Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρες συννεφιασμένες......τα νεύρα μου μ αυτόν τον καιρό με πιάνουν.......

Rania είχα αποφασίσει να μη σχολιάσω γιατί από την αρχή έχω θέματα με το θηλασμό και η άποψη μου θα φαινόταν άσχημη σε μια μανούλα σαν εσένα που τόσο το θέλει και τόσο το προσπαθεί..... Και γω πιστεύω ότι το ένστικτό σου αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος καθοδηγητής. Να κάνεις ό,τι σε κάνει εσένα να νιώσεις ήρεμη και κατ' επέκτασιν και τον κούκλο σου.....

Thokaki.....έχουμε ηρεμήσει ναι.... έχω το πιο καλό χελώνι του κόσμου!!!!! Πάμε συνέχεα βόλτες, γελάει σε όλους, κάθεται αγκαλίτσες χωρίς να διαμαρτύρεται και ω ναι κοιμόμαστε πλέον και πιο νωρίς!!!!!! Το βράδυ μας έχει χαλάσει και μας, πάνε τα 4ωρα, 3ωρα και 2ωρα πλέον αλλά ειλικρινά ας είναι δε με νοιάζει να ξυπνάω αρκεί να μου είναι ήρεμη ακι να μην γκρινιάζει!!!!! Πάντως αυτό με το όλη μέρα στήθος ρε κορίτσια μπράβο σας που την παλεύετε.... το χω ξαναπεί.... εγώ εξ αιτίας αυτού κόντεψα ν αποθηλάσω......

Για κιλά... εγώ κανονικά δεν πρέπει να μιλάω αλλά τεσπα.....έχασα 14 στην εγκυμοσύνη, 6 μόλις γέννησα και άλλα 3 με το θηλασμό..... 'Άλλα 8 και είμαι στο ιδανικό μου βάρος....Κοινώς η χελωνίτσα μ έκανε μονδέλα........ και επίσης δεν έχω πλέον ρούχα!!!!

Η μπεμπού είναι καλά..... Σήμερα άπλωσε το χεράκι της να πιάσει ένα μαγνητάκι από το ψυγείο......... Και επίσης καθόμαστε πολλή ώρα στο γυμναστήριό μας και χαζεύουμε τη φάτσα μας στον καθρέφτη που έχει.... Τέτοιο ψνιο το βλαστάρι μου!!!!!!! Τέλος αρχίσαμε να κοιμόμαστε και κάποιες φορές μόνες μας χωρίς κούνημα ή αγκαλίτσα...... Μας βοηθάει η πιπίλα μ αυτό!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thokos, ξερω οτι δεν παιρνουν παντα το ιδιο κ οσο μεγαλωνουν παιρνουν κ σαφως δε ζυγιζω καθε μερα να δω ποσο πηρε. Απλα απο οταν εκλεισε τον 2ο μεχρι οταν εκλεισε τον 3ο η προσληψη βαρους ηταν στο κατωτατο φυσιολογικο κ ο γιατρος μου ζητησε να την παω να τη δει...

Παντως πηρε τη βδομαδα που περασε, οποτε οκ..

twt6p2.png

Γεια σας κοριτσια μου! ουφ εκανα μια μαραθωνια αναγνωση!!

χαιρομαι που ολα τα ζουζουνια ειναι υγιη κ ας γκρινιαζουν λιγο παραπανω!

ο μικρος μου παει καλα! ξυπναει 1 φορα τη νυχτα,τρωει κ ξανακοιμαται. ξυπναει το πρωι κατα τις 7 περιπου. μεχρι το μεσημερι εχει ενα τυπου προγραμμα στον υπνο κ στο φαι.

γενικως ειναι ησυχο μωρο - γονιδιο μπαμπα!-γελαει,κ κανει φωνουλες! εχουν αρχισει κ πονανε τα ουλα του μαλλον γιατι ολο βαζει τα χερια του μεσα.

απο κιλα! αχ! ειχα παρει καμια 23αρα,κ εχουν μεινει 6 τωρα.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

α επισης να σας πω πως αυτος ο μηνας ηταν ο πρωτος προσπαθειας για 2ο μωρο! κ ενω ειχα ηδη 2 κυκλους νορμαλ- θηλασα λιγο κ αδιαθετησα στις 40 μερες- εχω καθυστερηση 6 μερες! εγκυος δεν ειμαι-γαμωτο!- θα παω στη γιατρο σημερα να με δει!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

α επισης να σας πω πως αυτος ο μηνας ηταν ο πρωτος προσπαθειας για 2ο μωρο! κ ενω ειχα ηδη 2 κυκλους νορμαλ- θηλασα λιγο κ αδιαθετησα στις 40 μερες- εχω καθυστερηση 6 μερες! εγκυος δεν ειμαι-γαμωτο!- θα παω στη γιατρο σημερα να με δει!

Γεια σου Δήμητρα.... Κορίτσι πρέπει να μη το σκέφτεσαι.... Δεν θα ρθει όσο το σκέφτεσαι!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εχεις δικιο!! Τι κανει η μικρη σου? Το τχιν σορτσακι της το βαλες????

Χαχαχχα το θυμάσαι;;;;;; Το άλλαξα ρε γμτ αλλά της πήρε η γιαγιά της ένα ροζ σκέτη γλύκα και το φοράμε!!!!!! Πολύ πλάκα δεν έχουν τα ρούχα τους;;;; Σαν όταν ήμασταν μικρές και ντύναμε τις κούκλες-μωρά που είχαμε!!!!

Είναι καλά η γλυκιά μου... Μεγαλώνει και τρελαίνει τη μαμά και το μπαμπά.... Γελάει, βγάζει φωνούλες.... Που κ που λέει κ μα και γω καμαρώνω ότι το παιδί μου με φωνάζει..... Χαχααχχαχαχα

Εσείς!;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ε τι ,δε το θυμαμαι?!! Λιγα ηταν τα κοριτσακια αλλωστε εδω στο τοπικ! Ολες αγορομανες βγηκαμε!! Κ ο μικρος καλα! Περιμενω λιγο να χειμωνιασει να του παρω καρο πουκαμισο!! Χαχα!!! Εχει μεγαλωσει κ λιγ το μαλλι του ,του κανω κ χωριστρα στο πλαι! Πολυ γελιο!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Ε τι ,δε το θυμαμαι?!! Λιγα ηταν τα κοριτσακια αλλωστε εδω στο τοπικ! Ολες αγορομανες βγηκαμε!! Κ ο μικρος καλα! Περιμενω λιγο να χειμωνιασει να του παρω καρο πουκαμισο!! Χαχα!!! Εχει μεγαλωσει κ λιγ το μαλλι του ,του κανω κ χωριστρα στο πλαι! Πολυ γελιο!!!

Αχαχχαχαχαχαχαχχαχαα!!!!!!!!!!!!! Καρό πουκάμισο?????????????? θα τρελαθώ........... και χωρίστρα!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟΟ!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...