Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας, πως ειστε; Εμείς συνεχίζουμε τον πόλεμο με το φαγητο...σημερα εφαγε ολη τη φτουτόκρεμα αλλά εφάρμοσα νεα πατέντα...του έβαλα κομματια μήλου να τα πιπιλίζει και αυτο τον εκανε πιο δεκτικο. Στο μεσημεριανο έφαγε 10 κουταλιες και το απογευματινο 5 με δυσκολια. Ειμαστε στο δευτερο μηνα προσπαθειων και ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση γιατί ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο. Εχω βαρεθεί να πετάω φαί. Ευτυχως σταματησε τα διαρκη νυχτερινα ξυπνηματα τα περιορισε σε 2...προφανώς έκανε άλμα πριν διότι μετα απο αυτό αρχισε να βγαζει συλλαβες μπα μπα μπα μα μα μα κτλ.

Ερώτηση: πόσα εμ ελ περιπου πρεπει να τρωνε σε καθε γευμα; Για απογευματινο/βραδινο τι δινετε;

FIcup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά!!!

εμείς είμαστε καλύτερα... έχει μείνει όμως συνάχι και βήχας στην μικρή αλλά τουλάχιστον τρώει καλύτερα τώρα! έχασε όλο το βάρος που είχε πάρει αυτόν τον μήνα... ελπίζω σύντομα να αναπληρώσουμε! ξεκινήσαμε σουπίτσες, δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνεται... τρώει όμως! δοκίμασα στην πρώτη πατάτα-καρότο-κολοκύθι με λάδι και λεμόνι και στην δεύτερη πατάτα-καρότο-σέλινο-μπρόκολο. το μόνιμο πρόβλημα είναι τα φρούτα... με τίποτα δεν τα θέλει! να τρώει μισό φρούτο... και αυτό με το ζόρι! σούπα τρώει γύρω στα 80 ml και ρυζάλευρο το απόγευμα γύρω στα 110. Γάλα θα πιει 1 ή 2 φορές το πρωί, μετά τα φρούτα, ίσως και μετά την σούπα και 1 ή 2 φορές το βραδάκι... μάλλον είναι του γάλακτος η δικιά μου... να δω πότε θα συνηθίσει τις στερεές μπας και φάει καλύτερες ποσότητες!

HXs0p3.png

wocnp3.png

χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν ή θα γιορτάσουν!

θαλασσάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω! να λερώνεις ένα σωρό σκεύη κ να μην τρώει κιόλας! εγώ πλέον όσο μπορώ κρατάω αλεσμένα κ ανυπομονώ να κλείσουμε το μήνα σε 2 εβδομάδες για να αρχίσουμε το γιαουρτάκι κ να γλιτώσω μερικά πλυσίματα!

νομίζω ότι πρέπει να τρώνε όλο το μπολάκι, δηλ. 200-250ml, αλλά από φίλες μου ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο για τους πρώτους 2-3 μήνες..

εμένα ξυπνάει το νωρίτερο 9:30, οπότε στις 11 τρώει μόνο 50ml, γι' αυτό σε συνεννόηση με τη ντοκ κρατάω αλεσμένα σε γυάλινο βαζάκι για να ζεσταίνεται εύκολα είτε λίγη χορτόσουπα είτε ζυμαρικό ή κουάκερ ή ρύζι... το μεσημέρι τρώει 150-180ml φαγητό... ενώ το απόγευμα δίνω τη φρουτόκρεμα με λίγη κρέμα δημητριακών βιολογική (σκέτη δεν την τρώει με τίποτα) τρώει 100ml

α, στη φρουτόκρεμα βοηθάει κ ένα (όχι όλα) κρύο φρούτο, τους δροσίζει τα ούλα!

πλειάδα, καλή ανάρρωση

Γεια σας κορίτσια!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!!

