Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που είστε καλέ όλες σήμερα;

ντοριτάκι έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=99447, στην απάντηση 34 λέει πολλά για την παλινδρόμηση με μητρικό κ σκέφτηκα ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει...

που είστε καλέ όλες σήμερα;

ντοριτάκι έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=99447, στην απάντηση 34 λέει πολλά για την παλινδρόμηση με μητρικό κ σκέφτηκα ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Ευχαριστώ πάρα πολύ mardo μου... Πραγματικά έχω διαβάσει τα πάντα, ομολογουμένως αυτό με την άντληση λίγο πριν τον θηλασμό δεν το ήξερα... Υποφέρουμε πάλι, του έδωσα το σιρόπι που είπε ο γιατρός για 10 μέρες και από την πρώτη δόση κιόλας δεν είχαμε κανένα θέμα, φάνηκε οτι τον έπιασε αμέσως... Όμως από την 11η μέρα (αφού μας είπε ο γιατρός να το συνεχίσουμε και μάλιστα αυξήσαμε και ελάχιστα τη δόση γιατί πάει με τα κιλά) έχουμε πάλι πρόβλημα... Εδώ και 1 εβδομάδα δηλαδή... μέσα στη βδομάδα θα πάμε στο γιατρό και θα το συζητήσουμε... αλλά τι θα μου πει; υπομονή θα μου πει αφού αυτό δεν έχει γιατρειά... Κάθε φορά που έρχεται η ώρα να θηλάσω και τον βλέπω να κλαίει και να χτυπιέται σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να αποθηλάσω και μετά πάλι λέω στον εαυτό μου οτι ο θηλασμός είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου... Είναι πραγματικά δύσκολο να θηλάζεις παιδί με ΓΟΠ... Έχω φτάσει σε σημείο να θηλάζω 20 λεπτά όρθια περπατώντας για να ανακουφίζεται και έχει βαρύνει και είναι πολύ δύσκολο...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ mardo μου... Πραγματικά έχω διαβάσει τα πάντα, ομολογουμένως αυτό με την άντληση λίγο πριν τον θηλασμό δεν το ήξερα... Υποφέρουμε πάλι, του έδωσα το σιρόπι που είπε ο γιατρός για 10 μέρες και από την πρώτη δόση κιόλας δεν είχαμε κανένα θέμα, φάνηκε οτι τον έπιασε αμέσως... Όμως από την 11η μέρα (αφού μας είπε ο γιατρός να το συνεχίσουμε και μάλιστα αυξήσαμε και ελάχιστα τη δόση γιατί πάει με τα κιλά) έχουμε πάλι πρόβλημα... Εδώ και 1 εβδομάδα δηλαδή... μέσα στη βδομάδα θα πάμε στο γιατρό και θα το συζητήσουμε... αλλά τι θα μου πει; υπομονή θα μου πει αφού αυτό δεν έχει γιατρειά... Κάθε φορά που έρχεται η ώρα να θηλάσω και τον βλέπω να κλαίει και να χτυπιέται σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να αποθηλάσω και μετά πάλι λέω στον εαυτό μου οτι ο θηλασμός είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου... Είναι πραγματικά δύσκολο να θηλάζεις παιδί με ΓΟΠ... Έχω φτάσει σε σημείο να θηλάζω 20 λεπτά όρθια περπατώντας για να ανακουφίζεται και έχει βαρύνει και είναι πολύ δύσκολο...

κριμα, και ειχε ξεκινησει πολυ καλα ο θηλασμος.. υπομονη..

KJO7p2.png

Ναι ρε γαμώτο... θα το παλέψω όμως... δεν τα παρατάω... εξάλλου διάβασα επιστημονικά άρθρα και ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί τα αντιαναγωγικά γάλατα απλώς εφησυχάζουν γονείς και γιατρούς επειδή το παιδί σταματάει να βγάζει ρουκέτες όμως το πρόβλημα υπάρχει ακόμα μέσα στον οισοφάγο και είναι πολύ πιο όξινα από το μητρικό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

καλημερα και απο μενα πολλα κουραγια αγαπητη Dorita_87 απο οτι εχψ διαβασει ειναι πολυ δυσκολο ευχομαι συντομαι να ειναι πολυ καλυτερα και πολυ δυναμη σε εσενα

εμεις γιναμε 3 μηνων την κυριακη

παλευουμε με τον θηλασμο και καπως τ ακαταφερνουμε ειλικρινα δεν ξερω πως ..αφου θηλαζει ουτε 5 λεπτα και πιανει και χαλια το στηθος θα παρακολουθω το βαρος και βλεπουμε..

