Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγω ανησυχω για το αν το παιδι μου γινει χοντρο κι εσύ αν θα γινει αδυνατο??? χαχαχαχα μια χαρα! Μην το ψαχνεις, εμεις ειμαστε στα ανωτατα φυσιολογικα ορια και στο υψος και στο παχος! Μια χαρα ειναι το κοριτσι σου! Δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα! Εγω τον δικο μου τον φωναζω γουρουνακι να φανταστεις!:D:tongue::tongue::tongue:

νομίζω ότι πάντα θα βρίσκουμε λόγο να αγχωνόμαστε! τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που με κυνηγούσε με το πιάτο μπας και φάω! χαχαχα

HXs0p3.png

wocnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thokaki.... Εγώ στα άλματα δν πίστευα.... Ε αυτο το μήνα τα είδα όλα και συνεχίζουμε..... Ξυπνάει ξανά τη νύχτα ως και 3 φορές.... Θέλει αγκαλιά και νανούρισμα....ως τώρα δεν έδινα στήθος γιατί μια φορά που το επιχείρησα απλά πιπιλούσε.... Από προχτές που δεν άντεχα άλλο την αυπνία την πήρα στο κρεβάτι (πάει κ αυτό το κάστρο, είχα πει δε θα το κανα ποτέ....) και έφαγε κανονικα... Είχε ανήσυχο ύπνο και έψαχνε συνέχεια τη θηλή.... Χθες πάλι τα ίδια αλλά με πιο ήρεμο ύπνο.... Κοινώς ξανάρχισε να τρώει το βράδυ......κοινώς δε θ αποθηλάσω πάλι.... Τι να πω.... Κάθε φορά που λέω ουφ τελειώσαμε κάτι κάνει και το διεκδικεί τρελα!!!!! Τουλάχιστον έχω βρει τρόπο να ξεκουράζομαι.... Με αγχώνει όμως τρελά μη μάθει να κοιμάται μαζί μας μόνο..... Δν το θέλω καθόλου αυτό....

Κατά τα άλλα από δευτέρα αρχίσαμε ρυζάλευρο, την τρίτη το καταβρόχθισε όλο όπως κ χθες!!!!! Πείνα λέμε!!!!!! Δευτέρα ξεκινάμε φρούτα κ μετά λαχανικά.... Άντε να δούμε!!!!! Οι κενώσεις μας ειπναι άριστες και σε ζρώμα και σε υφή κ πλέον 2-3 φορές τη μέρα.....!!!!!! Δόντια όχι ακόμη, κιλά 7100 κ ύψος 69!!!!

Συναπντηση μεσα λέμε κανονίζουμε άμεσα.... Για πείτε οι αθηναίες κέντρο βολεύεστε;;;;; Που λέτε;;;; Σε κλειστό χώρο πόσο εύκολο είναι τώρα ρε γμτ....

Rania δν είναι απόλυτη η μείωση παραγωγής με την περίοδο, λίγο ίσως αλλοιωθεί η γεύση αλλά μν αγχώνεσαι..... Εμένα η κυρία άφαντη!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου.

Στενοχωρια με την περιοδο γιατι εχω ακουσει οτι μειωνεται αισθητα το γαλα και αλλαζει γευση κατα την διάρκεια της. Τελικα ο δικος μου θηλαζε κανονικα το βραδυ. Θα δουμε.

Μπεμπουλακι μου τελικά καταληξατε στο ονομα! Μπραβο, να ξερουμε πως να την φωνάζουμε!!!

Το Καλλιστώ ειναι υπέροχο!

Και ο δικός μου ειναι σιγουρα 9,5 κιλά τώρα! Ναναι καλά ολα τα μωράκια. Αφηστε που τυχαίνω καμια ταινια με μωράκια ή άρρωστα παιδάκια και κλαιω λες και εχει κατι το δικό μου, Πωπω αυτή η μητρότητα!

