Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

ρε κοριτσι το θεμα ειναι οτι κι εγω λειτουργω το ιδιο και αν με πιασει πεισμα θα παρω κι αλλα. Δεν μου αρεσει το αγχος, αν με αγχωσεις πεισμωνω! Θα γινω 500 κιλα και η αιτια θα ειναι ο ναρκισισμος της μανας μου. ελεος

Ράνια σε κατανοώ απόλυτα.... αλλά οι μανάδες μας μια ζωή θα το κάνουν αυτό.... όσο για τα κιλά... έτσι όπως σε τρέχει ο μικρός θα τα χάσεις σύντομα...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράνια σε κατανοώ απόλυτα.... αλλά οι μανάδες μας μια ζωή θα το κάνουν αυτό.... όσο για τα κιλά... έτσι όπως σε τρέχει ο μικρός θα τα χάσεις σύντομα...

δεν νομιζω γιατι με αναγκαζει να τρωω αστατα και να καταπινω χωρις να μασαω, αλλα ηταν το τελευταιο που με απασχολουσε. ευτυχως υπαρχει ενα κουνουπιι πο υμου το θυμηζει

T6HZp2.png

ifiLp3.png

δεν νομιζω γιατι με αναγκαζει να τρωω αστατα και να καταπινω χωρις να μασαω, αλλα ηταν το τελευταιο που με απασχολουσε. ευτυχως υπαρχει ενα κουνουπιι πο υμου το θυμηζει

Καλά κάτσε ν αρχίσει να μπουσουλοπερπατάει και θα σου πω εγώ.... για αρχή κόψε αν μπορείς λιχουδιές και ψωμί...μια φέτα τη μέρα... και πολύ νεράκι!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλά κάτσε ν αρχίσει να μπουσουλοπερπατάει και θα σου πω εγώ.... για αρχή κόψε αν μπορείς λιχουδιές και ψωμί...μια φέτα τη μέρα... και πολύ νεράκι!!!!

αργα ή γρηγορα θα τα χασω. ο αντρας μου που ειναι περιεργος με αυτα τα θεματα γιατι ειναι αδυνατος πολυ μου λεει οτι ειμαι μια χαρα. και η μανα μου που ειναι χοντρη μου λεει οτι πρεπει να χασω. Και ο αντρας μου ειναι ειλικρινα περιεργος με αυτα! κομπλεξικος θα ελεγα, δεν αντεχει τους χοντρους ανθρωπους.

εδω βρε μουντακι μου της εχω πει αν μπορει να ερχεται τις παρασκευες να μ ου κραταει λιγο το παιδι να μαζευω το σπιτι για το σκ κι εκεινη πως τα εχει καταφερει και δεν ερχεται ΠΟΤΕ παρασκευη δεν ξερω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια μου έχεις που χεις το ζόρι με τον πιτσιρίκο που πονάει και ταλαιπωριέται θα σκας και για τα κιλα;;;;; Πλάκα κάνουμε τώρα;;; Αυτά θα φύγουν και να μη φύγουν σκασίλα σου!!!!!

Τώρα για το ότι δε σε βοηθάει πραγματικά δεν έχω λόγια... Εμένα η μάνα μου με διώχνει να βγω με τν άντρα μου και αμα πω να κάνω καμιά δουλειά σπίτι το ίδιο και η πεθερά μου, άσχετα αν δεν τη θέλω γιατί δεν την εμπιστεύομαι ειδικά με τη μικρη... Το δικό σου με τη μαμά σου είναι άνω ποταμών!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα

εδω την παλευουμε με την γκρινια και τα κλαματα

κοριτσια αυτο με τα κιλα ειναι απιστευτο αν και κατι εχω ακουσει και εγω ..

εγω δυστυχως δεν εχω βοηθεια απο κανενα και αυτο τις πρωτες μερες κοντεψε να με κανω να παθω καταθλιψη γιατι μονη σου με δυο παιδια δεν παλευετε

εγω βοηθεια απο το ετερο ημισυ αλλα δουλευει πολυ να φανταστειτε οτι τις πρωτες μερες παραγγελναμε γιατι χρονος για μαγειρεμα ??

οσο για εξω τι ειναι αυτο ?

τι να κανεις ομως τουλαχιστον ειναι εκει η μαμα σου υπομονη και περα βρεχει ..

