Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Moody με καλυψες στο γιατι δεν ηθελα βοηθεια...ηρθε φουριοζα κ αρχισε να παεινπερα δωθε κ να κανει διαφορα...κοντεψα να παθω κριση πανικου... ασε που οταν δινεις τετοια δικαιωματα, δινεις κ αλλα...που τα παιρνουν κ απο μονες τους...

Μ ενω-ευτυχως- της ειπα οτι δε θσλω βοηθεια για να μην κουραζεται, μετα ξαφνικα ηταν πολυ χαλια, επιδεινωθηκε η υγεια της.... για να μη χαλασει σε κανεναν μας χατηρι κ να μας τα φτιαξει ολα σε ολους.....!!!!!!!

Εδωσα συμπληρωμα μουντακι, ηπιε ελαχιστο :(

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά τόσο αναίσθητη είμαι; που δε με νοιάζει που δε γίνονται οι δουλειές εννοώ...

από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο (συνήθως...) ανάλογα με την κούραση της κάθε ημέρας βοηθάει...

άπλωμα και μάζεμα ρούχων τα κάνουμε μαζί με το γιο μου, του αρέσει να βγαίνει στο μπαλκόνι με το ρηλάξ κι εγώ του μιλάω, σιδέρωμα μόνο τα απαραίτητα... για τα άλλα δε βαριέσαι...

επίσης να ρωτήσω, όσες έχετε βοήθεια από γιαγιάδες, μόνο να κρατάνε το μωρό θέλουν; δε θέλουν να σας κάνουν δουλειές; τα εύκολα π.χ. άπλωμα-σιδέρωμα, να σας φέρνουν φαγητό; δηλ. άδικα θυμώνω όταν μου λέει να τσουλήσω το καρότσι, να κουνήσω το καρότσι να κοιμηθεί, να δώσω το μπουκάλι κλπ σκεπτόμενη ότι αν θες να βοηθήσεις κυρά μου πλύνε μου κανα πιάτο, σιδέρωσέ μου κανένα ρούχο, κάνε κάτι να με ξεκουράσεις! απλά ρε κορίτσια θέλω εγώ να μεγαλώσω το μπεμπάκι μου κ αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να κάνει άλλα πράγματα κι όχι να προσπαθεί να με υποκαταστήσει...

εμενα για η πεθερά μου όποτε ερχετε το μονο που κάνει είναι να φέρει κανα φαγητό (κάτι είναι και αυτό) σήμερα για παράδειγμα ηρθε και της λέω .. κρατήστε τον να κάνω καποιες δουλειες.. ε. λοιπον έπλυνα το μπαλκονι, σκουπισα, σφουγγάρισα, εβαλα δυο πλυντήρια , μαζεψα το ένα, καθαρισα ολες τις μπαλκονόπορτες και τέλος έκανα ενα μπανακι γιατι ημουν έτοιμη να σωριαστώ και τωρα ετοιμάζομαι για το σίδερο εκεινη κρατουσε τον μπέμπη και του έλεγε κοιτα η μανουλα πόσες δουλειές έκανε...:mad:

και λεω αφου εισαι ετσι.. της λεω να ερχεστε μια-δυο φορες την εβδομάδα να μου τον κρατατε να κανω καμια δουλεια γιατι δεν προλαβαίνω ουτε φαγητό να κάνω για να φάμε.. ναι φυσικά μου λεει..

όσο για τη μαμα μου .. πλεον δεν πολυ ζηταω βοηθεια διοτι πρωτον εργάζεται και ειναι τοσο πτωμα που δεν μπορει να έρχεται (και μενει και επέναντι..) και τα σκ πηγαίνουν στο χωριο για ξεκουραση...:mad: τι να πεις μετα.. απλα δεν ασχολουμε πλέον.. το εχω παρει αποφαση πως ετσι θα πορευτώ..

εμενα για η πεθερά μου όποτε ερχετε το μονο που κάνει είναι να φέρει κανα φαγητό (κάτι είναι και αυτό) σήμερα για παράδειγμα ηρθε και της λέω .. κρατήστε τον να κάνω καποιες δουλειες.. ε. λοιπον έπλυνα το μπαλκονι, σκουπισα, σφουγγάρισα, εβαλα δυο πλυντήρια , μαζεψα το ένα, καθαρισα ολες τις μπαλκονόπορτες και τέλος έκανα ενα μπανακι γιατι ημουν έτοιμη να σωριαστώ και τωρα ετοιμάζομαι για το σίδερο εκεινη κρατουσε τον μπέμπη και του έλεγε κοιτα η μανουλα πόσες δουλειές έκανε...:mad:

και λεω αφου εισαι ετσι.. της λεω να ερχεστε μια-δυο φορες την εβδομάδα να μου τον κρατατε να κανω καμια δουλεια γιατι δεν προλαβαίνω ουτε φαγητό να κάνω για να φάμε.. ναι φυσικά μου λεει..

