Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

λοιπον για μενα τερμα το κολημα με τον θηλασμο. Τωρα που πονανε και τα ουλα του δυσκολευεται να θηλασει και με το που δινω μπιμπερο το παιδι μου ειναι ηρεμο και κοιμαται. Αν δεν ξαναεχουμε θεμα με τους κολικους και τις αναγωγες με το ξενο θα αρχισω να δινω εντατικα μπουκαλι και οταν το παιδι μου θελει στηθος θα ειναι στη θεση του και θα το περιμενει. Δεν θελω να βλεπω το παιδι μου αλλο νευρικο. Σημερα πηγα για καφε, ηταν νευρικος με το στηθος και μοις εδωσα μπουκαλι κοιμοταν για μια ωρα. Ευχαριστηθηκα καφε, αυτος ευχαριστηθηκε το καροτσι και την βολτα με το αμαξι και γυρισαμε και το παιδι μου γελουσε, γελουσε ξεκαρδιστικα μονος του!!! Ηρθα τον εκανα μπανιο, τον εβαλα στο στηθος και παλι νευρα, του εδωσα μπουκαλι και ταυλιαστηκε μεσα σε πεντε λεπτα!

Οσον αφορα τη φασαρια εχω κι αεγω μια γειτονισσα που εχει δυο παιδια και ουρλιαζει ουρλιαζει ουρλιαζει στην κυριολεξια και δεν ξερει τι παει να πει κλεινω την πορτα ή το παραθυρο. Ολα τα κοπαναει! Οποτε βρηκα τωρα την λυση και τον βαζω σε αλλο δωματιο οπου κι εγω κανω δουλειες και η εξωτερικη φασαρια δεν τον ενοχλει (με συσκευη για να τον ακουω) και απορω αν πραγματικα ειμαι ηλιθια που τοσο καιρο αφηνα το παιδι μου να υποφερει!!!! Ειμαι ΟΕΟ???

Τι είναι αυτά που λες καλέ; Δεν ήταν καθόλου λάθος αυτό που έκανες... Έκανες τεράστια προσπάθεια και άξιζε πιστεύω... Νομίζω οτι αν χαλαρώσεις εσύ οτι θα γίνει και το μπεμπάκι σου πιο cool... Αλήθεια, δε θυμάμαι, έχεις δοκιμάσει να του δώσεις αντλημένο;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ξέρετε πότε μπορούμε να τα αφήνουμε να στηρίζονται στον πωπό τους σιγά σιγά; εγώ όταν τον κρατάω αγκαλιά και κάθεται στα πόδια μου στηρίζεται για 2-3 δευτερόλεπτα στον κορμό του, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ακόμα να το κάνω αυτό, μήπως κάνω κακό στη μεσούλα του... Θα ρωτήσω τον παιδίατρο αλλά θα πάμε τέλος του μήνα... Μήπως ξέρει κάποια κάτι σχετικά;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

μπράβο διδυμομανούλα! ρυζάλευρο ε; πως περνάει ο καιρός!!!

κάθονται κιόλας;;; εγώ γι΄ αυτό πραγματικά ανυπομονώ!

τα μασητικά από πότε μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε; έχεις κάποιο να προτείνεις για καλύτερο;

όντως περνάει πολύ γρήγορα!!! ναι αν τους βάλω με μαξιλάρια κάθονται κι όταν τους έχουμε αγκαλια πάλι στηρίζονται! βέβαια ο μικρός μου ειδικά είναι πολύ βιαστικός γενικά κι εδώ κ πολύ καιρό αν τον βάλω κ καλά να περπατήσει ενοείται βέβαια τον στηρίζω εγώ κάνει "βηματακια" :shock: τον αυχένα τον στηρίζουν πάλι από πολύ μωρά κ τα 2, αφού ο παιδίατρος απορούσε κ λέει καλέ αυτά βιάζονται να φύγουν!!τα μασητικά είπα στον ντοκ τέλη αυγούστου που πήγαμε ότι πηρα κ δεν μου είπε κάτι! απλά αυτά δν αποστειρώνονται,εγώ πήρα της bright stars που έχουν υγρό κ μπαίνουν ψυγείο! το ότι δεν αποστειρώνονται με προβλημάτισε στην αρχή αλλά έτσι κι αλλιώς τα δικά μου ότι βρουν το βάζουν στο στόμα εδώ κ καιρό :shock:

Κορίτσια ξέρετε πότε μπορούμε να τα αφήνουμε να στηρίζονται στον πωπό τους σιγά σιγά; εγώ όταν τον κρατάω αγκαλιά και κάθεται στα πόδια μου στηρίζεται για 2-3 δευτερόλεπτα στον κορμό του, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ακόμα να το κάνω αυτό, μήπως κάνω κακό στη μεσούλα του... Θα ρωτήσω τον παιδίατρο αλλά θα πάμε τέλος του μήνα... Μήπως ξέρει κάποια κάτι σχετικά;

κι εμένα κάθονται κ ξέρω πως δεν κάνει όσο είναι πολύ μικρα αλλά δν ρώτησα κι εγώ τον ντοκ!! το κακό είναι πως εμένα δεν θέλουν καθόλου ξαπλωμένα! όλο καθιστά κ στην αγκαλιά ακόμη!!

