1η μέρα κολοκύθα, την επόμενη πρόσθεσα μπρόκολο (ένεκα δυσκοιλιότητας), την 3η πρόσθεσα λεμόνι, την 4η λάδι κοκ με καρότο πατάτα κ τα υπόλοιπα

κ δε βάζω ποτέ καινούριο φρούτο κ λαχανικό την ίδια μέρα, δηλ. προχθές φάγαμε ανανά κ σήμερα κρεμμυδάκι

Ναι, δεν μου ειπε να τα δωσω ενα ενα! θα την ρωτησω παλι οταν ερθει η ωρα αν και απο οτι καταλαβα ετσι θα το παμε τωρα, μια μια τις τροφες! οταν λες ξεκινησατε με πατατα, σκετη νεροβραστη;

Η δικια μου δεν επιασε ποτε πιπιλα! παιζει μαζι της, την δαγκωνει αλλα δεν την πιπιλαει!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά!! πως είστε? πως πάνε τα μπεμπάκια σας? βλέπω λέτε για φαγάκια! λοιπόν pleiad κι εμείς όλα μαζί τα δώσαμε! δεν μου είπε ένα ένα! πατάτα καρότο κολοκυθάκι με λίγο ελαιόλαδο κ μετά από 3 μέρες βάλαμε κ το κρεατάκι! σε μορφή πουρέ,αλέθω τα λαχ. κ το κρέας κ προσθέτω ζουμάκι απ'αυτό που τα έβρασα! το κρεατάκι το βράζω το κάνω μεριδούλες κ το έχω στην κατάψυξη κ κάθε μέρα βγάζω για να φάμε! κορίτσια υπομονή θέλει καιρό να συνηθίσουν τις γεύσεις! εμείς δεν έχουμε βάλει κάποιο άλλο λαχανικο μιας κ δεν μου είπε ο ντοκ οτι μπορώ να προσθέτω κι άλλα..θα τον ρωτήσω όταν πάμε! τρώμε όμως κ μοσχάρι κ κοτόπουλο κ μάλιστα έχουν προτίμηση στον συνδυασμό κ των 2! σε λίγες μέρες ξεκινάμε τα ζυμαρικά κ θελω να ρωτήσω τα κορίτσια που ήδη δινουν, σε τι μορφή τα δίνετε κορίτσια?

εμείς γιαουρτάκι τρωμε ήδη κ μας έχει λύσει τα χέρια καθώς το προτιμούν απ'την φαρίν λακτε κ τις περισσότερες μέρες τους δίνω γιαουρτι απλά αλλάζω τις γεύσεις! επίσης το καλό είναι ότι το παίρνεις άνετα μαζί σου στη βόλτα κ το ταίζεις πανεύκολα!

από δοντάκια έχουμε από 2 ο καθένας (κάτω) κ τα βγάλανε κ τα 2 μαζί(τα δοντάκια) λίγες μέρες νωρίτερα ο μικρός μου!

Δεσποινάκι καλώς ήρθες κι εδώ!!:D

lZDVp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!Χρονια πολλα!!!Λοιπον,και εμεις τρώμε πατάτα,κολοκυθι,καρότο και φασολάκι με λιγο λάδι και λεμόνι.Επισης,κοτόπουλο και μοσχάρι.Τα φρουτα δεν τα προτιμάει αλλα εχω βρει τον τροπο να την ξεγελαω.Απο δόντια εχουμε 2 πάνω και 2 κατω!Καλως ήρθες Δέσποινα!!!

LJqDp3.png

Δέσποινα καλώς ήρθες με το μπεμπάκι σου!

κοιμάται κατά τις 11:00, ξυπνάει για να θηλάσει συχνά, αλλά δεν σηκώνεται πριν τις 9:30!!! αφού πολλές φορές αναγκάζομαι κ τον ξυπνάω για να φύγουμε!