γιατί στεναχωρήθηκες ρε φίλη; εγώ έχω ακούσει ότι δεν επηρεάζεται ο θηλασμός....τόσες γυναίκες αδιαθετούν και αμέσως μάλιστα μετά το 40ήμερο κι όμως θηλάζουν κανονικά και αποκλειστικά.....συνέχισε να τον θηλάζεις όποτε το ζητά και μην αγχώνεσαι....

όσο για τα κιλάκια τους....κι εμείς στις ανώτατες καμπύλες είμαστε και στο βάρος και το ύψος αλλά δεν αγχώνομαι μήπως γίνει χοντρούλης που λες πιο πάνω....ξέρω ότι τα μωράκια που θηλάζουν έτσι είναι το πρώτο εξάμηνο....το δεύτερο εξάμηνο με την εισαγωγή των στερεών και καθώς ο θηλασμός μειώνεται αισθητά λεπταίνουν....σε κάθε περίπτωση έχουμε μεγάλα νινάκια που θα γίνουν 3 μέτρα χο χο χο (κλασσική ελληνίδα μάνα λέμε....κουκουβάγιαααααααααααααα)

bhgdp3.png

έτσι πιστεύω και εγώ!

εμείς δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί! έχω ραβδομπλέντερ όμως που χρησιμοποιώ στις βελουτέ σούπες που κάνω και τα λιώνει όλα! μάλλον αυτό θα χρησιμοποιώ και για την μικρή!

εμένα η περίοδος επηρέασε πολύ το γάλα μου... στην γεύση δεν ξέρω αλλά στην ποσότητα σίγουρα! βέβαια δεν είχα και ποτέ πολύ γάλα αφού ακόμα η μικρή έπινε ανά δύο ώρες το πολύ και από τα δύο στήθη! βρε κορίτσια για αυτό λέτε να κρατάει την σιλουέτα της η μικρή μου? λέτε για 9-10 κιλά και η δικιά μου με το ζόρι να φτάσει τα 7 σε 1-2 εβδομάδες! η παιδίατρος όμως δεν ανησυχεί! ίσως για αυτό ξεκινήσαμε με ρυζάλευρο... τι να πω!

καλώς όρισες κοριτσάκι μου!να το χαίρεσαι τον κορίτσαρό σου....που ήρθε και σε σένα με δυσκολίες...αλλά σε αντάμειψε....

αυτό το ραβδομπλέντερ λέω να πάρω κι εγώ.....για να δούμε....νοιώθω λίγο κουλή τώρα με αυτά μιας και μέχρι σήμερα ήμασταν λίγο άνθρωποι των σπηλαίων χαχαχαχαχααχχα και το μπιμπερό ακόμη με προβλημάτιζε στην αποστείρωση....άσε που με δυσκολία το έπαιρνε ο μπέμπης τις δυο τρεις φορές που χρειάστηκε.....

αλήθεια τώρα αποστείρωση τέλος εεεεεεεεε;;;; δηλαδή πλένουμε με ζεστό νεράκι και σαπουνάδα και είμαστε οκ; ισχύει για όλα αυτό; μην με κοροϊδεύετε ρε.........................είμαι κουλή σας λέω!!!

σχετικά με τα κιλάκια σας είστε σούπερ!!!!το ρυζάλευρο δεν ξέρω αν σας το έδωσε γι αυτό....μιας και το συστήνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί ούτως ή άλλως...μην ξεχνάς ότι κάθε παιδάκι έχει τον δικό του οργανισμό - μεταβολισμό - ανάγκη για φαγάκι....οπότε αφού στις καμπύλες είστε οκ μην το σκέφτεσαι καν!!!!

θωκάκι, εγώ έχω ένα δυνατό μπλεντεράκι με γυάλινη κανάτα κ τα κάνει όλα αλοιφή, στο μήλο σκέτο έβαζα πολύ λίγο νεράκι, το αχλάδι αν ήταν ώριμο-ζουμερό δε χρειάστηκε κ τώρα βάζω χυμό από μανταρίνι...

