Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

τα βουτήξαμε φίλη κ ξετρελάθηκαν!!! "κολυμπούσαν" σαν σκυλάκια χαχχαχα εγώ που λες έχω τρομερή βοήθεια απ'τον άντρα μου με το που γυρίζει απ'την δουλειά,κάνει τα πάντα...ακριβώς ότι κάνω κι εγώ! κάποιες φορές έρχεται η μαμά μου για 3-4 μέρες αλλά κάποιες μέρες είμαι μόνη μου απ'το πρωί που φεύγει ο άντρας μου μέχρι το μεσημέρι που γυρίζει...στην αρχή που ήταν πιο μικρά ήταν πιο δύσκολα..έφτανα σε σημείο να κρατάω κ τα 2 μαζί αγκαλιά γιατί εκλαιγαν..ή τα τάιζα ταυτόχρονα (στο καρότσι)...τώρα που μεγαλώσαμε είναι καλύτερα..γιατί κάθονται λίγο κ στα ρηλάξ,χαζευουν κ παιδικά στην τιβί!!

για τα εμβόλια μακάρι να είχα τον χρόνο να τα διαβάσω αυτά που λες!! θα μ'ενδιέφερε!! αχ αλλά που καιρός!! εννοείται κ καθένας κάνει το καλύτερο που πιστεύει!!!

κ εμένα έτσι ειναι ο άντρας μου....αλλιώς δεν ξέρω πως θα ηταν!!!εσεις όμως είστε άλλο πράμα....άλλο ενα κ άλλο δυο ταυτόχρονα.....πολυ πολυ δύσκολο....μπράβο κοριτσάκι μου!!!

Κ ο μπεμπακος μου κάθεται πια στο ρηλαξακι του αρκετη ωρίτσα κ μιλάει με τους φίλους σου που κρέμονται....χιχιχι τι γλυκα που ειναι μωρε....

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εμένα έτσι ειναι ο άντρας μου....αλλιώς δεν ξέρω πως θα ηταν!!!εσεις όμως είστε άλλο πράμα....άλλο ενα κ άλλο δυο ταυτόχρονα.....πολυ πολυ δύσκολο....μπράβο κοριτσάκι μου!!!

Κ ο μπεμπακος μου κάθεται πια στο ρηλαξακι του αρκετη ωρίτσα κ μιλάει με τους φίλους σου που κρέμονται....χιχιχι τι γλυκα που ειναι μωρε....

και ο δικος μου μιλαει στα παιχνιδια απο πανω και τους γελαει. εχουν πολυ πλάκα!

KJO7p2.png

ουφ μόλις σιδέρωσα 2 πλυντήρια κι έχω άλλο 1 :? αλλά αργότερα τώρα δεν την παλεύω...

χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την κούραση καμιάς μανούλας φιλενάδα νομίζω, τώρα που ζω όλο αυτό με τα δίδυμα, πως με το ένα μωρό θα μου φαινόταν απλά παιχνιδάκι...ήμουν ήδη κουρασμένη κι άυπνη πριν γεννήσω κ τώρα αναρωτιέμαι αν θα ξεκουραστώ ποτε :? εννοείται πως όλες οι μαμάδες κουράζονται κι ειδικά αυτές που δεν έχουν βοήθεια αλλά πραγματικά βρε παιδί μου άλλο πράγμα με τα 2! Μου το έλεγαν κ δεν το πίστευα αλλά τώρα....

χαλάλι όμως! για τα μωρά μας ας κουραστούμε :tongue:

καλά οι συνομιλίες τους είναι όλα τα ευρώ χαχαχχαχα

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες στα κορίτσια και στα μωρά!!!! Πήγαμε μια επίσκεψη με τη μικρή... Κυρία σήμερα Δόξα τω Θεώ!!!!

Καρδουλίτσα όντως είσαι ήρωας εγώ με ένα και με βοήθεια και τον πρώτο μήνα τα είδα όλα... Τώρα νιώθω ότι πατάω στα πόδια μου αλλά και πάλι υπάρχουν πράγματα στο σπίτι που δν προλαβαίνω να τα κάνω ή για να τα κάνω πρέπει η μικρή να είναι στη μάνα μου, η οποία ευτυχώς μένει 2 διαμερίσματα δίπλα!!!! Ο άντρας μου εμένα δεν μπορεί να προσφερει και πολλά κατ αρχήν γιατί συνήθως γυρνάει μετά τς 8 από τη δουλεία και δεύτερον γιατί γενικά η μικρή δεν του πολυκάθεται.... Με βοηθάει με το μπάνιο της και το γάλα που της φτιάχνει και με τα ψώνια... Έ κάτι είναι κ αυτό.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσια σημερα νιωθω πολυ απελπισμενη.... :(

γιατί βρε κορίτσι??τι έγινε??

