Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

εσενα εχει το καλο οτι βλεπεις το παιδι. εμενα μου το εφεραν δωρο και δεν βλεπω το παιδι, ουτε εχει αυτο το ειδικο παραθυρακι για να τον βλεπω.

Αλλη απορια, επειδη μολις μου το εκανε. Τα παιδια σας τυχαινει καμια φορα αν δεν μπορουν να κοιμηθουν να ξεσπουν σε τραγικα κλαματα και μετα απλως να τα παιρνει ο υπνος?

Ναι, αν είναι πολύ κουρασμένος-τσιτωμένος κλαίει από τη νύστα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κοιμηθεί μόνος του, πρέπει να τον ξαπλώσω στα χέρια και να τον κουνάω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, αν είναι πολύ κουρασμένος-τσιτωμένος κλαίει από τη νύστα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κοιμηθεί μόνος του, πρέπει να τον ξαπλώσω στα χέρια και να τον κουνάω...

εγω δεν μιλαω για κλαμα, μιλαω για σπαραγμο! εμενα μου κραταει και την αναπνοη οταν κλαιει

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια γεια σας...

σήμερα πήγα γραφείο για 3 ώρες... είχα βγάλει από κατάψυξη αντλημένο γάλα αλλα τλκ την πήρα μαζί μου και δε χρειάστηκε Θα της το δώσω το βράδυ αλλά με αηδιάζει τρελά έτσι που το βλέπω μέσα στη σακούλα κάτω νερό τελείως και πάνω το λίπος.... λέτε να μην είναι οκ....??? Μόλις το βγαζα το βαζα απ ευθειας καταψυξη και το παλαιοτερο ειναι ενός μήνα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κορίτσια γεια σας...

σήμερα πήγα γραφείο για 3 ώρες... είχα βγάλει από κατάψυξη αντλημένο γάλα αλλα τλκ την πήρα μαζί μου και δε χρειάστηκε Θα της το δώσω το βράδυ αλλά με αηδιάζει τρελά έτσι που το βλέπω μέσα στη σακούλα κάτω νερό τελείως και πάνω το λίπος.... λέτε να μην είναι οκ....??? Μόλις το βγαζα το βαζα απ ευθειας καταψυξη και το παλαιοτερο ειναι ενός μήνα....

ετσι ειναι το αντλημενο, πανω καθεται το λιπος και κατω ο ορος του γαλακτος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

μουντακι μου εσεις εχετε ηρεμησει τελειως?

Έλα κορίτσι μου.... γκρινιάζει μόνο όταν θέλει να κοιμηθεί ή όταν είναι κάτω κ θέλει αγκαλίτσα.... κατά τα άλλα είναι πολύ καλά... σήμερα στο γραφείο δεν ακούστηκε καν.... έχουμε πλέον εναλλακτικές και για ύπνο και για παιχνίδι...κάθεται αρκετή ώρα μόνη της, ειδικά στην κούνια με το μομπιλ όπου το χαζεύει, γελάει κ "μιλάει" στα ζωάκια που γυρνάνε.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπερα και απο μενα αυτο με τα σπαρακτικα κλαματα το εχουμε και εμεις

αρχιζω να τρεχω οτι πειναει οτι δεν εφτασε το γαλα οτι θελει μπουκαλι και τελικα τις δινω πιπιλα πολλες φορες και κοιματε αλλα μιλαμε για κλαμα λες και τρομαξε η κατι εγινε

για το γαλα απο οτι εχω διαβασει ετσι γινετε δεν ειναι περιεργο

ασχετη ερωτηση ποσες περιπου πανες αλαζετε την ημερα ?

ασχετη ερωτηση 2 εχω βαλει τικερακι στην υπογραφη το βλεπω στη προεπισκοπηση αλλα στο φορουμ πουθενα καμια ιδεα ??

XSx2p3.png

REkCp3.png

εγω δεν μιλαω για κλαμα, μιλαω για σπαραγμο! εμενα μου κραταει και την αναπνοη οταν κλαιει

εμενα μου το κανει καποιες φορες οταν κοιμαται η οταν τρομαζει.. δεν ακουγεται αρχικα κλαμα.. αλλαζει χρωμα και βγαινει τσιριδα λες και το σφάζουν! αγκαλιτσα και ηρεμει..

Διαφημίσεις

ασχετη ερωτηση ποσες περιπου πανες αλαζετε την ημερα?

7-10 πάνες... αλλά δεν είναι όλες πολύ λερωμένες... π.χ. έχει αρκετές μέρες που κοιμάται σερί 6 ώρες το βράδυ, έχει κοιμηθεί με καθαρή πάνα και μόλις ξυπνήσει τον ξαναλλάζω και είναι πούπουλο... παίζει δηλαδή να μην έχει κατουρήσει καθόλου... ανησύχησα και το ανέφερα στον γιατρό αλλά μου είπε οτι είναι φυσιολογικό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ρανια μου δεν ειπα οτι δεν το ταιζεις..απλα οτι αυτος δεν τρωει κ γκεινιαζει απο πεινα...αρα μην εχεις ενοχες που δινεις ξενο :)

Κοριτσια μου, εχω απορια: δεν εχω παρει ρηλαξ...εχει νοημα να παρω τωρα; βρηκα ενα κουνια-ρηλαξ ως 14 κιλα λεει... θα καθεται λετε η τζαμπα θα το παρω;

twt6p2.png

Οσο για τα κλαματα...εμενα κλαιει σπαρακτικα οταν πειναει....

Και πλεκν δεν ξερω αν κλαιει επειδη πειναει η επειδη νυσταζει!!! Τη βαζω να φαει, αρχιζει ολο ορεξη κ μετα την παιρνει ο υπνος.... κ τωρα πλεον μονο ετσι κοιμαται η οταν ειμαστε εξω βολτα, στο καροτσι..υπνο στο καροτσι με κουνημα στο σπιτι το κοψαμε...

twt6p2.png

Καλησπερα σε ολες , κοριτσια ειμαι σιγουρη οτι το εχετε ηδη αναλυσει το θεμα αλλα,θελω βοηθεια..γεννησα στις 6/9 και ημουν πολυ χαρουμενη για τον θηλασμο , γιατι ολα ξεκινησαν μια χαρα, μα μολις ηρθαμε σπιτι , αντι το παιδι να βαλει εχασε βαρος!! Ο παιδιατρος μου ειπε να δωσω ξενο και φυσικα το εκανα .Η μαια μου , μου ειπε να παρω μαγια μπυρας 2*3 την ημερα , μα εδω διαβαςα οτι για να βοηθηςει στο γαλα πρεπει να παιρνεις πολυ παραπανω..Νοικιασα και ενα νοσοκομειακο θηλαστρο το οποιο χρηςιμοποιω καθε δυο ωρες , μα με το ζορι βγαζω 30 ml συνολικα!πολυ απογοητευτικο..καθε φορα σκεφτομαι οτι θα ναι και η τελευταια που το χρησιμοποιω , τι νοημα εχει για 20-30 ml ,μονο ταλαιπωρια...

;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...