Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

τυχερούλα, θα 'χεις πάλι τη σούπερμαμά κοντά σου!

γέλιο δεν έχει καθόλου, γιατί κλαίει σπαρακτικά... γάλα εννοώ από μπουκάλι όχι στήθος...

εγώ 1-2 κουταλιές παραπάνω επιμένω κ σταματάω, μήπως δεν κάνω καλά;;; αφού μου το φυσάει πρρρρ στο κουτάλι κ τα κάνει όλα χάλια!

εδώ έχει πολύ γέλιο :D

Ναι ναι, ανυπομονώ για να ξεκουραστώ λίγο αλλά πιο πολύ για το μωρό να έχει ανθρώπους τριγύρω του και όχι κόλλημα με μένα γιατί κι ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες... Εγώ επιμένω πλέον πολύ για να φάει, δοκιμάζω πολλά κόλπα, του αλλάζω θέσεις αν δω οτι αρχίζει την γκρίνια, γενικά το παλεύω μέχρι εκεί που δεν παίρνει... έχουμε και μήνα που αρχίσαμε, πρέπει να αρχίσει να αντικαθιστά γεύματα γάλακτος κανονικά τώρα...:roll:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα γλυκιές μανούλες! εμείς μόλις γυρίσαμε από ολοήμερη βόλτα! χτες στολίσαμε κιόλας και η μικρή έπαθε πλάκα με τις μπάλες και τα λαμπάκια!

μια χαρά είναι γι'αρχή! άσε που κάθε μέρα δεν θα τρώει το ίδιο! ποιο της δίνεις τελικά? τα φρούτα ναι πρωι τα τρώμε! εμας ο ντοκ μας είχε πει 10-11 το πρωί!

καλά είναι τα ζουζούνια μου μωρέ! κι εμένα φωνάζουν μαμά όταν κλαίνε ειδικά ο μεγάλος εδώ κ καιρό!! εννοείται όχι συνειδητά αλλά εγώ χαίρομαι χαχχαχα

ξεκίνησα με νουνου και την έφτινε σχεδόν όλη... μετά άλλαξα σε νεστλε και δείχνει να την προτιμά αλλά μπορεί να είναι και η εξοικίωση... από τρίτη μάλλον ξεκινάμε φρούτα!

και εγώ χαίρομαι και ας μην το λέει συνειδητά! λιώνω απλά!

καλησπέρα!!!

εμένα η μόνη λέξη που λέει κλαίγοντας είναι γάααααλα! κ πραγματικά όταν το λέει αυτό θέλει γάλα!

κ εμείς αν κ πέρασαν 2 εβδομάδες έχουμε κολλήσει στις 10-15 κουταλιές, τις οποίες τρώει με όρεξη κ μετά τίποτα!!!

τουλάχιστον ξέρει να σου πει τι χρειάζεται! πάντα έκλαιγε εσένα για γάλα? εμένα δεν το έκανε μέχρι να γίνει 4 μηνών... απλά έβαζε το χέρι στο στόμα και πιπιλάγε και της έδινα στήθος, τώρα όμως βάζει ένα κλαμα!!!

το προσπαθούν!! αγκομαχούν κ σέρνονται σαν σκουληκάκια χαχαχα πιο πολύ ο μεγάλος! ο μικρός μάλλον θα περπατήσει κατευθείαν! θέλει συνέχεια να στέκεται όρθιος κι αν τον αφήσεις στέκεται για 1-2 δευτερόλεπτα μόνος :roll:

χαχαχα και εγώ πιστεύω η Καλλιστώ μου θα περπατήσει! δεν της αρέσει μπρούμυτα καθόλου αλλά όρθια στέκεται αρκετή ώρα! αλλά δεν κουνάει καθόλου τα πόδια της για να περπατήσει! αλήθεια... στράτα θα δώσετε?

τυχερούλα, θα 'χεις πάλι τη σούπερμαμά κοντά σου!

γέλιο δεν έχει καθόλου, γιατί κλαίει σπαρακτικά... γάλα εννοώ από μπουκάλι όχι στήθος...

εγώ 1-2 κουταλιές παραπάνω επιμένω κ σταματάω, μήπως δεν κάνω καλά;;; αφού μου το φυσάει πρρρρ στο κουτάλι κ τα κάνει όλα χάλια!

