Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κοιταει και μπροστα και πισω??? Θα ηθελα μεχρι να γινει δυο χρονων να κοιταει προς τα πισω και μετα να το γυρισω μπροστα! Σκεφτομουν να παρω το joie stages αλλα σημερα θα παω να δω kiddo

ναι κοιτάει κ μπροστά κ πίσω!!!κ παιρνει κ κλίση πιο ξαπλωτο κλπ ανάλογα με την ηλικία!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

(σ. εγώ με τον ξενύχτη-υπναρά που έχω καλημέρα δε θα αξιωθώ να σας πω καμιά φορά :))

χθες με έσκασε, από τις 10:00 προσπαθούσαμε να κοιμηθούμε κ πιάσαμε 1:00, αλλά αποζημιώθηκα, τον έβαλα στο κρεβάτι του μετά από πολύυυυυ καιρό...

εγώ το μήλο στην αρχή το έδωσα ωμό κ το ποπουδάκι του κοκκίνησε κ έβγαλε 4 φλυκταινώδη σπυράκια... μετά μέχρι να του περάσει το έβραζα λίγο στο μπρίκι για να φεύγει η οξύτητα... όταν συνήθισε ο οργανισμός του σταμάτησα να το βράζω... γνώμη μου να ακούσεις τον ντοκ

την απορία της πεθεράς σου είχα κ η ντοκ μας είπε ότι δε χρειάζεται κ ότι με τους διαφορετικούς συνδυασμούς φρούτων κάθε φορά (πχ πότε λείπει το ένα πότε το άλλο) πετυχαίνουμε την εναλλαγή των γεύσεων για να μη το βαριούνται

εγώ χρησιμοποιώ κάθε φορά 2 ή 3 από τα (αχλάδι, μήλο, μπανάνα, αβοκάντο) κ χυμό από μανταρίνι ή πορτοκάλι

αυτή την λεπτομέρεια δεν την ήξερα! ωραία λοιπόν... θα το κάνω έτσι για αρχή, βράσιμο και στην πορεία βλέπουμε!

HXs0p3.png

wocnp3.png

εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να τα δωσουμε ενα ενα. Ετσι καταλαβαμε οτι με το μηλο ειχαμε λιγο θεματακι. Μετα απο μια βδομαδα τα εδωσα ολα μαζι εκτος απο μηλο. Τωρα δινω μηλο φορα παρα φορα ωστε να μη μου γινεται δυσκοιλιος! Για βρασιμο μου ειχε πει μονο αν δεν το τρωει. Εγω το εδωσα κανονικα και απλως στην αρχη προσθετα λιγο νερο απο το θερμος για να γινεται η κρεμα χυλος!

Σημερα θα φαμε και κοτοπουλο!!!

καλή αρχή με το κοτόπουλο!!! πως του φάνηκε?

Γεια σας κορίτσια!!!! Εμείς χθες φάγαμε πρώτη φορά μήλο, δεν τρελάθηκε αλλά σήμερα έφαγε περισσότερο... Και είχε πλάκα γιατί ενώ ξύνιζε τη μουρίτσα της άνοιγε το στόμα διάπλατα να φάει!!!! Αύριο προσθέτουμε αχλάδι κ παρασκευή μπανάνα. Σ εμάς δεν είπε για βράσιμο, όσο για την αναλογία είπε κάθε φορά να είναι νόστιμη, πχ αν η μπανάνα είναι πιο ωραία περισσότερη μπανάνα κοκ.... Δευτέρα ξεκινάμε λαχανικά και αποθαλάζω κ όλας πια!!!!! Ως εδώ καλά ήταν να ναι γερό το παιδάκι μου πήρε τα ωφέλη....

Νεράκι δεν τρελαίνεται αλλά μετά το ρυζάλευρο συμήθως πίνει καμπόσο... Της δίνω πάντως κ ενδιάμεσα πχ μετά από κάθε ξύπνημα μέσα στη μέρα...

Ράνια τι εννοείς δέκατα;;;; Εμένα η γιατρός μου χι πει ότι ως 37,5 δεν είναι πυρετός από πιο πάνω το παρακολουθώ και από 38 κ πλέον δίνω ντεπόν και την ενημερώνω... Όσο και να προσέχεις φορείς ιώσεων είμαστε όλοι, εμείς έχουμε αντισώματα μπορεί να μη νοσήσουμε καν τα μωράκια όμως όχι... Και μεις με μυξόβηχο είμαστε!

Η αλοβέσα είναι καλά, μιλάμε στο fb!!!!

μπράβο σας!!! μια χαρά τα πήγατε με το μήλο... κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα!

εγώ ακόμα της δίνω το πρωί και το βράδυ γάλα... το βγάζω με το θήλαστρο, τις τελευταίες μέρες όμως είναι λίγο πράσινο... είναι φυσιολογικό αυτό άραγε? μήπως γίνεται έτσι όταν τελειώνει?