πάντως νομίζω ότι εξ αιτίας αυτού την πάτησα με τη δυσκοιλιότητα, γιατί ό,τι κ να του βάλεις τα κάνει αλοιφή κ γίνεται πολύ βελούδινη η κρέμα... τώρα βάζω πιο πολλά υγρά για να γίνεται πιο υδαρή... τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσει το εντεράκι...

λες ρε μαρντούλα όταν γίνεται αλοιφή να τα πειράζει;;;;;;;;:rolleyes: όλο νέες πληροφορίες είστε!μπερδεύομαι :cool: δεν μου είπες πως είναι το νινάκι σου; και πες μου κάτι..........έχετε ελαττώσει το συμπλήρωμα; κατάλαβα καλά; μπράβο κοριτσάκι μου!!!είσαι μεγάλο αστέρι!!!

bhgdp3.png

Thokaki.... Εγώ στα άλματα δν πίστευα.... Ε αυτο το μήνα τα είδα όλα και συνεχίζουμε..... Ξυπνάει ξανά τη νύχτα ως και 3 φορές.... Θέλει αγκαλιά και νανούρισμα....ως τώρα δεν έδινα στήθος γιατί μια φορά που το επιχείρησα απλά πιπιλούσε.... Από προχτές που δεν άντεχα άλλο την αυπνία την πήρα στο κρεβάτι (πάει κ αυτό το κάστρο, είχα πει δε θα το κανα ποτέ....) και έφαγε κανονικα... Είχε ανήσυχο ύπνο και έψαχνε συνέχεια τη θηλή.... Χθες πάλι τα ίδια αλλά με πιο ήρεμο ύπνο.... Κοινώς ξανάρχισε να τρώει το βράδυ......κοινώς δε θ αποθηλάσω πάλι.... Τι να πω.... Κάθε φορά που λέω ουφ τελειώσαμε κάτι κάνει και το διεκδικεί τρελα!!!!! Τουλάχιστον έχω βρει τρόπο να ξεκουράζομαι.... Με αγχώνει όμως τρελά μη μάθει να κοιμάται μαζί μας μόνο..... Δν το θέλω καθόλου αυτό....

Κατά τα άλλα από δευτέρα αρχίσαμε ρυζάλευρο, την τρίτη το καταβρόχθισε όλο όπως κ χθες!!!!! Πείνα λέμε!!!!!! Δευτέρα ξεκινάμε φρούτα κ μετά λαχανικά.... Άντε να δούμε!!!!! Οι κενώσεις μας ειπναι άριστες και σε ζρώμα και σε υφή κ πλέον 2-3 φορές τη μέρα.....!!!!!! Δόντια όχι ακόμη, κιλά 7100 κ ύψος 69!!!!

Συναπντηση μεσα λέμε κανονίζουμε άμεσα.... Για πείτε οι αθηναίες κέντρο βολεύεστε;;;;; Που λέτε;;;; Σε κλειστό χώρο πόσο εύκολο είναι τώρα ρε γμτ....

Rania δν είναι απόλυτη η μείωση παραγωγής με την περίοδο, λίγο ίσως αλλοιωθεί η γεύση αλλά μν αγχώνεσαι..... Εμένα η κυρία άφαντη!!!!!!!

ρε φίλη μιλάμε με μαθηματική ακρίβεια έχει περάσει όλα μα όλα τα άλματα που αναφέρονται στον μητρικό θηλασμό.....κι εγώ κάποια δόση έπαψα να τα πιστεύω αλλά έλεος....όλα όμως; κάθε εβδομάδα που αναφέρουν εμείς είμαστε στα κάγκελα...................σήμερα μην το ματιάσω ηρεμήσαμε......κλείσαμε και την 26η......ρε φιλενάδα...το πιστέυεις ότι μεγάλωσαν τόσο τα μωρά μας; ότι τα καταφέραμε; θυμάσαι κάποτε τι λέγαμε; συγκινούμαι τόοοοοοοοοοσο πολύ!!!το αγαπώ τόσο πολύ το πλασματάκι μου που κάνω μπουμ...................:D:D

