Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Δεν εχει θεμα μην μαθευτει...δεν εχει τετοια κωλυματα κ καμαρωνει πολυ για το μωρο... αλλα αμα.εχει κ ενα μπιρι μπιρι κ μιρ μιρ απο πισω, ε , εστω υποσυνειδητα επηρεαζεται... κ ειναι οι καταστασεις καπως νευραλγικες... κ γι αυτο απςλπιζομαι...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Alovesa έχεις δίκιο και γω αν δν είχα τη μάνα μου τα ίδια θα πέρναγα. Ο δικός μου δεν μπορεί να την κάνει κουμάντο άσε δε που την αφήνει κ κλαίει με τη λογική του δν παθαίνει τπτ κ με κάνει έξαλλη. Τώρα τελευταία λίγο άρχισαν κ έχουν κώδικα αλλά κ πάλι λίγα πράγματα...

Ρε κορίτσια εμένα στο ριλάξ δν κάθεται... Η για να κάτσει πρέπει συνεχώς κάποιος να την κουνάει. Αυτό με τς κραυγούλες κ τα νάζια πάντως τα σπάει.... Εμείς κάνουμε κ διαλόγους κ όταν τύχει να κραυγάσει άμα την έχουμε ρωτήσει τπτ ξετρελαινόμαστε!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Όλοι οι άντρες μια φρίκη την τρώνε! Του δικού μου του λεω να βλέπει λίγο το μωρό (το οποίο κοιμάται) να πάω τουαλέτα και με ρωτάει πόση ώρα θα κάνω ή κλαίει και με ρωτάει τι έχει το καημένο λες και είμαι ο φωτεινός παντογνώστης... ΕΛΕΟΣ! Κι αν είμαι στο χώρο κάθεται συνέχεια και του μιλάει, παίζει και το παίζει άνετος, αλλά μην κουνήσω ρούπι από το οπτικό του πεδίο :evil:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

alovesa μου σε νιωθω.. εμενα μπορει ο αντρας μου να με βοηθάει οσο μπορει (να τον καραταει για να κανω καμια δουλεια ή να πλένει κανα μπιμπερο) αλλα γενικα βλέπω οτι αν τους αφησω αρκετη ώρα μαζι και ο μικρός γκρινιάζει, δεν έχει υπομονη και νευριάζει.. λιγο πολυ ολες τα ιδια περνάμε. άλλες λιγο περισσότερο και άλλες λιγότερο!

ωρες ώρες δε ξερω μου τη βαράει τοσο που λεω πως δεν με καταλαβαίνει κανεις τους και πως το περνάω μόνη μου όλο αυτό!

σήμερα θα έρθει η πεθερά μου το μεσημερι να τον κρατήσει και ετσι θα βρω ευκαιρία να κανω λίγη φασίνα στο σπίτι... αλλιως δε παιζει κοριτσια.. δεν προλαβαίνω να κανω τιποτα..και εγω μονο οταν κοιμαται και πολυ σιγα μην το ξυπνήσω.. αλλα παρατηρώ πως οσο μεγαλώνει κοιμάται και λιγοτερο μεσα στη μερα.. οποτε δουλειες γιοκ..

οπότε θα καθιερώσω αυτο το συστημα.. μια φορα τουλάχιστον μέσα στην εβδομαδα, θα της λέω να ερχεται να τον κραταει ετσι ώστε εγω να ασχολουμε με τις δουλειες του σπιτιου ( σκουπισμα , σφουγγαρισμα, μαγειρεμα κλπ) αλλιως δεν βγαινει..

ο μικρος χθες πάλι είχε κεφια το βράδι.. γκρινια, γκρινια, γκρινια.. του εδωσα σταγόνες και ηρεμησε το πουλάκι μου κοιμηθηκε απο τις 10-4 ρεκόρ! πιστεύω πως έτυχε και οφείλεται στις σταγόνες! ελπιζω να ειναι ηρεμος σημερα και να μη με ξετινάξει.. χθες απο τις 11:30 το πρωι που ξυπνησε μεχρι τις 10 το βραδυ που κοιμηθηκε για τα καλα.. ηταν ξυπνιος..ταπαιξα κοριτσια μεχρι να ερθει ο αντρας μου απο τη δουλεια.. μολις κοιμοταν και έλεγα επιτελους να χαλαρωσει λιγο το κορμάκι μου... τσουπ στο τεταρτο το ματι γαριδα και να γκρινιάζει.. νιωθω τις πλάτες μου να κρεμάνε και τη μεση μου να με αγκαταλείπει..

