Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

ααχχαχαχαχααχ

κι εγώ από αυτές είμαι!!!!βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελεεινά τις ετοιμασίες του γάμου....άσε που τα νυφικά δεν μου αρέσουν......και όλο το τζέρτζελο μετά!χαχααχχαχαχαχα γι αυτο είχαμε κλείσει στο νησί.....σε ένα εξωκλήσι πάνω στη θάλασσα....με πολύ λίγους φίλους και μετά σε μπαράκι πάνω στη θάλασσα κι αυτό....ωραία θα ήταν....αλλά δεν συγκρίνεται με αυτό που θα ζήσω τελικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε καλε,εδω που ετρεξα 3 μερες για τον πολιτικο κ βαρεθηκα! που να ψαχνω για νυφικο... για τραπεζι, για προσκλητηρια... ασε ασε! θα βοηθησω τις φιλες μου κ φτανει !!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούλααααααααααααααααααααααα

πω πω πόσα έχετε γράψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα διάβασα...................και φυσικά τα ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!κι εγώ καρδούλα............μνήμη χρυσόψαρου....................το είχα παλιά.........το είχα μοντάρει τα τελευταάι χρόνια....και τώρα ξαναήρθε....................:(

Μανούλα Αρτίστα γιατί δεν μας μπλεδίζεις κι εμάς;;;;λέμε είμαστε αγόραροι.....γιου νόου.....είδαμε πολύ σταφ εκεί!!!αχχαχααχ διάβασες τι σου έγραψα χθες κουζουλό μου; ήρθε ο ντοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!

μοιράζουμε cvs;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;χμμμμ λοιπόν εγώ είμαι το Θωκάκι αχχαχαχαχαχα είμαι 32 (μπορώ να λέω για λίγο ακόμη 31 αλλά τεσπα..........), μένω στον Άγιο Στέφανο, έχω πάρει γύρω στα 7-9 κιλά....ναι ναι.....ήμουν όμως πολύ αδυνατούλα και δεν φαίνονται...μόνο η κοιλίτσα μου πετάγεται.............σε 2 εβδομάδες παντρεύομαι κι εγώ....τον κατάφερα............χααχχαχαχα και είμαι πολύ χαρουμενη που είμαι εγκυούλα..............ανυπομονώ να αγκαλιάσω το μωρούλι μου αι βασικά να δω το φατσάκι του....προσεύχομαι ο Θεούλης να με αξιώσει να το ζήσω αυτό!

covered;;;

Βρε συ Θώκι μου συγνώμη Άντρακλα έχεις!!! Πιριμινι και θα σε φτάκιω!!! χιχιχιχχιιχιχιχχι

Το διάβασα!!!!!!!!!!!!!!!!Καλέ πολύ χαρηκα!!! Τον είχες γνωρίσει εσύ???εγώ δεν τον ξέρω ούτε με ξερει....έχω άγχος!! Μακάρι από δω και στο εξής να πάνε όλα κατευχήν για όλους και όλες!!! Πόσες αιματολογικές έχεις κάνει??? Μου είπαν ο γιατρός δεν χρειάζεται συνέχεια...μα 1 φορά ρε κορίτσια μόνο???

thokos και γω την αλλη βδομαδα παντρευομαι... αντε καλο μας κρεμασμα!! χιχιχι!

Η ώρα η καλήηηηηηηηηηηηηη!!!!

Να σας πω το λοιπόν!!! Είμαι 36 (35+) αλλά δεν έχει σημασία ξεπέρασα το 6μηνο οπότε δε με πειράζει !! Ούτως η άλλως νοιωθω 27 ακόμη ( φαντάσου από εκείνη τη στιγμή πρέπει να σταμάτησε η ανάπτυξή μου!! )

Εχω ένα παιδάκι 2μιση ετών αγόραρο και περιμένω το 2ο αγοράκι!!! Εδώ και δύο χρόνια σχεδόν δεν εργάζομαι σε εταιρεία όπως πριν ασχολουμαι με τον σχεδιασμό και δημιουργία κοσμημάτων κυρίως με ασήμι αλλά λόγω κρίσης και μωρού κάνω και αρκετά φο να βγάλω χαρτζηλίκι!!

Ελπίζω σε 2-3 χρόνια να ανοίξω το εργαστηριο μου ναι να ξεπεταχτεί και το δεύτερο και μετά!! Μέχρι τότε κάνω λίγα πραματάκια ζωγραφίζω πίνακες καδράκια διάφορες κατασκευές...γενικά εχω καλλιτεχνική κλίση και έχω και την τρέλα όμως...μιλάμε δεν υπάρχει....

Την μνήμη μου αγαπες μου την έχω χάσει από την πρώτη μου εγκυμοσύνη...δεν εχει μείνει ίχνος όμως!!! Και ήμουν τέρας μνήμης τώρα δυστυχως και για καφέ να πάω ξεχνάω όχι μόν τι ήπια αλλά και το κινητό τσάντα μόνο το παιδί δε ξεχνώ που έχει γίνει η μέρα μου και η νύχτα μου!! Η ζωή μου όλη και δεν τον βγάζω από τα ματιά μου!! Γι αυτόν ζω προς το παρόν και περιμένω και το δεύτερο να ολοκληρώσουμε την οικογένεια και να πορευτούμε όλοι μαζί ευτυχισμέοι!!!

