Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σου ρε δημητρα!! Καλα στα λεει το μουντακι!

Κοριτσια ευχαριστω ολες για τις απαντησεις...μερικες φορες μεχρι να γραψω εγω δε μου εμφανιζει ολα τα ποστ... μη νομισετε οτι σας "εγραψα"!!

Αυτα τα μωρα καθε τρεις μερες αλλαζουν προγραμμα μου φαινεται... η δικη μου ειναι ακμαιοτατη, δεν ξερω ποτε θα κοιμηθει :/

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ εκει που την παιρνει ο υπνος αγκαλια καθως την ταιζω... κοπαναει ο γειτονας την πορτα του μ μου πεταγεται!!!!

Το πως κρατηθηκα κ δεν βγηκα να τον ρωτησω ποσα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι, δεν ξερω!!!

twt6p2.png

Κ εκει που την παιρνει ο υπνος αγκαλια καθως την ταιζω... κοπαναει ο γειτονας την πορτα του μ μου πεταγεται!!!!

Το πως κρατηθηκα κ δεν βγηκα να τον ρωτησω ποσα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι, δεν ξερω!!!

Κοπελιααααααααααααααα...... Εγώ που χω το τέρας το σκύλο και πάνω που τη νανούριζα πριν πάτησε ένα γαύγισμα και πάει το νάνι....... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

εχω κ γω φατσοβιβλιο κοριτσια!

εμας το σπιτι εχει πολυ φασαρια,ειναι αναμεσα σε 2 κεντρικους, και ο μικρος εχει σκληραγωγηθει. οταν εχουμε ησυχια ξυπναει με το παραμικρο...

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

λοιπον για μενα τερμα το κολημα με τον θηλασμο. Τωρα που πονανε και τα ουλα του δυσκολευεται να θηλασει και με το που δινω μπιμπερο το παιδι μου ειναι ηρεμο και κοιμαται. Αν δεν ξαναεχουμε θεμα με τους κολικους και τις αναγωγες με το ξενο θα αρχισω να δινω εντατικα μπουκαλι και οταν το παιδι μου θελει στηθος θα ειναι στη θεση του και θα το περιμενει. Δεν θελω να βλεπω το παιδι μου αλλο νευρικο. Σημερα πηγα για καφε, ηταν νευρικος με το στηθος και μοις εδωσα μπουκαλι κοιμοταν για μια ωρα. Ευχαριστηθηκα καφε, αυτος ευχαριστηθηκε το καροτσι και την βολτα με το αμαξι και γυρισαμε και το παιδι μου γελουσε, γελουσε ξεκαρδιστικα μονος του!!! Ηρθα τον εκανα μπανιο, τον εβαλα στο στηθος και παλι νευρα, του εδωσα μπουκαλι και ταυλιαστηκε μεσα σε πεντε λεπτα!

Οσον αφορα τη φασαρια εχω κι αεγω μια γειτονισσα που εχει δυο παιδια και ουρλιαζει ουρλιαζει ουρλιαζει στην κυριολεξια και δεν ξερει τι παει να πει κλεινω την πορτα ή το παραθυρο. Ολα τα κοπαναει! Οποτε βρηκα τωρα την λυση και τον βαζω σε αλλο δωματιο οπου κι εγω κανω δουλειες και η εξωτερικη φασαρια δεν τον ενοχλει (με συσκευη για να τον ακουω) και απορω αν πραγματικα ειμαι ηλιθια που τοσο καιρο αφηνα το παιδι μου να υποφερει!!!! Ειμαι ΟΕΟ???

T6HZp2.png

ifiLp3.png

λοιπον για μενα τερμα το κολημα με τον θηλασμο. Τωρα που πονανε και τα ουλα του δυσκολευεται να θηλασει και με το που δινω μπιμπερο το παιδι μου ειναι ηρεμο και κοιμαται. Αν δεν ξαναεχουμε θεμα με τους κολικους και τις αναγωγες με το ξενο θα αρχισω να δινω εντατικα μπουκαλι και οταν το παιδι μου θελει στηθος θα ειναι στη θεση του και θα το περιμενει. Δεν θελω να βλεπω το παιδι μου αλλο νευρικο. Σημερα πηγα για καφε, ηταν νευρικος με το στηθος και μοις εδωσα μπουκαλι κοιμοταν για μια ωρα. Ευχαριστηθηκα καφε, αυτος ευχαριστηθηκε το καροτσι και την βολτα με το αμαξι και γυρισαμε και το παιδι μου γελουσε, γελουσε ξεκαρδιστικα μονος του!!! Ηρθα τον εκανα μπανιο, τον εβαλα στο στηθος και παλι νευρα, του εδωσα μπουκαλι και ταυλιαστηκε μεσα σε πεντε λεπτα!

