Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Δεν εχει θεμα μην μαθευτει...δεν εχει τετοια κωλυματα κ καμαρωνει πολυ για το μωρο... αλλα αμα.εχει κ ενα μπιρι μπιρι κ μιρ μιρ απο πισω, ε , εστω υποσυνειδητα επηρεαζεται... κ ειναι οι καταστασεις καπως νευραλγικες... κ γι αυτο απςλπιζομαι...

Δεν θελειαπελπισια. Οποτε τα βρισκεις σκουρα θα σκεφτεσαι οτι οσο δεμενο θα ειναι μαζι σου το παιδι δεν θα ειναι μαζι του και θα αισθανεσαι καλυτερα! Οι γονεις μου πχ ειναι χωρισμενοι. Οποτε ακουω τον πατερα μου να λεει τι εκανε για μενα βαζω τα γελια, γιατι ειλικρινα δεν εκανε τιποτα. Τον θυμαμαι να γυριζει το απογευμα απο τηνδουλεια, να πεφτει για υπνο καικαμια φορα που σηκωνομουν το βραδυ να πιω νερο που καθοταν στην κουζινα! Αυτα!!!! Τιποτα δηλαδη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια εμένα στο ριλάξ δν κάθεται... Η για να κάτσει πρέπει συνεχώς κάποιος να την κουνάει. Αυτό με τς κραυγούλες κ τα νάζια πάντως τα σπάει.... Εμείς κάνουμε κ διαλόγους κ όταν τύχει να κραυγάσει άμα την έχουμε ρωτήσει τπτ ξετρελαινόμαστε!!!!!

τότε θα σου πω αν εχεις την δυνατότητα να πάρεις αυτα που κουνιούνται μόνα τους!! εμάς στην αρχη δν καθόντουσαν αλλά τώρα τους αρεσει πολύ!! εγω πήρα αυτα

http://www.kiddo-online.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=482&Itemid=254

http://www.kiddo-online.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=483&Itemid=254

lZDVp3.png

Εγω πηρα αυτο αλλα μολις τον βαζω μεσα καικουνιεται αρχισει και βγαζει σαλακια σαν να ζαλιζεται και μετα απο λιγο αρχιζιε να κλαιει

http://anatello.gr/cart/kounia-brightstarts-ingenuity-ivridiki-kounia-ingenuity-cozy-coo-sway-seat.html

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ααα εμενα ο δικος μου αντρας με βοηθαει πολυ εκτος κι αν εχει μαχη στο παιχνιδι που παιζει στον υπολογιστη που εχει καμια 20αρια την μερα απο τις 18,00 που γυριζει!!!! εεεε μη χασουμε τις μαχες, χαχαχαχα;) επισης αν ειμαι τουαλετα τον φερνει εξω απο την πορτα και λεει στο μικρο... που ειναι η μανουλα????? αν αλλαζω ρουχα ή κανω μπανιο το ιδιο. εχθες κοιμοταν ο μικρος και του λεω θα παω φαρμακειο... καλα μου λεει μην αργησεις και ξυπνησει! χμμμμ ασε αν τον κρατησει πανω απο δεκα λεπτα που εχουμε αλλη δικαιολογια, ξερεις ποση ωρα εχω να κανω τσιγαρο??? αφου κοριτσια σκεφτομαι να αρχισω το καπνισμα!χαχαχαχαα. τωρα εχει βελτιωθει κιολας γιατι ενω την πρωτη εβδομαδα βοηθησε πολυ μετά σταματησε σχεδον τελειως και παιρνει μια μερα τον μικρο αγκαλια και ο μικρος δεν ηθελε και του κακοφανηκε του αντρα μου και απο τοτε βοηθαει λιγο παραπανω με πολλες δικαιολογιες βεβαια για να τονξεφορτωνεται! χαχαχαχαχ