κι εγώ τον έχω συχνά στο κρεβάτι μου για να θηλάζει αλλά μετά τον βάζω δίπλα στο δικό του (όποτε ξυπνάω και το καταλαβαίνω) το οποίο όμως έτσι κι αλλιώς είναι ενωμένο με το δικό μας και είναι σαν να κοιμόμαστε μαζί................δεν έχεις άδικο ότι δεν πρέπει να συνηθίζουν έτσι.......αλλά.....κι η κούραση κι η αυπνία δεν παλεύονται ρε μουντάκι.....έτσι κοιμόμαστε όμορφα όλοι.....:rolleyes:

μεγαλώσατε πολύ κι εσείς μωρέ................φτου φτου χελωνάκι όμορφο!!!!εμείς στις 18 θα ξαναπάμε....για να δούμε....στο ύψος ήμασταν 71 εκ. ... είμαι περίεργη τώρα πόσο πηρε γιατί τα φορμάκια του κάνουν ίσα ίσα που του ήταν μεγάλα....:roll::roll:

εγώ θέλω πολύ να βρεθούμε όλες μαζί με τα νινάκια....τι λέτε για το golden καθημερινή μεσημεράκι που είναι άδειο και δεν καπνίζουν;;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

ρε φίλη μιλάμε με μαθηματική ακρίβεια έχει περάσει όλα μα όλα τα άλματα που αναφέρονται στον μητρικό θηλασμό.....κι εγώ κάποια δόση έπαψα να τα πιστεύω αλλά έλεος....όλα όμως; κάθε εβδομάδα που αναφέρουν εμείς είμαστε στα κάγκελα...................σήμερα μην το ματιάσω ηρεμήσαμε......κλείσαμε και την 26η......ρε φιλενάδα...το πιστέυεις ότι μεγάλωσαν τόσο τα μωρά μας; ότι τα καταφέραμε; θυμάσαι κάποτε τι λέγαμε; συγκινούμαι τόοοοοοοοοοσο πολύ!!!το αγαπώ τόσο πολύ το πλασματάκι μου που κάνω μπουμ...................:D:D

κι εγώ τον έχω συχνά στο κρεβάτι μου για να θηλάζει αλλά μετά τον βάζω δίπλα στο δικό του (όποτε ξυπνάω και το καταλαβαίνω) το οποίο όμως έτσι κι αλλιώς είναι ενωμένο με το δικό μας και είναι σαν να κοιμόμαστε μαζί................δεν έχεις άδικο ότι δεν πρέπει να συνηθίζουν έτσι.......αλλά.....κι η κούραση κι η αυπνία δεν παλεύονται ρε μουντάκι.....έτσι κοιμόμαστε όμορφα όλοι.....:rolleyes:

μεγαλώσατε πολύ κι εσείς μωρέ................φτου φτου χελωνάκι όμορφο!!!!εμείς στις 18 θα ξαναπάμε....για να δούμε....στο ύψος ήμασταν 71 εκ. ... είμαι περίεργη τώρα πόσο πηρε γιατί τα φορμάκια του κάνουν ίσα ίσα που του ήταν μεγάλα....:roll::roll:

εγώ θέλω πολύ να βρεθούμε όλες μαζί με τα νινάκια....τι λέτε για το golden καθημερινή μεσημεράκι που είναι άδειο και δεν καπνίζουν;;;;

Thokaki........ Αυτό σκέφτομαι και γω.... Πόσο μεγάλωσαν... Πέρυσι το καλοκαίρι παρηγορούςαμε η μια την αλλη, τέτοιο καιρό μετράγαμε μέρες γ αυχενική και φέτος στολίζουμε όλοι μαζί δέντρο.... Είναι μεγαλείο.... Στολίσατε;;;; Εμείς το σάββατο!!!!! Από τη μια βαριέμαι από την άλλη μ έχει πρήξει ο σύζυγος και σα να χει κ λίγο δίκιο.... Πρώτα χριστούγεννα με το μπεμπούι μας... Δε γίνεται να μη στολίσουμε!!!!! Και μεις 19 έχουμε ραντεβού, αποστείρωση σταματήσαμε ήδη από το κλείσιμο του 4ου... Πλέον δν έχουμε νεογεννητούλια... Έχουμε ανθρωπάκια μωρέ!!!!!!!!