εδώ έχει πολύ γέλιο :D

όταν σταματήσει, αν δώσεις λίγο νεράκι συνεχίζει μετά? εμένα αυτό πιάνει, συν ότι κάνω και εγώ ότι τρώω και ανοίγει το στόμα της!

HXs0p3.png

wocnp3.png

καλησπέρα!!!

σήμερα πρώτη φορά γευτήκαμε τα πατουσάκια μας!!!

τουλάχιστον ξέρει να σου πει τι χρειάζεται! πάντα έκλαιγε εσένα για γάλα? εμένα δεν το έκανε μέχρι να γίνει 4 μηνών... απλά έβαζε το χέρι στο στόμα και πιπιλάγε και της έδινα στήθος, τώρα όμως βάζει ένα κλαμα!!!

όταν σταματήσει, αν δώσεις λίγο νεράκι συνεχίζει μετά? εμένα αυτό πιάνει, συν ότι κάνω και εγώ ότι τρώω και ανοίγει το στόμα της!

από νεογέννητο (σημειώνω ότι δεν θηλάζαμε!) ξυπνούσε στο 3ωρο με κλάμα γοερό κ φώναζε γαααααα κ εγώ όσο τον ηρεμούσα (όσο ήταν δυνατό), μέχρι να φτιάξει ο μπαμπάς του το μπουκάλι, του έλεγα γάααλα...

περί το 2μηνο που εντατικοποιήθηκε ο θηλασμός κ άρχισα να κόβω μπουκάλια το έλεγε όποτε δεν άντεχε άλλο στο στήθος! αυτό αφορά μόνο το μπουκάλι, για το στήθος δεν κλαίει ποτέ, το έχει ήδη πριν προλάβει να πεινάσει... τι να κάνω μου έμεινε συνήθειο :D

κ εγώ πολλές φορές αυτό σκέφτομαι, ότι μπουκώνει κ διψά κ γι' αυτό σταματάει, αλλά δεν πίνει νερό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :?

ντοριτάκι, εμείς από δυσκοιλιότητα (μη το ματιάξω!) τέλος :)

τρώμε άνετα πατάτα, καρότο, μπανάνα :P

δοκίμασε να βάζεις παραπάνω νεράκι, σε μας έπιασε...

καλησπέρα!!!

σήμερα πρώτη φορά γευτήκαμε τα πατουσάκια μας!!!

από νεογέννητο (σημειώνω ότι δεν θηλάζαμε!) ξυπνούσε στο 3ωρο με κλάμα γοερό κ φώναζε γαααααα κ εγώ όσο τον ηρεμούσα (όσο ήταν δυνατό), μέχρι να φτιάξει ο μπαμπάς του το μπουκάλι, του έλεγα γάααλα...

περί το 2μηνο που εντατικοποιήθηκε ο θηλασμός κ άρχισα να κόβω μπουκάλια το έλεγε όποτε δεν άντεχε άλλο στο στήθος! αυτό αφορά μόνο το μπουκάλι, για το στήθος δεν κλαίει ποτέ, το έχει ήδη πριν προλάβει να πεινάσει... τι να κάνω μου έμεινε συνήθειο :D

κ εγώ πολλές φορές αυτό σκέφτομαι, ότι μπουκώνει κ διψά κ γι' αυτό σταματάει, αλλά δεν πίνει νερό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :?

ντοριτάκι, εμείς από δυσκοιλιότητα (μη το ματιάξω!) τέλος :)

τρώμε άνετα πατάτα, καρότο, μπανάνα :P

δοκίμασε να βάζεις παραπάνω νεράκι, σε μας έπιασε...

δοκίμασες να το δώσεις με το ποτήρι? εγώ αρχικά το έδινα με το κουταλάκι το νερό αλλά τώρα το πίνει καλύτερα από το ποτήρι!

HXs0p3.png

wocnp3.png

δοκίμασες να το δώσεις με το ποτήρι? εγώ αρχικά το έδινα με το κουταλάκι το νερό αλλά τώρα το πίνει καλύτερα από το ποτήρι!