Χαχαχα deja vu με μικρές παραλλαγές!!! Αφού καμία φορά για του δημιουργήσω τύψεις του λέω θα δείχνω φωτο στο μωρο και θα λέω να αυτός ειναι ο μπαμπάς σου!!! Είχα τη μάνα μου τόσο καιρό εδω, ελπίζω τώρα που θα φύγει να ξεφοβιθει λιγο με το μωρο, τουλάχιστον κανει πολλές δουλειές στο σπίτι, δεν έχω παράπονο!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κοριτσια, θα ανοιξω μια παρενθεση να ξαναπω πως αν ΔΕΝ πρρναμε αυτη την εβδομαδα το αλμα, δεν ξερω τι θα κανω την επομενη.... πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... εχει ξυπνησει απ τις 6 κ εχει κοιμηθει ελαχιστα...βγηκα κ βολτα κ ηταν διαχειρισιμη κ μολις μπηκαμε στην εισοδο αρχισε... εδω κ 2 ωρες και παραπανω προσπαθω να βρω τι θελε...ταιζω, αλλαζω, παιρνω αγκαλια, κουναω στο καροτσι, την εκανα μπανιο, ζητησα να την ξεματιασουν... σε λιγο θα παρω και στα 090.... εχει σπασει το κεφαλι μου ΚΑΙ τα νευρα μου...

Κλεινει η παρενθεση!

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, θα ανοιξω μια παρενθεση να ξαναπω πως αν ΔΕΝ πρρναμε αυτη την εβδομαδα το αλμα, δεν ξερω τι θα κανω την επομενη.... πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... εχει ξυπνησει απ τις 6 κ εχει κοιμηθει ελαχιστα...βγηκα κ βολτα κ ηταν διαχειρισιμη κ μολις μπηκαμε στην εισοδο αρχισε... εδω κ 2 ωρες και παραπανω προσπαθω να βρω τι θελε...ταιζω, αλλαζω, παιρνω αγκαλια, κουναω στο καροτσι, την εκανα μπανιο, ζητησα να την ξεματιασουν... σε λιγο θα παρω και στα 090.... εχει σπασει το κεφαλι μου ΚΑΙ τα νευρα μου...

Κλεινει η παρενθεση!

Ρε alovesaki μήπως πονάει η δόλια?????? κακά κάνατε??? Εμένα οδύρεται πολλές φορές άμα δεν έχει κάνει κακά.....

Επειδή κοιμάται αγκαλίτσα μου... θα σχολιάσω τα από πάνω μόλις ξυπνήσουμε....:-P:razz::-P

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δε νομιζω να ποναει...δεν κλωτσαει, απλα γκρινιαζει...κακα εκανε χθες, κλεισΜς για το τριημερο.... ισως ζεσταινεται, ισως νιωθει εμενα χαλια...αλλα.πως να ηρσμησω; φαυλος κυκλος... ο αντρας λειπει εκτος πολης σημερα,οποτε κ το λιγο που θα βοηθουσε δεν υπαρχει...παω τουαλετα κ σπαραζει....τωρα την πηρε ο υπνος...για ποσο...

twt6p2.png

Χαχαχα deja vu με μικρές παραλλαγές!!! Αφού καμία φορά για του δημιουργήσω τύψεις του λέω θα δείχνω φωτο στο μωρο και θα λέω να αυτός ειναι ο μπαμπάς σου!!! Είχα τη μάνα μου τόσο καιρό εδω, ελπίζω τώρα που θα φύγει να ξεφοβιθει λιγο με το μωρο, τουλάχιστον κανει πολλές δουλειές στο σπίτι, δεν έχω παράπονο!

Αααα απο δουλειες στο σπιτι αλλο τιποτα. Αφου τρωει και αφηνει το πιατο στο τραπεζι να ερθει η μαμα του απο το χωριο να το μαζεψει. Βεβαια εχουμε και μερες με αναλαμπες αλλα ειναι σπανιες. Βρε ο αντρας μου μαγειρευει υπεροχα και στην εγκυμοσυνη προς το τελος μαγειρευε αυτος συνεχεια. Ε απο τοτε που γεννησα δεν εχει μαγειρεψει ουτε μια φορα!!! Ψεμματα! Εχει φτιαξει μια φορα τραχανα, δηλαδη νερο με τραχανα και λαδι και αλατι! χαχαχαχαχα! Δεν ξερω τι τον εχει πιασει, μαλλον αισθανεται παραγκονισμενος και σου λεει αφου φροντιζιε μονο τον μικρο δνε θα φροντιζω κι εγω αυτην! Τι να πω, μια μερα δε του το ειπα. Εχω αναγκη καποιος να φροντιζει εμενα για να φροντιζω εγω τον μικρο, δεν μπορω να νταντευω ενα μωρο και εναν 40χρονο και 2 σκυλια μονη μου.