τι εγινε αλοβεσακι;;;;

καρδουλα, πολλες φορες σκεφτομουν τι θα εκανα εαν ειχα διδυμα!!!!!!!! κ απελπιζομουν κ στην ιδεα!!!!

θα έβρισκες την δύναμη να τα καταφέρεις! πιστεψέ με!! κ θα ήσουν χαζομαμά εις διπλούν :D

lZDVp3.png

Καλησπέρες στα κορίτσια και στα μωρά!!!! Πήγαμε μια επίσκεψη με τη μικρή... Κυρία σήμερα Δόξα τω Θεώ!!!!

Καρδουλίτσα όντως είσαι ήρωας εγώ με ένα και με βοήθεια και τον πρώτο μήνα τα είδα όλα... Τώρα νιώθω ότι πατάω στα πόδια μου αλλά και πάλι υπάρχουν πράγματα στο σπίτι που δν προλαβαίνω να τα κάνω ή για να τα κάνω πρέπει η μικρή να είναι στη μάνα μου, η οποία ευτυχώς μένει 2 διαμερίσματα δίπλα!!!! Ο άντρας μου εμένα δεν μπορεί να προσφερει και πολλά κατ αρχήν γιατί συνήθως γυρνάει μετά τς 8 από τη δουλεία και δεύτερον γιατί γενικά η μικρή δεν του πολυκάθεται.... Με βοηθάει με το μπάνιο της και το γάλα που της φτιάχνει και με τα ψώνια... Έ κάτι είναι κ αυτό.

ηρωίδες είναι όλες οι μαμάδες κοριτσάκι μου! το πιστεύω αυτό!!όπως είπα κ στην Δήμητρα θα έβρισκες τον τρόπο κι εσύ αν είχες 2!! κακά τα ψέμματα κορίτσια μου προσαρμόζεσαι! σίγουρα είναι δύσκολα αλλά όλα γίνονται!!είσαι τυχερή που είναι κοντά η μαμά σου!! τα δύσκολα είναι στην αρχή πιστεύω μέχρι να "γνωριστούμε" με τα μωρά μας!! έστω κ τόσο που βοηθά ο άντρας σου καλό είναι!! εγώ άνετα τον αφήνω κ 1-2 ωρίτσες μόνο του με τα μικρά τώρα που μεγάλωσαν!!

lZDVp3.png

Δεν εγινε κατι κοριτσια...απλα απελπιζομαι κ για τα οικονομικα κ γιατι δε βλεπω κανενα φως για βοβθεια, μονη μου θα το τρωω το παλουκι... ο δικος μου πλενει τα μπιμπερο καποιες φορες, οσο επινε τακτικα συμπληρωμα το φτιχνε καποιες φορες, κανεινκαποιες δουλειες στο σπιτι καποιες φορες...αλλα το καποιες φορες δε λεει κ πολλα.τελικα... αν δε γινονται πραγματα σε καθημερινη βαση, εγω πως θα τα βγαλω περα με μωρο 24 ωρεςτο 24ωρο, μαγειρεμα, σιδερωμα , κτλ.. ξεχασα, βαζει πλυντηριο, απλωνει, μαζευει, κην ειμαι αδικη... απλα εγω ο,τι κανω το κανω οταν κοιμαται το μωρο, να ειναι ξυπνητη κ να καθεται δεν παιζει πλεον....το σπιτι ειναι αχουρι, τα αδιδερωτα στιβες... δεν ξερω ρε κοριτσια, τοσο αχρηστη ειμαι;.αν μου κρατουσε το μωρο κατι θα κανα, αλλα δεν τα καταφερνει η θεωρει οτι δε χρειαζεται κ ειμαι υπερβολικη....τι να πω δεν ξερω..