ναι κοιτάει κ μπροστά κ πίσω!!!κ παιρνει κ κλίση πιο ξαπλωτο κλπ ανάλογα με την ηλικία!!

πολύ καλό φαίνεται! φιλιά στους μπέμπιδες!

HXs0p3.png

wocnp3.png

καλή αρχή με το κοτόπουλο!!! πως του φάνηκε?

μπράβο σας!!! μια χαρά τα πήγατε με το μήλο... κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα!

εγώ ακόμα της δίνω το πρωί και το βράδυ γάλα... το βγάζω με το θήλαστρο, τις τελευταίες μέρες όμως είναι λίγο πράσινο... είναι φυσιολογικό αυτό άραγε? μήπως γίνεται έτσι όταν τελειώνει?

πολύ καλό φαίνεται! φιλιά στους μπέμπιδες!

Του έχει αρέσει πολύ το κοτοπουλο!

Ρε κορίτσια κόλλησα κι εγώ. Ο μικρός είναι καλύτερα κι εγώ άρρωστη. Ελεος!

Εμένα θηλάζει πιο πολύ τώρα με τις στερεές. Μου έχει κόψει σχεδόν τελείως το συμπλήρωμα όμως.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμένα θηλάζει πιο πολύ τώρα με τις στερεές. Μου έχει κόψει σχεδόν τελείως το συμπλήρωμα όμως.

έχει αντικατασταθεί το συμπλήρωμα από την στερεά τροφή! μπράβο που δεν δίνετε πια πολύ συμπλήρωμα!

να ρωτήσω τις μανούλες που φτιάχνετε σούπες... φτιάχνετε μία φορά και βάζετε στην κατάψυξη γεύματα? ή μαγειρεύετε κάθε δύο μέρες?

HXs0p3.png

wocnp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου. Ο Απολλωνακος μου ειναι αρρωστος. Εχουμε μυτες, λιγα δεκατα και λιγο βηχα, οποτε ξυπνιος ειναι ολο κλαμα και γκρινια! Κριμα ρε γαμωτο και τον προσεχα τοσο πολυ! Πως ειστε εσεις?

Πως είστε βρε κορίτσι;;; Είναι η εποχή τώρα.... από στιγμή σε στιγμή περιμένω και τον δικό μου γιατί κι εγώ είμαι κρυωμένη :(

APaXp3.png

Ptg7p3.png

περαστικά κ σε σένα λοιπόν, μάλλον ο μικρός είναι καλύτερα γιατί πήρε από σένα τα αντισώματα :)

σήμερα φάγαμε κι εμείς κοτόπουλο, του άρεσε, έφαγε τα 3/4 :P

κ το συμπλήρωμα το κόψαμε τελείως, βαρέθηκα να φτιάχνω κ να τα πετάω, δεν αγοράζω άλλο κουτί, η μέρα παλεύεται ... λίγο το βράδυ θηλάζουμε κάθε μισή ώρα μέχρι να μας πάρει ο ύπνος, άλλωστε σε 1 εβδομάδα θα βάλουμε κ 3ο γεύμα

έχει αντικατασταθεί το συμπλήρωμα από την στερεά τροφή! μπράβο που δεν δίνετε πια πολύ συμπλήρωμα!

να ρωτήσω τις μανούλες που φτιάχνετε σούπες... φτιάχνετε μία φορά και βάζετε στην κατάψυξη γεύματα? ή μαγειρεύετε κάθε δύο μέρες?

τα λαχανικά τα φτιάχνω εκείνη την ώρα, τώρα με το κρέας έκανα για 2 μέρες κ έβαλα στη συντήρηση

λοιπόν εμείς περάσαμε άλμα με μαθηματική ακρίβεια:

2 μέρες γκρινίτσες, που είχα πει

1 μέρα με πολύ ύπνο, έκλεισε 12ωρο με ενδιάμεσους θηλασμούς μισοκοιμισμένος!

κ σήμερα δεν κοιμόταν όλη μέρα για να χαρεί το κατόρθωμά του,

που ήταν ότι ΚΑΘΕΤΑΙ :D (εννοώ για ώρα, χωρίς να δυσανασχετεί ή να πέφτει)

βγήκε κ η παροιμία "στους 5 μήνες κάθονται, στους 6 καλοκάθονται"!

