Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ράνια μου από αυτά που θυμάμαι κι εγώ και διάβασα για σένα να σ πω το εξής:

ΜΗ ΜΗ ΜΗ ΜΗ στενοχωριέσαι!! Σιγουρα το ιδανικό είναι να έχουμε μια οικογένεια πίσω μας μπακ απ να μας κρατουν και το παιδί και να υπάρχει και η ευκολία κατι να σ συμβεί βρε παιδί μου...

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Άλλη περίπτωση μεν αλλά δεν έχω βοήθεια!! Καμία και για τίποτα...και δεν τη ζητώ γιατί μου χαλάνε τη ψυχολογί αμου μετά μου χτυπούν ότι καλό δώσουν και είναι σα να μην προσφεραν και τίποτα μετά....

Το παιδί μου πήγε 2μιση ετών ώστε να τον αφήνω στη πεθερά μου 2 φορές την εβδομάδα για 4 ωρίτσες το απόγευμα. Ποτέ αλλοτε. Δεν είχα ένα πιατο φαι ουτε βοήθεια. Αναγκαστικά μοιραστηκαμε τα βάρη με το σύζυγο αλλά πίστεψε με το βάρος είναι περισσότερο για σένα...τι εφορία τι οαεδ τι ικα τι συκα όλα με το παιδί παραμάσχαλα!! Εννοείται και ολες οι δουλειές του σπιτιού...δεν προλάβαινα τίποτα!!! Δεν το ήθελα αλλά δεν είχα επιλογή. Τα κατάφερα όμως και είμαι έτοιμη για το δεύτερο γύρο!! Ο οποίος θα είναι πιο δύσκολος γιατί έχω και άλλο παιδάκι. Ελπίζω η τύχη να ναι δίπλα μου...και οι αντοχές μου να μη με εγκαταλείψουν!!!

Εδώ είμαστε για να τα λέμε όλα ότι μας κάνει να αισθανθούμε καλά...προσωπικό και μη!! Πόσο περίμενα αυτό το παρεάκι!!!!

Η μητέρα σου μπορεί να μην αλλάξει γνώμη...να βλέπει ότι προχωράς κι εσύ και να θέλει να ζήσει κι αυτή πράγματα!! Έχει το δικαίωμα!!! Δική της είναι η ζωή!!! Δεν τη κατηγορώ...Ούτως η άλλως δεν κανουμε παιδιά να τα μεγαλώνουν οι γονείς μας....εγώ τουλάχιστον είμαι κατά!!! Αν και συμβαίνει πλέον στα περισσότερα ζευγάρια λόγω του ότι δουεύουν και οι δύο και οι γονείς είναι σύμφωνοί. Εγώ δεν θα το έκανα. εκτός κι αν είχα τις τέλειες σχέσεις..τεσπα οκαθένας αποφασίζει για τη ζωή του και για τα παιδιά του!!! Μη κάνεις από τώρα κακές σκέεις και στενοχωριέσαι πόσο σε αισθανομαι...όπως τα φέρει κούκλα μου!! Τώρα έχεις το νινάκι μέσα σου και σε διαβάζει!!! Τα συναισθήματα σου όλα το διαπερνάνε!!! Να σαι καλά και ευτυχισμένη που περιμένεις το μωρό σου!!! Και μόλις με το καλό γεννηθεί θα έχεις όλο το χρόνο ( μπααααααα ούτε κι τότε χχαχαχαχα ) να ασχολήθεις με πράγματα που σε στενοχωρούν....και θα δεις και πως θα πάει και αυτή η σχέση....

