Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

τα εχουμε ολα οσα γραφεις. μαλλον κι εμεις αλμα περναμε και ειμαστε χαλια αυτες τις μερε2

ωχ στέι κουλ φίλη μου....θα περάσει κι αυτο το αλμα και κάτι καινούριο θα σου αποκαλύψει το αντράκι σου....

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thokaki τλκ τι κάνατε με το μπιμπερό?????

και τα δικά μας μαλλιά τα μπροστά πέσανε κ βγαίνουν άλλα είναι είναι σα χνούδι από ροδάκινο και τρελαίνομαι να τη χαϊδεύω.....νομίζω πέφτουν όλα κ βγαίνουν καινούργια..... Άντε να βρίσκει καμιά τρίχα και η κορδέλα να στεριώνεται....

Που είσαι φιλενάδα μου;σου εχει πάρει η μουντίτσα τα μυαλά;;;φουστανακια,κορδελακια κ ροζ κολανακια!!!!τρελαινομαι!!!!!κι εμείς θα πάμε σε βάφτιση το Σάββατο κ του πήρα τζηνακι παντελόνι με καρό γαλάζιο πουκάμισο που παει με τα γαλανά ματακια του κ δεν έχεις ιδέα.....σωστο μαγκακι.....

Με το μπιμπερο....αφου έπαιξε ξύλο με τον μπαμπακα του στο τελος πεινασε κ ήπιε αρκετό....έχω το καλμα της μεντελα που για να ρουφηξει πρεπει να κάνει τη θηλαστικη κίνηση....με τα αλλα πνιγοταν....τεσπα την παλεψαμε...την άλλη εβδομαδα τώρα...στο τελος .πάντως το κρατούσε μόνος του το μπιμπερο :shock:

bhgdp3.png

Ειναι όντως απίστευτο, εκεί που ολα πηγαίνουν τέλεια και έχεις πασχίσει να εδραιώσεις τον θηλασμό...τσουπ κάνει αισθητή την παρουσια της η βρωμοπαλινδρομηση :(.... Κι εγω εχω διαβάσει οτι ο 4ος μήνας ειναι ο χειρότερος και σε συνδυασμό με τα απανωτά άλματα που εχει... κλάφτα... Αν βγούμε αλλοβητες απο αυτόν τον μήνα νομίζω θα καλυτερεύσουν μετα τα πράγματα, θα έρθουν και οι στέρεες σιγά σιγά και θα στρώσει η κατάσταση... Πάντως μήπως εσένα δεν το κάνει απο παλινδρόμηση και εχει αφθες και πονάει; Η ειναι δοντάκια αυτά τα άσπρα που λες; Μαλλιά χάνουμε κι εμείς εδω και καιρό αλλα δεν μπορω να πω οτι βγαίνουν γρήγορα τα καινουρια...

ουφ δεν ξέρω ρε Ντοριτακι μου....πολυ έχω μπερδευτεί....πρώτη φορα με το μωράκι μου....πραγματικα πολυ δύσκολος μηνας...τα είδαμε όλα....τώρα πάντως που περνάει πάλι αλματακι (μα δεν τελειώνουν πια αυτο το μηνα) τρώει μεγάλες ποσότητες συνέχεια ρεύεται λίγο κ μετα κοιμάται :shock: ίχνος γουλιάς ίχνος δυσανασχετησης στο στηθος :shock: ενώ με το πιο λίγο που έπινε δεν κοιμόταν,έβγαζε γουλιες κ εκλαιγε συχνα στο στηθος....υπάρχει λογική σε όλο αυτο;;;;;;;;

Πάντως δεν το συζητάω καν για το μητρικο γαλα....ολοι λένε οτι ειναι το καλύτερο φάρμακο...όποτε ό,τι μπορούμε κάνουμε....εγω φοβήθηκα την οισοφαγιτιδα που κάπου διάβασα αλλα φαντάζομαι θα ειναι πολυ εντονα τα σημαδια ε;;;εμείς παίρνουμε κ πολυ καλο βαρος εν γενει...δεν ειναι θετικο αυτό;

τεσπα....θα δούμε πως θα εξελιχθει....την κυριακη κλείνει τον 4ο κ εύχομαι να ηρεμήσει λίγο το πλασματάκι μου!