όσο για τη μαμα μου .. πλεον δεν πολυ ζηταω βοηθεια διοτι πρωτον εργάζεται και ειναι τοσο πτωμα που δεν μπορει να έρχεται (και μενει και επέναντι..) και τα σκ πηγαίνουν στο χωριο για ξεκουραση...:mad: τι να πεις μετα.. απλα δεν ασχολουμε πλέον.. το εχω παρει αποφαση πως ετσι θα πορευτώ..

χαχαχαχ και η μανουλα μου ετσι ειναι, ψοφια απο την δουλεια και τωρα ειναι 3 βδομαδες διακοπες! χαχαχαχα .Εν τω μεταξυ η δουλεια της ειναι καθομαι μονη μου σε μια αιθουσα και ξυνομαι! Ηρθα βρε με καισαρικη απο το νοσοκομειο και δεν της περασε καν απο το μυαλο να ερθει να βοηθησει με τις δουλειες!

Μια μερα μονο με τα χιλια ζορια την εφερα να κρατησει το μικρο για να παω να ψωνισω γιατι δεν ηθελα να τον κουβαλαω στους 40 βαθμους και μου εθεσε τι ωρα το αργοτερο επρεπε να γυρισω γιατι ειχε κανονισει να φυγει! Αυτα ειναι! εμμμ η μαμα της βλεπεται (η γιαγια μου) της τα ειχε ολα στα χερια και θεωρει οτι ολοι οφειλουν να την νταντευουν και αυτη δεν εχει πουθενα ευθυνες.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χμ...εμενα ηθελε.στην αρχη να κανει δουλειες...εγ. δσν ηθελα...για διαφορους λογους....αλλα.υπολογιζα να με.βοηθαει ο αντρας μου...τωρα σκεφτομαι μηπως δδ βοηθαει κ επιτηδες που δεν δεχτηκα βοηθεια απο τη μανουλα του...μετα ηθελε να της πηγαινω το παιδι.να τ αφηνω-μολις σαραντισα- για να κανω εγω δουλειες...ουτε αυτο επαιζε...τωρα εινακ ολα.πανω μου...τελικα μηπωσ ειμαι σαηκο;

τουλάχιστον εσύ είχες 40ήσει! εμένα που το πε τη 2η μέρα που γέννησα;!!! τι το θελα να βγω τόσο γρήγορα από την κλινική!!! ακόμα δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, μιας κ ο κύριος με είχε ξεσκίσει αφού βγήκε με βεντούζα κ το κεφάλι στο ταβάνι, με ετοίμαζε για δουλειές!!! γι' αυτό κ δε δέχομαι ούτε τώρα....

Ράνια εσύ είσαι σκληραγωγημένη από μικρή δηλαδή!!!

Διαφημίσεις

Α δεν καταλαβες mardo!! Το σαραμτισμα για να βγαινει το μωρο απ το σπιτι γιατι ως τοτε ετχοταν δις κ τρις ημερησιως κ μιλαγε στο μωρο- που φυσικα κοιμοταν κ δεν την ενοιαζε...

twt6p2.png

χαχαχαχ και η μανουλα μου ετσι ειναι, ψοφια απο την δουλεια και τωρα ειναι 3 βδομαδες διακοπες! χαχαχαχα .Εν τω μεταξυ η δουλεια της ειναι καθομαι μονη μου σε μια αιθουσα και ξυνομαι! Ηρθα βρε με καισαρικη απο το νοσοκομειο και δεν της περασε καν απο το μυαλο να ερθει να βοηθησει με τις δουλειες!

Μια μερα μονο με τα χιλια ζορια την εφερα να κρατησει το μικρο για να παω να ψωνισω γιατι δεν ηθελα να τον κουβαλαω στους 40 βαθμους και μου εθεσε τι ωρα το αργοτερο επρεπε να γυρισω γιατι ειχε κανονισει να φυγει! Αυτα ειναι! εμμμ η μαμα της βλεπεται (η γιαγια μου) της τα ειχε ολα στα χερια και θεωρει οτι ολοι οφειλουν να την νταντευουν και αυτη δεν εχει πουθενα ευθυνες.

αχ βρε Ρανια ποσο νομιζω οτι μοιαζουμε.. ασε εχω ριξει κατι τσακωμους αυτο το διάστημα που δε παει ο νου σου...

η δικιά μου ειχε και τις δυο μεσα στο σπιτι (μαμα και πεθερα) και την βοηθουσαν.. και τωρα λεει .. ε.. εχει και γονεις το παιδι οταν το ακουει να κλαιει απο απεναντι.. τι να πεις μετα..?