δοκίμασα ποτηράκι με ειδικό στόμιο, ποτηράκι κανονικό, μπιμπερό, κουτάλι... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! στην καλύτερη το παίρνει, το κρατάει στο στόμα κ μετά το αφήνει να κυλήσει έξω ή το φυσάει φρρρρ! έχει πολύ γέλιο αλλά γινόμαστε λούτσα! τουλάχιστον ξεπλένουμε το στόμα μας :)

η παιδίατρος είπε δεν πειράζει αφού θηλάζει μετά, πολλά μωρά δεν πίνουν νερό....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου. Ο Απολλωνακος μου ειναι αρρωστος. Εχουμε μυτες, λιγα δεκατα και λιγο βηχα, οποτε ξυπνιος ειναι ολο κλαμα και γκρινια! Κριμα ρε γαμωτο και τον προσεχα τοσο πολυ! Πως ειστε εσεις?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημέρα κορίτσια! και εμείς γκρίνια έχουμε σήμερα! μόλις κοιμήθηκε όμως και ξεκίνησα το μαγείρεμα!

αύριο ξεκινάμε μήλο... να ρωτήσω, εσείς το βράζετε? η παιδίατρος μου είπε να το βράσω (μόνο το μήλο) για να μην έχει ίνες. σε δύο ημέρες θα προσθέσουμε μπανάνα και σε 4 αχλάδι. όλα μαζί σωστά? η πεθερά μου με έχει φάει να τα δίνω ένα ένα για να ξεχωρίζει τις γεύσεις... αλλά έτσι φοβάμαι ότι θα φάει μόνο το ένα και όχι τα άλλα!

Rania2810 περαστικά στον Απόλλωνα! αυτά τα δέκατα είναι ότι χειρότερο... τα ταλαιπωρούν πολύ τα μωράκια...

mardo και εσείς γκρίνια? υπομονή!

HXs0p3.png

wocnp3.png

καλημέρα!!

καλημερα κοριτσια μου. Ο Απολλωνακος μου ειναι αρρωστος. Εχουμε μυτες, λιγα δεκατα και λιγο βηχα, οποτε ξυπνιος ειναι ολο κλαμα και γκρινια! Κριμα ρε γαμωτο και τον προσεχα τοσο πολυ! Πως ειστε εσεις?

περαστικά σας!!!

κοριτσια μου ψαχνουμε για καθισμα αυτοκινητου 9-25 ή 9-36. Εχετε να προτεινετε κάποιο?

εμείς έχουμε αυτό... http://www.kiddo-online.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=348&Itemid=374 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! 80ε κάνει!

καλημέρα κορίτσια! και εμείς γκρίνια έχουμε σήμερα! μόλις κοιμήθηκε όμως και ξεκίνησα το μαγείρεμα!

αύριο ξεκινάμε μήλο... να ρωτήσω, εσείς το βράζετε? η παιδίατρος μου είπε να το βράσω (μόνο το μήλο) για να μην έχει ίνες. σε δύο ημέρες θα προσθέσουμε μπανάνα και σε 4 αχλάδι. όλα μαζί σωστά? η πεθερά μου με έχει φάει να τα δίνω ένα ένα για να ξεχωρίζει τις γεύσεις... αλλά έτσι φοβάμαι ότι θα φάει μόνο το ένα και όχι τα άλλα!

όχι δεν το βράζουμε! εμείς δώσαμε την 1η μέρα μήλο κ μετα βάλαμε κατευθείαν αχλάδι κ μπανάνα..όλα μαζί! κ τώρα πλέον κ πορτοκάλι! ή τους δίνω κ χυμό πορτοκάλι όταν είναι πολύ γλυκά τα πορτοκάλια που έχω!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Rania2810 περαστικά στον Απόλλωνα! αυτά τα δέκατα είναι ότι χειρότερο... τα ταλαιπωρούν πολύ τα μωράκια...

καλησπέρα!

(σ. εγώ με τον ξενύχτη-υπναρά που έχω καλημέρα δε θα αξιωθώ να σας πω καμιά φορά :))

χθες με έσκασε, από τις 10:00 προσπαθούσαμε να κοιμηθούμε κ πιάσαμε 1:00, αλλά αποζημιώθηκα, τον έβαλα στο κρεβάτι του μετά από πολύυυυυ καιρό...

