Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

δεν εχει λογους, απλως πανω απο ολα ειναι η καλοπεραση της. γενικα δεν αντεχει τα πολλα πολλα. μεγαλωσε δυο παιδια απο αυτα που τρωνε και κοιμουνται χωρις κολικους, χωρις προβληματα. εχθες πηρε τον μικρο αγκαλια, του χτυπησε το κεφαλι στον τοιχο και ενω το ειδαμε ολοι και της την ειπαμε εκανε οτι δεν εγινε τιποτα και προσπαθουσε να μας πεισει οτι δεν ακουμπησε τοιχο. το μπουμπ που ακουσαμε μαλλον ηταν ιδεα μας!

Ουπς...... Εσείς φταίτε τότε ρε που ήσασταν εύκολα μωρά.... :-P ......

Καλά το πιτσιρίκι δε σπάραξε;;;; Κουτζάμ ντουπ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια

αυτο με τις μαναδες ειναι πολυ πονεμενη ιστορια

αυτο που μου την δινει στα νευρα εκτος απο την κουραση .. (που με δυο παιδια δεν παλευετε κοριτσια να κλαψω θελω καποιες ωρες , τωρα που εχω λιγο χρονο να χαζεψω εχω ενα χαμογελο σαν χαζο)

ειναι οτι ζουμε μια φοβερη περιοδο και χανω πολλα γιατι ειμαι μεσα στ ανευρα και την μιζερια πολλες φορες

Ρανια αν θες μια συμβουλη απο την στιγμη που ειναι εκει η μαμα σου οσο ειναι ζητα πραματα μην σε πιανει η τσαντιλα οπως εμενα και μετα δεν ζηταω τιποτα

επισης ολοσωμο μπουφαν ειδικα αν εισαστε Αθηνα εγω το θεωρω αχρηστο μου ειχαν δωσει δυο και δεν χρησιμοποιησα ποτε

και τον ποδοσακο μια δυο φορες και αν ,οσο αυτο για την βροχη του καροτσιου δεν το εχω ουτε αυτο βαλει

σημερα πολυ μουχλα ειχα υποσχεθει να παω τον μεγαλο στο ζωολογικο κηπο αλλα φοβηθηκα το κρυο για το μωρο τοσες ωρες ..

ουφ καλημερες

XSx2p3.png

REkCp3.png

να πω επισης οτι ειναι πολυ ανθεκτικα τα ατιμουλικα μου εχει ριξει κατι κουτουλιες και με το σαγωνι της και εκει που εγω ειμαι ετοιμη να δακρυσω αληθεια απο τον πονο και περιμενω να πλανταξει

αυτη γελαει!!!!!!!!!!!!!

XSx2p3.png

REkCp3.png

Ουπς...... Εσείς φταίτε τότε ρε που ήσασταν εύκολα μωρά.... :-P ......

Καλά το πιτσιρίκι δε σπάραξε;;;; Κουτζάμ ντουπ...

σε αυτα ειναι ανεκτικος, κοιταει μονο με απορια τι εγινε. Με το εντερο του υποφερει μονο γιατι ειναι συνεχομενος πονος.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημερα κοριτσια

αυτο με τις μαναδες ειναι πολυ πονεμενη ιστορια

αυτο που μου την δινει στα νευρα εκτος απο την κουραση .. (που με δυο παιδια δεν παλευετε κοριτσια να κλαψω θελω καποιες ωρες , τωρα που εχω λιγο χρονο να χαζεψω εχω ενα χαμογελο σαν χαζο)

ειναι οτι ζουμε μια φοβερη περιοδο και χανω πολλα γιατι ειμαι μεσα στ ανευρα και την μιζερια πολλες φορες

Ρανια αν θες μια συμβουλη απο την στιγμη που ειναι εκει η μαμα σου οσο ειναι ζητα πραματα μην σε πιανει η τσαντιλα οπως εμενα και μετα δεν ζηταω τιποτα

επισης ολοσωμο μπουφαν ειδικα αν εισαστε Αθηνα εγω το θεωρω αχρηστο μου ειχαν δωσει δυο και δεν χρησιμοποιησα ποτε

και τον ποδοσακο μια δυο φορες και αν ,οσο αυτο για την βροχη του καροτσιου δεν το εχω ουτε αυτο βαλει

σημερα πολυ μουχλα ειχα υποσχεθει να παω τον μεγαλο στο ζωολογικο κηπο αλλα φοβηθηκα το κρυο για το μωρο τοσες ωρες ..