Εγώ δοκίμασα να λιώσω μήλο με το multi και το κανε μια χαρα... Έβαλα βέναια και τις 2 λεπίδες και λίγο νεράκι... Το ραβδομπλέντερ όμως έχω ακούσει είναι το καλύτερο!!! Το θέλω και για σούπες βελουτε λένε τα κάνει τέλεια!!!!!!!

Golden ε;;;; Μετρό πάει εκει;;;; Με βολεύει κ το λεωφ εμένα αλλά θα μαστε πολλή ώρα μέσα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

γιατί στεναχωρήθηκες ρε φίλη; εγώ έχω ακούσει ότι δεν επηρεάζεται ο θηλασμός....τόσες γυναίκες αδιαθετούν και αμέσως μάλιστα μετά το 40ήμερο κι όμως θηλάζουν κανονικά και αποκλειστικά.....συνέχισε να τον θηλάζεις όποτε το ζητά και μην αγχώνεσαι....

όσο για τα κιλάκια τους....κι εμείς στις ανώτατες καμπύλες είμαστε και στο βάρος και το ύψος αλλά δεν αγχώνομαι μήπως γίνει χοντρούλης που λες πιο πάνω....ξέρω ότι τα μωράκια που θηλάζουν έτσι είναι το πρώτο εξάμηνο....το δεύτερο εξάμηνο με την εισαγωγή των στερεών και καθώς ο θηλασμός μειώνεται αισθητά λεπταίνουν....σε κάθε περίπτωση έχουμε μεγάλα νινάκια που θα γίνουν 3 μέτρα χο χο χο (κλασσική ελληνίδα μάνα λέμε....κουκουβάγιαααααααααααααα)

:P:p:p;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρε κορίτσια...κοιμάται κανένα μωράκι μπρούμυτα//?? Thokaki καλά θυμάμαι ότι το κάνει δικός σου? Είναι επικίνδυνο σ αυτή την ηλικία πια? Το χετε συζητήσει με γιατρό?

Ο δικος μου κοιμοταν στο πορτ μπεμπε μπρουμυτα. Τωρα οχι. Κοιμαται καρα ανασκελα με τα χερια ποδια ανοιχτα! Βαλαμε και αλλο κρεβατι κολλητα στο δικο μας για να κοιμαται και ο μπαμπας γιατι ο μικρος εχει καταβαλει ολο το κρεβατι. Εμεις κοιμομαστε ολοι μαζι και θα συνεχισουμε για αρκετο καιρο!

Το golden δεν ειναι λιγο μακρια για πολλες? Δεν ξερω, λεω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

λες ρε μαρντούλα όταν γίνεται αλοιφή να τα πειράζει;;;;;;;;:rolleyes: όλο νέες πληροφορίες είστε!μπερδεύομαι :cool: δεν μου είπες πως είναι το νινάκι σου; και πες μου κάτι..........έχετε ελαττώσει το συμπλήρωμα; κατάλαβα καλά; μπράβο κοριτσάκι μου!!!είσαι μεγάλο αστέρι!!!

δεν είναι τόσο η αλοιφή (αν κ το δικό μου μέχρι κ τις ίνες του μανταρινιού εξαφανίζει) όσο ότι δεν χρειάζεται υγρά, ενώ με το μούλτι αναγκαστικά βάζεις, πχ στην κολοκύθα έβαζα μόνο 1 κ.σουπ. νερό, ε δε μπορεί να τον πειράζει ακόμη κ το μπρόκολο! από χθες βάζω μισή κούπα νερό στα λαχανικά κ 1 ως 3 μανταρίνια στα φρούτα κ σήμερα έκανε 2 φορές πολύ καλά, ελπίζω να ξεμπερδέψαμε πια...

