Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλά αυτό που απλώνουν τα χέρια ή γέρνουν προς το μέρος σου για αγκαλιά..... Τρελαίνομαι!!!!! Επίσης όταν ξυπνάει το πρωί και μπαίνω στο δωμάτιο μόλις με βλέπει σκάει στα γέλια!!!!!! Τρέλα!!!!!!!

Εμένα ο σκύλος τη μυρίζει, της γλέφει τις πατούσες και αν την έχει αγκαλιά η μανα μου η εγώ κάθεται μπροστά μας κ μας φυλάει.....

Και γω γιορτάζω & έχω κ γενέθλια τρομάρα μου!!!θα φάμε μάλλον εδώ χριστούγεννα κ αλλαγή χρόνου για να μην ταλαιπωρηθεί πάνω κάτω η μικρή...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αυτό που απλώνουν τα χέρια ή γέρνουν προς το μέρος σου για αγκαλιά..... Τρελαίνομαι!!!!! Επίσης όταν ξυπνάει το πρωί και μπαίνω στο δωμάτιο μόλις με βλέπει σκάει στα γέλια!!!!!! Τρέλα!!!!!!!

Εμένα ο σκύλος τη μυρίζει, της γλέφει τις πατούσες και αν την έχει αγκαλιά η μανα μου η εγώ κάθεται μπροστά μας κ μας φυλάει.....

Και γω γιορτάζω & έχω κ γενέθλια τρομάρα μου!!!θα φάμε μάλλον εδώ χριστούγεννα κ αλλαγή χρόνου για να μην ταλαιπωρηθεί πάνω κάτω η μικρή...

Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! να χαίρεσαι την οικογένεια σου και εκείνοι εσένα!

να ρωτήσω κορίτσια... τα κακά αλλάζουν χρώμα με τα φτούτα? εκτός του ότι έχουν σφίξει, χτες και προχτές έκανε στην ίδια πάνα... πράσινα και καφέ, καφέ δεν μου είχε ξανακάνει!

HXs0p3.png

wocnp3.png

πολυχρονη κοριτσι μου! οτι επιθυμεις!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

μουντάκι, χρόνια πολλά, ό,τι ποθείς για σένα τη μουντίτσα κ το μπαμπά της!

πώς τον πήρε τον αποθηλασμό η μικρή;

εμείς σήμερα είχαμε λίγο κλάματα, αλλά κ πολύυυυ γλωσσοδιάροια, α ντα μπα ντα γκι μπου βου :):):)

α, βάλτε κ το πορτοκαλί στην παλέτα με τα χρώματα (ένεκα κολοκύθας!)

γιορτές σπιτάκι μας, δεν είμαστε για ταξίδια χειμωνιάτικα με το μωρό...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπακια!!! Το νινακι μου κρυωσε... Μυξουλες και βηχαλακι...αλλα πάμε καλυτερα... Τρώμε και 3 γεύματα στέρεες πια, λιγο με τη λαχανο/κρεατοσουπα δυσανασχαιτουμε αλλα θα συνηθίσουμε, που θα παει... Η μανούλα κουράστηκε με τον θηλασμο, παρόλο που μειώθηκαν τα γεύματα αλλα δε θέλω να αποθηλασω κιολας... Μαλλον ειναι η κρίση του 6μηνου...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγω κοριτσια μου ουτε που σκέφτομαι να αποθηλάσω. Το πιτσιρικιμου το θέλει συναισθηματικά το στηθος και θα του το κρατήσω οσο θέλει εκείνο ή μέχρι η πηγη να στερέψει τέλοσπάντων. Θα δουμε!

Βρε τι ωραίος καιρός ειναι αυτος! Μπράβο

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπακια!!! Το νινακι μου κρυωσε... Μυξουλες και βηχαλακι...αλλα πάμε καλυτερα... Τρώμε και 3 γεύματα στέρεες πια, λιγο με τη λαχανο/κρεατοσουπα δυσανασχαιτουμε αλλα θα συνηθίσουμε, που θα παει... Η μανούλα κουράστηκε με τον θηλασμο, παρόλο που μειώθηκαν τα γεύματα αλλα δε θέλω να αποθηλασω κιολας... Μαλλον ειναι η κρίση του 6μηνου...

Περαστικά του βρε κορίτσι. Εγώ τον έχω 2 βδομάδες έτσι και ακομα εχουμεμυξουλες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γειά σας κορίτσια. .... δεν έχουμε από θηλάσει ακόμη διατηρούμε τον πρωινό θηλασμό ... Μέχρι στιγμής πάντως δεν τη βλέπω να της λείπει μη σας πω τεμπελιά ζει κ όλα να φάει από στήθος..... λίγο με νοιάζει.... λογικά μέσα στο μήνα θα σταματήσουμε..... καλα ήταν. ....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα κι από μας!

περαστικούλια στο Σταυράκι μας..

μούντυ, νόμιζα θα έπαιρνες χάπια, μπράβο που αποθηλάζεις σταδιακά, είναι το καλύτερο κ για τις δυο σας...

εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, μιας κ μόνο το μεσημέρι τρώει γεύμα, το απόγευμα ανάλογα την όρεξη, αλλά το πρωί ελάχιστο... κ αν δεν μπει στο στήθος δεν κοιμάται με τίποτα...

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια! τι κάνετε?

