Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αυτο που ντε κ καλα να χαρακτηρισουν τα μωρακια... κ εμενα μου τη λεγανε χοντρουλα κ να της κανω διαιτα απο 40!!!!!!!ημερων!!!! Ημαρτον! Κ απ ο,τι διαπιστωνω ειναι απο τα μικροτερα μωρακια ιουνιου!!! 4 μηνων, 6410 κ 61,5. Μια χαρα ειναι ο αγοραρος, μακαρι να βρειτε τι φταιει, να ναι κατι απλο κ να τελειωνει η ταλαιπωρια του ζουζουνακιου <3

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο εμενα

Rania2810 ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα και να μην ταλαιπωρηθη αλλο το μπεμπακι σου .

εμεις εδω ει,αστε περιπου 10 μερες χωρις μπουκαλι με λιγη γκρινια πολλες φωνουλες και χαμογελα

μην ακουτε κανενα για βαρος και μετρησεις αν δεν εχει θεμα ο παιδιατρος οι αλλοι τι θελουν δηλαδη

ερωτηση αν χρησιμοποιει καποια κοπελα σλινγκ εγω συνηθως την εχω με τα ολοσωμα πυτζαμοφορμακια βαζετε και ζακετακι η κατι τετοιο ??

μια γλυκια καλημερα σε ολες τις μανουλες

XSx2p3.png

REkCp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είναι τα φατσόνια;;;; Η δικιά μου από χτες έχει κάτι νεύρα δεν περιγράφεται.... Σε λίγο θα μου ζητήσει φραπέ και άσσο άφιλτρο!!!! Τι να πω.... Είδα άσπρο κεφαλάκι στο ούλο της μάλλον οι δοντάρες ετοιμάζονται!!!!!

Ρε κορίτσια ποια η γνώμη σας για τις έτοιμες κρέμες εμπορίου;;;; Δεν εννοώ τις φρουτόκρεμες που τουλάχιστον για μένα εννοείται ότι είναι απαγορευτικές εφ όσον τα φρούτα στη χώρα μας αφθονούν, εννοώ ρυζάλευρα κλπ..... Έχετε υπόψιν κάποιες εναλλακτικές;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα! Περναμε κριση ανευ προηγουμενου!! Κλαμα δυνατο, μονο αγκαλια, τη νυχτα αλλα αντ αλλων, κλαμα στο φαγητο... η αλμα, η η παλλινδρομηση η αναδρομος.ερμης! Ελεος! Κ αλλες μαμαδες τα ιδια λενε κ φταιει λενε ο καιρος... ποιος ξερει..

Μουντακι υπαρχουν ρυζαλευρα χωρις ζαχαρη..

Στις ομαδες θηλασμου ειναι κατακριτεο, μιας φιλης η παιδιατρος που ειναι κ φιλη της κ υποστηριζει το θηλασμο της ειπε οτι πρεπει να δωσει για λιγο ρυζαλευρο, γιατι αλλιως αναπτυσσουν αργοτερα αλλεργιες στα δημητριακα...

twt6p2.png

Καλημερα! Περναμε κριση ανευ προηγουμενου!! Κλαμα δυνατο, μονο αγκαλια, τη νυχτα αλλα αντ αλλων, κλαμα στο φαγητο... η αλμα, η η παλλινδρομηση η αναδρομος.ερμης! Ελεος! Κ αλλες μαμαδες τα ιδια λενε κ φταιει λενε ο καιρος... ποιος ξερει..

Μουντακι υπαρχουν ρυζαλευρα χωρις ζαχαρη..

Στις ομαδες θηλασμου ειναι κατακριτεο, μιας φιλης η παιδιατρος που ειναι κ φιλη της κ υποστηριζει το θηλασμο της ειπε οτι πρεπει να δωσει για λιγο ρυζαλευρο, γιατι αλλιως αναπτυσσουν αργοτερα αλλεργιες στα δημητριακα...

Ανάδρομο Ερμή έχει πάντως.... Χιχι!!! Και μεις 2 μέρες με νεύρα είμαστε δν ξέρω τι φταίει!!!!! Δε με πειράζαι το ρυζάλευρο... Με πειράζει το συσκευασμένο... Και εξηγούμαι: τι εναλλακτικές έχω αντί της έτοιμης σκόνης... Φίλη πχ μ είπε σιμιγδάλι με γάλα, η μιλκ σεικ, ή μπισκοτόκρεμα από γάλα και μιράντα... Δε θέλω τις συσκευασμένες κρέμες.... Θα μου πεις το συμπλήρωμα το δίνεις όμως.... Πόσο μάλλον λοιπόν γι αυτό ν αποφύγω άλλη μια σκόνη!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είναι τα φατσόνια;;;; Η δικιά μου από χτες έχει κάτι νεύρα δεν περιγράφεται.... Σε λίγο θα μου ζητήσει φραπέ και άσσο άφιλτρο!!!! Τι να πω.... Είδα άσπρο κεφαλάκι στο ούλο της μάλλον οι δοντάρες ετοιμάζονται!!!!!