μου λεει ενα σαββατο (το 1ο που θα εβγαινα μολις 40ντησα) θα στο κρατησω απο τις 10 το πρωι μεχρι το απογευμα.. να πατε να κανετε οτι θελετε να ξεκουραστείτε κλπ κλπ

ε.. ηρθε στις 12 παρα και μου ειπε να εχετε ερθει μεχρι τις 3 γιατι θελω να παω στο χωριο προέκυψε μια κηδεία (μιας γιαγιας απο το χωριο ουτε καν συγγένεια ειχαμε) θες κι' αλλα??

γι' αυτο ωρες ωρες με παιρνει απο κατω και κλαιω μαζι με τον μπεμπακο μου διοτι σκεφτομαι ολα αυτα και νιωθω τελειως αβοηθητη.. ευτυχως εχω τον αντρα μου που με στηριζει πολυ ψυχολογικα και ψαχνει συνεχως τροπους να ξεφευγω και να μη τα σκεφτομαι ολα αυτα..

κορίτσια μου τι να πω μ'αυτά που διαβάζω...έχω μείνει :shock::shock::shock:

τελικά μάλλον είμαι πολύ τυχερή....η μαμά μου βοηθάει κ χωρίς να το ζητήσω...κ με τις δουλειές κ με τα μωρά όταν είναι εδώ...κ πολλές φορές με "στέλνει" κ για ύπνο να ξεκουραστώ...άσχετα αν εγώ δεν πάω γιατί κι αυτή κουράζεται κ δεν θέλω να της τα φορτώνω όλα! πραγματικά εγώ την βοήθεια απ'τους γονείς ποτέ δν χρειάστηκε να την ζητήσω κ τα θεωρώ αυτονόητα όλ'αυτά!! γι'αυτό είναι οι γονείς!! άσε που οι δικοί μου είναι ξετρελαμένοι με τα μωρα κ τα κρατάνε άνετα όποτε θελήσω...το ίδιο θέλω να βοηθάω κ εγώ τα παιδιά μου αύριο-μεθαύριο...η πεθερά θα βοηθήσει κι αυτή αν το ζητήσω απλά με δουλειές πιο πολύ με τα μωρά δεν μπορεί,είναι κ μεγαλύτερη σε ηλικία..

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Ρανια ποσο νομιζω οτι μοιαζουμε.. ασε εχω ριξει κατι τσακωμους αυτο το διάστημα που δε παει ο νου σου...

η δικιά μου ειχε και τις δυο μεσα στο σπιτι (μαμα και πεθερα) και την βοηθουσαν.. και τωρα λεει .. ε.. εχει και γονεις το παιδι οταν το ακουει να κλαιει απο απεναντι.. τι να πεις μετα..?

μου λεει ενα σαββατο (το 1ο που θα εβγαινα μολις 40ντησα) θα στο κρατησω απο τις 10 το πρωι μεχρι το απογευμα.. να πατε να κανετε οτι θελετε να ξεκουραστείτε κλπ κλπ

ε.. ηρθε στις 12 παρα και μου ειπε να εχετε ερθει μεχρι τις 3 γιατι θελω να παω στο χωριο προέκυψε μια κηδεία (μιας γιαγιας απο το χωριο ουτε καν συγγένεια ειχαμε) θες κι' αλλα??

γι' αυτο ωρες ωρες με παιρνει απο κατω και κλαιω μαζι με τον μπεμπακο μου διοτι σκεφτομαι ολα αυτα και νιωθω τελειως αβοηθητη.. ευτυχως εχω τον αντρα μου που με στηριζει πολυ ψυχολογικα και ψαχνει συνεχως τροπους να ξεφευγω και να μη τα σκεφτομαι ολα αυτα..

εγω τους μεγαλους τσακωμους τους εριξα μαζι της στην εγκυμοσυνη γιατι οταν της ειπα οτι θα χρειαστω λιγη βοηθεια μουειπε να μην την πιεσω και πολυ γιατι το παιδι θα το κλωτσησει. Εκανα 4 μηνες να της μιλησω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κορίτσια μου τι να πω μ'αυτά που διαβάζω...έχω μείνει :shock::shock::shock:

τελικά μάλλον είμαι πολύ τυχερή....η μαμά μου βοηθάει κ χωρίς να το ζητήσω...κ με τις δουλειές κ με τα μωρά όταν είναι εδώ...κ πολλές φορές με "στέλνει" κ για ύπνο να ξεκουραστώ...άσχετα αν εγώ δεν πάω γιατί κι αυτή κουράζεται κ δεν θέλω να της τα φορτώνω όλα! πραγματικά εγώ την βοήθεια απ'τους γονείς ποτέ δν χρειάστηκε να την ζητήσω κ τα θεωρώ αυτονόητα όλ'αυτά!! γι'αυτό είναι οι γονείς!! άσε που οι δικοί μου είναι ξετρελαμένοι με τα μωρα κ τα κρατάνε άνετα όποτε θελήσω...το ίδιο θέλω να βοηθάω κ εγώ τα παιδιά μου αύριο-μεθαύριο...η πεθερά θα βοηθήσει κι αυτή αν το ζητήσω απλά με δουλειές πιο πολύ με τα μωρά δεν μπορεί,είναι κ μεγαλύτερη σε ηλικία..