κορίτσια πως περνάει ο καιρος.........πως μεγαλώνουν έτσι γρήγορα....απίστευτο ειναι.....

bhgdp3.png

Που είσαι φιλενάδα μου;σου εχει πάρει η μουντίτσα τα μυαλά;;;φουστανακια,κορδελακια κ ροζ κολανακια!!!!τρελαινομαι!!!!!κι εμείς θα πάμε σε βάφτιση το Σάββατο κ του πήρα τζηνακι παντελόνι με καρό γαλάζιο πουκάμισο που παει με τα γαλανά ματακια του κ δεν έχεις ιδέα.....σωστο μαγκακι.....

Με το μπιμπερο....αφου έπαιξε ξύλο με τον μπαμπακα του στο τελος πεινασε κ ήπιε αρκετό....έχω το καλμα της μεντελα που για να ρουφηξει πρεπει να κάνει τη θηλαστικη κίνηση....με τα αλλα πνιγοταν....τεσπα την παλεψαμε...την άλλη εβδομαδα τώρα...στο τελος .πάντως το κρατούσε μόνος του το μπιμπερο :shock:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραία μέρα ξημέρωσε με το χαρμάκι μανούλα??? Έχω χαζοχαρεί.....

Άσε... η μικρή... είναι υπέροχη... Κάθε μέρα την αγαπώ όλο και πιο πολύ... Γελάει ρε συ μόλις της μιλήσω... και με ψάχνει όταν την έχει άλλος αγκαλιά.... Είναι υπέροχη.... Άσε το τι ψώνισα... τώρα ετοιμάζομαι για καλσόν και παπούτσια!!!!!!!!Τρέλα σου λέω!!!!! Κοκαλάκια όχι ακόμη είμαστε καράφλες ωσαν τον Τσάκωνα........ Αλλά κορδελίτσες φοράμε!!!!!

Τζήν και καρό πουκαμισία?????????? ΘΕΟΣ!!!!!!! Θα κάψει καρδιές το μικρό σου θαυματάκι!!!!!! Να του κάνεις και καρφάκια στο χνουδοκέφαλό του αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

Άντε μωρέ ο μικρούλης δε θα βγαζε άκρη??? Ξέρει αυτός ότι η μανούλα του πρέπει να φύγει για ιερό σκοπό και δε θέλει να της κάνει τη ζωή δύσκολη!!!!! Πέρνα αυτού καλό θα του κάνει να μάθει και για να μη σε αγχώνει τς λίγες φορές που φεύγει αλλά και για να μπορέσετε να μπείτε και ομαλότερα στα στέρεα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ωχ στέι κουλ φίλη μου....θα περάσει κι αυτο το αλμα και κάτι καινούριο θα σου αποκαλύψει το αντράκι σου....

το ωραιο ειναι οτι απο εκει που ειπα οτι θα δινω αρκετο συμπληρωμα μου το εκοψε τελειως. Θελει μονο χαμομηλι και στηθος. Το συμπληρωμα το φτηνει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραία μέρα ξημέρωσε με το χαρμάκι μανούλα??? Έχω χαζοχαρεί.....

Άσε... η μικρή... είναι υπέροχη... Κάθε μέρα την αγαπώ όλο και πιο πολύ... Γελάει ρε συ μόλις της μιλήσω... και με ψάχνει όταν την έχει άλλος αγκαλιά.... Είναι υπέροχη.... Άσε το τι ψώνισα... τώρα ετοιμάζομαι για καλσόν και παπούτσια!!!!!!!!Τρέλα σου λέω!!!!! Κοκαλάκια όχι ακόμη είμαστε καράφλες ωσαν τον Τσάκωνα........ Αλλά κορδελίτσες φοράμε!!!!!

Τζήν και καρό πουκαμισία?????????? ΘΕΟΣ!!!!!!! Θα κάψει καρδιές το μικρό σου θαυματάκι!!!!!! Να του κάνεις και καρφάκια στο χνουδοκέφαλό του αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

Άντε μωρέ ο μικρούλης δε θα βγαζε άκρη??? Ξέρει αυτός ότι η μανούλα του πρέπει να φύγει για ιερό σκοπό και δε θέλει να της κάνει τη ζωή δύσκολη!!!!! Πέρνα αυτού καλό θα του κάνει να μάθει και για να μη σε αγχώνει τς λίγες φορές που φεύγει αλλά και για να μπορέσετε να μπείτε και ομαλότερα στα στέρεα....