επίσης όταν τα ξαπλώνω ή τα βάζω να "κάτσουν" στο μαξιλάρι θηλασμού κάνουν κίνηση- το κεφάλι κ αυχένα μπροστα κ σηκώνουν κ τα πόδια για να σηκωθούν!!

έλεος δλδ!!

lZDVp3.png

Η φασαρια απ το δρομο δεν την ενοχλει κ ας εχουμε τα παντα ανοιχτα κ ας κοπΝανε πορτες κ μαρσαρουν μηχανες... αλλα η εξωπορτα του γειτονα ακουγεται λες κ ειναι στο σαλονι μας... κ εγω χθες στο σαλονι την ταιζα...

Ρανια, το παιδι η πειναει η ειναι ανυπομονο! Το να το αφηνεις νηστικο για να θηλαζσι κ μονο δεν ειναι λυση! Πιστευω ετσι οπως στο εθεσα να απενεχοποιηθηκες :)

Βρε αλοβεσακι μου δεν το αφηνω να πειναει :tongue:. Απλως κι εγω εχω ξεπερασει τη φαση που μπορω να ειμαι ξαπλωμενη σε εναν καναπε και να θηλαζω ολη μερα. Ισα ισα που απο κιλα ειναι παραπανω απο το φυσιολογικο. Απλως τωρα τον παρατηρω οτι δεν καταπινει οταν ειναι στο στηθος. Το βαζει και το βγαζει και κανει μορφασμους οτι ποναει! Και μαλλον ισχυει γιατι και μπουκαλι που δινω μετα βαζει το χερι στο στομα και το δαγκωνει και ηρεμει μονο με ντεπον. Το στηθος ετσι κι αλλιως το εχει για πιπιλα και σιγουρα πριν κοιμηθει το χρειαζεται οπως το χρειαζεται και αναμεσα στα γευματα. Ειναι και λιγο παραπανω νευρικος ο δικος μου οποτε καταλαβαινεις πως ειμαστε. Αν ποναει τελος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τι είναι αυτά που λες καλέ; Δεν ήταν καθόλου λάθος αυτό που έκανες... Έκανες τεράστια προσπάθεια και άξιζε πιστεύω... Νομίζω οτι αν χαλαρώσεις εσύ οτι θα γίνει και το μπεμπάκι σου πιο cool... Αλήθεια, δε θυμάμαι, έχεις δοκιμάσει να του δώσεις αντλημένο;

Εδινα αντλημενο στην αρχη που δεν μου επαιρνε το ενα στηθος. Δοκιμασα και πριν καμια βδομαδα αλλα το γαλα της αντλησης ειναι πολυ λιγο σε σχεση με αυτο που πινει το παιδι στο στηθος. Δεν ξερω... Πρεπει να εχω και ατομο να μου τον κραταει οταν αντλω και αυτη τη στιγμη δεν εχω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ρωτησα εγω γιατι στον δικο μου αρεσει μονο καθιστος και στεκεται κανονικα. Η γιατρος μας ειπε οχι στον κωλο μεχρι να κλεισει και τον τεταρτο. Εγω ομως τον βαζω γιατι αυτος μονο ετσι χαιρεται. κουναει ποδαρακια σαν να τρεχει, παρακολουθει τι γινεται τριγυρω, γελαει με τα σκυλια. Κρατα τον κορμο του και αστον αν του αρεσει και χαιρεται. Εγω τον παω βολτα με το κανονικο καροτσι που ψιλοκαθεται στον κωλο αλλα με κλιση στην πλατη γιατι μονο ετσι δεν παραπονιεται στην βολτα γιατι βλεπει τι γινεται

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερούδια!!!

Μαρινάκι όπως τα λες είναι... κι όπως λέει κι ο παιδίατρος κάθε δίδυμο μανούλας-παιδιού είναι διαφορετικό κ χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση...