εγώ το μήλο στην αρχή το έδωσα ωμό κ το ποπουδάκι του κοκκίνησε κ έβγαλε 4 φλυκταινώδη σπυράκια... μετά μέχρι να του περάσει το έβραζα λίγο στο μπρίκι για να φεύγει η οξύτητα... όταν συνήθισε ο οργανισμός του σταμάτησα να το βράζω... γνώμη μου να ακούσεις τον ντοκ

την απορία της πεθεράς σου είχα κ η ντοκ μας είπε ότι δε χρειάζεται κ ότι με τους διαφορετικούς συνδυασμούς φρούτων κάθε φορά (πχ πότε λείπει το ένα πότε το άλλο) πετυχαίνουμε την εναλλαγή των γεύσεων για να μη το βαριούνται

εγώ χρησιμοποιώ κάθε φορά 2 ή 3 από τα (αχλάδι, μήλο, μπανάνα, αβοκάντο) κ χυμό από μανταρίνι ή πορτοκάλι

καλημέρα!!

περαστικά σας!!!

εμείς έχουμε αυτό... http://www.kiddo-online.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=348&Itemid=374 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! 80ε κάνει!

όχι δεν το βράζουμε! εμείς δώσαμε την 1η μέρα μήλο κ μετα βάλαμε κατευθείαν αχλάδι κ μπανάνα..όλα μαζί! κ τώρα πλέον κ πορτοκάλι! ή τους δίνω κ χυμό πορτοκάλι όταν είναι πολύ γλυκά τα πορτοκάλια που έχω!

Κοιταει και μπροστα και πισω??? Θα ηθελα μεχρι να γινει δυο χρονων να κοιταει προς τα πισω και μετα να το γυρισω μπροστα! Σκεφτομουν να παρω το joie stages αλλα σημερα θα παω να δω kiddo

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να τα δωσουμε ενα ενα. Ετσι καταλαβαμε οτι με το μηλο ειχαμε λιγο θεματακι. Μετα απο μια βδομαδα τα εδωσα ολα μαζι εκτος απο μηλο. Τωρα δινω μηλο φορα παρα φορα ωστε να μη μου γινεται δυσκοιλιος! Για βρασιμο μου ειχε πει μονο αν δεν το τρωει. Εγω το εδωσα κανονικα και απλως στην αρχη προσθετα λιγο νερο απο το θερμος για να γινεται η κρεμα χυλος!

Σημερα θα φαμε και κοτοπουλο!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!! Εμείς χθες φάγαμε πρώτη φορά μήλο, δεν τρελάθηκε αλλά σήμερα έφαγε περισσότερο... Και είχε πλάκα γιατί ενώ ξύνιζε τη μουρίτσα της άνοιγε το στόμα διάπλατα να φάει!!!! Αύριο προσθέτουμε αχλάδι κ παρασκευή μπανάνα. Σ εμάς δεν είπε για βράσιμο, όσο για την αναλογία είπε κάθε φορά να είναι νόστιμη, πχ αν η μπανάνα είναι πιο ωραία περισσότερη μπανάνα κοκ.... Δευτέρα ξεκινάμε λαχανικά και αποθαλάζω κ όλας πια!!!!! Ως εδώ καλά ήταν να ναι γερό το παιδάκι μου πήρε τα ωφέλη....

Νεράκι δεν τρελαίνεται αλλά μετά το ρυζάλευρο συμήθως πίνει καμπόσο... Της δίνω πάντως κ ενδιάμεσα πχ μετά από κάθε ξύπνημα μέσα στη μέρα...

Ράνια τι εννοείς δέκατα;;;; Εμένα η γιατρός μου χι πει ότι ως 37,5 δεν είναι πυρετός από πιο πάνω το παρακολουθώ και από 38 κ πλέον δίνω ντεπόν και την ενημερώνω... Όσο και να προσέχεις φορείς ιώσεων είμαστε όλοι, εμείς έχουμε αντισώματα μπορεί να μη νοσήσουμε καν τα μωράκια όμως όχι... Και μεις με μυξόβηχο είμαστε!

Η αλοβέσα είναι καλά, μιλάμε στο fb!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...