ουφ καλημερες

τι να το κανω κοριτσι μου, οταν ειναι εδω και κραταει τον μικρο με το ρολοι κοιταω συνεχεια αν το παιδι μου ειναι καλα ή της εχει φυγει απο τα χερια! Οσον αφορα δουλειες του σπιτιου απλως δεν ξερει τι σημαινουν οποτε τι να ζητησω?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

ok rania λεω να ιδρυσουμε κλαμπ αποντων (φυσικα η πνευματικα ) μαμαδων πεθερων κλπ και πασα βοηθειας

ειμαστε φοβερα ατομα και τα καταφερνουμε μονες μας !!!

κοριτσια ελεγα στον αντρα μου ενα περιστατικο που διαβασα οτι στο μαγαζι της victoria secret καπου επιαν σε μια κοπελα να παει να θηλασει στο μπανιο

το ακουει ο μικρος και λεει

στο μπανιο οχι ρε μαμα εκει ειναι βρωμικα πως θα φαει το μωρακι ..

και στεναχωρηθηκε ακομα και το παιδι το καταλαβαινει

αυτα αντε καλη εβδομααδα να εχουμε

XSx2p3.png

REkCp3.png

Αχ βρε κοριτσια...εγω εχω την τελεια.μαμα!!!.απλα μενει καπως μακρια κ το κουσουρι της ειναινοτι ειναι διακριτικη κ δε θελει να μπλεκεται στα ποδια μας.... που τελικα δεν ειναι καλο...

twt6p2.png

καλησπέρα, τι κάνετε;

εγώ σήμερα παρέδωσα τα όπλα!

από τα 2 γεύματα που έδινα, έδωσα κι ένα τρίτο γιατί πεινούσε κ δεν άντεχα να τον βλέπω έτσι αδυνατούλη, μετά ένα τέταρτο γιατί έκλαιγε... ε, αυτό ήταν, μετά ήρθε η άρνηση του στήθους γιατί δεν έχει ροή... δεν αντέχω άλλο αυτή την πάλη που δεν έχει τελειωμό... ακολουθούν τα επόμενα... μείωσα κ τη μαγιά κ μαζί της μειώθηκε κ το γάλα... το βράδυ μου κοιμάται πλέον 4ωρα, άλλη μείωση κι από κει... πάμε για σύντομο αποθηλασμό!

όσο κ να συνήθισε το στήθος Ράνια μου, δε θα του είναι τίποτε άλλο παρά μια πιπίλα...

κ το μαμίσιο γαλατάκι δε θα υπάρχει για πολύ ακόμη μουντάκι, όχι στον δικό μου οργανισμό που αρνείται να πάρει μπρος...

τόσο καιρό δεν είχα καταφέρει να φάει ούτε ένα γεύμα που να τον κρατήσει έστω ένα 2ωρο, έπρεπε να τον έχω συνέχεια στο στήθος, σαν μια βρύση που μόνο έσταζε κ δεν έτρεχε ποτέ νερό!

καλησπέρα, τι κάνετε;

από τα 2 γεύματα που έδινα, έδωσα κι ένα τρίτο γιατί πεινούσε κ δεν άντεχα να τον βλέπω έτσι αδυνατούλη, μετά ένα τέταρτο γιατί έκλαιγε... ε, αυτό ήταν, μετά ήρθε η άρνηση του στήθους γιατί δεν έχει ροή... δεν αντέχω άλλο αυτή την πάλη που δεν έχει τελειωμό... ακολουθούν τα επόμενα... μείωσα κ τη μαγιά κ μαζί της μειώθηκε κ το γάλα... το βράδυ μου κοιμάται πλέον 4ωρα, άλλη μείωση κι από κει... πάμε για σύντομο αποθηλασμό!

όσο κ να συνήθισε το στήθος Ράνια μου, δε θα του είναι τίποτε άλλο παρά μια πιπίλα...

κ το μαμίσιο γαλατάκι δε θα υπάρχει για πολύ ακόμη μουντάκι, όχι στον δικό μου οργανισμό που αρνείται να πάρει μπρος...

τόσο καιρό δεν είχα καταφέρει να φάει ούτε ένα γεύμα που να τον κρατήσει έστω ένα 2ωρο, έπρεπε να τον έχω συνέχεια στο στήθος, σαν μια βρύση που μόνο έσταζε κ δεν έτρεχε ποτέ νερό!