Καλά εννοείται ότι δε ζω ονειρεμένη ζωή τραβάμε πολλές δυσκολίες είμαι παραπονιάρα και γκρινιάρα πεισματάρα και εγωιστρια και βαριέμαι πολύ ενω δεν το είχα αυτό...Πάντα όμως το αύριο το σκέφτομαι καλύτερο από το σήμερα και κάνω όνειρα!!

Σας φιλώ!!! Μάααααααααα!!

n3oUp2.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ /β' επιπέδου 29/01

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 /β' επιπεδου 10/2

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 /β' επιπεδου 10/2

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6 /β' επιπεδου 9/3

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 /β' επιπεδου 14/02

thokos ΠΗΤ 27/06 /β' επιπέδου 13/02

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06 /β' επιπέδου 20/02

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

moody ΠΗΤ 28/06

Πολλοί γιοι βρε παιδιά! Είναι ο μήνας των αγοριών ο Ιούνιος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

moody ΠΗΤ 28/06

Β επιπεδου εχω 05/02!

LJqDp3.png

Ράνια μου από αυτά που θυμάμαι κι εγώ και διάβασα για σένα να σ πω το εξής:

ΜΗ ΜΗ ΜΗ ΜΗ στενοχωριέσαι!! Σιγουρα το ιδανικό είναι να έχουμε μια οικογένεια πίσω μας μπακ απ να μας κρατουν και το παιδί και να υπάρχει και η ευκολία κατι να σ συμβεί βρε παιδί μου...

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Άλλη περίπτωση μεν αλλά δεν έχω βοήθεια!! Καμία και για τίποτα...και δεν τη ζητώ γιατί μου χαλάνε τη ψυχολογί αμου μετά μου χτυπούν ότι καλό δώσουν και είναι σα να μην προσφεραν και τίποτα μετά....

Το παιδί μου πήγε 2μιση ετών ώστε να τον αφήνω στη πεθερά μου 2 φορές την εβδομάδα για 4 ωρίτσες το απόγευμα. Ποτέ αλλοτε. Δεν είχα ένα πιατο φαι ουτε βοήθεια. Αναγκαστικά μοιραστηκαμε τα βάρη με το σύζυγο αλλά πίστεψε με το βάρος είναι περισσότερο για σένα...τι εφορία τι οαεδ τι ικα τι συκα όλα με το παιδί παραμάσχαλα!! Εννοείται και ολες οι δουλειές του σπιτιού...δεν προλάβαινα τίποτα!!! Δεν το ήθελα αλλά δεν είχα επιλογή. Τα κατάφερα όμως και είμαι έτοιμη για το δεύτερο γύρο!! Ο οποίος θα είναι πιο δύσκολος γιατί έχω και άλλο παιδάκι. Ελπίζω η τύχη να ναι δίπλα μου...και οι αντοχές μου να μη με εγκαταλείψουν!!!

Εδώ είμαστε για να τα λέμε όλα ότι μας κάνει να αισθανθούμε καλά...προσωπικό και μη!! Πόσο περίμενα αυτό το παρεάκι!!!!

Η μητέρα σου μπορεί να μην αλλάξει γνώμη...να βλέπει ότι προχωράς κι εσύ και να θέλει να ζήσει κι αυτή πράγματα!! Έχει το δικαίωμα!!! Δική της είναι η ζωή!!! Δεν τη κατηγορώ...Ούτως η άλλως δεν κανουμε παιδιά να τα μεγαλώνουν οι γονείς μας....εγώ τουλάχιστον είμαι κατά!!! Αν και συμβαίνει πλέον στα περισσότερα ζευγάρια λόγω του ότι δουεύουν και οι δύο και οι γονείς είναι σύμφωνοί. Εγώ δεν θα το έκανα. εκτός κι αν είχα τις τέλειες σχέσεις..τεσπα οκαθένας αποφασίζει για τη ζωή του και για τα παιδιά του!!! Μη κάνεις από τώρα κακές σκέεις και στενοχωριέσαι πόσο σε αισθανομαι...όπως τα φέρει κούκλα μου!! Τώρα έχεις το νινάκι μέσα σου και σε διαβάζει!!! Τα συναισθήματα σου όλα το διαπερνάνε!!! Να σαι καλά και ευτυχισμένη που περιμένεις το μωρό σου!!! Και μόλις με το καλό γεννηθεί θα έχεις όλο το χρόνο ( μπααααααα ούτε κι τότε χχαχαχαχα ) να ασχολήθεις με πράγματα που σε στενοχωρούν....και θα δεις και πως θα πάει και αυτή η σχέση....

n3oUp2.png

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 /β'επιπέδου 05/02

moody ΠΗΤ 28/06

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...