Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

από μανταρίνι ή πορτοκάλι μου είπε ότι βοηθάνε οι ίνες που αφήνει πάνω στο στίφτη, το πόσο θα δείξει...

ακτινίδιο επιτρέπει αλλά δεν έβαλα ακόμη γιατί δεν μου αρέσει εμένα...

είπε ότι κ τα πράσινα βοηθάνε πχ φασολάκι, αρακάς...

σήμερα τουλάχιστον δεν είχε αίμα...

A εγώ βάζω φασολάκι στη σούπα αλλά τίποτα... τα ιδια και τα ίδια...

καλησπέρα κορίτσια! είμαι από διπλανό καφέ, τώρα βρήκα το θέμα αυτό!

να μας ζήσουν τα μωράκια, να είναι πάντα καλά και καλότυχα στην ζωή τους!

εγώ γέννησα 10 Ιουνίου με καισαρική την κορούλα μου την οποία απέκτησα με εξωσωματική!

θηλάσαμε αποκλειστικά μέχρι και πριν 1,5 μήνα όπου με δάγκωσε άσχημα και άρχισα να αντλώ το γάλα μου με θήλαστρο. Την τελευταία εβδομάδα και αφού ήρθε και η περίοδος, το γάλα μου δεν φτάνει πια και παίρνει και αρκετό συμπλήρωμα. Δεν πειράζει όμως... σύντομα επιστρέφω στην δουλειά και θα έπρεπε ούτως ή άλλως να το μειώσω αφού δεν θα μπορώ να το αντλώ τόσο συχνά. Επίσης ξεκινήσαμε ρυζάλευρο το οποίο ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί καλά και το φτύνει. όπου να ναι μπαίνουν και φρούτα!

έχει πολλά σάλια, δαγκώνει τα πάντα αλλά δοντάκια ακόμα δεν φαίνονται! λίγο μόνο φούσκωμα στα ούλα! έχει μεγάλη ενόχληση αλλά ούτε η δική μας παιδίατρος είναι υπέρ στο να δώσουμε κρεμούλα. υπομονή κάνουμε και θα περάσει! λέει τα δικά της, είναι χαρούμενο μωράκι και θέλει να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί της! αν δεν έχει παρέα γκρινιάζει!

αυτά για την ώρα... χάρηκα που σας βρήκα!

Καλωσόρισες στην παρέα μας! Να σου ζήσει το νινάκι!!!

καλως το καινουριο κοριτσι!

κοριτσια μου ειμαι πολυ στενοχωρημενη!!!! αδιαθετησα!:(:(:(:(

Μη στεναχωρίεσαι βρε... παροδικά επηρεάζεται το γάλα...

:D τι κάνετε ωρε μανούλες κ μπεμπακια;;;;την παλεύετε;;τελικα ισχύουν όλα τα αλματα φίλες μου ε;;πολλη γκρίνια είχε αυτός ο μηνας....κ αυπνιες...κ όλο αγκαλια κ στηθος....μουντάκι άλλοτε ξυπνάει για φαΐ άλλοτε για αγκαλια...σε καθε περίπτωση ακομη ξυπναμε.....:rolleyes: κι αυτα τα δοντια....έλεος πια..,τον εχουν σκισει....απο τη μανία του κρατάει μόνος του τα μασητικα μετα τα πετάει μακρια....εγω τα μαζευω τα ξαναπλενω τα ξανά πετάει κ η ζωή τραβα την ανηφόρα.....εχουν κοκκινιζει κ τα μαγουλάκια του κ ειναι σαν τη φακιδομυτη....ο καημενούλης μου!!

Χθες ξεκινήσαμε στερεες...ξεκίνησα με αχ λάδι....μου το ψιλοεφτυνε....κ όποτε καταπινε έκανε πως πνιγοταν....για να δούμε σήμερα....εσάς πόσο καιρο πηρε να φάνε κανονικα;κ επίσης.....SOS....πως τα λιωνετε τα φρούτα;το μούλτι τα κάνει κομματάκια δεν τα λιώνει....στον τριφτη;λέω να πάρω το άλλο μαρκουτσι που εχπυν οι σεφ....για πείτε ρε κορίτσια εμπειρίες....βάζετε κ νερό;

Το πιστεύετε οτι πέρασε ο καιρος κ τρώμε με κουταλακια;;;πω πω....λοιπόν κανονίστε συνάντηση!!!θα γινει χαμός!!!

ααααα Ρανια σε καταλαβαίνω....για τα χεράκια σου απο το βαρος ....εμένα τώρα θα ειναι κοντα στα 9,5-10 κιλα κ έχω πεθάνει...οι τενοντιτιδες κανουν πάρτι κ τα μουδιασματα πάνε κ έρχονται :(

Ντοριτακι πέρασε η παλινδρομηση;

Μαρντούλα πως ειναι το μικρουλάκι σου;το ξεπέρασε;

Αχ Θεόυλη μου να ειναι καλα όλα τα μωράκια....μονο αυτο προσεύχομαι!!