α επισης θυμηθηκα και το θηλαστρο και κατι κανω εστω μια φορα την μερα γυρω στα 60-70μλ για συμπηρωμα το βραδυ

πολλα φιλια στα μπεμπακια και πολλη δυναμη στις μανουλες

XSx2p3.png

REkCp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ντοριτακι νομίζω οτι το περνάμε κι εμείς...κ μου φαινεται απίστευτο...βέβαια έχω διαβάσει οτι ο 4ος μηνας ειναι η κορύφωση της παλινδρομησης κ η αληθεια ειναι οτι μια μικρουτσικη πάντα είχαμε αλλα δεν το περίμενα....απο την άλλη μπερδεύομαι ρε κορίτσια γιατι ειναι κ αυτα τα απανωτά άλματα που περνάει 15-19w που για κάποιες μέρες τρώει ανα μια ωρα για κάποιες άλλες τρώει σπάνια....πιοπολυ με προβληματίζει ο ανήσυχος ύπνος κ οτι ενίοτε κλαίει στο στηθος...αλλα αυτο μπορει να ειναι κ απο τα δόντια....πφφ δεν ξέρω...την άλλη εβδομαδα έχω ντοκ κ θα το συζητήσουμε...είχα αγχωθει πολυ τις προάλλες...διάβασα κ το λινκ σου Μαρντούλα κ βρήκα αρκετα κοινά....βέβαια αυτά συμβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις...ας πούμε πολλές φορές οταν κλαίει αυτο στηθος διαπιστώνω πως θέλει κακα....τα κάνει κ μετα οκ...άλλες βγαζει γουλιες πηγματα κ λέω γοπ....άλλες θέλει να κοιμηθεί κ γκρινιαζει....εν τω μεταξύ τρίβει κ το αφτακι του μερικές φορές ή το μάγουλο ή το ματακι του...συνδέονται όλα αυτα;

σας επρηξα;;;τον αντρούλη μου να δείτε....έχω όμως αγχωθει γιατι μερικές φορές δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω τον καημένο τον μπεμπακο μου :cry:

που εξαφανιστηκατε αληθεια;

ελπίζω να είστε ολες καλα κ όλα τα νινακια μας χαρούμενα κ ήρεμα!!!!

bhgdp3.png

αααααα επίσης εχουν αρχίσει να αραιώνουν λίγο τα μαλλακια του....είχε αρκετα....εσάς πέφτουν;θα πέσουν όλα ξέρετε;;;υα γίνουμε καραφλακια :shock:;;;;

κ τελος (γιατι σήμερα τα ερωτηματικά μου ειναι άπειρα) έχετε προσέξει ασπρα μικρουτσικα σημαδακια στα ουλα;;;σαν κεφαλάκι καρφιτσας στο μεγεθος....:rolleyes:

δεν έχω κάτι άλλο ... νομίζω ... Χαχαχααα

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε γαμώτο... θα το παλέψω όμως... δεν τα παρατάω... εξάλλου διάβασα επιστημονικά άρθρα και ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί τα αντιαναγωγικά γάλατα απλώς εφησυχάζουν γονείς και γιατρούς επειδή το παιδί σταματάει να βγάζει ρουκέτες όμως το πρόβλημα υπάρχει ακόμα μέσα στον οισοφάγο και είναι πολύ πιο όξινα από το μητρικό...

εγω παντως με τον θηλασμο ηρεμησα με τις αναγωγες του.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

αααααα επίσης εχουν αρχίσει να αραιώνουν λίγο τα μαλλακια του....είχε αρκετα....εσάς πέφτουν;θα πέσουν όλα ξέρετε;;;υα γίνουμε καραφλακια :shock:;;;;

κ τελος (γιατι σήμερα τα ερωτηματικά μου ειναι άπειρα) έχετε προσέξει ασπρα μικρουτσικα σημαδακια στα ουλα;;;σαν κεφαλάκι καρφιτσας στο μεγεθος....:rolleyes:

τα εχουμε ολα οσα γραφεις. μαλλον κι εμεις αλμα περναμε και ειμαστε χαλια αυτες τις μερε2

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τι κάνουν τα κορίτσια?????? Παλλινδρόμηση διαβάζω... Δεν ξέρω τι να σας πω βρε κορίτσια μου εμείς Δόξα τω Θεώ δεν τα χουμε αυτά..... Ελπίζω να βρείτε λύση σύντομα και να ηρεμήσουν τα παιδάκια σας...

Εμείς χτες κάναμε το 2ο εμβόλιο... Έκλαψε λίγο αλλά πιο έντονα.. κατά τα άλλα φτάσαμε 6200, πήρε δηλ 700 γραμ, και 63 πόντους... Εμενα το βάρος μου φάνηκε λίγο, η γιατρός μου πε ότι εφ' όσον κυρίως θηλάζουμε είναι πολύ καλά... Τι να πω...