έχω ερώτηση... τα μπεμπάκια σας όταν τρώνε κρέμα, κρατάνε την κρέμα στο στόμα ή την καταπίνουν αμέσως? η δικιά μου δύο ημέρες τώρα, τρώει 6 κουταλιές και τα υπόλοιπο το κρατάει στο στόμα! της δίνω λίγο νερό και το καταπίνει αλλά αυτό γίνεται και στην επόμενη μπουκιά! τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Γειά σας κορίτσια. .... δεν έχουμε από θηλάσει ακόμη διατηρούμε τον πρωινό θηλασμό ... Μέχρι στιγμής πάντως δεν τη βλέπω να της λείπει μη σας πω τεμπελιά ζει κ όλα να φάει από στήθος..... λίγο με νοιάζει.... λογικά μέσα στο μήνα θα σταματήσουμε..... καλα ήταν. ....

όντως καλά ήταν! και εμείς αποθηλάζουμε! έχει μείνει ένα γεύμα την ημέρα... και αυτό αν το ζητήσει! το στήθος έχει μαλακώσει πολύ και αναρωτιέμαι αν πρέπει αυτό το λίγο που υπάρχει πια να το αφαιρώ.... προς το παρόν το κάνω μόνο όταν το νιώθω σφιχτό για να μειωθεί και άλλο. και με το χέρι, όχι με το θήλαστρα πια.

καλησπέρα κι από μας!

μούντυ, νόμιζα θα έπαιρνες χάπια, μπράβο που αποθηλάζεις σταδιακά, είναι το καλύτερο κ για τις δυο σας...

εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, μιας κ μόνο το μεσημέρι τρώει γεύμα, το απόγευμα ανάλογα την όρεξη, αλλά το πρωί ελάχιστο... κ αν δεν μπει στο στήθος δεν κοιμάται με τίποτα...

όποτε είσαστε έτοιμοι θα σταματήσει από μόνος του ο θηλασμός ήρεμα και ωραία!

HXs0p3.png

wocnp3.png

καλησπέρα κι από μας!

εμένα τρώει 3 πλήρη γεύματα και μάλιστα από τη 2η κιόλας φορά που τα δοκίμασε έκοψε το γάλα.... δόξα σοι ο Θεός με το φαΐ τα πάμε πολύ καλά δε μ έχει ταλαιπωρήσει... το βραδινό ούτως ή άλλως ήταν συμπλήρωμα ε έμεινε το πρωινό και κάποια ενδιάμεσα βραδινά όταν έχει άστατο ύπνο... το χάπι πάντως δε θα το γλιτώσω λογικά, το συζήτησα με το γιατρό μου και μου είπε να το πάρω όταν νιώσω έτοιμη και να πάω να δει και το στήθος κάνα 20 ημερο με μήνα μετά.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα κορίτσια! τι κάνετε?

όντως καλά ήταν! και εμείς αποθηλάζουμε! έχει μείνει ένα γεύμα την ημέρα... και αυτό αν το ζητήσει! το στήθος έχει μαλακώσει πολύ και αναρωτιέμαι αν πρέπει αυτό το λίγο που υπάρχει πια να το αφαιρώ.... προς το παρόν το κάνω μόνο όταν το νιώθω σφιχτό για να μειωθεί και άλλο. και με το χέρι, όχι με το θήλαστρα πια.

ξέρω ότι όταν βγαίνει με το θήλαστρο σταματάει σιγά σιγά και η παραγωγή... μίλα όμως καλύτερα με το γιατρό ή τη μαία σου,.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Με εμένα η βλακεία ειναι ότι θα ήθελα πολυ να θηλαζω τουλάχιστον μέχρι τον χρόνο όπου μετα μπορεί να αρχίσει το φρέσκο αλλα ο μικρός δεν ξέρω πως την εχει δει, θηλάζει πολυ αστατα... Π.χ τρώει 3-4 λεπτά και φαίνεται σαν να χορταινει... Ειναι δυνατόν; Αποκλείεται... Φοβάμαι πλέον ότι δεν παίρνει επαρκές γαλα γι'αυτο και τον πιέζω πολλές φορές να θηλασει παραπάνω ώρα... Λεω μηπως είμαστε απο τις σπάνιες περιπτώσεις που το μωρο θέλει να αποθηλασει νωρίς...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Με εμένα η βλακεία ειναι ότι θα ήθελα πολυ να θηλαζω τουλάχιστον μέχρι τον χρόνο όπου μετα μπορεί να αρχίσει το φρέσκο αλλα ο μικρός δεν ξέρω πως την εχει δει, θηλάζει πολυ αστατα... Π.χ τρώει 3-4 λεπτά και φαίνεται σαν να χορταινει... Ειναι δυνατόν; Αποκλείεται... Φοβάμαι πλέον ότι δεν παίρνει επαρκές γαλα γι'αυτο και τον πιέζω πολλές φορές να θηλασει παραπάνω ώρα... Λεω μηπως είμαστε απο τις σπάνιες περιπτώσεις που το μωρο θέλει να αποθηλασει νωρίς...

ρε ντοράκι, δεν ξέρω αν θέλει ν αποθηλάσει αλλά σπάνιο δεν είναι.... κολλητή μου φίλη, αυτή που σου λεγα με την παλλινδρόμηση, ο γιος της θήλασε αποκλειστικά 5,5 μήνες κι ένα ωραίο πρωί του έδινε η Φωτούλα στήθος και γύρναγε το κεφάλι αλλού,.... ενώ όταν το βγαζε με θήλαστρο το πινε.... μίλα με το γιατρό, μήπως φταίει και η παλλινδρόμηση? Όσο για τη διάρκεια εμένα από τον 4ο και μετά θήλαζε 10 λεπτά στο ένα στήθος και μετά τα παράταγε......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...