Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου.Η ωρα ειναι λιγο καπως αλλα ειναι η μοναδική ωρα που μπορω να ειμαι κι εγω για λιγο μονη μου μιας και ο μικρουλης μου απο την προηγουμενη εβδομαδα που καναμε τους εντονους κολικους περναει τρελες ανασφαλειες και θελει να ειναι συνεχεια αγκαλια. Μου εχουν πεσει τα χερια και εχω αρχισει και κουραζομαι. ΕΙμαστε οπως οταν ειχαμε πρωτοβγει απο το νοσοκομειο, κλαιμε ακομα και αν τον ακουμπησω κατω για να του αλλαξω πανα! Βυζι συνεχεια, αγκαλια και γκρινια.

καναμε το πρωτο μας εμβολιο εχθες. μΙα χαρα πηγε μιας και ηταν στο βυζι ολη την ωρα. Ειμαστε 62,5 εκ και 6050. Μια χαρα δηλαδη! Ελεος ξυπνησε. Παω να βυζοσυνδεθω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!πως μου είστε;

Ρανια μου συμπασχουμε....έχω εξαντληθεί τόσο μα τόσο πολυ...ειναι ενα 10ημερο που συμπεριφέρεται σαν νεογεννητο....ύπνος τα πρωινα μισαωρος τα βραδια 2ωρος το πολυ κ μετα οοοοολη την ωρα φαΐ...οοοοοολη την ωρα αγκαλια....έχω κουραστεί παρα πολυ....θέλω λίγο να κοιμηθώ....κοιμάται μονο στο αυτοκίνητο χαλαρά κ έτσι καθε απόγευμα πάμε βόλτες με το αμάξι,μιας κ ο καιρος δεν επιτρέπει καροτσαδα,για να ηρεμήσουν λίγο τα χερια μου-το στηθος μου κ τα αφτιά μου ...έχω απογοητευτεί.....νοιώθω πως εκείνο το ωραίο προγραμμα που είχε φτιαξει χάθηκε οριστικά....ξέρω οτι είμαστε στις σερί εβδομαδες 15-19 με άλματα αλλα τόσο πολυ πια;τι να πω!

Μάρντο μου τέλειο το άρθρο!!!!θενξ!!!εμεις είμαστε χαλαρά γκουρμε....οποτε κατανοειτε!μπαι δε γουει τα δόντια δε βγήκαν ακομη που με είχες ρωτήσει...ειναι στο τσακ αλλα ακομη τον ταλαιπωρούν....τρίβει ολη μέρα...εσείς;πέρασε ο πυρετός;

bhgdp3.png

ρε κορίτσια εμενα καθε μερα 37,1 έχει. αυτό δε θεωρειται πυρετος. εμενα μου είπαν μεχρι 37,5 ειναι φυσιολογικό

Κι εμένα τόσο είναι... μια μέρα πήγε και 37.5 για λίγο και μετά επανήλθε πάλι γύρω στο 37...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!πως μου είστε;

Ρανια μου συμπασχουμε....έχω εξαντληθεί τόσο μα τόσο πολυ...ειναι ενα 10ημερο που συμπεριφέρεται σαν νεογεννητο....ύπνος τα πρωινα μισαωρος τα βραδια 2ωρος το πολυ κ μετα οοοοολη την ωρα φαΐ...οοοοοολη την ωρα αγκαλια....έχω κουραστεί παρα πολυ....θέλω λίγο να κοιμηθώ....κοιμάται μονο στο αυτοκίνητο χαλαρά κ έτσι καθε απόγευμα πάμε βόλτες με το αμάξι,μιας κ ο καιρος δεν επιτρέπει καροτσαδα,για να ηρεμήσουν λίγο τα χερια μου-το στηθος μου κ τα αφτιά μου ...έχω απογοητευτεί.....νοιώθω πως εκείνο το ωραίο προγραμμα που είχε φτιαξει χάθηκε οριστικά....ξέρω οτι είμαστε στις σερί εβδομαδες 15-19 με άλματα αλλα τόσο πολυ πια;τι να πω!

Μάρντο μου τέλειο το άρθρο!!!!θενξ!!!εμεις είμαστε χαλαρά γκουρμε....οποτε κατανοειτε!μπαι δε γουει τα δόντια δε βγήκαν ακομη που με είχες ρωτήσει...ειναι στο τσακ αλλα ακομη τον ταλαιπωρούν....τρίβει ολη μέρα...εσείς;πέρασε ο πυρετός;

στο 24ωρο είχε πέσει στο 36,9... πέταξε δύο φουσκίτσες από κάτω, μάλλον από αυτό ήταν...

γενικώς δε μου κάνει υψηλές τιμές, χθες πχ είχε 36,1... εξαρτάται και που μετράς

κι εμένα έτσι συμπεριφέρεται, δεν κοιμάται χωρίς βυζί ούτε τη νύχτα!

μάλλον ζορίζονται τα καημενάκια από τα δόντια και κάνουν έτσι...

Koριτσια μου τι γινεστε? Γιατι δηλωσαμε ολες απουσία σημερα? Τι κανετε? ΤΙ κάνουν τα κουκλάκια σας? Εμεις καλα, καλυτερα απο οτι περιμενα μετά το εμβολιο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Koριτσια μου τι γινεστε? Γιατι δηλωσαμε ολες απουσία σημερα? Τι κανετε? ΤΙ κάνουν τα κουκλάκια σας? Εμεις καλα, καλυτερα απο οτι περιμενα μετά το εμβολιο.