Εγω δεν ειχα βοηθεια. Η μαμα μου επισης νομιζει οτι πρεπει να την φροντιζουν και ασχολειται με την παρτη της και η πεθερά μου δυστυχως ειναι μακρια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δε νομιζω να ποναει...δεν κλωτσαει, απλα γκρινιαζει...κακα εκανε χθες, κλεισΜς για το τριημερο.... ισως ζεσταινεται, ισως νιωθει εμενα χαλια...αλλα.πως να ηρσμησω; φαυλος κυκλος... ο αντρας λειπει εκτος πολης σημερα,οποτε κ το λιγο που θα βοηθουσε δεν υπαρχει...παω τουαλετα κ σπαραζει....τωρα την πηρε ο υπνος...για ποσο...

Αχχχ τα ιδια περναω κι εγω πολλες φορες. Μηπως θελει συνεχεια αγκαλιτσα και στηθος? Εμενα ο δικος μου και ηρεμος να ειναι για να κοιμηθει θελει στηθος! Παντως εμενα σαν αλμα μου μοιαζει! Μην στενοχωριεσαι βρε κοριτσι μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τη βαζω κ στο στβθος-τρωει λιγο κ κοιμαται κ μις τη σηκωσω ξυπναει- δινω κ μπιμπερο μηπως θελει, εδωσα κ χαμομηλι....δςν ξερω τι θελει...εχω κ την πεθερα που κανει παρατηρησεις οτι εμαθε στο στηθος κ θα της το κοψουμε!!!!!!!!!, κ δε θα την κανουμε χοντρουλα!!!!!

Ρε κοριτσια ο αντρας μου ειναι νοικομυρης, πιο πολυ απο μενα, δσν ξερω τι εχει παθει...επειδη εγω προσπαθω να τα καταφερνω με το μωρο να μη δινω δικαιωματα κ με ω...πρηζουν με συμβουλες κ παρατηρησεις , ισως νιωθει περιττος, τι να π

twt6p2.png

Διαφημίσεις

καλά τόσο αναίσθητη είμαι; που δε με νοιάζει που δε γίνονται οι δουλειές εννοώ...

από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο (συνήθως...) ανάλογα με την κούραση της κάθε ημέρας βοηθάει...

άπλωμα και μάζεμα ρούχων τα κάνουμε μαζί με το γιο μου, του αρέσει να βγαίνει στο μπαλκόνι με το ρηλάξ κι εγώ του μιλάω, σιδέρωμα μόνο τα απαραίτητα... για τα άλλα δε βαριέσαι...

επίσης να ρωτήσω, όσες έχετε βοήθεια από γιαγιάδες, μόνο να κρατάνε το μωρό θέλουν; δε θέλουν να σας κάνουν δουλειές; τα εύκολα π.χ. άπλωμα-σιδέρωμα, να σας φέρνουν φαγητό; δηλ. άδικα θυμώνω όταν μου λέει να τσουλήσω το καρότσι, να κουνήσω το καρότσι να κοιμηθεί, να δώσω το μπουκάλι κλπ σκεπτόμενη ότι αν θες να βοηθήσεις κυρά μου πλύνε μου κανα πιάτο, σιδέρωσέ μου κανένα ρούχο, κάνε κάτι να με ξεκουράσεις! απλά ρε κορίτσια θέλω εγώ να μεγαλώσω το μπεμπάκι μου κ αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να κάνει άλλα πράγματα κι όχι να προσπαθεί να με υποκαταστήσει...