Βασικά μάλλον δεν έδωσα τα πράγματα σωστα. Εγώ μένω μακριά από την μάνα μου από 18 χρονών. Σπουδασα στο εξωτερικό και μολις γύρισα νοικιασα σπιτι μονη μου. Η μανα μου δεν έχει αναλάβει ποτέ καμία ευθύνη για μένα ΠΟΤΕ! Ουτε της το έχω ζητήσει. Δεν έχει έρθει ποτε να καθαρισει, να πλυνει να μαγειρέψει! Ποτέ.! Δεν ερχόταν καν για επίσκεψη μεχρι που συνειδητοποίησε οτι έρχεται η αδερφή της για καφέ και από ανταγωνισμό άρχισε να έρχεται και αυτή μαζί με την θεία μου! Οταν μαγειρέυει η θεια μου και μας καλεί καμιά φορά φερνει πχ το ψωμι και αρχιζει να θαυμάζει το ψωμι που αγόρασε!!!!!!!!! Οταν λοιπόν εμαθε για το εγγόνι πηγαινε σε ολους και φώναζε οτι θα γίνει γιαγια! Κάποια στιγμή λοιπόν που την ρωτάω αν κάποια στιγμή χρειαστώ βοήθεια αν θα μου το κρατήσει μου λεει ΄...ΑΑΑ μην ζητάς πολλά, αμα με πιέσεις και πολυ εγώ θα το κλωτσήσω κι ας ειναι και εγγόνι μου!!!!!! Ε για αυτό και εξαφανίστηκα τελειως. Ουτε τηλέφωνο δεν την παίρνω πλέον. Παει μετά και κλαίγεται σε όλους οτι το παιδάκι της δεν της μιλάει και για όλα φταιει ο συζυγος! Γιατί για να ξέρετε κι εσεις συμφωνα με την μάνα μου ολοι οι άντρες είναι γουρουνια! Κοίτα έχω ζήσει πολλά πράγματα, αλλά η ίδια μου η μάνα να το παίζει θύμα στους έξω και καλή γιαγια και σε μένα να λεει οτι θα το κλωτσήσει επειδη θα τυχει να το κρατήσει καμιά φορά τότε της με γεια της με χαρά της. Προτιμώ να μην βλέπει το εγγόνι της παρά να πιάνει στο μέλλον στο παιδί μου και να δημιουργει διχόνοιες στην δική μου οικογένεια! Ολα έχουν ένα όριο και έχει πάντα την τάση να το ξεπερνάει πολύ εγωιστικα! Συγνώμη για το κατεβατό αλλά μου την δινει ότι τα κάνει και μετά κλαιγεται οτι δεν ξερει για πιο λογο δεν της μιλάω! Και αυτο γίνεται από τοτε που χώρισε! Θεωρεί οτι αυτή θα κανονίσει την ζωή μου και οποτε δεν τα καταφέρνει τρελαινεται!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά μάλλον δεν έδωσα τα πράγματα σωστα. Εγώ μένω μακριά από την μάνα μου από 18 χρονών. Σπουδασα στο εξωτερικό και μολις γύρισα νοικιασα σπιτι μονη μου. Η μανα μου δεν έχει αναλάβει ποτέ καμία ευθύνη για μένα ΠΟΤΕ! Ουτε της το έχω ζητήσει. Δεν έχει έρθει ποτε να καθαρισει, να πλυνει να μαγειρέψει! Ποτέ.! Δεν ερχόταν καν για επίσκεψη μεχρι που συνειδητοποίησε οτι έρχεται η αδερφή της για καφέ και από ανταγωνισμό άρχισε να έρχεται και αυτή μαζί με την θεία μου! Οταν μαγειρέυει η θεια μου και μας καλεί καμιά φορά φερνει πχ το ψωμι και αρχιζει να θαυμάζει το ψωμι που αγόρασε!!!!!!!!! Οταν λοιπόν εμαθε για το εγγόνι πηγαινε σε ολους και φώναζε οτι θα γίνει γιαγια! Κάποια στιγμή λοιπόν που την ρωτάω αν κάποια στιγμή χρειαστώ βοήθεια αν θα μου το κρατήσει μου λεει ΄...ΑΑΑ μην ζητάς πολλά, αμα με πιέσεις και πολυ εγώ θα το κλωτσήσω κι ας ειναι και εγγόνι μου!!!!!! Ε για αυτό και εξαφανίστηκα τελειως. Ουτε τηλέφωνο δεν την παίρνω πλέον. Παει μετά και κλαίγεται σε όλους οτι το παιδάκι της δεν της μιλάει και για όλα φταιει ο συζυγος! Γιατί για να ξέρετε κι εσεις συμφωνα με την μάνα μου ολοι οι άντρες είναι γουρουνια! Κοίτα έχω ζήσει πολλά πράγματα, αλλά η ίδια μου η μάνα να το παίζει θύμα στους έξω και καλή γιαγια και σε μένα να λεει οτι θα το κλωτσήσει επειδη θα τυχει να το κρατήσει καμιά φορά τότε της με γεια της με χαρά της. Προτιμώ να μην βλέπει το εγγόνι της παρά να πιάνει στο μέλλον στο παιδί μου και να δημιουργει διχόνοιες στην δική μου οικογένεια! Ολα έχουν ένα όριο και έχει πάντα την τάση να το ξεπερνάει πολύ εγωιστικα! Συγνώμη για το κατεβατό αλλά μου την δινει ότι τα κάνει και μετά κλαιγεται οτι δεν ξερει για πιο λογο δεν της μιλάω! Και αυτο γίνεται από τοτε που χώρισε! Θεωρεί οτι αυτή θα κανονίσει την ζωή μου και οποτε δεν τα καταφέρνει τρελαινεται!

μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου!!εχεις απολυτο δικιο!!το παιδακι σου θα ειναι πολυ τυχερο λογο του οτι με αυτα που εχεις περασει θα γινεις πολυ καλη μανουλα!!;)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

λειζερ εκανα για ενα χρονο - ειχα ηρεμησει!!! ειχα τελειωσει τις συνεδριες κ μετα θα πηγαινε περιπου 2 φορες το χρονο .

τον οκτωβρη που μαθα οτι ημουν εγκυος, ηταν να ξαναπαω, αλλα δεν....

μου το απαγορευσε! τωρα, εχει βγει τριχα αλλα μαλακη κ αδυναμη.

εγω κανω σε εναν γιατρο στους αμπελοκηπους , με 40 ευρω τη φορα . Πας περιπου καθε 40 μερες στην αρχη κ μετα αραιωνεις. κραταει περιπου 8-9 μηνες η θεραπεια.

Στις γαμπες ειχα κανει μια φορα, αλλα μετα δε ξαναπηγα. Τωρα λεω να παω, γιατι με το μωρο δε θα χω χρονο για αποτριχωση συνεχεια..θα ναι κ καλοκαιρι!

Πες μου οτι το επώνυμο του αρχίζει απο ζ........

LJqDp3.png

ξερει καμια κοπελα ποτε αρχιζει να ακουει εξωτερικους ηχους??

απο τον 4ο μηνα αρχιζει να ακουει εξωτερικους ηχους το εμβρυο δλδ απο την 20η εβδομαδα!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...