Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

καπνιζες ε; το κοψες ευκολα; η σου λειπει;;

το εκοψα ακαριαία μόλις είδα το θετικό τεστ κ δεν το συζήτησα καθόλου!!!ηθελα τόσο πολυ να παει καλα αυτή τη φορα που δεν το σκεφτόμουν καν!!!βεβαια τώρα μερικές φορές το βλέπω στον ύπνο μου κ το πρωι ξυπνάω κ νομιζω οτι το έχω κάνει στα αληθεια κ με πιάνει ταχυκαρδία μεχρι να καταλάβω οτι ηταν ονειρο!!!χαχαχαχα

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψαχνω να βρω πληροφοριες για το μωρό και το σκυλί κυρίως όσον αφορά θέματα υγιεινής. Μονο και μόνο επειδή λενε οτι το σπιτι πρεπει να είναι αποστειρωμένο όταν ερθει το μωρό σπιτι και όσο ναναι ένα σπίτι με σκύλο έχει πάντα τριχουλες! Αν βρείτε κάτι βρε κοριτσια πείτε μου. Αν ήμουν μόνη μου δεν θα είχα θέμα αλλά ο σύζυγος είναι λιγο κολλημένος στο θεμα της αποστειρωσης!

κι εγω συμφωνώ με τη Δήμητρα!!δεν θα αφήνετε το σκυλάκι να μπαίνει στο δωμάτιο,καλό πλύσιμο χεριών κ ό,τι κάνεις συνήθως!!δεν ξέρω κιόλας...φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα!

bhgdp3.png

ε κοιτα στην αρχη δε θα ναι σε ενα δωματιο το μωρο; οποτε μπορειτε απαγορευσετε στο σκυλο να μπαινει. εσεις , τακτικο πλυσιμο χεριων κλπ. ο, τι θα κανατε δηλαδη κ χωρις το σκυλο.

αλλα σπιτι αποστειρωμενο .... με ποια εννοια;;; πως μπορει να αποστειρωθει ενα σπιτι;;;;;;;

Τα σκυλια μου ούτως ή αλλιώς δεν μπαίνουν στις κρεβατοκάμαρες. Μόνο στην τουαλετα μπαίνουν με την λογική οτι πρέπει να γνωρίζουν τον χώρο που κάνουν μπάνιο. Οσο ναναι όμως τρίχες υπάρχουν! Σκουπίζεις και σε μια ώρα να τες παλι. Εμένα δεν με ενοχλουν!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

τωρα αυτο με την αποστειρωση, δε ξερω τι παιζει. Ο κτηνιατρος σου τι λεει;

Τον ειδα πολύ χαλαρό αν και θα ξαναρωτήσω όταν πάω και τον μουργο για στειρωση μπας και ηρεμησει λιγο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που πες κτηνιατρο..... ρε κοριτσια, παιδιατρο θα πρεπει να βρουμε πριν γεννησουμε;; ποτε παμε το μωρο στο γιατρο πρωτη φορα;

Το σκεφτόμουν κι εγώ. Θα γνωρίσω την παιδίατρο πριν γεννήσω ίσως και συντομα γιατι θα πάω συστημένη, γιατί θέλω να είναικαι άνθρωπος που θα μπορώ να επικοινωνώ και να μην μου δημιουργήσει και θέμα με τα σκυλια οπως καταλαβαίνεται! Αμα γεννήσεις και μετα δεν θα είναι μεγάλο άγχος να ψαχνεις τελευταία στιγμή?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που πες κτηνιατρο..... ρε κοριτσια, παιδιατρο θα πρεπει να βρουμε πριν γεννησουμε;; ποτε παμε το μωρο στο γιατρο πρωτη φορα;

καλημερα και απο εμενα!!! εμεις τι μικρη μας την πηγαμε για πρωτη φορα στην παιδιατρο οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο και μετα τις 10 μερες.