όσο μεγαλώνει μειώνει τους κύκλους του ύπνου του, τώρα είμαστε στους 3: βράδυ, μεσημέρι 2 ώρες κ μισή ώρα είτε πρωί είτε απόγευμα...

τελευταία τη νύχτα κοιμάται 4-5 ώρες σερί κ όταν ξυπνάει πεινασμένος για να θηλάσει η κοιλίτσα του γουργουρίζει! το έχει παρατηρήσει αυτό καμιά σας;

επίσης μετά από πολύ καιρό ξαναέπιασε πιπίλα, τη δίνω μέσα στη μέρα αλλά τη νύχτα το σκέφτομαι... εσείς τη νύχτα δίνετε ή θηλάζετε κατευθείαν;

Μόνο ο δικός μου κοιμάται ακομα φουλ μέσα στη μερα... Δηλαδη κάθεται 1,5-2 ωρες ξύπνιος και κοιμάται ενα μισαωρακι! Με εχει βολέψει, δεν μπορώ να πω, το μόνο μειονέκτημα στο ωράριο του αυτό ειναι ότι γενικά για να κοιμηθεί θέλει κούνημα στα χέρια, οποτε καθε λιγο και λιγάκι μου κόβονται τα χέρια και η μέση... Το βράδυ και γενικά για να κοιμηθεί του δίνω πιπιλα, κι αν ξυπνήσει το βράδυ και του εχει φύγει πρώτα του τη δίνω και αν συνεχίσει να μουρμουραει τότε τον θηλαζω...

Ευχαριστω για το καλωσορισμα! εγω αποθηλασα πριν λιγες μερες οποοτε δεν μπορω να σε βοηθησω...απο προσωπικη εμπειρια πλεον εχω να σου πω οτι απο τοτε που επιασε την πιπιλα δηλαδη γυρω στον 4ο μηνα αρχισε να μην θελει να θηλαζει..οποτε να προσεχεις μην σε οδηγησει σε προωρο αποθηλασμο!

Καλώς μας ήρθες!!! Δε νομιζω ότι έφταιξε η πιπιλα στο ότι δεν ήθελε να θηλαζει... Απο τις συζητήσεις μας εδω κατάλαβα ότι γενικά εκείνη την περίοδο γυρω στον 4ο μηνα αρχίζουν ολα τα μωρά να θηλαζουν συντομότερα γιατι μαλλον θηλαζουν πιο αποτελεσματικά και έτσι βαριούνται πιο γρήγορα να κάθονται στο στήθος!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλή χρονιά να έχουμε....

Δεσποινα καλώς όρισες να σου ζήσει το νινί...

Απ ό.τι βλέπω κάθε γιατρός λέει άλλα.... και μεις λαχανικά τα δώσαμε όλα μαζί με λάδι κ λεμόνι... ένα μήνα μετά προσθέσαμε κοτόπουλο 1 βδομάδα, τώρα μοσχάρι και από την άλλη βδομάδα θα βάλουμε ρυζάκι,αστράκι κλπ.... επίσης κρεμμύδι ντομάτα μπρόκολο και κουνουπίδι.... α και κολοκύθα από αυτό το σκ... επίσης δε θα δίνουμε κρέας κάθε μέρα αλλά να το σπάω ή με σκέτα λαχανικά ή με ζυμαρικό....

από φρούτα μου πε μόλις κλείσει τν 7ο πορτοκάλι και περίπου σε 10 μέρες ρόδι κ ακτινίδιο.... δεν τρελαίνερται πάντως...

Γιαούρτι είπε στς 7 μιση αλλά στις 23 που θα πάμε θα της κάνω μια νύξη γιατί με τις κρέμες και καλά δεν τα πάμε και γω δεν τις θέλω.