Γενικά πάντως τη βλέπω πλέον θηλάζει 5 λεπτά το πολύ με λαιμαργία τις περισσότερες φορές πνίγεται κ όλας και μετά ξεκινάμε την πάλη!!! Θα τραβάει το στήθος, θα γκρινιάζει, ίσως και να κλάψει, θα το ξαναπιάσει και θα το ξαναφήσει 3-4 φορές όπου θα θηλάσει για λίγο.... τη βάζω να ρευτεί και ξανά στο στήθος πάλι το ίδιο, μετά αλλάζω μαστό, κάπως ηρεμεί και πίνει αλλά πάλι για πολύ λίγο... Δεν ξέρω αν τρώει πλέον κανονικά..Πάντως δεν ορύεται, κοιμάται οπότε υποθέτω ότι δεν πεινάει! Θα δούμε τον άλλο μήνα τι απίδια πιάνει ο σάκος! Το συμπλήρωμα πάντως το πίνει άλλοτε 80 ml άλλοτε πάλι 120!!!!

Κατά τα άλλα συγκινούμαι πολύ που της ψωνίζω πιο μεγάλα ρουχάκια πια.... οργίασα χτες με κάτι κολάν και σαλοπέτες που βρήκα!!!!!! Θα μαζέψω σε λίγο και τα καλοκαιρινά.... τα πρώτα μας ρουχαλάκια.... Μεγαλώσαμε.......

Σκέφτηκα να της φτιάξ ένα κουτί με όλα τα πρώτα της.... το τεστ, τη χοριακή, τον υπέρηχο, το φορμάκι, την πιπίλα, τα παπούτσια κοκ..... Ψάχνω αν βρω κουτιά αν είχε καμια ιδέα καμία κοπέλα θα με βοηθούσε!!!!

Σας φιλώ γλυκά στη μούρη!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

thokaki τλκ τι κάνατε με το μπιμπερό?????

και τα δικά μας μαλλιά τα μπροστά πέσανε κ βγαίνουν άλλα είναι είναι σα χνούδι από ροδάκινο και τρελαίνομαι να τη χαϊδεύω.....νομίζω πέφτουν όλα κ βγαίνουν καινούργια..... Άντε να βρίσκει καμιά τρίχα και η κορδέλα να στεριώνεται....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ντοριτακι νομίζω οτι το περνάμε κι εμείς...κ μου φαινεται απίστευτο...βέβαια έχω διαβάσει οτι ο 4ος μηνας ειναι η κορύφωση της παλινδρομησης κ η αληθεια ειναι οτι μια μικρουτσικη πάντα είχαμε αλλα δεν το περίμενα....απο την άλλη μπερδεύομαι ρε κορίτσια γιατι ειναι κ αυτα τα απανωτά άλματα που περνάει 15-19w που για κάποιες μέρες τρώει ανα μια ωρα για κάποιες άλλες τρώει σπάνια....πιοπολυ με προβληματίζει ο ανήσυχος ύπνος κ οτι ενίοτε κλαίει στο στηθος...αλλα αυτο μπορει να ειναι κ απο τα δόντια....πφφ δεν ξέρω...την άλλη εβδομαδα έχω ντοκ κ θα το συζητήσουμε...είχα αγχωθει πολυ τις προάλλες...διάβασα κ το λινκ σου Μαρντούλα κ βρήκα αρκετα κοινά....βέβαια αυτά συμβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις...ας πούμε πολλές φορές οταν κλαίει αυτο στηθος διαπιστώνω πως θέλει κακα....τα κάνει κ μετα οκ...άλλες βγαζει γουλιες πηγματα κ λέω γοπ....άλλες θέλει να κοιμηθεί κ γκρινιαζει....εν τω μεταξύ τρίβει κ το αφτακι του μερικές φορές ή το μάγουλο ή το ματακι του...συνδέονται όλα αυτα;

σας επρηξα;;;τον αντρούλη μου να δείτε....έχω όμως αγχωθει γιατι μερικές φορές δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω τον καημένο τον μπεμπακο μου :cry:

που εξαφανιστηκατε αληθεια;

ελπίζω να είστε ολες καλα κ όλα τα νινακια μας χαρούμενα κ ήρεμα!!!!

Ειναι όντως απίστευτο, εκεί που ολα πηγαίνουν τέλεια και έχεις πασχίσει να εδραιώσεις τον θηλασμό...τσουπ κάνει αισθητή την παρουσια της η βρωμοπαλινδρομηση :(.... Κι εγω εχω διαβάσει οτι ο 4ος μήνας ειναι ο χειρότερος και σε συνδυασμό με τα απανωτά άλματα που εχει... κλάφτα... Αν βγούμε αλλοβητες απο αυτόν τον μήνα νομίζω θα καλυτερεύσουν μετα τα πράγματα, θα έρθουν και οι στέρεες σιγά σιγά και θα στρώσει η κατάσταση... Πάντως μήπως εσένα δεν το κάνει απο παλινδρόμηση και εχει αφθες και πονάει; Η ειναι δοντάκια αυτά τα άσπρα που λες; Μαλλιά χάνουμε κι εμείς εδω και καιρό αλλα δεν μπορω να πω οτι βγαίνουν γρήγορα τα καινουρια...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...