Mardo.... Μέσα στα "άσχημα" πρέπει να μάθουμε να εστιάζουμε στα καλά.... Πήρε γάλα σου έσυω 3 μήνες... Το λες λίγο;;;; Από το καθόλου είναι κ αυτό πολύ πολύ σπουδαίο κ με τόσο αγώνα που έκανες.... Δεν είναι ότι δεν ήθελες, δεν πολέμησες.... Ο οργανισμός σου αρνείται και το παιδί πεινάει.... Είπαμε πλέον αυτά τα μαΐμούδια μας δείχνουν το δρόμο.... Αν κάνεις όπως στην αρχή αντλήσεις;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα, τι κάνετε;

Μαρντό διακρίνω πολύ στεναχώρια στα λόγια σου... Μην στεναχωριέσαι... συμφωνώ απόλυτα με μουντάκι που λέει οτι έδωσες το γαλατάκι σου 3 μήνες τώρα... άλλες μανούλες δεν καταφέρνουν ούτε αυτό, εκείνες τι πρέπει δηλαδή; να κλαίνε;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Mardo συμφωνω με τα κοριτσια...κανεις ο,τι μπορεις, δεν ειναι οτι δεν προσπαθεις...

Αλλωστε, προσωπιμα εχω περασει πολλες φασεις που λεω τωρα παει, τον εχασα το θηλασμο γιατι φαινεται να μη χορταινει-η ειναι λιγο το γαλα μου η ειναι αραιο, ξερω γω.. τι να πω...;;- αλλα μετα παλι τα καταφερνουμε... ισως ειναι τα αλματα...δεν ξερω...

Τωρα παλι περναμε φαση που με προβληματιζει...χθεα την ειχα στο στηθος μιση ωρα (15 κ 15) κ μετα της εκανε συμπκηρωμα να δω αν χορτασε κ ενω φης εκανα 90 ml το ηπιε..δλδ ηπιε 70-80... κλονιστηκα βρε κοριτσια... δλδ τι επινε μιση ωρα; η σε αλλες φασεις ενω δεν πινει αμεσως μετα το στηθος, σε 20-30 λεπτα γκρινιαζςι, ης το δινω κ οινει...τοσο αραιο γαλα εχω; δεν ξερω...

Επισης...τις τελευταιες 3 μερες πολληηηηβ γκρινια..ο,τι κ να την κανω..τραγουδια, κανακεματα...ελπιζω να ναι δοντια...

twt6p2.png

Καλημερα!

Το εκλεισα το μαγαζι, ας το ανοιξω κιολας... χθες το βραδυ παλι γκρινια... ακομη κ οταν κοιμηθηκε, εκλαιγε στον υπνο της... τι την ενοχλει βρε παιδια; σε διαφορες φασεις της νυχτας γκρινιαζε η εκλαιγε στιγμιαια...

:(

twt6p2.png

Επισης ν αναφερω οτι ειμαι ξυπνια απο τι; 5.15 που ξυπνησε να φαει... την πηρε ο υπνος, την αφησα, ξανακλαψς, την ξαναπηρα... ειναι κ η ψυχολογια στα πατωματα, δεν ηθελε πολυ να ξαγρυονησω... να δω πως θα βγει η μερα!!

twt6p2.png

καλημερα καλημερα

αρχικα στελνω καφεδες ντανταδες και μπατλερ για ξεκουραση στην αγαπητη alovesa

επειτα αγαπητη alovesa καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα ναι ειναι πολυ σημαντικη προσπαθεια και το γαλα που εχει πιει ηδη το μωρακι σου .καταλαβαινω επισης και την τσαντιλα

αλλες βγαινουν απο το μαιευτηριο και δεν εχουν θηλασει ποτε και περνουν χαπια για να κοψουν το γαλα

και αλλες ειναι με ενα μωρο στο στηθος 24ωρα και επηδει δωσαν λιγο μπουκαλι η δεν επηδει ετσι ειναι στην φρικη και στην προσπαθεια

ειναι λιγο αδικη η φυση θα επρεπε να το εχει πιο ευκολο ..

κανε οτι καλυτερο για το μωρακι σου και για εσενα γιατι

αν η μαμα δεν ειναι καλα δεν ειναι κανεις καλα λεω εγω

φιλια καλημερες ....

XSx2p3.png

REkCp3.png

καλησπέρα, τι κάνετε;

κοριτσι μου μην απογοητευεσαι. κι εγω εχω αυξησει το συμπληρωμα και μαλιστα οταν ειπα οτι θα δινω τα γευματα κανονικα συμπληρωμα και ενδιαμεσα θα δινω δικο μου ο κυριος για δυο μερες δεν επινε καθολου συμπληρωμα. Σημερα εδω και μια ωρα παλευω να του δωσω μπουκαλι. Τιποτα. Με το που βγαζω το στηθος εξω κανει σαν τρελο. Μην απογοητευεσαι. ΑΚολουθα το τι θελει το παιδακι σου. Κι εσυ θα εισαι ευχαριστημενη και αυτο! Απο εμας παντως κριτικη δεν θα φας. Ολες τα ιδια περναμε!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...