αληθεια όσες δινεται σταγόνες σας κοιμουνται περισσότερο μετα? την επομενη ημερα σας είναι λιγο πιο ηρεμα? εγω ετσι έχω παρατηρησει στον δικό μου..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι μέλλουσα μανούλα Οκτωβρίου!!! Εύχομαι από καρδιάς να σας ζήσουν τα νινάκια σας να έχουν υγεία και ευτυχία στη ζωή τους!! Σας διαβάζω καιρό και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που έχετε δεθεί τόσο και συνεχίζεται να μιλάτε και αφού γεννήσατε...

Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια μανούλα που γέννησε στο ΕΛΕΝΑ, για το τι πράγματα είχε πάρει για το μωράκι της και για εκείνη φυσικά. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ να είστε όλες καλα!!!!

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτό με τους αντρες είναι και λίγο θέμα ελληνικης νοοτροπιας. Εδώ οι άντρες κάνουν τα πάντα. Ο δικος μου δεν ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά με βοηθάει πολύ. Βεβαια σερνόμαστε και οι δυο. Εγώ εχω όλη μερα το μωρό, μέχρι να γυρίσει απο τη δουλεια στις 6, οπου αναλαμβανει αυτος και κανω καμια δουλεια. Τη νυχτα είναι το μεγαλο ζορι. Ο μικρος να μουγκρίζει και να λεμε ο ενας στον άλλο 'σήκω, είμαι πολύ κουρασμένη','οχι, σηκω εσύ θελω να κοιμηθώ', μεχρι που αρχιζει να κλαιει και ειμαστε και οι δυο στο πόδι.

Χθες ήταν τραγικά. Εβγαλα πολλά νευρα ενώ τον θήλαζα τη νύχτα. Χτυπουσα τα ποδια μου πανω κατω και εβριζα γιατι ήθελα άπλα να κοιμηθώ. Ελπιζω να μην του αφησα τραυμα του γλυκου μου.

Θελω να κοιμηθω ενα τετραωρο σερι ρε κοριτσια. τι ζηταω? δεν μπορω άλλο, τα νευρα μουυυυυ

KJO7p2.png

ααααααχ τι θέμα έχετε πιάσει κορίτσια!!!!έχετε τοοοοοσο δίκιο!!!εμενα με βοηθάει σε όλα πολυ...εχουν μείνει κ δυο τους τρεις φορές για ενα δυωρο κ τα πήγαν μια χαρα....ωστόσο αυτές τις μέρες που δουλεύει απο το πρωι ως το βραδυ τα έχω δει όλα....είμαστε κ στη 12η εβδομαδα κ περνάμε αλμα κ θηλαζω ολη μέρα κ ολη νύχτα κ είμαι ενα φάντασμα πια....δεν ξέρω πως το αντέχετε εσείς που δεν έχετε κατανόηση κ βοηθεια...ειναι υψίστης σημασίας στη φάση μας....

Αλοβεσακι μου γλυκο συμφωνώ πολυ με την καρδούλα....πρεπει μα αλλάξεις στάση για να καταλάβει πριν εξαντληθεις τελείως φίλη μου...

Χαρουλακι....το μωρο σου όπως το περιγράφεις περνάει αλμα...ηραταει δυο τρεις μέρες κ μετα κοιμούνται ολη μέρα για δυο μέρες....γιατι του δίνεις σταγόνες;;;;

Πυτζαμούλα....πω πω τα εχουμε κάνει ολες λίγο πολυ αυτα κ πάντα ξημερώματα πουν κούραση ειναι στα κόκκινα πια....δενζητας πολλα ρε φίλη

bhgdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι μέλλουσα μανούλα Οκτωβρίου!!! Εύχομαι από καρδιάς να σας ζήσουν τα νινάκια σας να έχουν υγεία και ευτυχία στη ζωή τους!! Σας διαβάζω καιρό και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που έχετε δεθεί τόσο και συνεχίζεται να μιλάτε και αφού γεννήσατε...

Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια μανούλα που γέννησε στο ΕΛΕΝΑ, για το τι πράγματα είχε πάρει για το μωράκι της και για εκείνη φυσικά. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ να είστε όλες καλα!!!!

Με το καλο κοριτσάκι μου!!!σε λίγο θα κρατάς το θαυματάκι σου κ μπορει εδω να αποτυπώνονται οι δυσκολίες....ή ευτυχία όμως ειναι ανείπωτη...θα νοιωσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα!!!εσο έτοιμη!!!εισαι απο το παρεάκι που ειναι κ οι φιλεναδούλες μου η χαρμα κ η εντελ!!!!