Λοιπόν.... Εμένα ο άντρας μου μαγειρεύει και μάλιστα υπέροχα.... Αλλά προτιμώ να μην το κάνει διότι μετά η κουζίνα χρειάζεται συνεργείο καθαρισμού... Από δουλειές στο σπίτι δεν τον αφήνω εγώ και γενικά δεν θέλω άλλους μέσα στα πόδια μου εκτός από την κοπέλα που με βοηθάει που πλέον ξέρει τι και πως... Δεν θέλω επουδενί τις μαμάδες στις δουλειές και προτιμώ να πληρώνω "ξένη" γυναίκα να τα κάνει γιατί παίρνουν θάρρος και δεν χρειάζεται... Νοικοκυρά η καθεμία σπίτι της!!! Και επειδή πήγε να κάνει ένα τέτοιο αστειάκι η πεθερούλα μου όταν ήρθαμε από το μαιευτήριο (ετοίμαζε με το γιο της το γάλα, έψαχναν κατσαρόλα και την άκουσα να λέει: ε δείξε μου που είναι να ξέρω.......... ΦΡΙΚΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.......... Και είπα στον άντρα μου να τη μαζέψει.....) αντίστοιχα δεν αφήνω και τη μάνα μου να μπλέκεται σε τέτοιου είδους δουλειές... Μου κάνει μόνο που και που σίδερο και κάνα φαΐ....

Rania και μένα τα ίδια πάνω κάτω... τρώει και παρατάει το πιάτο του, όταν όμως του την πω τα μαζεύει... Θα μου πεις τώρα: Άμα είναι να τσακώνομαι για τα αυτονόητα..... Ναι και γω έτσι πιστεύω αλλά πλέον αντιλήφθηκα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο... Ο δικός μου γενικά δεν είναι αδιάφορος αλλά θα ήθελα λίγη παραπάνω συμμετοχή..... Θα τον "εκδικηθώ" όταν μεγαλώσει η κόρη του.... Συνεχώς της λέει: "Άντε πότε θα μεγαλώσεις να παίζουμε...." Γελάω σατανικά μόνο που σκέφτομαι του χρόνου στη θάλασσα τι έχει αν του κάνει...καθώς εγώ δεν είμαι κατά τα λεγόμενά του καλή κολυμβήτρια και θα μάθει αυτός μπάνιο στο παιδί μας..... ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ...... Μουαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Άλμα περάσαμε στη 3η εβδομάδα δεν έχω αντιληφθεί άλλη φορά να περνάμε....

Alovesa μου δεν ξέρω... ίσως να τη βοηθούσες σήμερα με λίγο συμπλήρωμα για να σαι και συ πιο ήρεμη??????????/

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλά τόσο αναίσθητη είμαι; που δε με νοιάζει που δε γίνονται οι δουλειές εννοώ...

από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο (συνήθως...) ανάλογα με την κούραση της κάθε ημέρας βοηθάει...

άπλωμα και μάζεμα ρούχων τα κάνουμε μαζί με το γιο μου, του αρέσει να βγαίνει στο μπαλκόνι με το ρηλάξ κι εγώ του μιλάω, σιδέρωμα μόνο τα απαραίτητα... για τα άλλα δε βαριέσαι...

επίσης να ρωτήσω, όσες έχετε βοήθεια από γιαγιάδες, μόνο να κρατάνε το μωρό θέλουν; δε θέλουν να σας κάνουν δουλειές; τα εύκολα π.χ. άπλωμα-σιδέρωμα, να σας φέρνουν φαγητό; δηλ. άδικα θυμώνω όταν μου λέει να τσουλήσω το καρότσι, να κουνήσω το καρότσι να κοιμηθεί, να δώσω το μπουκάλι κλπ σκεπτόμενη ότι αν θες να βοηθήσεις κυρά μου πλύνε μου κανα πιάτο, σιδέρωσέ μου κανένα ρούχο, κάνε κάτι να με ξεκουράσεις! απλά ρε κορίτσια θέλω εγώ να μεγαλώσω το μπεμπάκι μου κ αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να κάνει άλλα πράγματα κι όχι να προσπαθεί να με υποκαταστήσει...

Χμ...εμενα ηθελε.στην αρχη να κανει δουλειες...εγ. δσν ηθελα...για διαφορους λογους....αλλα.υπολογιζα να με.βοηθαει ο αντρας μου...τωρα σκεφτομαι μηπως δδ βοηθαει κ επιτηδες που δεν δεχτηκα βοηθεια απο τη μανουλα του...μετα ηθελε να της πηγαινω το παιδι.να τ αφηνω-μολις σαραντισα- για να κανω εγω δουλειες...ουτε αυτο επαιζε...τωρα εινακ ολα.πανω μου...τελικα μηπωσ ειμαι σαηκο;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...