Θωκάκι, με την παλινδρόμηση πάμε καλύτερα καθώς πλέον τρώμε 2 γεύματα στέρεα!!! Βοήθησαν φαίνεται!!! Να ξεκουραστεί και η δόλια μάνα από τα πάνω κάτω όλη μέρα για να φάει ο μικρός!!!

Για συναντηση είμαι μέσα! Αλλά με τα νινάκια που θα πάμε όλο το κομβόι;;; Δε θα χωράμε πουθενα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!!!

κορίτσια κανένα νέο από την αλοβέσα έχετε; τελευταία φορά είχε πει ότι είχε πρόβλημα το κινητό της...

ντοριτάκι δεν είσαι πια στο νησί;

αχ, ζηλεύω, μόνο εγώ θα λείπω!!!

Καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια!! πως τα πάτε?? εμείς καλά αλλά πολύ γκρίνια αυτές τις μέρες κ πολύ φαγητό!ειδικά μέσα στη νύχτα ξυπνάνε συνέχεια για γάλα!! περνάμε κ άλμα μάλλον κι έχουμε κολλήσει με την μαμά! όποτε με βλέπουν απλώνουν χέρια να τους πάρω ακόμη κι αν είναι σε άλλη αγκαλιά!! να πω ότι δεν μ'αρέσει ψέμματα θα πω χιχιχιχι

ναι,εμένα κοιμόταν κ κοιμάται ακομη μπρουμυτα....τον άφησα παρόλο που λένε πως δεν κάνει μιας κ κοιμόμαστε μαζί....ξέρω πως οταν μπορέσουν να γυρίσουν πλευρό τα αφήνεις να κοιμούνται όπως θέλουν...αφου εχουν πια την ικανότητα να γυρίσουν αν κάτι τα ενοχλει.....

κι εμένα ο μεγάλος τώρα τελευταία γυρνάει κ κοιμάται μπρούμυτα..τον αφήνω μιας κ γυρνάει μόνος του ανετα από μπρούμυτα ανάσκελα κ το αντίθετο! κοινώς γυρνάει σαν το αρνί στη σούβλα!!

για τα φαγητά που λέτε κι εγώ με το ραβδομπλέντερ τα κάνω κ γίνονται τέλεια! τα φρούτα όμως τα περνάω κ πρώτα απ'το μούλτι κ μετά με την ράβδο...το φαγητό κατευθείαν!

Pleiad καλως ήρθες κι εδώ! εμείς τα λέμε κ δίπλα!:D

φιλιά στα πατουσάκια!!

lZDVp3.png

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?

εμείς μια χαρά, η μικρή κατάφερε και ξεχώρισε κουτάλι και μπιμπερό και πίνει γάλα πάλι! στο ρυζάλευρο όμως τρώει γύρω στα 80ml... καλά είναι? η παιδίατρος λέει να μην ανησυχώ, θα φάει και περισσότερο όταν εξοικειωθεί. Την Δευτέρα θα την ξαναπάρω τηλέφωνο και ίσως ξεκινήσουμε φρούτα! αυτά πρωί τα δίνουνε?

myheart μου τι κάνουν τα ζουζούνια σου? θέλουν την μανούλα! τι να κάνουμε, μάνα είναι μόνο μία! η δικιά μου φωνάζει μαμά όταν γκρινιάζει... δεν ξέρω αν το κάνει συνειδητά! χαχαχα

HXs0p3.png

wocnp3.png

Καλημέρα κοριτσια.Χθες,είχαμε παιδίατρο.Ειμαστε 9 κιλά και 70 ποντους.Ξεκινησαμε χορτοσουπα και κόψαμε την αποστειρωση!!!!βγαλαμε τα κατω δόντια και κοντευουμε να βγάλουμε και τα πάνω!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?

εμείς μια χαρά, η μικρή κατάφερε και ξεχώρισε κουτάλι και μπιμπερό και πίνει γάλα πάλι! στο ρυζάλευρο όμως τρώει γύρω στα 80ml... καλά είναι? η παιδίατρος λέει να μην ανησυχώ, θα φάει και περισσότερο όταν εξοικειωθεί. Την Δευτέρα θα την ξαναπάρω τηλέφωνο και ίσως ξεκινήσουμε φρούτα! αυτά πρωί τα δίνουνε?

myheart μου τι κάνουν τα ζουζούνια σου? θέλουν την μανούλα! τι να κάνουμε, μάνα είναι μόνο μία! η δικιά μου φωνάζει μαμά όταν γκρινιάζει... δεν ξέρω αν το κάνει συνειδητά! χαχαχα

μια χαρά είναι γι'αρχή! άσε που κάθε μέρα δεν θα τρώει το ίδιο! ποιο της δίνεις τελικά? τα φρούτα ναι πρωι τα τρώμε! εμας ο ντοκ μας είχε πει 10-11 το πρωί!