καρδουλα μου κι εγω αυτο νομιζα για τους γονεις, οτι προσφερουν την βοηθεια αυτονοητα χωρις να το ζητησεις. Και μαλιστα ακουω ξαδερφια και φιλες που εχουν βοηθεια και νομιζω οτι κατουρησα σε πηγαδι. Και ελεγα ενταξει μπορει οι αλλες να εχουν βοηθεια επειδη ειναι παντρεμενες και οι γιαγιαδες κανουν τα παντα. Αν γινει και η δικη μου γιαγια θα αλλαξει. Σκ..τα στα μουτρα μου! Μου εφτιαξε στην κυριολεξια 5 φαγητα και τα οπποια τα εφτιαξε επειδη τσακωθηκαμε και για αυτα πρεπει τωρα να την προσκυναω στην κυριολεξια! Τι κανω εγω για το παιδι μου λεει. Τα οποια φαγητα καθομουν και τα ξαναμαγειρευα γιατι δεν τρωγοντουσαν γιατι τα κανει ολα βιαστικα γιατι βαριεται και θελει να ξεμπερδευει!

Αντιθετα η πεθερα μου παρολο που εχει 2 γιους θεωρει αυτονοητο οτι κανει οτι περναει απο το χερι της.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα

Με λένε Μαρίνα και γέννησα την μπέμπα μου στις 21

Ιουνίου έχω άλλο ένα παιδάκι κοντά στα 6

Να στειλω συναδελφικους χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες

Μακάρι ΝΣ βρω χρόνο ΒΑ σας διαβάσω καλύτερα

ΦιλιΑ στα μωράκια σας:D

XSx2p3.png

REkCp3.png

Η μαμα μου δε μενει.εδω.. ειχε ερθει αλλα αφου δεν ηθελα βοηθεια απ τηννπεθερα, πυτεναυτη την αφηνα νανμη γινειναρςξηγηση- κι αλλη....

Οποτε εφυγε η γυναικα..

κι η δικιά μου μένει 45χμ μακριά αλλά αν της πω έρχεται κ μένει κάποιες μέρες...ο άντρας μου δεν έχει θέμα,κι η πεθερά μου το λέει κ μόνη της πως λογικό οι κόρες να είναι πιο άνετα με τις μαμάδες παρά με τις πεθερές...

καρδουλα μου κι εγω αυτο νομιζα για τους γονεις, οτι προσφερουν την βοηθεια αυτονοητα χωρις να το ζητησεις. Και μαλιστα ακουω ξαδερφια και φιλες που εχουν βοηθεια και νομιζω οτι κατουρησα σε πηγαδι. Και ελεγα ενταξει μπορει οι αλλες να εχουν βοηθεια επειδη ειναι παντρεμενες και οι γιαγιαδες κανουν τα παντα. Αν γινει και η δικη μου γιαγια θα αλλαξει. Σκ..τα στα μουτρα μου! Μου εφτιαξε στην κυριολεξια 5 φαγητα και τα οπποια τα εφτιαξε επειδη τσακωθηκαμε και για αυτα πρεπει τωρα να την προσκυναω στην κυριολεξια! Τι κανω εγω για το παιδι μου λεει. Τα οποια φαγητα καθομουν και τα ξαναμαγειρευα γιατι δεν τρωγοντουσαν γιατι τα κανει ολα βιαστικα γιατι βαριεται και θελει να ξεμπερδευει!

Αντιθετα η πεθερα μου παρολο που εχει 2 γιους θεωρει αυτονοητο οτι κανει οτι περναει απο το χερι της.

αχ τι να πω κκορίτσι μου!! αν είναι να στο βγάζει ξυνό καλύτερα μόνη σου!! έλεος δλδ!!

lZDVp3.png

Καλησπέρα

Με λένε Μαρίνα και γέννησα την μπέμπα μου στις 21

Ιουνίου έχω άλλο ένα παιδάκι κοντά στα 6

Να στειλω συναδελφικους χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες

Μακάρι ΝΣ βρω χρόνο ΒΑ σας διαβάσω καλύτερα

ΦιλιΑ στα μωράκια σας:D

Καλωσορισες εστω και καθυστερημένα! Πως τα πας εσυ με το μπεμπάκι σου???

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...