να ρωτησω απο ρουχα τι του φορατε τωρα εγω τηνεχω με ενα κοντομανικο εσωτερικο και καλτσες μεσα στο σπιτι

XSx2p3.png

REkCp3.png

κι εμεις σημερα που βγηκαμε του ειχα φανελακι μαρκυμανικο σαλοπετα τζιν και ζακετα και απο πανω κουβερτουλα φλις. Ειχε πολυ κρυο κοριτσια και ξαφνικα. Πηγαμε τζαμπο και του πηρα ναυλον για το καροτσι για τον αερα και τη βροχη. ολο το τζαμπο μας κοιτουσε γιατι μιλαμε οτι ειχαμε τρελη γκρινια και κλαματα. Δεν κοιμαται καθολου μεσα στη μερα εκτος απο ενα με δυο δεκαλεπτα. Για βραδυ τωρα τον εχουμε κοιμησει τρεις φορες και ξυπναει. Τι σκατα..παλι αλμα περναμε?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ράνια μου έχεις που χεις το ζόρι με τον πιτσιρίκο που πονάει και ταλαιπωριέται θα σκας και για τα κιλα;;;;; Πλάκα κάνουμε τώρα;;; Αυτά θα φύγουν και να μη φύγουν σκασίλα σου!!!!!

Τώρα για το ότι δε σε βοηθάει πραγματικά δεν έχω λόγια... Εμένα η μάνα μου με διώχνει να βγω με τν άντρα μου και αμα πω να κάνω καμιά δουλειά σπίτι το ίδιο και η πεθερά μου, άσχετα αν δεν τη θέλω γιατί δεν την εμπιστεύομαι ειδικά με τη μικρη... Το δικό σου με τη μαμά σου είναι άνω ποταμών!!!

αν σου πω οτι ζηλευω θα με πεις κακια? ειμαι πολυ κουρασμενη κοριτσι μου, παρα πολυ!:cry:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

αν σου πω οτι ζηλευω θα με πεις κακια? ειμαι πολυ κουρασμενη κοριτσι μου, παρα πολυ!:cry:

Και γω θα ζήλευα στη θέση σου.... Κια είναι δεδομένο ότι θα σαι κουρασμένη!!!!!!!! Τόσα περνάς...εδώ κουράζομαι εγώ που η μικρή πλέον σπάνια δεν είναι διαχειρίσιμη ακι έχω και τοοοοοση βοήθεια..... Είναι πραγματικά άσχημο,..... δεν ξέρω τι λόγους έχει αλλά δεν το κατανοώ... Η δικές μας μαμαδες το περιμένανε πως κ πως......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

κι εμεις σημερα που βγηκαμε του ειχα φανελακι μαρκυμανικο σαλοπετα τζιν και ζακετα και απο πανω κουβερτουλα φλις. Ειχε πολυ κρυο κοριτσια και ξαφνικα. Πηγαμε τζαμπο και του πηρα ναυλον για το καροτσι για τον αερα και τη βροχη. ολο το τζαμπο μας κοιτουσε γιατι μιλαμε οτι ειχαμε τρελη γκρινια και κλαματα. Δεν κοιμαται καθολου μεσα στη μερα εκτος απο ενα με δυο δεκαλεπτα. Για βραδυ τωρα τον εχουμε κοιμησει τρεις φορες και ξυπναει. Τι σκατα..παλι αλμα περναμε?

Και μεις σήμερα ζιπουνάκι τιραντάκι, μακρυμάνικο μπλουζάκι, σαλοπέτα και καλτσούλες....και ζακέτα και κουβέρτα... Εμάς νάυλον κ ποδόσακο τα χε το καρότσι.. τώρα ψήνομαι για ολόσωμο μπουφαν αλλά πιστεύω ακόμη είναι νωρίς....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Και μεις σήμερα ζιπουνάκι τιραντάκι, μακρυμάνικο μπλουζάκι, σαλοπέτα και καλτσούλες....και ζακέτα και κουβέρτα... Εμάς νάυλον κ ποδόσακο τα χε το καρότσι.. τώρα ψήνομαι για ολόσωμο μπουφαν αλλά πιστεύω ακόμη είναι νωρίς....

κι ειμεις θα παρουμε ολοσωμο μπουφαν καθως και υπνοσακο.ποδοσακο εχει το καροτσι, ναυλον δεν ειχε

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Και γω θα ζήλευα στη θέση σου.... Κια είναι δεδομένο ότι θα σαι κουρασμένη!!!!!!!! Τόσα περνάς...εδώ κουράζομαι εγώ που η μικρή πλέον σπάνια δεν είναι διαχειρίσιμη ακι έχω και τοοοοοση βοήθεια..... Είναι πραγματικά άσχημο,..... δεν ξέρω τι λόγους έχει αλλά δεν το κατανοώ... Η δικές μας μαμαδες το περιμένανε πως κ πως......

δεν εχει λογους, απλως πανω απο ολα ειναι η καλοπεραση της. γενικα δεν αντεχει τα πολλα πολλα. μεγαλωσε δυο παιδια απο αυτα που τρωνε και κοιμουνται χωρις κολικους, χωρις προβληματα. εχθες πηρε τον μικρο αγκαλια, του χτυπησε το κεφαλι στον τοιχο και ενω το ειδαμε ολοι και της την ειπαμε εκανε οτι δεν εγινε τιποτα και προσπαθουσε να μας πεισει οτι δεν ακουμπησε τοιχο. το μπουμπ που ακουσαμε μαλλον ηταν ιδεα μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...