Λοιπόν εγω γέννησα Αρεταιειο αλλα ειναι το ίδιο...θες ενα φορμακι κ εσωρουχακι αναλογα τον καιρογια το μωρο τουλαχιστον για καθε μέρα που θα μείνετε,δηλ τουλαχιστον 4. Θες 2-3 πάνες αγκαλιας. 4 γουλοπανακια. 2 τουλαχιστον ζευγάρια σεντόνια. 4 μπουρνουζακια. 2-3 σελτεδακια. Πάνες αν κ θα έρθουν τα δωράκια πάρε της προτίμησης σου. αυτα πανω κάτω για το νινι. Σκέψου όσες μερες θα είσαι τοσα αναλογικά υα χρειαστείς μιας κ θα τα χρησιμοποιείς απο μια φορα στο μικρο σου πλασματάκι!

Για σένα....εσώρουχα μιας χρήσης για τις 2 πρώτες μέρες κ κανονικα για μετα. Πετσετες σώματος κ προσώπου. Παντοφλες για το μοανιο κ για το δωμάτιο. Σερβιετες έξτρα έξτρα...τύπου τενα για ακρατεια για τις πρώτες μέρες..εμένα δένει βολεψαν τα νυχτικα γιατι είχα συνέχεια κόσμο κ δεν ήμουν άνετη κ έβαλα πυτζαμακια...2-3 ζευγάρια...εκτος απο τα προσωπικά σου ειδη υγιεινής δεν μου έρχεται κάτι άλλο....θα λες πάντως κ στο αντράκι σου κ θα σου φέρνει απο το σπίτι....εμένα μου έφερνε καθε μέρα απο κάτι....ήμουν σε μονοκλινο κ το είχα γεμίσει!!!!

Με εναν πόνο καλη μου!!!!

bhgdp3.png

ααααααχ τι θέμα έχετε πιάσει κορίτσια!!!!έχετε τοοοοοσο δίκιο!!!εμενα με βοηθάει σε όλα πολυ...εχουν μείνει κ δυο τους τρεις φορές για ενα δυωρο κ τα πήγαν μια χαρα....ωστόσο αυτές τις μέρες που δουλεύει απο το πρωι ως το βραδυ τα έχω δει όλα....είμαστε κ στη 12η εβδομαδα κ περνάμε αλμα κ θηλαζω ολη μέρα κ ολη νύχτα κ είμαι ενα φάντασμα πια....δεν ξέρω πως το αντέχετε εσείς που δεν έχετε κατανόηση κ βοηθεια...ειναι υψίστης σημασίας στη φάση μας....

Αλοβεσακι μου γλυκο συμφωνώ πολυ με την καρδούλα....πρεπει μα αλλάξεις στάση για να καταλάβει πριν εξαντληθεις τελείως φίλη μου...

Χαρουλακι....το μωρο σου όπως το περιγράφεις περνάει αλμα...ηραταει δυο τρεις μέρες κ μετα κοιμούνται ολη μέρα για δυο μέρες....γιατι του δίνεις σταγόνες;;;;

Πυτζαμούλα....πω πω τα εχουμε κάνει ολες λίγο πολυ αυτα κ πάντα ξημερώματα πουν κούραση ειναι στα κόκκινα πια....δενζητας πολλα ρε φίλη

μου εχει πει η παιδιατρος πως οταν κλαιει αρκετη ώρα με λιγμους και ενω τον εχω αλλαξει, ταισει κλπ οφειλεται σε κολικους και προκειμενου να ποναει και να σπαραζει του δινω.. βλεπω οτι ηρεμει μετα απο λιγο και κοιμαται.. αν δε του δωσω μπορει να κρατησει αρκετες ωρες και οταν συμβαινει βράδυ δεν παλευεται.. σημερα ειναι πιο ηρεμος μεχρι στιγμης.. σηκωθηκε στις 9:30 εφαγε και τωρα κοιμαται στο καναπε.. δε ξερω ποσο θα κρατησει.. ας ελπισουμε πως θα παει ετσι σημερα..

βρε κοριτσια ενημερωστε με λίγο για τα αλματα..δεν το εχω πολυ καταλάβει.. πότε τα περνανε και τι ακριβως είναι? και μεχρι πότε συμβαίνουν?