Ράνια μου δε θέλω να γίνω φορτική αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να σε βοηθήσει γιατί από ότι θυμάμαι κ με το μπουκάλι είχατε προβλήματα... δες εδώ http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%af%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81/

Ρωτησα εγω γιατι στον δικο μου αρεσει μονο καθιστος και στεκεται κανονικα. Η γιατρος μας ειπε οχι στον κωλο μεχρι να κλεισει και τον τεταρτο. Εγω ομως τον βαζω γιατι αυτος μονο ετσι χαιρεται. κουναει ποδαρακια σαν να τρεχει, παρακολουθει τι γινεται τριγυρω, γελαει με τα σκυλια. Κρατα τον κορμο του και αστον αν του αρεσει και χαιρεται. Εγω τον παω βολτα με το κανονικο καροτσι που ψιλοκαθεται στον κωλο αλλα με κλιση στην πλατη γιατι μονο ετσι δεν παραπονιεται στην βολτα γιατι βλεπει τι γινεται

Ναι στη βόλτα κι εγώ το κάθισμα του καροτσιού χρησιμοποιώ, από 1 μηνός, με κλίση... Γιατί αν είναι ξύπνιος βαριέται ξαπλωμένος... και αν θέλει να κοιμηθεί το ξαπλώνω τελείως...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημερούδια!!!

Μαρινάκι όπως τα λες είναι... κι όπως λέει κι ο παιδίατρος κάθε δίδυμο μανούλας-παιδιού είναι διαφορετικό κ χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση...

Ράνια μου δε θέλω να γίνω φορτική αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να σε βοηθήσει γιατί από ότι θυμάμαι κ με το μπουκάλι είχατε προβλήματα... δες εδώ http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%af%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81/

Λοιπον εκτος απο το 9 ολα τα αλλα τα κανω. Επισης ο μικρος μου και μπουκαλι που παιρνει μετά θελει στηθος, να πιει λιγο για να κοιμηθει. Οποτε τελειως και να ηθελα δεν μπορω να τον κοψω τον θηλασμο. Η αληθεια ειναι οτι ελπζω οτι περναμε απλως μια φαση, οπως εχουμε ξαναπεράσει και να επανελθουμε. Αλλα και αν δεν επανελθουμε και μονο που εστω και για θεμα στοργης το παιδι μου θελει το στηθος εμενα με καλυπτει συναισθηματικα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ναι στη βόλτα κι εγώ το κάθισμα του καροτσιού χρησιμοποιώ, από 1 μηνός, με κλίση... Γιατί αν είναι ξύπνιος βαριέται ξαπλωμένος... και αν θέλει να κοιμηθεί το ξαπλώνω τελείως...

Εγω φοβήθηκα να τον βαλω πιο νωρις. Τωρα ομως ειναι μια χαρα. Ασε που μασουλαει και τα μπρατσακια απο την ζωνη του οποτε ευχαριστιεται και με τα ουλα του που τον τρωνε!!!:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω φοβήθηκα να τον βαλω πιο νωρις. Τωρα ομως ειναι μια χαρα. Ασε που μασουλαει και τα μπρατσακια απο την ζωνη του οποτε ευχαριστιεται και με τα ουλα του που τον τρωνε!!!:D

χαχαχα αλήθεια; Κι εγώ φοβόμουν γιατί χανόταν εκεί μέσα αλλά του έβαζα κουβερτάκια δεξιά αριστερά για να τον στηρίζουν...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

χαχαχα αλήθεια; Κι εγώ φοβόμουν γιατί χανόταν εκεί μέσα αλλά του έβαζα κουβερτάκια δεξιά αριστερά για να τον στηρίζουν...

μηπως βολευει και το καροτσι σου?? ποιο εχεις παρει?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

μηπως βολευει και το καροτσι σου?? ποιο εχεις παρει?

Αυτό: http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2012/Pliko+Switch+Easy+Drive+Modular

Και τα τρια αξεσουάρ προσαρμόζονται στη βάση αλλά το πορτ μπεμπε έχει και βάση ψηλή με ροδάκια οπότε το έχω στο σαλόνι για να κοιμάται μέσα στη μέρα, και το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι μόνιμα στο αυτοκίνητο γιατί δε βολεύει καθόλου για ύπνο, οπότε στη βόλτα μόνο το καρότσι βολεύει...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Αυτό: http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2012/Pliko+Switch+Easy+Drive+Modular

Και τα τρια αξεσουάρ προσαρμόζονται στη βάση αλλά το πορτ μπεμπε έχει και βάση ψηλή με ροδάκια οπότε το έχω στο σαλόνι για να κοιμάται μέσα στη μέρα, και το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι μόνιμα στο αυτοκίνητο γιατί δε βολεύει καθόλου για ύπνο, οπότε στη βόλτα μόνο το καρότσι βολεύει...

εσενα εχει το καλο οτι βλεπεις το παιδι. εμενα μου το εφεραν δωρο και δεν βλεπω το παιδι, ουτε εχει αυτο το ειδικο παραθυρακι για να τον βλεπω.

Αλλη απορια, επειδη μολις μου το εκανε. Τα παιδια σας τυχαινει καμια φορα αν δεν μπορουν να κοιμηθουν να ξεσπουν σε τραγικα κλαματα και μετα απλως να τα παιρνει ο υπνος?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...