Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

thokακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με το καλό ο γάμος σου καρδιά μου να στε καλοστέριωτοι.....Εγώ τον κουκούλωσα πέρυσι έχουμε επέτειο σ΄ενα μήνα χαχαχαχαχχαχα...πολιτικό και μπαμ μπαμ...για θρησκευτικό χλωμούς μας κόβω!!!!!!

dimitra00 με το καλό και σεις να στε ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thokακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με το καλό ο γάμος σου καρδιά μου να στε καλοστέριωτοι.....Εγώ τον κουκούλωσα πέρυσι έχουμε επέτειο σ΄ενα μήνα χαχαχαχαχχαχα...πολιτικό και μπαμ μπαμ...για θρησκευτικό χλωμούς μας κόβω!!!!!!

dimitra00 με το καλό και σεις να στε ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!

καλημέρα φιλεναδίτσα μου!!!!!

σ ευχαριστώ πολύ καρδιά μου!!!!εμείς λέμε να ρίξουμε και έναν θρησκευτικό με τη βάφτιση πρώτα ο Θεούλης....γιατί θέλουμε πολύ να πάρουμε και την ευχούλα....αλλά οψόμεθα!!!είναι πολύυυυυυυυ μακρινό αυτό!

πώς μου είσαι σήμερα αγαπημένο μου;

bhgdp3.png

Ιωάννααααααααααααααααααα εγώ μεγάλωσα στην Πετρούπολη και την αγαπώ πολύ σαν περιοχή!!!!!!!!!!!αν το αντράκι δεν ήταν τόσο κολλημένο με τα ΒΠ εκεί θα έμενα...πολύ ωραία επιλογή φίλη μου....κυρίως ψηλά στο βουνό!!!!

εκει θα παμε πανω απο την στρογγυλη πλατεια προς το βουνο!!! εκει μενει και ο κουμπαρος μας ο γιαννουλης!!! :D

3Xump2.png

Mε το καλό κορίτσια μου. Κι εμείς του Αγιαννιου κλείσαμε ενα χρόνο γάμου. Πολιτικός! Κι εγώ κόβω χλωμό τον θρησκευτικό!

Ονοματα για τα παιδιά έχετε αποφασίσει?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εκει θα παμε πανω απο την στρογγυλη πλατεια προς το βουνο!!! εκει μενει και ο κουμπαρος μας ο γιαννουλης!!! :D

Εγώ λίγο πιο κάτω από την πλατεία έκανα κρητικούς χορούς! Οντως η πετρουπολη είναι πολύ ωραία!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδίτσα μου!!!!!

σ ευχαριστώ πολύ καρδιά μου!!!!εμείς λέμε να ρίξουμε και έναν θρησκευτικό με τη βάφτιση πρώτα ο Θεούλης....γιατί θέλουμε πολύ να πάρουμε και την ευχούλα....αλλά οψόμεθα!!!είναι πολύυυυυυυυ μακρινό αυτό!

πώς μου είσαι σήμερα αγαπημένο μου;

και γω θα τον ήθελα πολύ αλλά no money no honey.... λέμε και μεις για μαζί αλλά μιλάμε για έτη φωτός μακριά οπότε δεν το σκέφτομαι καν.... καλύτερα είμαι νεύρα πολλά έχω αλλά θα το παλέψουμε!!! χαχα έπαθα φίλη μου μια νίλα..... δεν έβρισα ενέσεις και βγήκε ο άντρας μου στο σεργιάνι.... ευτυχώς βρήκα 3 κουτιά αλλά ζορίζομαι μ αυτό το θέμα ρε γμτ!!!! Εσύ βρίσκεις???????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

και γω θα τον ήθελα πολύ αλλά no money no honey.... λέμε και μεις για μαζί αλλά μιλάμε για έτη φωτός μακριά οπότε δεν το σκέφτομαι καν.... καλύτερα είμαι νεύρα πολλά έχω αλλά θα το παλέψουμε!!! χαχα έπαθα φίλη μου μια νίλα..... δεν έβρισα ενέσεις και βγήκε ο άντρας μου στο σεργιάνι.... ευτυχώς βρήκα 3 κουτιά αλλά ζορίζομαι μ αυτό το θέμα ρε γμτ!!!! Εσύ βρίσκεις???????

καλά ναι..................μιλάμε για το απώτερο μέλλον..............και δεν μιλάμε καν βασικά...χαχααχχα έτσι το πετάξαμε κι αυτό!

ωχ αλήθεια;;;;;;μμμμ μία φορά μου έχει τύχει και μένα....αλλά από τότε πηγαίνω σε ένα μεγάλο φαρμακείο που έχουμε εδώ κοντά και μου τις έχει πάντα όλες......δεν κοιτάς να βρεις κανένα μεγάλο να μιλήσεις μαζί τους για το θέμα;πότε πας για επανέλεγχο αλήθεια; εγώ θα πάω την 22η εβδομάδα....μέχρι τότε συνεχίζω με τις ίδιες που ξεκίνησα....

bhgdp3.png

Mε το καλό κορίτσια μου. Κι εμείς του Αγιαννιου κλείσαμε ενα χρόνο γάμου. Πολιτικός! Κι εγώ κόβω χλωμό τον θρησκευτικό!

