Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Επισης ν αναφερω οτι ειμαι ξυπνια απο τι; 5.15 που ξυπνησε να φαει... την πηρε ο υπνος, την αφησα, ξανακλαψς, την ξαναπηρα... ειναι κ η ψυχολογια στα πατωματα, δεν ηθελε πολυ να ξαγρυονησω... να δω πως θα βγει η μερα!!

αλοβεσακι μου επειδη αυτο που περνας το περασα παρασκευη σαββατο κυριακη και τις δυο απο τις τρεις μερες ημουν με κλαματα γιατι μιλαμε ο μικρος μου ειχε ουρλιαχτα γκρινια και κλαματα τοτε ναι, πιστευω οτι περνατε αλμα. υπομονη σου ευχομαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανια αν ειναι αλμα προφανως ειναι αυτο που ξεκιναει την 15η κ τελειωνει τη 19 η....

Αλλα το χω ξαναπει, με βλεπω να κανω κ εγω κανα αλμα...

σκεψου οτι αυτα περνανε χειροτερα απο εμας. Εχεις παρατηρησει ποσες αλλαγες εχουν μετα τα αλματα? Ο δικος μου μετα το τελευταιο εχει αρχισει και φωναζει δυνατα για να ακουει την φωνη του. Εχει πολυ πλακα. Το κουσουρι που μας εχει μεινει ειναι οτι δεν κοιμαται αν δεν τον εχουμε αγκαλια. Μολις τον αφηνουμε κατω ξυπναει! Οποτε ειμαστε συνεχεια παρεα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

εδώ!

τώρα αρχίζουν τα ωραία!!!

τον βάζω μπρούμυτα κ κάνει να μπουσουλήσει!!! σήκωσε κ τον ποπώ του, μιας κ είναι ελαφρούλης!

Αχαχχχααχαχαχα ναιιιιιιιι δεν έχει πολλή πλάκα;;;;;;; Η δικιά μου κάθεται σα χελώνα... Σηκώνει ψηλά το κεφάλι κ παρατηρεί... Μετά προσπαθεί να μπουσουλήσει και δεν τα καταφέρνει.... Νευριάζει.... Πολύ γέλιο!!!!!!!!!! Ηρέμησες καθόλου κοριτσάκι;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Καποιες εχουν δωσει αντιαναγωγικο γαλα, δε θυμαμαι ποιες.

Πως το πηραν τα μωρα; ειχαν καποιο προβλημα;

egv ειχα δωσει. στις αναγωγες ειχαμε μεινει ευχαριστημενοι αλλα μετα ειχαμε θεμα δυσκοιλιοτητας. Τωρα πεινουμε υποαλλεργικο

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Δλδ ρανια , αργουσε να κανει κακα η εκανε κ ηταν σαν της κατσικας;

και αργουσε και εκανε σκληρα και μικρα σαν κατσικας. οπως καταλαβαινεις ηταν η χειροτερη περιοδος για τους κολικους μας. Βεβαια στις αναγωγες πηγαιναμε πολυ καλα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημέρα!

απλά το πήρα απόφαση, δε θα χάσω τις ωραιότερες στιγμές του μωρού μου για να μείνω παρέα με ένα θήλαστρο...

χαααχαααα... πολύ μου άρεσε η παρομοίωση της κατσίκας!

egv ειχα δωσει. στις αναγωγες ειχαμε μεινει ευχαριστημενοι αλλα μετα ειχαμε θεμα δυσκοιλιοτητας. Τωρα πεινουμε υποαλλεργικο

λένε ότι το υποαλλεργικό έχει απαίσια γεύση, ειδικά για τα μωρά που θηλάζουν, λες γι΄ αυτό να μη στο πίνει;

καλημέρα!

απλά το πήρα απόφαση, δε θα χάσω τις ωραιότερες στιγμές του μωρού μου για να μείνω παρέα με ένα θήλαστρο...

χαααχαααα... πολύ μου άρεσε η παρομοίωση της κατσίκας!

:P:p:p:p:p

άντε να χαρείς το θαυματάκι σου......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...