3Xump2.png

το εκοψα ακαριαία μόλις είδα το θετικό τεστ κ δεν το συζήτησα καθόλου!!!ηθελα τόσο πολυ να παει καλα αυτή τη φορα που δεν το σκεφτόμουν καν!!!βεβαια τώρα μερικές φορές το βλέπω στον ύπνο μου κ το πρωι ξυπνάω κ νομιζω οτι το έχω κάνει στα αληθεια κ με πιάνει ταχυκαρδία μεχρι να καταλάβω οτι ηταν ονειρο!!!χαχαχαχα

χαχαχα εχω δει και γω αρκετες φορες στον υπνο μου οτι καπνιζω. ε, με το ονειρο δε νομιζω να κανουμε κακο στο μωρακι. εγω το εκοψα 3 μηνες πριν μεινω εγκυος

KJO7p2.png

κι εγω συμφωνώ με τη Δήμητρα!!δεν θα αφήνετε το σκυλάκι να μπαίνει στο δωμάτιο,καλό πλύσιμο χεριών κ ό,τι κάνεις συνήθως!!δεν ξέρω κιόλας...φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα!

ενταξει, μην υπερβάλλουμε κιολας με την αποστείρωση. γνωμη μου είναι πρεπει να ερχονται τα παιδια σε επαφη με μικροβια να αναπτυσσουν ανοσοποιητικο.

KJO7p2.png

εγω παντος κοριτσια που εχω σκυλακι το ειχα μεσα στο σπιτι απλα δεν τον αφηνα να κυκλοφορει σε ολα τα δωματια και τον ειχα παντα κουρεμενο μεχρι να μεγαλωσει η μικρη μου και να παει 6 μηνων οπου και δεν χρειαζεται μετα η αποστειρωση.ακομα και τωρα που τον εχω τον εχω μεσα στην κουζινα αλλα δεμενο για λογους καθαριοτητας επειδη ειναι λιγο σκανταλιαρης και οτι βρει το παιζει και μετα παει και τα κρυβει! παρ'ολα αυτα η μικρη μου δεν τον φοβαται καθολου και πηγενει απο μονη της και παιζει μαζι του.το τι παιχνιδια κανουν δεν λεγετε!!! ακομα και τι γιατρο μου που ρωτισα μου ειπε οτι το σκυλακι δεν πειραζει να το εχω μεσα στο σπιτι αρκει να ειναι καθαρο και να εχει κανει τα εμβολια του.;)

3Xump2.png

εγω παντος κοριτσια που εχω σκυλακι το ειχα μεσα στο σπιτι απλα δεν τον αφηνα να κυκλοφορει σε ολα τα δωματια και τον ειχα παντα κουρεμενο μεχρι να μεγαλωσει η μικρη μου και να παει 6 μηνων οπου και δεν χρειαζεται μετα η αποστειρωση.ακομα και τωρα που τον εχω τον εχω μεσα στην κουζινα αλλα δεμενο για λογους καθαριοτητας επειδη ειναι λιγο σκανταλιαρης και οτι βρει το παιζει και μετα παει και τα κρυβει! παρ'ολα αυτα η μικρη μου δεν τον φοβαται καθολου και πηγενει απο μονη της και παιζει μαζι του.το τι παιχνιδια κανουν δεν λεγετε!!! ακομα και τι γιατρο μου που ρωτισα μου ειπε οτι το σκυλακι δεν πειραζει να το εχω μεσα στο σπιτι αρκει να ειναι καθαρο και να εχει κανει τα εμβολια του.;)

Eμένα δεν τα λες καιμικρουλια, μιας και το ενα εχει μεγεθος κοκερ και το αλλο λυκοσκυλου. Το κοριτσι μου δεν το φοβαμαι καθολου μιας και ειναι υπερπροστατευτικη με τα παιδια και πολυ αγαπησιαρα. Τον μουργο μου φοβαμαι που ειναι λιγο ατσουμπαλος στο παιχνιδι του!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...