Διαφημίσεις

ααα εμενα ο δικος μου αντρας με βοηθαει πολυ εκτος κι αν εχει μαχη στο παιχνιδι που παιζει στον υπολογιστη που εχει καμια 20αρια την μερα απο τις 18,00 που γυριζει!!!! εεεε μη χασουμε τις μαχες, χαχαχαχα;) επισης αν ειμαι τουαλετα τον φερνει εξω απο την πορτα και λεει στο μικρο... που ειναι η μανουλα????? αν αλλαζω ρουχα ή κανω μπανιο το ιδιο. εχθες κοιμοταν ο μικρος και του λεω θα παω φαρμακειο... καλα μου λεει μην αργησεις και ξυπνησει! χμμμμ ασε αν τον κρατησει πανω απο δεκα λεπτα που εχουμε αλλη δικαιολογια, ξερεις ποση ωρα εχω να κανω τσιγαρο??? αφου κοριτσια σκεφτομαι να αρχισω το καπνισμα!χαχαχαχαα. τωρα εχει βελτιωθει κιολας γιατι ενω την πρωτη εβδομαδα βοηθησε πολυ μετά σταματησε σχεδον τελειως και παιρνει μια μερα τον μικρο αγκαλια και ο μικρος δεν ηθελε και του κακοφανηκε του αντρα μου και απο τοτε βοηθαει λιγο παραπανω με πολλες δικαιολογιες βεβαια για να τονξεφορτωνεται! χαχαχαχαχ

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημέρα μανούλες!!! πως τα πάτε?

τι να πω βρε κορίτσια μου!! να τον φτύσω να μην τον ματιάσω τον δικό μου!! τελικά είμαι πολύ τυχερή!! εμένα ακόμη κ μπάνιο τους έκανε απ'την 1η μέρα που τους φέραμε σπίτι..κ τώρα τις περισσότερες μέρες πάλι ο άντρας μου τους κάνει μπάνιο,κόβει τα νυχάκια κτλ!!! τι να πω κορίτσια μου υπομονή κ σας εύχομαι να γίνουν οι καλύτεροι μπαμπάδες σύντομα!!

lZDVp3.png

Με το καλο κοριτσάκι μου!!!σε λίγο θα κρατάς το θαυματάκι σου κ μπορει εδω να αποτυπώνονται οι δυσκολίες....ή ευτυχία όμως ειναι ανείπωτη...θα νοιωσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα!!!εσο έτοιμη!!!εισαι απο το παρεάκι που ειναι κ οι φιλεναδούλες μου η χαρμα κ η εντελ!!!!

Λοιπόν εγω γέννησα Αρεταιειο αλλα ειναι το ίδιο...θες ενα φορμακι κ εσωρουχακι αναλογα τον καιρογια το μωρο τουλαχιστον για καθε μέρα που θα μείνετε,δηλ τουλαχιστον 4. Θες 2-3 πάνες αγκαλιας. 4 γουλοπανακια. 2 τουλαχιστον ζευγάρια σεντόνια. 4 μπουρνουζακια. 2-3 σελτεδακια. Πάνες αν κ θα έρθουν τα δωράκια πάρε της προτίμησης σου. αυτα πανω κάτω για το νινι. Σκέψου όσες μερες θα είσαι τοσα αναλογικά υα χρειαστείς μιας κ θα τα χρησιμοποιείς απο μια φορα στο μικρο σου πλασματάκι!

Για σένα....εσώρουχα μιας χρήσης για τις 2 πρώτες μέρες κ κανονικα για μετα. Πετσετες σώματος κ προσώπου. Παντοφλες για το μοανιο κ για το δωμάτιο. Σερβιετες έξτρα έξτρα...τύπου τενα για ακρατεια για τις πρώτες μέρες..εμένα δένει βολεψαν τα νυχτικα γιατι είχα συνέχεια κόσμο κ δεν ήμουν άνετη κ έβαλα πυτζαμακια...2-3 ζευγάρια...εκτος απο τα προσωπικά σου ειδη υγιεινής δεν μου έρχεται κάτι άλλο....θα λες πάντως κ στο αντράκι σου κ θα σου φέρνει απο το σπίτι....εμένα μου έφερνε καθε μέρα απο κάτι....ήμουν σε μονοκλινο κ το είχα γεμίσει!!!!

Με εναν πόνο καλη μου!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Σεντόνια η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχα στο πρόγραμμα να πάρω κοντά...η βοήθειά σου πολύτιμη!!!

Να ' σαι καλά!!!!;)

6yYGp2.png

z6qWp2.png

καλημέρα μανούλες!!! πως τα πάτε?

τι να πω βρε κορίτσια μου!! να τον φτύσω να μην τον ματιάσω τον δικό μου!! τελικά είμαι πολύ τυχερή!! εμένα ακόμη κ μπάνιο τους έκανε απ'την 1η μέρα που τους φέραμε σπίτι..κ τώρα τις περισσότερες μέρες πάλι ο άντρας μου τους κάνει μπάνιο,κόβει τα νυχάκια κτλ!!! τι να πω κορίτσια μου υπομονή κ σας εύχομαι να γίνουν οι καλύτεροι μπαμπάδες σύντομα!!

Εδω το σοι μου επιασε τον αντρα μου και του εδωσαν συμβουλη να μην με βοηθαει πολυ. Επαναλαμβανω το σοι ΜΟΥ! χαχαχαχα! ΕΛΕΟΣ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...