λοιπόν, κορίτσια εγώ έχω θέμα με τις αναλογίες στο φαγητό... δεν μπορηώ να το πετύχω, μια το κάνω πολύ πηχτό μια πολύ αραιό (εεεε εντάξει, δεν είμαι κ η καλύτερη μαγείρισσα)... τι θα λέγατε να γράφαμε κ καμιά συνταγή από αυτά που αρέσουν στα παιδιά μας;

Εγώ για να πετύχω αναλογίες καλές βάζω όσο νερό θέλω στο κατσαρολάκι για βράσουν τα λαχανικά και μετα βάζω τα λαχανικά σκέτα στο μπλεντερ και προσθέτω το νερό σταδιακά... Οι φακές δεν ειναι για πιο μετα; Όσο για "συνταγές" μια κάνω πάντα, εννοώ δεν κάνω ειδικούς συνδυασμούς, απλά κατα καιρούς προσθέτω λαχανικά, π.χ. Κολοκύθα έβαλα τωρα...

Κορίτσια γεια σας, πως ειστε; Εμείς συνεχίζουμε τον πόλεμο με το φαγητο...σημερα εφαγε ολη τη φτουτόκρεμα αλλά εφάρμοσα νεα πατέντα...του έβαλα κομματια μήλου να τα πιπιλίζει και αυτο τον εκανε πιο δεκτικο. Στο μεσημεριανο έφαγε 10 κουταλιες και το απογευματινο 5 με δυσκολια. Ειμαστε στο δευτερο μηνα προσπαθειων και ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση γιατί ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο. Εχω βαρεθεί να πετάω φαί. Ευτυχως σταματησε τα διαρκη νυχτερινα ξυπνηματα τα περιορισε σε 2...προφανώς έκανε άλμα πριν διότι μετα απο αυτό αρχισε να βγαζει συλλαβες μπα μπα μπα μα μα μα κτλ.

Ερώτηση: πόσα εμ ελ περιπου πρεπει να τρωνε σε καθε γευμα; Για απογευματινο/βραδινο τι δινετε;

Κι εμείς ακομα δεν τρώμε με άνεση, θέλουμε καραγκιοζιλικια!!! Αλλα τουλάχιστον καταφέρνουμε να φάμε αυτό που πρέπει... Αν τρώει 150 ml ειναι πολυ καλά... Γυρω στα 200 ειναι το τέλειο! Απογευματινό εμείς τρώμε ρυζαλευρο βανίλια...

Δεν ξέρω αν ειναι ολα τα μωράκια τόσο ανεπτυγμένες γλωσσικά αλλα ειμαι πολυ περήφανη για το νινι μου, λεμε μαμα, μπαμπα και μαμ (εκτός των άλλων-ντε, ντε, τε, ναι) εντελώς συνειδητά!!! Εντάξει τα λεει και στο άσχετο αλλα τα λεει κι εκει που πρέπει να τα πει! Επίσης καθόμαστε στον πωπο μας χωρίς υποστήριξη!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα... Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!!!!!!

Κατ αρχήν έχω απορία... σούπα τα δίνετε τα λαχανικά??????????? εγώ τα δίνω σε μορφή πουρέ, τα αλέθω όλα μαζί με το λάδι και 3-4 κουτ σούπας ζουμί από το βράσιμο.....

Εμένα σ αυτό είναι καλόφαγη, δηλ άνετα χτυπάει 200 ml μπορεί και λίγο παραπάνω.. Προς το παρόν τρώει κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, κολοκύθι. Αυτή τη βδομάδα θα βάλουμε μοσχάρι και από βδομάδα ζυμαρικό και άλλα λαχανικά πχ ντομάτα, κρεμμύδι, σέλινο, μπρόκολο..... δε θηλάζει καθόλου ενδιάμεσα από την αρχή των στέρεων... Θηλάζει κάποιες φορές βράδυ, συνήθως όμως πιπιλάει... Και ευτυχώς πήρε και 800 γραμ αυτό το μήνα που σημαίνει ότι πάμε καλά.

Με τα φρούτα και μεις έχουμε πόλεμο, δηλ με το ζόρι να φάει 10 κουτ... εκεί επιμένω η αλήθεια είναι οπότε μπορεί να φάει και παραπάνω...

Το απόγευμα τρώμε ρυζάλευρο βανίλια, μπισκοτόκρεμα και φαριν λακτε εναλλάξ.... τρώμε ο Θεός να το κάνει έχω ήδη αλλάξει 3 κρέμες σε φαριν λακτε και δεν την τρώει...θα δοκιμάσω και αυτές τις μέρες και θα δούμε...