δε το κατάλαβα πριν, εκείνο με την ουρολοίμωξη το ξεπέρασε, χάρη στο θηλασμό πιστεύω, αφού φτάσαμε τους 19/24ωρο!!! χώρια τα ... τώρα νυστάζω, τώρα πονάω, τώρα διψάω...

ναι το αστέρι μου από τότε άρχισε να αρνείται το μπουκάλι, εγώ βαρέθηκα να τον κυνηγώ, μπήκαν οι στερεές... ε πότε πίνει 1/μέρα, πιο σπάνια 2, πότε μέρα παρά μέρα...

εν τω μεταξύ, ακόμη να κοιμηθεί κ γελάει κακαριστά :mrgreen:

Ρε κορίτσια...κοιμάται κανένα μωράκι μπρούμυτα//?? Thokaki καλά θυμάμαι ότι το κάνει δικός σου? Είναι επικίνδυνο σ αυτή την ηλικία πια? Το χετε συζητήσει με γιατρό?

ναι,εμένα κοιμόταν κ κοιμάται ακομη μπρουμυτα....τον άφησα παρόλο που λένε πως δεν κάνει μιας κ κοιμόμαστε μαζί....ξέρω πως οταν μπορέσουν να γυρίσουν πλευρό τα αφήνεις να κοιμούνται όπως θέλουν...αφου εχουν πια την ικανότητα να γυρίσουν αν κάτι τα ενοχλει.....

bhgdp3.png

Ο δικος μου κοιμοταν στο πορτ μπεμπε μπρουμυτα. Τωρα οχι. Κοιμαται καρα ανασκελα με τα χερια ποδια ανοιχτα! Βαλαμε και αλλο κρεβατι κολλητα στο δικο μας για να κοιμαται και ο μπαμπας γιατι ο μικρος εχει καταβαλει ολο το κρεβατι. Εμεις κοιμομαστε ολοι μαζι και θα συνεχισουμε για αρκετο καιρο!

Το golden δεν ειναι λιγο μακρια για πολλες? Δεν ξερω, λεω!

Ρανια, εσείς που παίζετε στα ίδια κιλα με εμάς,μπορει με ευκολία το νινι να στριφογυρναει απο μπρουμυτα ανάσκελα κ τουμπαλιν;εμένα κάνει μονο το μπρουμυτα -ανασκελα κ αυτο με δυσκολία....ο ντοκ μου είπε λογω βαρους κ οτι σιγα σιγα θα το κάνει....για πες...

Οσο για το golden απλα το πρότεινα επειδη εχει ωραίο περιβάλλον για τα νινακια....εννοείται να βρούμε ενα μερος να εξυπηρετεί ολες....όσο γινεται αυτο.....

δεν είναι τόσο η αλοιφή (αν κ το δικό μου μέχρι κ τις ίνες του μανταρινιού εξαφανίζει) όσο ότι δεν χρειάζεται υγρά, ενώ με το μούλτι αναγκαστικά βάζεις, πχ στην κολοκύθα έβαζα μόνο 1 κ.σουπ. νερό, ε δε μπορεί να τον πειράζει ακόμη κ το μπρόκολο! από χθες βάζω μισή κούπα νερό στα λαχανικά κ 1 ως 3 μανταρίνια στα φρούτα κ σήμερα έκανε 2 φορές πολύ καλά, ελπίζω να ξεμπερδέψαμε πια...

δε το κατάλαβα πριν, εκείνο με την ουρολοίμωξη το ξεπέρασε, χάρη στο θηλασμό πιστεύω, αφού φτάσαμε τους 19/24ωρο!!! χώρια τα ... τώρα νυστάζω, τώρα πονάω, τώρα διψάω...

ναι το αστέρι μου από τότε άρχισε να αρνείται το μπουκάλι, εγώ βαρέθηκα να τον κυνηγώ, μπήκαν οι στερεές... ε πότε πίνει 1/μέρα, πιο σπάνια 2, πότε μέρα παρά μέρα...

respect my friend.......

bhgdp3.png

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?