περαστικά κ σε σένα λοιπόν, μάλλον ο μικρός είναι καλύτερα γιατί πήρε από σένα τα αντισώματα :)

σήμερα φάγαμε κι εμείς κοτόπουλο, του άρεσε, έφαγε τα 3/4 :P

κ το συμπλήρωμα το κόψαμε τελείως, βαρέθηκα να φτιάχνω κ να τα πετάω, δεν αγοράζω άλλο κουτί, η μέρα παλεύεται ... λίγο το βράδυ θηλάζουμε κάθε μισή ώρα μέχρι να μας πάρει ο ύπνος, άλλωστε σε 1 εβδομάδα θα βάλουμε κ 3ο γεύμα

τα λαχανικά τα φτιάχνω εκείνη την ώρα, τώρα με το κρέας έκανα για 2 μέρες κ έβαλα στη συντήρηση

λοιπόν εμείς περάσαμε άλμα με μαθηματική ακρίβεια:

2 μέρες γκρινίτσες, που είχα πει

1 μέρα με πολύ ύπνο, έκλεισε 12ωρο με ενδιάμεσους θηλασμούς μισοκοιμισμένος!

κ σήμερα δεν κοιμόταν όλη μέρα για να χαρεί το κατόρθωμά του,

που ήταν ότι ΚΑΘΕΤΑΙ :D (εννοώ για ώρα, χωρίς να δυσανασχετεί ή να πέφτει)

βγήκε κ η παροιμία "στους 5 μήνες κάθονται, στους 6 καλοκάθονται"!

μπράβοοοοο σας!!! άντε και όρθιος τώρα!!! και εγώ περιμένω πως και πως να κάτσει! κάθε ημέρα και καλύτερα πάει αλλά ακόμα πέφτει στο μισό λεπτό περίπου...

καλημέρα κιόλας!!!

HXs0p3.png

wocnp3.png

χααχαχα! μπραβο mardo μου! Αντε ανυπομονω κι εγώ να αρχισει να κάθεται καλά ο δικος μου που ακομα εχουμε θεμα με το δεξιά αριστερά μιας και για να πιάσει το παιχνιδι του μπατάρει συνήθως!

Σήμερα είμαστε κάπως καλύτερα. Ο μικρός εχει ενα ξερόβηχα κι εγώ μονο δέκατα.

Εγώ φτιάχνω σουπα κάθε δεύτερη μέρα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια κ μπεμπάκια!

πλάκα έχουν μωρέ τα ζουζούνια μας!

σήμερα είχαμε παιδίατρο, πήραμε μόνο 400γρ και 2 εκ αυτό το μήνα...

είπε ότι γενικά πέφτει η ανάπτυξή τους...

εδώ που τα λέμε με φρούτα κ λαχανικά τι θερμίδες να πάρουν τα καημένα, ας ελπίσουμε τώρα με το κρεατάκι να πάμε καλύτερα! σε 1 βδομάδα βάζουμε δημητριακά κ μετά όσπρια, ενώ τον άλλο μήνα θα φάμε αυγό, ψάρι κ γιαούρτι!

απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός κ για πότε θα τρων από το πιάτο μας!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια κ μπεμπάκια!

πλάκα έχουν μωρέ τα ζουζούνια μας!

σήμερα είχαμε παιδίατρο, πήραμε μόνο 400γρ και 2 εκ αυτό το μήνα...

είπε ότι γενικά πέφτει η ανάπτυξή τους...

εδώ που τα λέμε με φρούτα κ λαχανικά τι θερμίδες να πάρουν τα καημένα, ας ελπίσουμε τώρα με το κρεατάκι να πάμε καλύτερα! σε 1 βδομάδα βάζουμε δημητριακά κ μετά όσπρια, ενώ τον άλλο μήνα θα φάμε αυγό, ψάρι κ γιαούρτι!

απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός κ για πότε θα τρων από το πιάτο μας!

απο τώρα οσπρια αυγά και ψάρια??? νομιζα οτι πρέπει να γινουν ενος έτους για να φάνε αυγό και ψάρι!!! μπράβο!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

απο τώρα οσπρια αυγά και ψάρια??? νομιζα οτι πρέπει να γινουν ενος έτους για να φάνε αυγό και ψάρι!!! μπράβο!!

κι εγώ για ψάρι που ρώτησα μου είπε μετα τον χρόνο...γιαούρτι ξεκινήσαμε ήδη όμως αυτον τον μήνα τα παιδικά φυσικά...ο καθε γιατρός κάνει τα δικά του :D

lZDVp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια,;;;;;; Πως πάνε τα μωρουλίνια;;;;; Εμείς χτες ξεκινήσαμε λαχανικά!!!! Έφαγε με γκρίνια αλλά αρκετή ποσότητα!!!!! Ώρς ώρες μου δίνει τν εντύπωση ότι περιμένει γάλα και απογοητεύεται με το φαί.... Τεσπά θα στρώσει ελπίζω!!!! Πάντως τρώει!!!!! Κατά τα άλλα έχουμε αρχίσει τα λογάκια : αγκού, αλια, μπα, κλπ και ψάχνει μανιωδώς το σκυλί, το οποίο μόλις το δει κουνάει χέρια πόδια από τη χαρά της!!!!!