Ρε κορίτσια ποια η γνώμη σας για τις έτοιμες κρέμες εμπορίου;;;; Δεν εννοώ τις φρουτόκρεμες που τουλάχιστον για μένα εννοείται ότι είναι απαγορευτικές εφ όσον τα φρούτα στη χώρα μας αφθονούν, εννοώ ρυζάλευρα κλπ..... Έχετε υπόψιν κάποιες εναλλακτικές;;;;;

Κι εμείς έχουμε νεύρα... Και έρχεται η κορύφωση του άλματος την Παρασκευή, τι να πω... κουράγιο θα περάσει κι αυτό! Κρέμες μου είχε πει ο παιδίατρος εξ αρχής όχι γιατί παχαίνουν... τώρα αν υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές δεν ξέρω... Σε 10 μέρες που θα πάμε για το εμβολιάκι θα συζητήσουμε εντατικά το θέμα διατροφή γιατί εμείς μάλλον θα αρχίσουμε νωρίς νωρίς τα φρουτάκια...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κ γω δν ξέρω γι αυτο ρωταω.... Κ επειδη έχω ακούσει ενα καρο ηλιθιότητες!!!

Μωρε μπορει να μην ειναι ηλιθιοτητες αλλα εμενα ο φανατισμος κ οινθεωριες συνωμοσιας με ξενιζουν... κατεβαζω ρολα... οπως κ να χει, η παιδιατρος τι σας ειπε; να φατε; ο δικος μας μας ειπε οτι θα ξεκινησουμε με φρουτα, οποτε δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη του για το ρυζαλευρο...αν θα φαμε αλλα μετα τα φρουτα δλδ...

twt6p2.png

Κι εμείς έχουμε νεύρα... Και έρχεται η κορύφωση του άλματος την Παρασκευή, τι να πω... κουράγιο θα περάσει κι αυτό! Κρέμες μου είχε πει ο παιδίατρος εξ αρχής όχι γιατί παχαίνουν... τώρα αν υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές δεν ξέρω... Σε 10 μέρες που θα πάμε για το εμβολιάκι θα συζητήσουμε εντατικά το θέμα διατροφή γιατί εμείς μάλλον θα αρχίσουμε νωρίς νωρίς τα φρουτάκια...

Αχ κ εγω ελπιζω να εντασσονται στο αλμα ολα αυτα, κιας κ ειναι στην 19η εβδομαδα... αλλα αν ειναι απ το αλμα, αυτη ειναι η κορυφωση -εκτος αν ακολουθει κατι χειροτερο!!!!!!!!

Ποτε θ αρχισετε φρουτα... εμας μας ειπε οταν κλεισει τον πεμπτο, αν ειναι ετοιμη..

twt6p2.png

Διαφημίσεις

βρήκα την ντοκ, πλέον αποστειρώνω μόνο πιπίλες κ όχι σε κάθε γεύμα...

μετρήσεις 6/10: 5800, 63 εκ., εμείς είμαστε οι πιο μινιόν χεχε...

ο ντοκ μας λέει τα μωρά που θηλάζουν αναπτύσσονται πιο πολύ τους πρώτους 4 μήνες κ κακώς πολλές φορές θεωρούνται υπέρβαρα, μετά δεν παίρνουν πολύ βάρος...

εμάς ο ντοκ προτιμά τα μη επεξεργασμένα δημητριακά όπως βρώμη, κριθαράκι, αστράκι, κους-κους, ρύζι, κινόα, τραχανά, τα οποία λέει οπωσδήποτε πρέπει να μπουν πριν κλείσει τον 7ο ... κι αν θέλουμε τις έτοιμες να εναλλάσσονται 1 καινούρια τη φορά κατά σειρά προτίμησης: κεχρί, βρώμη, αραβόσιτο, 7 δημητριακά, ρυζάλευρο, βανίλια, μπισκοτόκρεμα

κάτι απλό που μου έχουν πει είναι όπως κάνεις την κρεατοχορτόσουπα για το μεσημέρι βάζεις εκεί κ τα δημητριακά (κριθαράκι ή ρύζι π.χ.), το μεσημέρι αλέθεις το κρέας με τα λαχανικά κ το απόγευμα τα δημητριακά με το ζουμάκι.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περί αλμάτων?

Τα μωρα καθως μεγαλωνουν παθαινουν ενα ψυχοσωματικο ταρακουλο!!

Σωματικως: τρωνε πιο συχνα, ξυπνανε τη νυχτα πιο συχνα για φαγητο προσπαθωντας να ρυθμισουν την παραγωγη, για να φτανει το γαλα τωρα που ειναι μεγααααλα :)

Εχουν κ γκρινια...

Ψτχολογικως: μετα απο τα αλματα ακολουθει καποια κατακτηση, πχ γυριζουν,μπουσουλανε, μιλανε, κτλ... οποτε μπορει πχ να ξυπνανε τη νυχτα για να ακουσουν τη φωνη τους, να πιασουν τα χερια η ττα παιχνιδια κτλ..

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...