Γιαούρτι η γιατρός μας είπε στους 7,5 μήνες... ανυπομονώ για να σταματήσουμε τις κρέμες...

Εμένα πάλι δεν λέει τπτ...μόνο φωνάζει αααααα και αντε κάποιες φορές όταν νευριάζει... Της έχω δείξει άπειρες φορές να κάνει μπαμπαι αλλά απλά με κοιτάει και γελάει.... και με τις λέξεις δεν επιμένω η αλήθεια είναι του τύπου τι θα κάνουμε τώρα μαμ.....

Από δόντια πως πάτε? Εμείς ακόμη τπτ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα!

εμείς έχουμε τα δύο πρώτα μας δοντάκια κάτω εδώ και 10 ημέρες περίπου!

Δυστυχώς όμως σταματάμε τις σούπες! κάτι την ενοχλεί την μικρή μου (υποψιάζομαι το λεμόνι) ή απλά δεν ήταν έτοιμη να ξεκινήσει σούπες! έβγαλε κάτι σπυράκια στην περιοχή της πάνας και γύρω από το στόμα και στον λαιμό! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιος κακός χειρισμός στο πλύσιμο γιατί την είχα αφήσει στην πεθερά μου για μία ημέρα αλλά αυτό χειροτέρεψε και πήρα τηλ την γιατρό. Σταματάμε προσωρινά και βλέπουμε!

νιώθω ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω στο φαγητό ... αλλά τι να κάνω? μόνο αγχώνομαι... ουφ...

εμείς λέμε μπαμπά και μαμ! το μπαμπά όποτε να ναι! το μαμ συνήθως όταν γκρινιάζει!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Οι φακές δεν ειναι για πιο μετα;

Δεν ξέρω αν ειναι ολα τα μωράκια τόσο ανεπτυγμένες γλωσσικά αλλα ειμαι πολυ περήφανη για το νινι μου, λεμε μαμα, μπαμπα και μαμ (εκτός των άλλων-ντε, ντε, τε, ναι) εντελώς συνειδητά!!! Εντάξει τα λεει και στο άσχετο αλλα τα λεει κι εκει που πρέπει να τα πει! Επίσης καθόμαστε στον πωπο μας χωρίς υποστήριξη!

ναι, άλλοι παιδίατροι τα όσπρια τα δίνουν αργότερα, αλλά εμάς από τώρα

μπράβο στο καμάρι σου!!! εμένα ενώ έλεγε πολλά ακαταλαβίστικα εδώ κ λίγες μέρες δε λέει τίποτα κ γελάει διαφορετικά, ρουφώντας τον αέρα προς τα μέσα...

Κατ αρχήν έχω απορία... σούπα τα δίνετε τα λαχανικά??????????? εγώ τα δίνω σε μορφή πουρέ, τα αλέθω όλα μαζί με το λάδι και 3-4 κουτ σούπας ζουμί από το βράσιμο.....

Από δόντια πως πάτε? Εμείς ακόμη τπτ...

αν του δώσω πουρέ αναγουλιάζει, το κρατάει στο στόμα μια ώρα...

δεν αλέθω το λάδι όμως, μήπως εκεί κάνω το λάθος κ δε μου βγαίνει καλό;

φαφούτηδες ακόμη, χεχε

επίσης δε δίνω πάνω από 2 μέρες ίδιες γεύσεις, οπότε μέχρι να μάθω μια αναλογία φτου κ απ' την αρχή...

οκ στα λαχανικά το υπολογίζεις λίγο λίγο, αλλά στη βρώμη, το ρύζι, τα ζυμαρικά... εκεί είναι το μεγάλο ζόρι...

Δυστυχώς όμως σταματάμε τις σούπες! κάτι την ενοχλεί την μικρή μου (υποψιάζομαι το λεμόνι) ή απλά δεν ήταν έτοιμη να ξεκινήσει σούπες! έβγαλε κάτι σπυράκια στην περιοχή της πάνας και γύρω από το στόμα και στον λαιμό! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιος κακός χειρισμός στο πλύσιμο γιατί την είχα αφήσει στην πεθερά μου για μία ημέρα αλλά αυτό χειροτέρεψε και πήρα τηλ την γιατρό. Σταματάμε προσωρινά και βλέπουμε!