μμμμ εμείς κάτι έχουμε ψιλοσυζητήσει αλλά πολύ γενικά.....θέλουμε να δώσουμε ένα ονοματάκι αρχαιοελληνικό....αλλά μέχρι τότε θα δούμε...προς στιγμήν κάθε φορά ευχόμαστε να καταφέρουμε να το αγκαλιάσουμε.....οι μνήμες και τα φαντάσματα του παρελθόντος βλέπεις δεν σε αφήνουν εύκολα να φτάνεις τόσο μακριά και να κάνεις τέτοια σχέδια.....;)

bhgdp3.png

κοιτά έως τώρα η καημένη η φαρμακοποιός μου ξεσκιζόταν να βρει...και δεν είχα ποτέ θέμα.... αλλά μου πε κάνει νούμερα η φαρμακευτική.... τι να πω...βρήκε ο πεθερός μου 3 κουτιά και με σωσε τώρα θα ψάξει και μια συνάδελφος Πειραιά και βλέπουμε...να ναι καλά οι άνθρωποι... Έκανα επανέλεγχο 13 Γενάρη και ήμασταν σούπερ... Συνεχίζ ως έχει λογικα αν είμαστε οκ θα ξανακάνω τέλη φλαβάρη με μέσα Μάρτη υποθέτω!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εγω την κορουλα μου την πρωτη την εχω βγαλει μαρια το ονομα της παναγιας..ειναι ταμενη γιατι ειχα πολυ δυσκολη γεννα και τις αποκολλησης.τωρα στο δευτερο που ειναι αγορακι θα το πουμε θωμα.το ονομα του συγχωρεμενου παππου που ηταν και παρα πολυ καλος!! αλλα το ονομα του πεθερου μου ασχετος που ειμαστε συνεχως στις κοντρες..χαχαχα

3Xump2.png

Διαφημίσεις

ααααα πουλακι μου......ήθελαν δεν ήθελαν ορίστε..........μας κατάφεραν!!!!πολιτικό ή θρησκευτικό;

εγώ είχα κλείσει το καλοκαίρι που μας έρχεται τον θρησκευτικό μας πριν μάθουμε τα ευχάριστα....είχαμε κλείσει εκκλησία σε νησί και σχεδόν το είχαμε οργανώσει στο μυαλό μας....αλλά μετά ήρθε το θαυματάκι μας και το ακυρώσαμε...χαχααχχα και τώρα πάμε σε πολιτικό.......ααα την εκκλησία την είχαμε κλείσει για 14/6....λοιπόν ΠΗΤ είχα 27/06 αλλά χθες μου είπε 19/06....λέτε να γεννήσω 14/06;;; το θεωρώ πολύ σημαδιακό....μην γελάτε!!!!

ΠΗΤ 14 /6 εχω εγω!! χαχα!!!

πολιτικο βεβαια... θρησκευτικο βαριεμαι αφανταστααααααα.. δεν εχω χειροτερο !

Αλλωστε, εγω ειχα ξεκαθαρισει, πως εαν δε μεινω εγκυος δεν παντρευομαι...οποτε εξ αρχης ξεραμε πως θα καναμε πολιτικο. που κ αυτον τον βαριεμαι..αν μπορουσαν να μας εστελναν τα χαρτια σπιτι να τα υπογραψουμε, θα ταν το καλυτερο μου.... !

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

εγω την κορουλα μου την πρωτη την εχω βγαλει μαρια το ονομα της παναγιας..ειναι ταμενη γιατι ειχα πολυ δυσκολη γεννα και τις αποκολλησης.τωρα στο δευτερο που ειναι αγορακι θα το πουμε θωμα.το ονομα του συγχωρεμενου παππου που ηταν και παρα πολυ καλος!! αλλα το ονομα του πεθερου μου ασχετος που ειμαστε συνεχως στις κοντρες..χαχαχα

εγω το ονομα του πεθερου εαν ειναι αγορι - που μαλλον αγορι ειναι -.. βασιλης, αλλιως της μαμας μου... αριαδνη! θωμα λενε τον αντρα μου! ειναι αγαπημενο μου ονομα! :D

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ΠΗΤ 14 /6 εχω εγω!! χαχα!!!

πολιτικο βεβαια... θρησκευτικο βαριεμαι αφανταστααααααα.. δεν εχω χειροτερο !

Αλλωστε, εγω ειχα ξεκαθαρισει, πως εαν δε μεινω εγκυος δεν παντρευομαι...οποτε εξ αρχης ξεραμε πως θα καναμε πολιτικο. που κ αυτον τον βαριεμαι..αν μπορουσαν να μας εστελναν τα χαρτια σπιτι να τα υπογραψουμε, θα ταν το καλυτερο μου.... !

ααχχαχαχαχααχ

κι εγώ από αυτές είμαι!!!!βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελεεινά τις ετοιμασίες του γάμου....άσε που τα νυφικά δεν μου αρέσουν......και όλο το τζέρτζελο μετά!χαχααχχαχαχαχα γι αυτο είχαμε κλείσει στο νησί.....σε ένα εξωκλήσι πάνω στη θάλασσα....με πολύ λίγους φίλους και μετά σε μπαράκι πάνω στη θάλασσα κι αυτό....ωραία θα ήταν....αλλά δεν συγκρίνεται με αυτό που θα ζήσω τελικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bhgdp3.png

εγω το ονομα του πεθερου εαν ειναι αγορι - που μαλλον αγορι ειναι -.. βασιλης, αλλιως της μαμας μου... αριαδνη! θωμα λενε τον αντρα μου! ειναι αγαπημενο μου ονομα! :D

τελεια!!! οποτε ο βασιλακης ο τζουνιορ θα τρελανει κοσμο!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...