Οσον αφορα τη φασαρια εχω κι αεγω μια γειτονισσα που εχει δυο παιδια και ουρλιαζει ουρλιαζει ουρλιαζει στην κυριολεξια και δεν ξερει τι παει να πει κλεινω την πορτα ή το παραθυρο. Ολα τα κοπαναει! Οποτε βρηκα τωρα την λυση και τον βαζω σε αλλο δωματιο οπου κι εγω κανω δουλειες και η εξωτερικη φασαρια δεν τον ενοχλει (με συσκευη για να τον ακουω) και απορω αν πραγματικα ειμαι ηλιθια που τοσο καιρο αφηνα το παιδι μου να υποφερει!!!! Ειμαι ΟΕΟ???

όχιιιιιιι...δεν είσαι ηλίθια.... πολέμησες για να προσφέρεις το καλύτερο στον παίδαρο...... μη το ξαναπεις αυτό......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Η φασαρια απ το δρομο δεν την ενοχλει κ ας εχουμε τα παντα ανοιχτα κ ας κοπΝανε πορτες κ μαρσαρουν μηχανες... αλλα η εξωπορτα του γειτονα ακουγεται λες κ ειναι στο σαλονι μας... κ εγω χθες στο σαλονι την ταιζα...

Ρανια, το παιδι η πειναει η ειναι ανυπομονο! Το να το αφηνεις νηστικο για να θηλαζσι κ μονο δεν ειναι λυση! Πιστευω ετσι οπως στο εθεσα να απενεχοποιηθηκες :)

twt6p2.png

γεια σας μανούλες κ μπεμπάκια!!! εδώ είμαστε κι εμείς!! τι κάνετε?? εμείς μεγαλώνουμε κ κάθε μέρα κάνουμε κ κάτι καινούριο!! τέλος του μήνα θα πάμε στον γιατρό κ λογικά θα μας δώσει ρυζάλευρο!! ανυπομονώ!! χθες ο άντρας μου έτρωγε 1 μπανάνα κ είχε τον μικρό αγκαλια ο οποίος μόλις την μύρισε άρχισε να γλείφεται χαχχαχα!!

αυτές τις μέρες πάντως έχουμε πολύ γκρίνια,τρελή φαγούρα στα ουλα-βάζουν τα μασητικά στο στομα κ τα δαγκώνουν με μανία, ξυπνάμε το βράδυ 5-6 φορές :shock: για άλμα το κόβω μην πω αλματάρα!!!

τελικά τους αφήσαμε 3 μέρες στους δικούς μου κ πήγαμε ένα 3μερο με τον άντρα μου κ αν κ μας έλειψαν ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν κ περάσαμε όμορφα!! κοιμηθήκαμε λίγο,κάναμε τα λουτρά μας τα μασαζ κ γεμίσαμε μπαταρίες!!! βέβαια τώρα πάλι πτώμα νιώθω αλλά δεν πειράζει! εξάλλου εγώ χρειάζομαι μήνες για να πω ότι ξεκουράστηκα!!

lZDVp3.png

μπράβο διδυμομανούλα! ρυζάλευρο ε; πως περνάει ο καιρός!!!

κάθονται κιόλας;;; εγώ γι΄ αυτό πραγματικά ανυπομονώ!

τα μασητικά από πότε μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε; έχεις κάποιο να προτείνεις για καλύτερο;

καλησπερα και απο εμενα

λοιοπν θα ηθελα να πω αν και δεν σας ξερω καλα και ξεχναω ποιος εγραψε τι με τον θηλασμο ο καθενας κανει το καλυτερο που μπορει

ο γιατρος μου ειχε πει κατιι πολυ σημαντικο το καθε διδυμο μαμας παιδιου ειναι ξεχωριστο και σε καμια περιπτωση δεν ισχυει για ολους το ιδιο

και γω πολυ θα ηθελα απλα οπως ξεκινησα να την θηλαζω να μην ειχα κανενα προβλημα και να συνεχιζα ετσι με μπολικο γαλα να τρεχει κλπ κλπ

για καποιους δεν ειναι ετσι ομως και για καποια μωρακια επισης

εμεις ειμαστε τωρα στην φαση που πινει αντε 150 μλ συμπληρωμα την μερα το παιδι απο οτι φαινετε και βαρος παιρνει και θεμα δεν εχει και γω φρικαρω οτι κοιματε πολυ οτι την ψοφαω στην πεινα και τετοια

προτεινω να ηρεμησουμε και να ευχαριστηθουμε τα παιδακια μας

(για να τα ακουω εγω τα λεω) αρα ο καθενας οτι μπορει

περι θορυβου καλυτερα να μαθαινουν αλλα και εμενα δεν εχει θεμα με την φασσαρια αλλα με τους αποτομους θορυβους πεταγετε σαν ελατηριο

οσο για τον υπνο εξω επηδει δεν υπαρχει κανενας να τα κρατησει οπως και ο αδερφος της απο τωρα στις ταβερνες θα ειναι με το καροτσακι της

καναμε και μεις λιγο καθυστεριμενα τα εμβολιακια μας ολα καλα

πολλα φιλια στα μπεμπακια και γλυκους υπνους στις μανουλες

XSx2p3.png

REkCp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...