Που θα κάνετε γιορτούλες;;; Εμείς σπίτι οικογενειακά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια,;;;;;; Πως πάνε τα μωρουλίνια;;;;; Εμείς χτες ξεκινήσαμε λαχανικά!!!! Έφαγε με γκρίνια αλλά αρκετή ποσότητα!!!!! Ώρς ώρες μου δίνει τν εντύπωση ότι περιμένει γάλα και απογοητεύεται με το φαί.... Τεσπά θα στρώσει ελπίζω!!!! Πάντως τρώει!!!!! Κατά τα άλλα έχουμε αρχίσει τα λογάκια : αγκού, αλια, μπα, κλπ και ψάχνει μανιωδώς το σκυλί, το οποίο μόλις το δει κουνάει χέρια πόδια από τη χαρά της!!!!!

Aχ μουντάκι μου που να δεις ο δικος μου πως κάνει με τα σκυλιά. Εκτος του οτι ειναι τα μοναδικά που του φτιάχνουν τη διάθεση οταν ειναι στις κακές του, τώρα προσπαθεί να τα αγκαλιάσει κιόλας! Αλοιμονο απο τον μπαμπα μας που θα βλέπει τριχες πάνω στο παιδι και θα τρελαίνεται! χαχαχαχαχα. Εμείς καλά είμαστε. Εχθές λιγο παραπάνω γκρινίτσα γιατι βγήκαμε απο το πρόγραμμα του υπνου αλλά ξεκινήσαμε πάλι τον μάρσιπο και ηρεμούμε έυκολα. Εχει αρχισει και απλώνει τα χέρια οταν θέλει αγκαλια, με αγκαλιάζει οταν θέλει να κοιμηθεί, χώνει το κεφαλάκι του στο λαιμο μου και γενικά είναι για φίλημα. Εχει αρχίσει πλέον και γίνεται παιδάκι. Κάθεται με τις ώρες και μιλάει μόνος του οταν έχει ησυχία, ψιλοστέκεται οταν μπορεί να κρατηθεί απο κάπου. Για μπουσουλημα δεν τον βλέπω καθόλου.

Κι εμεις από οτι φαίνεται εδώ οικογενειακά. Αν και έχουμε πολλούς να γιορτάζουν αυτές τις μέρες των χριστουγέννων μέσα στα σόγια, αδερφια ξαδέρφια, γονείς, εμένα!

Εϊναι καμιά απο εσάς ΑΝΝΑ??? Να τις χαιρόμαστε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημέρα μανούλες και μωράκια! χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

αφού τρώει, δεν πειράζει! θα την συνηθήσει την γεύση!

εμείς Χριστούγεννα θα πάμε στην πεθερά μου, πρωτοχρονιά λέμε να βγούμε!

η δικιά μου αγνοεί τον σκύλο... και ο σκύλος εκείνη! γιατί άραγε???

Aχ μουντάκι μου που να δεις ο δικος μου πως κάνει με τα σκυλιά. Εκτος του οτι ειναι τα μοναδικά που του φτιάχνουν τη διάθεση οταν ειναι στις κακές του, τώρα προσπαθεί να τα αγκαλιάσει κιόλας! Αλοιμονο απο τον μπαμπα μας που θα βλέπει τριχες πάνω στο παιδι και θα τρελαίνεται! χαχαχαχαχα. Εμείς καλά είμαστε. Εχθές λιγο παραπάνω γκρινίτσα γιατι βγήκαμε απο το πρόγραμμα του υπνου αλλά ξεκινήσαμε πάλι τον μάρσιπο και ηρεμούμε έυκολα. Εχει αρχισει και απλώνει τα χέρια οταν θέλει αγκαλια, με αγκαλιάζει οταν θέλει να κοιμηθεί, χώνει το κεφαλάκι του στο λαιμο μου και γενικά είναι για φίλημα. Εχει αρχίσει πλέον και γίνεται παιδάκι. Κάθεται με τις ώρες και μιλάει μόνος του οταν έχει ησυχία, ψιλοστέκεται οταν μπορεί να κρατηθεί απο κάπου. Για μπουσουλημα δεν τον βλέπω καθόλου.

Κι εμεις από οτι φαίνεται εδώ οικογενειακά. Αν και έχουμε πολλούς να γιορτάζουν αυτές τις μέρες των χριστουγέννων μέσα στα σόγια, αδερφια ξαδέρφια, γονείς, εμένα!

Εϊναι καμιά απο εσάς ΑΝΝΑ??? Να τις χαιρόμαστε!

αχ ναι! αυτές οι αγκαλιές είναι τέλειες!!! μεγαλώνουν τόσο γρήγορα...

HXs0p3.png

wocnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...