καλά είναι τα ζουζούνια μου μωρέ! κι εμένα φωνάζουν μαμά όταν κλαίνε ειδικά ο μεγάλος εδώ κ καιρό!! εννοείται όχι συνειδητά αλλά εγώ χαίρομαι χαχχαχα

lZDVp3.png

Καλημέρα κοριτσια.Χθες,είχαμε παιδίατρο.Ειμαστε 9 κιλά και 70 ποντους.Ξεκινησαμε χορτοσουπα και κόψαμε την αποστειρωση!!!!βγαλαμε τα κατω δόντια και κοντευουμε να βγάλουμε και τα πάνω!

μπράβο σας!! κ δοντάκια? μας περάσατε!!! εμείς μασουλάμε τα πάντα με μανία αλλά δόντια ακόμη γιοκ!!

lZDVp3.png

καλησπέρα!!!

εμένα η μόνη λέξη που λέει κλαίγοντας είναι γάααααλα! κ πραγματικά όταν το λέει αυτό θέλει γάλα!

κ εμείς αν κ πέρασαν 2 εβδομάδες έχουμε κολλήσει στις 10-15 κουταλιές, τις οποίες τρώει με όρεξη κ μετά τίποτα!!!

μια χαρά είναι γι'αρχή! άσε που κάθε μέρα δεν θα τρώει το ίδιο! ποιο της δίνεις τελικά? τα φρούτα ναι πρωι τα τρώμε! εμας ο ντοκ μας είχε πει 10-11 το πρωί!

καλά είναι τα ζουζούνια μου μωρέ! κι εμένα φωνάζουν μαμά όταν κλαίνε ειδικά ο μεγάλος εδώ κ καιρό!! εννοείται όχι συνειδητά αλλά εγώ χαίρομαι χαχχαχα

Καρδουλα μου μπουσοουλησαν??

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλησπέρα!!!

κορίτσια κανένα νέο από την αλοβέσα έχετε; τελευταία φορά είχε πει ότι είχε πρόβλημα το κινητό της...

ντοριτάκι δεν είσαι πια στο νησί;

αχ, ζηλεύω, μόνο εγώ θα λείπω!!!

Στο νησί είμαι αλλά για ένα μήνα έρχομαι Αθήνα στους δικούς μου!!! :D:D:D

καλησπέρα!!!

εμένα η μόνη λέξη που λέει κλαίγοντας είναι γάααααλα! κ πραγματικά όταν το λέει αυτό θέλει γάλα!

κ εμείς αν κ πέρασαν 2 εβδομάδες έχουμε κολλήσει στις 10-15 κουταλιές, τις οποίες τρώει με όρεξη κ μετά τίποτα!!!

Σώπα ρεεε!!! Πρέπει να έχει γέλιο όταν το λέει!!! Κι εμείς χορτόσουπα ξεκινάμε με όρεξη και στις 10 κουταλιές αρχίζει η μάχη :(

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καρδουλα μου μπουσοουλησαν??

το προσπαθούν!! αγκομαχούν κ σέρνονται σαν σκουληκάκια χαχαχα πιο πολύ ο μεγάλος! ο μικρός μάλλον θα περπατήσει κατευθείαν! θέλει συνέχεια να στέκεται όρθιος κι αν τον αφήσεις στέκεται για 1-2 δευτερόλεπτα μόνος :roll:

lZDVp3.png

Στο νησί είμαι αλλά για ένα μήνα έρχομαι Αθήνα στους δικούς μου!!! :D:D:D

Σώπα ρεεε!!! Πρέπει να έχει γέλιο όταν το λέει!!! Κι εμείς χορτόσουπα ξεκινάμε με όρεξη και στις 10 κουταλιές αρχίζει η μάχη :(

τυχερούλα, θα 'χεις πάλι τη σούπερμαμά κοντά σου!

γέλιο δεν έχει καθόλου, γιατί κλαίει σπαρακτικά... γάλα εννοώ από μπουκάλι όχι στήθος...

εγώ 1-2 κουταλιές παραπάνω επιμένω κ σταματάω, μήπως δεν κάνω καλά;;; αφού μου το φυσάει πρρρρ στο κουτάλι κ τα κάνει όλα χάλια!

εδώ έχει πολύ γέλιο :D

Εμεις την τρώμε τη χορτοσουπα.Σε λίγες μερες θα προσθέσουμε και κοτόπουλο.

Eμεις επρεπε να το ειχαμε ξεκινησει ηδη αλλα περιμενω να μου στειλει η πεθερα μου δικά της.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

το προσπαθούν!! αγκομαχούν κ σέρνονται σαν σκουληκάκια χαχαχα πιο πολύ ο μεγάλος! ο μικρός μάλλον θα περπατήσει κατευθείαν! θέλει συνέχεια να στέκεται όρθιος κι αν τον αφήσεις στέκεται για 1-2 δευτερόλεπτα μόνος :roll:

Κι εγω πιστευω οτι ο δικος μου θα περπατησει απευθειας γιατι δεν του αρεσει καθολου να τον βαζω μπρουμυτα. Θελει συνεχεια να τον κραταω και να κανει οτι περπαταει. Πως οπερναει ο καιρος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...