νιώθω ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω στο φαγητό ... αλλά τι να κάνω? μόνο αγχώνομαι... ουφ...

έλααα, ό,τι κ να είναι θα περάσει κ θα επανέλθει δριμύτερη στο μαμ!

δεν έδινες ανά μέρα την καινούρια τροφή για να ξέρεις σίγουρα τι την πείραξε; μήπως πήρε κ αντιβίωση τώρα που ήταν αρρωστούλα;

α, κ κάτι που μου είπε η ντοκ: δε δίνουμε ποτέ νέο τρόφιμο όταν το μωρό είναι άρρωστο ή τη μέρα εκείνη έχει κάνει εμβόλιο, αντιθέτως προτιμάμε τις αγαπημένες του γεύσεις...

ναι, άλλοι παιδίατροι τα όσπρια τα δίνουν αργότερα, αλλά εμάς από τώρα

μπράβο στο καμάρι σου!!! εμένα ενώ έλεγε πολλά ακαταλαβίστικα εδώ κ λίγες μέρες δε λέει τίποτα κ γελάει διαφορετικά, ρουφώντας τον αέρα προς τα μέσα...

αν του δώσω πουρέ αναγουλιάζει, το κρατάει στο στόμα μια ώρα...

δεν αλέθω το λάδι όμως, μήπως εκεί κάνω το λάθος κ δε μου βγαίνει καλό;

φαφούτηδες ακόμη, χεχε

επίσης δε δίνω πάνω από 2 μέρες ίδιες γεύσεις, οπότε μέχρι να μάθω μια αναλογία φτου κ απ' την αρχή...

οκ στα λαχανικά το υπολογίζεις λίγο λίγο, αλλά στη βρώμη, το ρύζι, τα ζυμαρικά... εκεί είναι το μεγάλο ζόρι...

έλααα, ό,τι κ να είναι θα περάσει κ θα επανέλθει δριμύτερη στο μαμ!

δεν έδινες ανά μέρα την καινούρια τροφή για να ξέρεις σίγουρα τι την πείραξε; μήπως πήρε κ αντιβίωση τώρα που ήταν αρρωστούλα;

α, κ κάτι που μου είπε η ντοκ: δε δίνουμε ποτέ νέο τρόφιμο όταν το μωρό είναι άρρωστο ή τη μέρα εκείνη έχει κάνει εμβόλιο, αντιθέτως προτιμάμε τις αγαπημένες του γεύσεις...

ωχ λες? περίμενα βέβαια να της περάσει... μόνο συνάχι και λίγο βήχας έχει μείνει! η όρεξη της επανήλθε και μετά ξεκίνησα την σούπα... μήπως έπρεπε να περιμένω περισσότερο καιρό? η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα την παιδίατρο και ξεκίνησα απλά λίγες ημέρες μετά αφού είχαμε συνεννοηθεί (προ αρρώστιας). αντιβίωση δεν πήρε, τίποτα παρά μόνο φυσιολογικό ορό για την μυτούλα! ξεκινήσαμε με 2 κουταλιές την πρώτη ημέρα, 5 την επόμενη, 10 την τρίτη και 10 περίπου έφαγε και την τέταρτη. τα εξανθήματα εμφανίστηκαν στην δεύτερη ημέρα, τότε που την είχε η πεθερά μου αλλά ήταν πολύ περιορισμένα στην αρχή... εμάς δεν μας έχει για μέρα παρά μέρα, απλά να αυξάνουμε σταδιακά την ποσότητα...

HXs0p3.png

wocnp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Καλα Χριστουγεννα κ καλη Πρωτοχρονια να εχουμε!

Να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας που ηρθαν κ μας αλλαξαν την ζωη!

