Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ρε νούμερα επίτηδες το κάνετε με τα φαγητά;;;;;;; Πεινάμε λέμε.... Κοτόσουπα μπλιαχ έφαγα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου... Και ξεκινήσαμε δυστυχώς και την προγευματική ινσουλίνη... Στενοχωρέθηκα λιγάκι γιατί είναι λίγο επικίνδυνο να κάνω υπογλυκαιμίες αλλά άμα είναι για το πιτσικούρδι χαλάλι... Αύριο τλκ θα πάω να μου γράψει ενέσεις και θα τον παρακαλέσω να με δει λιγουλάκι....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ρε νούμερα επίτηδες το κάνετε με τα φαγητά;;;;;;; Πεινάμε λέμε.... Κοτόσουπα μπλιαχ έφαγα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου... Και ξεκινήσαμε δυστυχώς και την προγευματική ινσουλίνη... Στενοχωρέθηκα λιγάκι γιατί είναι λίγο επικίνδυνο να κάνω υπογλυκαιμίες αλλά άμα είναι για το πιτσικούρδι χαλάλι... Αύριο τλκ θα πάω να μου γράψει ενέσεις και θα τον παρακαλέσω να με δει λιγουλάκι....

ε βρε ... βραδυ ειναι.... μια δυσκολη ωρα για το στομαχι μας!!!!!!!!!!!!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

εμενα το ψυγειο μου , μας αφησε χρονους, δεν παγωνει σχεδον καθολου... πηρα καινουργιο κ το περιμενω την παρασκευη... αφηστε τα, ξαφνικο εξοδο κ ετσουξε! μεχρι τοτε, δεν πολυπαιρνω γαλατα κλπ , μην παθουμε και τιποτα μανα κ γιος!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

εμενα το ψυγειο μου , μας αφησε χρονους, δεν παγωνει σχεδον καθολου... πηρα καινουργιο κ το περιμενω την παρασκευη... αφηστε τα, ξαφνικο εξοδο κ ετσουξε! μεχρι τοτε, δεν πολυπαιρνω γαλατα κλπ , μην παθουμε και τιποτα μανα κ γιος!!

εννοειται αυτα θελουν πολυ προσοχη ειδικοτερα γαλακτοκομικα γιατι ετσι και χαλασουν θα τρεχεις μετα και δεν θα φτανεις! το μονο που θα σε πειραξει ειναι στο εντερο..χα χα θα πρεπει να τρεχεις συνεχως τουαλετα..χαχα αντε να μην προλαβεις κι ολας..χαχαχα

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...