το δικό μου το κουκλάκι σήμερα με έσκασε!!!!!!!΄

ήταν ημέρα άρνησης στήθους!!!!!! δεν καθόταν με τίποτα ούτε καν δοκίμαζε να δει αν έχει γάλα!!!!!! του το έδινα αντλημένο και δεν το έπινε!!!!! να φανταστείτε ότι έφτασα χαλαρά 35ml άντληση από ένα στήθος, ρεκόρ για μένα!!!! όχι απλά έκλαιγε, ούρλιαζε για να πιει ξένο!!!!! αλλά για να κοιμηθεί ήθελε παρέα το βυζί μου αλλιώς ξυπνούσε!!!!! μόλις τώρα κοιμήθηκε χωρίς εμένα... αφού ήπιε 2 απανωτά μπουκάλια των 60 και 90... κι εγώ δεν ξέρω τι σύνολο φτάσαμε σήμερα... πάνω που είχαμε πέσει στα 120 ημερησίως χαλαρά!!!!!

άλμα:confused::confused::confused::confused:

βρήκε και τη μέρα, συναχωμένη κ φτερνίζομαι συνεχώς :cry: κι από την άλλη σήμερα είχα σκοπό να του μειώσω κι άλλο κ να αρχίσω 30άρια... χαχα... χωρίς τον ξενοδόχο λογάριαζα!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια... Εμείς γενικά έχουμε ηρεμήσει, κοιμόμαστε πλέον κ πιο νωρίς το βράδυ αλλά το απόγευμα η γκρίνια δε μας αφήνει!!!!

Αυτό πάντως που πάμε κάτι να φτιάξουμε κ το γκρεμίζουν... Ή θέτουμε ένα στόχο και δε συνεργάζονται... Πχ εμεις δν έχουμε καν δοκιμάσει να κόψουμε το γεύμα των 4 το πρωί αφού τα ξυπνήματά μας πλέον ποικίλλουν κ δν είναι και ένα κάποιες φορές....

Alovesa σήμερα πήγα κ μου έγραψε ο γιατρός καμπύλη,..... Έχω αγχωθει λιγο!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ασε moody... η δικη μου ειχε καθιερωσει να κοιμαται κατα τις 11-12 κ να ξυπνα κατα τις 7... αλλα μετα τα εμβολια ξαναρχισε να ξυπναει κατα τις 5... κ εγω δεν μπορω να ξανακοξμηθω κ ολη τη μερα δεν κοιμαμαι γιατι δεν κοιμαται κ τα χω παιξει..

Μην αγχωνεσαι για την καμπυλη φιλη...καλη επιτυχια ευχομαι.

Mardo, χθες μετα απο μεεεερες ηπιαμε συμπληρωμα. Εκλαιγε κ στο στηθος δεν ετρωγε... ισως επειδη ημουν κ εγω πολυ ταραγμενη, ποιος ξερει... ελπιζω να επανελθουμε :/

twt6p2.png

καλημερα κοριτσακια /μωρακια και απο μενα!

πως ειστε? διαβαζω διαφορα ντερτιπια.. εμεις εχουμε καποιες μερες που ενω ειχαμε ρυθμισει το βρδινο υπνο ξανα ξεκινησαμε τα ξυπνηματα κατα τις 2:30-3.. :( χθες ενω ολη μερα εκλεινε το ματι του για κανα μισαωρο και μετα πάλι γαριδα.. στις 7:30 το απογευμα κοιμηθηκε αποφασισμένος! λεω παλι ξενυχτι θα εχω σημερα.. τον ταισα κατα της 8:30μμ διοτι εχε να φάει απο της 5 παρα και τελικα ξυπνησε στις 4:00 πμ :shock: του εδωσα τη πιπιλα αλλα στις 5 ξανα ξυπνησε όπου του εδωσα και εφαγε 40 γρ.. ε.. απο κει ξυπνησε πάλι στις 6:30 όπου τον ταισα και κοιμηθηκε στα μισα.. τα υπολοιπα τα τελειωσε στις 7:30.. τωρα κοιμαται..

τι θα κανω δε μου κοιμαται καθολου μεσα στη μερα.. και θελω να του δινω το τελευταιο γευμα κατα τις 10:30-11 ετσι ώστε να κοιμαται το βραδυ.. μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφέρει! ταβλιαζεται πολυ νωριτερα απο τις 10:00 με αποτελεσμα το ξυπνημα που περιεγραψα παρα πάνω..

εσεις τι προγραμμα έχετε?

Χαρουλα ισως δεν επρεπε να του δωσεις το γευμα στις 8,30 ωστε να πεινασει μονος τουααργοτερα, εκτος αν σου χει πει ο γιατρος να μην τον αφηνεις.

Η δικη μου κοιμαται ελαχιστα μεσα στη μερα...δλδ.σπανιως να πιασει συνολο τη 1,5 ωρα!! Για βραδυ κοιμαται μετα τις 11 στανταρ κ εξαρταται τι ωρα θα ξυπνησει..καποιες 7, καποιες 3,5... πιο συχνα 4-5..

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...