Εγω εχω ενα μπεμπινο εξι μηνων! Ηδη τρωμε το πρωι μηλο, αχλαδι μπανανα κ εδω κ δυο μερες ξεκινησαμε πατατα, καροτο κολοκυθι με λιγο λαδι κ λιγες σταγονες λεμονι. Σε 2-3 μερες μου ειπε ο ντοκ να βαλω μονο το ζωμο απο το μοσχαρι κ μετα το κρεας κ το ιδιο με το κοτοπουλο. Τα μικρουλια σας τι ωρες κοιμουνται? εμενα παλαιοτερα κοιμοταν στις 10, πριν απο δυο εβδομαδες το πηγε 9 κ τωρα 8,30. Σας φιλω κ ελπιζω να με δεχτειτε στο παρεακι σας!

cPT0p3.png

Καλησπερα κοριτσια! Καλα Χριστουγεννα κ καλη Πρωτοχρονια να εχουμε!

Να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας που ηρθαν κ μας αλλαξαν την ζωη!

Εγω εχω ενα μπεμπινο εξι μηνων! Ηδη τρωμε το πρωι μηλο, αχλαδι μπανανα κ εδω κ δυο μερες ξεκινησαμε πατατα, καροτο κολοκυθι με λιγο λαδι κ λιγες σταγονες λεμονι. Σε 2-3 μερες μου ειπε ο ντοκ να βαλω μονο το ζωμο απο το μοσχαρι κ μετα το κρεας κ το ιδιο με το κοτοπουλο. Τα μικρουλια σας τι ωρες κοιμουνται? εμενα παλαιοτερα κοιμοταν στις 10, πριν απο δυο εβδομαδες το πηγε 9 κ τωρα 8,30. Σας φιλω κ ελπιζω να με δεχτειτε στο παρεακι σας!

καλώς ήρθες Δέσποινα και εδώ!

η δικιά μου κοιμάται μεταξύ 9 και 11, συνήθως κατά τις 10:30. τι ώρα ξυπνάει ο δικός σου? κοιμάται την ημέρα?

HXs0p3.png

wocnp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ του έδωσα τραχανά σήμερα για βραδινό και το λάτρεψε! Πάντως πάνω από 100 εμ ελ όσες φορές έχει φάει νορμάλ (κι οχι απλα κάποιες κουταλιές) δεν τρώει...Μετά συμπληρώνουμε με θηλασμό οπότε νηστικός δε μένει.

Όσο για τον ὐπνο, ο δικός μου κι εκεί δύσκολος είναι. Κοιμάται λίγες ώρες και με δυσκολία προσπαθούμε να τον κοιμίσουμε παραπάνω. Τις τελευταίες μέρες το βράδυ κοιμάται 10:30, ξυπνά τη νύχτα ανάλογα από 2 ως 5 φορές και θηλάζει και το πρωί το αργότερο 8:30 το μάτι του γαρίδα! Την ημέρα αντε κανα μισάωρο κατά τις 11:30 και καμία ωρίτσα στην καλύτερη 2 με πολλά νανουρίσματα απο εμάς το μεσημέρι προς απόγευμα...Είναι πολύ ζωηρός, μπορεί να είναι πτώμα στη κούραση και να κάνει το παν για να μείνει ξύπνιος!

FIcup2.png

καλώς ήρθες Δέσποινα και εδώ!

η δικιά μου κοιμάται μεταξύ 9 και 11, συνήθως κατά τις 10:30. τι ώρα ξυπνάει ο δικός σου? κοιμάται την ημέρα?

Εμενα το πολυ μεχρι τις 830 το πρωι εχει ξυπνησει...1030!!!! μακαρι να κοιμοταν τοσο! απο τις 830 κοιμαται παλι καμια ωρα 11-12 μετα ριχνει ενα 2ωρο το μεσημερι 3-5 ή 4-6 ..παλαιοτερα κοιμοταν και λιγο το απογευμα αλλα τωρα το εκοψε κ παμε κατευθειαν για τον υπνο...εσενα κοιμαται μεσα στην ημερα?