εμείς είχαμε μία περίεργη ημέρα χτες... με την μικρή να πεινάει αλλά να μην τρώει, να νυστάζει αλλά να μην κοιμάται! πολύ γκρίνια και τελικά κοιμόταν στα χέρια μου και την τάιζα κοιμισμένη... τελικά κατάλαβα ότι προτιμούσε το κουτάλι από το μπιμπερό! είναι δυνατόν? πως να δώσω γάλα με το κουτάλι, το μισό από έξω πέφτει! ακόμα δεν το χειρίζεται σωστά... βέβαια την κρεμούλα την έφαγε καλά το απόγευμα... για να δούμε σήμερα!

καλώς όρισες κοριτσάκι μου!να το χαίρεσαι τον κορίτσαρό σου....που ήρθε και σε σένα με δυσκολίες...αλλά σε αντάμειψε....

αυτό το ραβδομπλέντερ λέω να πάρω κι εγώ.....για να δούμε....νοιώθω λίγο κουλή τώρα με αυτά μιας και μέχρι σήμερα ήμασταν λίγο άνθρωποι των σπηλαίων χαχαχαχαχααχχα και το μπιμπερό ακόμη με προβλημάτιζε στην αποστείρωση....άσε που με δυσκολία το έπαιρνε ο μπέμπης τις δυο τρεις φορές που χρειάστηκε.....

αλήθεια τώρα αποστείρωση τέλος εεεεεεεεε;;;; δηλαδή πλένουμε με ζεστό νεράκι και σαπουνάδα και είμαστε οκ; ισχύει για όλα αυτό; μην με κοροϊδεύετε ρε.........................είμαι κουλή σας λέω!!!

σχετικά με τα κιλάκια σας είστε σούπερ!!!!το ρυζάλευρο δεν ξέρω αν σας το έδωσε γι αυτό....μιας και το συστήνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί ούτως ή άλλως...μην ξεχνάς ότι κάθε παιδάκι έχει τον δικό του οργανισμό - μεταβολισμό - ανάγκη για φαγάκι....οπότε αφού στις καμπύλες είστε οκ μην το σκέφτεσαι καν!!!!

ευχαριστώ πολύ! καλώς σας βρήκα! εγώ αποστειρώνω μόνο τα μπιμπερό στα οποία βάζω το δικό μου γάλα στο ψυγείο. για όλα τα υπόλοιπα σταματήσαμε την αποστείρωση, αφού βάζει τα χέρια της και ότι πιάσει με αυτά στο στόμα... δεν χρειάζεται! χαχαχα

η δικιά μου μόνο ανάσκελα από όταν γεννήθηκε, ή στο πλάι! δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο... ο δικός σου γιατρός τι λέει?

μπράβο σας!!!

και εμείς αργήσαμε να κοιμηθούμε χτες... πήγε μία!

HXs0p3.png

wocnp3.png

Ρανια, εσείς που παίζετε στα ίδια κιλα με εμάς,μπορει με ευκολία το νινι να στριφογυρναει απο μπρουμυτα ανάσκελα κ τουμπαλιν;εμένα κάνει μονο το μπρουμυτα -ανασκελα κ αυτο με δυσκολία....ο ντοκ μου είπε λογω βαρους κ οτι σιγα σιγα θα το κάνει....για πες...

Οσο για το golden απλα το πρότεινα επειδη εχει ωραίο περιβάλλον για τα νινακια....εννοείται να βρούμε ενα μερος να εξυπηρετεί ολες....όσο γινεται αυτο.....

respect my friend.......

θωκακι μου ειλικρινα κι εμεις απο μπρουμυτα ανασκελα γυριζουμε και τελος! μειναμε εκει! χαχαχαχαχαχαχα! εδω με δυσκολια τρωμε τα ποδια μας γιατι επεμβαινει η κοιλιά μας η ατιμη! :tongue::tongue: Αλλα δοξα το θεο ανοιγουμε ενα τεραστιο στομα για να φαμε οταν ερχεται η ωρα της κρεμας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...