Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

εγω την εχω κοψει! με ζυγιζει η γιατρος και μονο!!!

ζυγίζομαι κάθε πρωί γιατί μόνο έτσι συγκρατώ τον εαυτό μου!! αν περιμένω την 1 φορά το μήνα θα πάθω εγκεφαλικο όταν θα με ζυγίσει ο ντοκ :shock::shock::shock:

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άμα φάω ότι τραβάει η όρεξη μου θα πρέπει να την κάψω την ζυγαρια μετα χαχαχααα

χαλαλι βρε για τα μωρακια σου καντο!!! αφου αλλωστε αυτα ζητανε οτι θελουνε για να τρωμε ;)

3Xump2.png

χαλαλι βρε για τα μωρακια σου καντο!!! αφου αλλωστε αυτα ζητανε οτι θελουνε για να τρωμε ;)

χαχαχχα πολύ μ'αρέσει το σκεπτικό σου!! λοιπόν τσάκισα ήδη ένα τόστ κ λέω να φάω κ λίγα δημητριακά με γαλατάκι...

σας αφήνω κορίτσια γιατί κλείνουν τα ματια μου! μη γράψετε καμια 10ρια σελίδες κι εχω να διαβάζω όλο το πρωί!! :tongue::tongue:

φιλιά σε όλες!!καλό βράδυ!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεεεεεεερα συνεγκυούλες!!!!!

Ωραίος ο ήλιος που προσπαθεί να κατισχύσει σήμερα...αλλα ακομη πιο ωραία η βροχουλα χθες....για όσες βέβαια απολαμβάνουν απο τον καναπέ :cool:

Διάβασα για φαγητά....για φαμίλιες....για ζυγαριες....κ έχω να πω το εξής....είμαστε εγκυούλες κ οχι άρρωστες....όλα με μετρο....με μετρο τα παχυντικα (αλλα θα τα φάμε κ αυτα :D)....με μετρο κ οι επαφές οι στενές οταν προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα!!!ειναι πολυ όμορφο όλα να ειναι ροζ...κ αγάπη να ξεχειλίζει απο όλους....κ το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο...αλλα οταν αυτο δεν γινεται....εμείς προστατεύουμε τον εαυτό μας κ τα μωράκια μας...κ οχι οι άλλοι!!!εχω την ευλογία να έχω πολυ καλούς γονείς κ πεθερικά!!!!αλλα δεν αξιώνω κ πολλά γιατι μεγάλωσαν πια!!

Σε καθε περίπτωση ήθελα να πω οτι το σημαντικότερο όλων ειναι η οικογένεια που δημιουργούμε....κ σε αυτήν εστιάζουμε!!!!

Τι οίστρος πρωινιάτικο!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

bhgdp3.png

Καλημεεεεεεεεεεερα συνεγκυούλες!!!!!

Ωραίος ο ήλιος που προσπαθεί να κατισχύσει σήμερα...αλλα ακομη πιο ωραία η βροχουλα χθες....για όσες βέβαια απολαμβάνουν απο τον καναπέ :cool:

Διάβασα για φαγητά....για φαμίλιες....για ζυγαριες....κ έχω να πω το εξής....είμαστε εγκυούλες κ οχι άρρωστες....όλα με μετρο....με μετρο τα παχυντικα (αλλα θα τα φάμε κ αυτα :D)....με μετρο κ οι επαφές οι στενές οταν προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα!!!ειναι πολυ όμορφο όλα να ειναι ροζ...κ αγάπη να ξεχειλίζει απο όλους....κ το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο...αλλα οταν αυτο δεν γινεται....εμείς προστατεύουμε τον εαυτό μας κ τα μωράκια μας...κ οχι οι άλλοι!!!εχω την ευλογία να έχω πολυ καλούς γονείς κ πεθερικά!!!!αλλα δεν αξιώνω κ πολλά γιατι μεγάλωσαν πια!!

Σε καθε περίπτωση ήθελα να πω οτι το σημαντικότερο όλων ειναι η οικογένεια που δημιουργούμε....κ σε αυτήν εστιάζουμε!!!!

Τι οίστρος πρωινιάτικο!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Συμφωνώ και επαυξάνω......! :wink: Τουλάχιστον ας ζεστανει λιγο ο καιρος γιατι το μπουφαν που φοράω ειναι το πιο άσχημο από οσα έχετε δει! Εχω δανειστεί ξένο γιατι πλεον τα δικά μου δενμου κάνουν! χαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

λεω να παω στο πατρικο μου με τα ποδια, να περπατησω κ λιγο 1,5 χλμ ειναι - αλλα zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... πρεπει να φωναξω τη μπουλντουζα να με σηκωσει απ τον καναπε................

χθες βραδυ, ενιωσα σα μια φουσκα να σκαει στη κοιλια. λετε να ταν το σπορι;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Συμφωνώ και επαυξάνω......! :wink: Τουλάχιστον ας ζεστανει λιγο ο καιρος γιατι το μπουφαν που φοράω ειναι το πιο άσχημο από οσα έχετε δει! Εχω δανειστεί ξένο γιατι πλεον τα δικά μου δενμου κάνουν! χαχαχαχα!

χαχαχαχαχαχα σοβαρά;εμένα μου κάνει ακομη Οκ αλλα το απόγευμα που συνήθως είμαι τουμπανέιρος δεν κουμπωνει!!!!παντως εχουμε δρομο ακομη μεχρι να ζεστάνει....

καλημερα κοριτσια! ξυπνησα κ γω.... πινω τον χυμο μου... βγηκε ηλιος κ χαρηκα, αλλα κανει κρυο!!

Κάνει το κρυακι του ιντίντ!!!!πω πω κάποτε ξυπνουσα κ πρωτο που εφτιαχνα ηταν ΚΑΦΕΣ κ τσιγάρο ....κ τώρα πρωινάκι κ χυμούς!!!!χαχαχα

bhgdp3.png

Ψαχνω να βρω πληροφοριες για το μωρό και το σκυλί κυρίως όσον αφορά θέματα υγιεινής. Μονο και μόνο επειδή λενε οτι το σπιτι πρεπει να είναι αποστειρωμένο όταν ερθει το μωρό σπιτι και όσο ναναι ένα σπίτι με σκύλο έχει πάντα τριχουλες! Αν βρείτε κάτι βρε κοριτσια πείτε μου. Αν ήμουν μόνη μου δεν θα είχα θέμα αλλά ο σύζυγος είναι λιγο κολλημένος στο θεμα της αποστειρωσης!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ψαχνω να βρω πληροφοριες για το μωρό και το σκυλί κυρίως όσον αφορά θέματα υγιεινής. Μονο και μόνο επειδή λενε οτι το σπιτι πρεπει να είναι αποστειρωμένο όταν ερθει το μωρό σπιτι και όσο ναναι ένα σπίτι με σκύλο έχει πάντα τριχουλες! Αν βρείτε κάτι βρε κοριτσια πείτε μου. Αν ήμουν μόνη μου δεν θα είχα θέμα αλλά ο σύζυγος είναι λιγο κολλημένος στο θεμα της αποστειρωσης!

ε κοιτα στην αρχη δε θα ναι σε ενα δωματιο το μωρο; οποτε μπορειτε απαγορευσετε στο σκυλο να μπαινει. εσεις , τακτικο πλυσιμο χεριων κλπ. ο, τι θα κανατε δηλαδη κ χωρις το σκυλο.

αλλα σπιτι αποστειρωμενο .... με ποια εννοια;;; πως μπορει να αποστειρωθει ενα σπιτι;;;;;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...