cPT0p3.png

ωχ λες? περίμενα βέβαια να της περάσει... μόνο συνάχι και λίγο βήχας έχει μείνει! η όρεξη της επανήλθε και μετά ξεκίνησα την σούπα... μήπως έπρεπε να περιμένω περισσότερο καιρό? η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα την παιδίατρο και ξεκίνησα απλά λίγες ημέρες μετά αφού είχαμε συνεννοηθεί (προ αρρώστιας). αντιβίωση δεν πήρε, τίποτα παρά μόνο φυσιολογικό ορό για την μυτούλα! ξεκινήσαμε με 2 κουταλιές την πρώτη ημέρα, 5 την επόμενη, 10 την τρίτη και 10 περίπου έφαγε και την τέταρτη. τα εξανθήματα εμφανίστηκαν στην δεύτερη ημέρα, τότε που την είχε η πεθερά μου αλλά ήταν πολύ περιορισμένα στην αρχή... εμάς δεν μας έχει για μέρα παρά μέρα, απλά να αυξάνουμε σταδιακά την ποσότητα...

κ έβαλες 3 λαχανικά λάδι λεμόνι όλα μαζί;;;

όχι ρε συ, ακόμη κ το λάδι θεωρείται ξεχωριστή τροφή κ προστίθεται άλλη μέρα... όπως τα λες δε νομίζω να έχει κάποια σοβαρή αλλεργία, απλά όλα μαζί συν το συνάχι της ήρθαν too much!!!

πχ εμείς φάγαμε την 1η μέρα κολοκύθα, την επόμενη πρόσθεσα μπρόκολο (ένεκα δυσκοιλιότητας), την 3η πρόσθεσα λεμόνι, την 4η λάδι κοκ με καρότο πατάτα κ τα υπόλοιπα

κ δε βάζω ποτέ καινούριο φρούτο κ λαχανικό την ίδια μέρα, δηλ. προχθές φάγαμε ανανά κ σήμερα κρεμμυδάκι

Δέσποινα καλώς ήρθες με το μπεμπάκι σου!

κοιμάται κατά τις 11:00, ξυπνάει για να θηλάσει συχνά, αλλά δεν σηκώνεται πριν τις 9:30!!! αφού πολλές φορές αναγκάζομαι κ τον ξυπνάω για να φύγουμε!

όσο μεγαλώνει μειώνει τους κύκλους του ύπνου του, τώρα είμαστε στους 3: βράδυ, μεσημέρι 2 ώρες κ μισή ώρα είτε πρωί είτε απόγευμα...

τελευταία τη νύχτα κοιμάται 4-5 ώρες σερί κ όταν ξυπνάει πεινασμένος για να θηλάσει η κοιλίτσα του γουργουρίζει! το έχει παρατηρήσει αυτό καμιά σας;

επίσης μετά από πολύ καιρό ξαναέπιασε πιπίλα, τη δίνω μέσα στη μέρα αλλά τη νύχτα το σκέφτομαι... εσείς τη νύχτα δίνετε ή θηλάζετε κατευθείαν;

Δέσποινα καλώς ήρθες με το μπεμπάκι σου!

κοιμάται κατά τις 11:00, ξυπνάει για να θηλάσει συχνά, αλλά δεν σηκώνεται πριν τις 9:30!!! αφού πολλές φορές αναγκάζομαι κ τον ξυπνάω για να φύγουμε!

όσο μεγαλώνει μειώνει τους κύκλους του ύπνου του, τώρα είμαστε στους 3: βράδυ, μεσημέρι 2 ώρες κ μισή ώρα είτε πρωί είτε απόγευμα...

τελευταία τη νύχτα κοιμάται 4-5 ώρες σερί κ όταν ξυπνάει πεινασμένος για να θηλάσει η κοιλίτσα του γουργουρίζει! το έχει παρατηρήσει αυτό καμιά σας;

επίσης μετά από πολύ καιρό ξαναέπιασε πιπίλα, τη δίνω μέσα στη μέρα αλλά τη νύχτα το σκέφτομαι... εσείς τη νύχτα δίνετε ή θηλάζετε κατευθείαν;

Ευχαριστω για το καλωσορισμα! εγω αποθηλασα πριν λιγες μερες οποοτε δεν μπορω να σε βοηθησω...απο προσωπικη εμπειρια πλεον εχω να σου πω οτι απο τοτε που επιασε την πιπιλα δηλαδη γυρω στον 4ο μηνα αρχισε να μην θελει να θηλαζει..οποτε να προσεχεις μην σε οδηγησει σε προωρο αποθηλασμο!

cPT0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...