Θηλάζουμε το πρωί και αν χρειαστεί ενδιάμεσα το βράδυ, οχι συχνά... συνήθως κοιμάται κατά τς 10 κ ξυπνάει γύρω στις 12 για φαι και μετά πάλι κατα τς 5... τοτε οταν κοιμηθει συνήθως ξυπνά 9 μιση...

Επίσης κοιμάται στανταρ 2ωρο το μεσημερι πχ τωρα κοιμηθηκε 4 κ ακομη δν εχει ξυπνησει...

Α και για πιπιλα ουτε κατα διάνοια.... δάχτυλο δυστυχως.... οσο κι αν προσπαθησα δεν το κοβει....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εμεις πηραμε πρωτη φορα πιπιλα προχθες και την κρατησε και στον μεσημεριανο υπνο. απιστευτο μου φανηκε...

κοριτσια μου ευχομαι σε εσας και στις οικογενειες σας μια απιστευτη καινουρια χρονια και θα ειναι γιατι τα πιτσιρικια μας τωρα θα αρχιζουν να μας βγαζουν το λαδι. εγω ηδη κυνηγαω τον δικο μου με την περπατουρα. ελπιζω να μεινει στη θεση του το δεντρο μεχρι τις 7 γεναρη...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλέεε, μια μέρα έλειψα κ κάνατε πάρτι!!!΄

λοιπόν, καλή χρονιά να έχουμε με ακόμη περισσότερες χαρές!

Ράνια, φαντάζομαι!!! τουλάχιστον θα σου έλυσε τα χέρια...

με γειά τα δοντάκια στα διδυμάκια... τα ζυμαρικά τα βράζω με 1-2 λαχανικά για γεύση κ αλέθω (κολοκύθα ή καρότο ή ντομάτα με βασιλικό ή κρεμμυδάκι)

Πλειάδα μου, κολοκύθα όχι πατάτα, ναι νερόβραστη κ ήταν τέλεια, στο περίσσευμα έβαζα άχνη κ την έτρωγα εγώ, χιχι

ευχαριστώ για τις απαντήσεις περί πιπίλας, φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλή χρονια να εχουμε, να είμαστε καλά να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας!!!

ΡΑΝΙΑ ποια περπατούρα πήρες; Ρωτήσεις ντοκ αν επιτρέπει; Δεν θυμαμαι αν το είχαμε συζητήσει... Μερικοί λένε όχι αλλα σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ρωτησα τη γιατρο και ειπε οχι. γιατι δημιουργει θεμα στα ισχια, ομως κι εγω και ο αδερφος μου, ο αντρας μου και αλλοι μεγαλωσαμε με περπατουρα και δεμν εχουμε θεμα ενω μια ξαδερφη μου που δεν ειχε περπατουρα εχει θεμα οποτε αποφασισαμε να το παρουμε και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. ο μικρος την χαιρεται πολυ αφου κοβει τις βολτες του. απλως δεν τον αφηνω πολυ ωρα, δξηλαδη οχι πανω απο μισαωρο 2-3 φορες την ημερα. πηραμε απο τα λητω μια carello

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γειαααα!

το ζιζάνιό μου μας κατατρόμαξε χθες!!! τρώγαμε στην κουζίνα κ τον είχα δεμένο στο ρηλάξ δίπλα μου κ χωρίς να πάρω είδηση βρέθηκε σκυμμένος μπροστά με το κεφάλι να κρέμεται κάτω 10 εκ από το πάτωμα!!! καλά που φρέναρε το ρηλάξ κ δεν τούμπαρε...

χώρια που στριφογυρίζει συνέχεια κ δεν του φτάνει το κρεβάτι του...

από δω κ πέρα δεν είναι να τους αφήνουμε ούτε στιγμή από τα μάτια μας!

περπατούρα πολλοί γιατροί δε δέχονται, αλλά αν είχα 10 κιλά παιδί θα έπαιρνα οπωσδήποτε! εδώ με 7 κ πάσχω από τενοντίτιδα κ στα 2 χέρια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...