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Δεν εγινε κατι κοριτσια...απλα απελπιζομαι κ για τα οικονομικα κ γιατι δε βλεπω κανενα φως για βοβθεια, μονη μου θα το τρωω το παλουκι... ο δικος μου πλενει τα μπιμπερο καποιες φορες, οσο επινε τακτικα συμπληρωμα το φτιχνε καποιες φορες, κανεινκαποιες δουλειες στο σπιτι καποιες φορες...αλλα το καποιες φορες δε λεει κ πολλα.τελικα... αν δε γινονται πραγματα σε καθημερινη βαση, εγω πως θα τα βγαλω περα με μωρο 24 ωρεςτο 24ωρο, μαγειρεμα, σιδερωμα , κτλ.. ξεχασα, βαζει πλυντηριο, απλωνει, μαζευει, κην ειμαι αδικη... απλα εγω ο,τι κανω το κανω οταν κοιμαται το μωρο, να ειναι ξυπνητη κ να καθεται δεν παιζει πλεον....το σπιτι ειναι αχουρι, τα αδιδερωτα στιβες... δεν ξερω ρε κοριτσια, τοσο αχρηστη ειμαι;.αν μου κρατουσε το μωρο κατι θα κανα, αλλα δεν τα καταφερνει η θεωρει οτι δε χρειαζεται κ ειμαι υπερβολικη....τι να πω δεν ξερω..

δεν είσαι άχρηστη κορίτσι μου!! απλά δεν έχεις την βοήθεια που θα έπρεπε απλά κ αυτονόητα να σου προσφέρεται...εγώ θα έλεγα να του μιλήσεις..τι θα πει δεν τα καταφέρνει με το μωρό??το να κάτσει κ να το κρατήσει λίγο αγκαλίτσα ή να το παίξει δεν είναι κάτι φοβερό!! απλά νομίζω δεν θέλει να ζοριστεί γιατί πολύ απλά ξέρει πως θα το κάνεις εσύ!! δλδ δεν τον πειράζει να φοράει ασιδέρωτα κ να τρώει ντελίβερι?πες του άμα θες φαγητό κράτα το μωρό να μαγειρέψω! αλλιώς δεν προλαβαίνω!!κάνε το εξής...μια μέρα ετοιμάσου, ετοίμασε γάλα να έχει η μικρή κ ανακοίνωσε του ότι εσύ θα βγείς για μια ώρα!!

για τα οικονομικά άστο μην το σκέφτεσαι...όλοι τα ίδια είμαστε...είναι δύσκολα αλλά εγώ λέω πάντα, θα τα καταφέρουμε!!

lZDVp3.png

Ασε δεν παιζει...

τι να πω βρε κοριτσάκι μου!! νευριάζω με κάτι τέτοια!! δεν το έκανες μόνη σου το παιδί!!! έλεος δλδ να ζητάμε τ'αυτονόητα???γιατί το αυτονόητο είναι ν΄'ασχολείται ο κάθε μπαμπάς με τα παιδιά του!! πρέπει να βρει την δύναμη να τον ταρακουνήσεις γιατί μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα!!:mad::-x:-x

lZDVp3.png

Νομιζω οτι επηρεαζεται απ αλλου...δε μπορω να ταακωνομαι.συνεχεια... απλα νιωθω οτι αντι να δενομαστε, ωρε; ωρες κλονιζομαστε

κοίτα εννοείται πως δεν πρεπει να τσακώνεσαι κ πρώτα απ'όλα γιατί δεν σου κάνει καλό κ άρα δεν κάνει καλό στο νινί σου...πολλοί άντρες έχουν τέτοιου είδους κολλήματα π.χ η φροντίδα του μωρού δεν είναι δουλειά τους κι αν το κάνουν κ καλά μη μαθευτεί!! τραγικό!! αλλά τόσο τους κόβει!! πρέπει να βρεις έναν τρόπο να του περάσεις κάποια πράγματα όμορφα κι ωραία..δεν τον ξέρω για να σου πω τι να κάνεις αυτό θα το βρεις εσύ...δυστυχώς οι άντρες επηρεάζονται εύκολα :mad: να ξέρεις πως όταν έρχεται ένα μωρό όλα τα ζευγάρια περνάνε δύσκολες φάσεις...δοκίμασε αυτό που σου είπα πριν...με το φαγητό..με τα ρούχα..άλλαξε λίγο στάση,δεν μπορείς να γίνεσαι 1000 κομμάτια!!! πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να συμμετέχει πιο ενεργα!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...