για το χαρμανούλι μας τι να πω!!!εχω τρελαθεί κ εγω.....μιλήσαμε λίγο με μνμ τώρα περιμένω να με πάρει....χθες γέννησε κ η αδερφη του άντρα μου κ πήγαμε κ έχω πάθει σοκ γενικότερα....ρεεεεεε ηταν τόσο μικρούλια τα μωράκια μας;;;;ποτε έγιναν ολόκληρα παιδάκια!!!!!!

αυτο με τα γέλια όποτε βλέπουν τη μανούλα με λιώνει κ μένα.....εχουμε χαζεψει μωρε γενικώς.....κ τι μας περιμένει φιλενάδα....για φαντασου ΜΑ-ΜΑ αααααααασα θα αποτρελαθω!!!!

μωρε τα κοριτσάκια εχουν τόση πλάκα με τα φρουφρου τους!!!ψωνιζε φίλη μου απόλαυσέ το τέρμα!!!!σου αξίζει τόσο πολυ!!!!

ανυπομονω να μπούμε στις στερεες....η φάση κουταλακι κ πιατάκι κ καθισματάκι μου δινει πολλη χαρα!!!παντως ο δικός μου λιγουρευεται ήδη ό,τι τρώμε....το κοιτάει κ του πέφτουν τα σαλια χαχαχαχα τι έχω να τραβήξω οέο;;;;;;;;

bhgdp3.png

το ωραιο ειναι οτι απο εκει που ειπα οτι θα δινω αρκετο συμπληρωμα μου το εκοψε τελειως. Θελει μονο χαμομηλι και στηθος. Το συμπληρωμα το φτηνει.

χαχαχαχαχα μωρε δεν πα να λέμε εμείς ό,τι θελουμε;;;αυτα αποφασίζουν κ δείχνουν who is the boss here....το έχω παρατηρήσει....

bhgdp3.png

για το χαρμανούλι μας τι να πω!!!εχω τρελαθεί κ εγω.....μιλήσαμε λίγο με μνμ τώρα περιμένω να με πάρει....χθες γέννησε κ η αδερφη του άντρα μου κ πήγαμε κ έχω πάθει σοκ γενικότερα....ρεεεεεε ηταν τόσο μικρούλια τα μωράκια μας;;;;ποτε έγιναν ολόκληρα παιδάκια!!!!!!

αυτο με τα γέλια όποτε βλέπουν τη μανούλα με λιώνει κ μένα.....εχουμε χαζεψει μωρε γενικώς.....κ τι μας περιμένει φιλενάδα....για φαντασου ΜΑ-ΜΑ αααααααασα θα αποτρελαθω!!!!

μωρε τα κοριτσάκια εχουν τόση πλάκα με τα φρουφρου τους!!!ψωνιζε φίλη μου απόλαυσέ το τέρμα!!!!σου αξίζει τόσο πολυ!!!!

ανυπομονω να μπούμε στις στερεες....η φάση κουταλακι κ πιατάκι κ καθισματάκι μου δινει πολλη χαρα!!!παντως ο δικός μου λιγουρευεται ήδη ό,τι τρώμε....το κοιτάει κ του πέφτουν τα σαλια χαχαχαχα τι έχω να τραβήξω οέο;;;;;;;;

Να σας ζήσει το ανιψάκι!!!!!!! Ναι μωρέ τόσο μικρούλια ήταν... Άστα... Σα χτες μου φαίνεται στο χειρουργειό που μου την ακούμπησαν πάνω μου και με κοιτούσε με τις ματάρες της γεμάτη περιέργεια... Και τώρα ήδη επικοινωνούμε!!! Καλά άμα πει και μαμά τέλος... Το δε σ αγαπώ θα με μαζεύουνε με την ηλεκτρική σκούπα!!!!! Όλες το αξίζουμε αυτό το θαύμα κι ευτυχώς αξιωθήκαμε να το ζήσουμε... Μακαλρι να το ξαναζήσουμε εγώ δειλά δειλά αρχίζω να το σκέφτομαι...

Να δώσεις πολλά φιλιά κ από μένα στο χαρμάκι!!!!

Εγώ για τις στέρεες ανυπομονώ τρελά!!! Προχτές έτρωγα φρυγανιά και την είχα δίπλα με το κράτς άνοιξε διάπλατα τη στοματάρα της πέθανα στο γέλιο!!!! Αλλά εμείς έχουμε ακόμη.... Ρε κλείνετε τν 4ο;;;; Ουαόυ!!!!!!! Εσείς γίνατε σωστά παλικαράκια πια.... Φίλη φαντάζεσαι τα Χριστούγεννα;;;;; Πόσο όμορφα θα ναι!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ξεκινησαμε τις ντροπες κοριτσια. Του μιλανε, γελαει και μετα κρυβει το προσωπο. τραβαμε μαλλια κανονικα, προσπαθουσε εχθες να πιασει ενα παιχνιδι του και τσαντιζοταν που δεν το επιανε. Καθε μερα εχουμε και κατι καινουριο. Περασαμε πολυ χαλια εχθες και προχθες. Σημερα φαινεται να ειναι καλυτερα. Θα δειξει...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ξεκινησαμε τις ντροπες κοριτσια. Του μιλανε, γελαει και μετα κρυβει το προσωπο. τραβαμε μαλλια κανονικα, προσπαθουσε εχθες να πιασει ενα παιχνιδι του και τσαντιζοταν που δεν το επιανε. Καθε μερα εχουμε και κατι καινουριο. Περασαμε πολυ χαλια εχθες και προχθες. Σημερα φαινεται να ειναι καλυτερα. Θα δειξει...

αχαχαχ και μεις κάνουμε ντροπές!!!!!!!! Δεν είναι τέλειο????????? Ρε κορίτσια εμένα δεν κάνει ακόμη την κίνηση να πιάσει μια δυο φορές μόνο την έκανε και δε νομίζω να ήταν συνειδητό... Ν αγχωθώ?

Όλα καλά θα πάνε Ράνια μου θα δεις.... Το μαμίσιο γαλατάκι θα το ηρεμήσει το μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

δεν είμαστε κ πολύ καλά αυτές τις μέρες... βάλαμε μόνο 580γρ. αυτόν τον μήνα κ είμαστε σε επιφυλακή κ μάλλον θα χρειαστεί να αυξήσω το συμπλήρωμα... ο αποκλειστικός είναι πλέον χαμένο όνειρο για μένα...

συν τοις άλλοις έχουμε κ μυξούλες...

τα μαλάκια μας είχαν πέσει σχεδόν όλα μέχρι τους 2 μήνες κ είμασταν φαλακροί, τώρα έχει μεγαλώσει το χνουδάκι μας κ έχουμε φυσικά καρφάκια...

παιχνιδάκια κι εμείς δεν πιάνουμε ακόμα... αρκείται στη μύτη, το πιγούνι, το χέρι κ τη μπλούζα της μαμάς...

Mardo.. Με όλο το θάρρος κ γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ειλναι για σένα και πόσο πολύ το προσπαθείς... Σημασία έχει να είναι καλά το μωράκι σου... Αυτά επιλέγουν και μας δείχνουν το δρόμο... Κ πολλές φορές απέχει πολύ απ αυτό που θέλουμε.... Έστω κ λιγότερο κ πάλι θα δίνεις μαμίσιο γαλατάκι... Μην το υποτιμας...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αχαχαχ και μεις κάνουμε ντροπές!!!!!!!! Δεν είναι τέλειο????????? Ρε κορίτσια εμένα δεν κάνει ακόμη την κίνηση να πιάσει μια δυο φορές μόνο την έκανε και δε νομίζω να ήταν συνειδητό... Ν αγχωθώ?

Όλα καλά θα πάνε Ράνια μου θα δεις.... Το μαμίσιο γαλατάκι θα το ηρεμήσει το μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα βρε ειναι 3-4 μερες που παλευει να πιασει τα παιχνιδια του, μην αγχωνεσαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλησπέρα!

δεν είμαστε κ πολύ καλά αυτές τις μέρες... βάλαμε μόνο 580γρ. αυτόν τον μήνα κ είμαστε σε επιφυλακή κ μάλλον θα χρειαστεί να αυξήσω το συμπλήρωμα... ο αποκλειστικός είναι πλέον χαμένο όνειρο για μένα...

συν τοις άλλοις έχουμε κ μυξούλες...

τα μαλάκια μας είχαν πέσει σχεδόν όλα μέχρι τους 2 μήνες κ είμασταν φαλακροί, τώρα έχει μεγαλώσει το χνουδάκι μας κ έχουμε φυσικά καρφάκια...

παιχνιδάκια κι εμείς δεν πιάνουμε ακόμα... αρκείται στη μύτη, το πιγούνι, το χέρι κ τη μπλούζα της μαμάς...

Ενα παιδι που εχει μαθει το στηθος δεν το κοβει ευκολα. Εμενα ο δικος μου ακομα και τις μερες που πινει περισσοτερο συμπληρωμα θελει και στηθος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...