Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Επανέρχομαι κορίτσια μήπως γνωρίζει καμία: άντλησα γάλα 16/8 (20 ml) κ σήμερα (60ml) και θέλω να τα χρησιμοποιήσω το Σάββατο. Τα έχω στην κατάψυξη. Μπορώ να τα αναμείξω;;;

νομιζω δεν υπαρχει προβλημα. η ντοριτα θα ξερει σιγουρα.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανέρχομαι κορίτσια μήπως γνωρίζει καμία: άντλησα γάλα 16/8 (20 ml) κ σήμερα (60ml) και θέλω να τα χρησιμοποιήσω το Σάββατο. Τα έχω στην κατάψυξη. Μπορώ να τα αναμείξω;;;

Αν δεν κανω λαθος στα βιντεακια της πατσουρου λεει πως μπορεις. Θες να κανεις τον κοπο να τα δεις στο youtube?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μουντακι, κ εμας που γενικα ειχε αρκετο καιρο χωτις κολικους, ειχε προχθες μια κριση τα ειδαμε ολα!!! Αλλα οκ, δεν επαναληφθηκε :)

Α ρε κοριτσια, τυχερες οσες εχετς βοηθεια!! Εγω κ με καισαρικη κ βογκουσα να σηκωθωαλλα μοναχουλα :(

twt6p2.png

Καλημέρα μανουλες! νιώθω εξάντληση τελικά ο νυχτερινός ύπνος είναι ανεκτίμητης αξίας! και εμάς μας έπιασαν χθες κολικοί πήραμε gripe water και ηρέμησε κάπως το παιδάκι μου.. ωστόσο ξυπνάει πολύ συχνά μέσα στη νύχτα γιατί του πέφτει η πιπίλα...και είμαι σήκω σήκω κάτσε κάτσε!!! αχ! αυτή η βοήθεια να έχεις απέναντι τη μαμά σου και να μη μπορεί να σε βοηθήσει (λόγω εργασίας) η πεθερά πέφτει λίγο μακριά, σε άλλη περιοχή και έρχεται καμιά βόλτα όποτε το θυμηθεί ... (είναι και το 1ο της εγγόνι!!)

δε ξέρω αν το νιώθετε και εσείς αλλά υπάρχουν στιγμές που τα σκέφτομαι και θέλω να βάλω τα κλάματα..(αν και τα εχω βάλει εδω που τα λεμε αρκετες φορες) από τη μια χαίρομαι που έχω το παιδάκι μου με κοιτά , μου χαμογελά και με κάνει αλοιφή και μου δινει δύναμη.. και απο την άλλη νιώθω τόσο μόνη και αβοήθητη από τους γύρο μου που ψυχολογικά με καταρρακώνει...

Sorry αν σας ριχνω πρωινιάτικα , αλλα ένιωσα την αναγκη να τα πωσε κάποιον ..απ΄οτι βλέπετε η ψυχολογία μου πρωινιάτικα στα ύψη:(

Καλα βρε κοριτσια, εσας κανουν καθε μερα κακα; εμενα καθε 3 μερες συνηθως, την προηηουμενη πηγε 4...

Χαρουλα, γιατι θες ντε κ καλα να πιει πολυ γαλα; σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει; 170 μου φαινονται πολυ!!

Εγω τα εμβολια τα κανω.... στο πρωτο εκανε λιγα δεκατα..

Διακοπες ε; εμεις ουτε με κυαλια...πηγαμε 2 2μερα στο χωριο κ κουβαλησαμε ολη την προικα της μικρης. ... ελεγα για κανα μονοημερο.εστω θαλασσα, για βολτα, αλλα εγκαταλειπω την ιδεα...ειναι πολλες οι ωρες κ αμα αρχισει να κλαιει δε σταματαει αν δε--θελησει αυτη!!!

δεν είναι ότι θέλω να πιει πολύ γάλα, αλλά με είχε μάθει σε άλλες ποσότητες έπινε δηλαδή 90-120γρ στα περισσότερα γεύματα! και τώρα έχει πέσει συγκριτικά με αυτές τις ποσότητες .. και σκέφτομαι πως όσο μεγαλώνει δε πρέπει να αυξάνονται και οι ποσότητες επομένως και οι ώρες υπνου? η είναι πολύ μικρό ακομα.. ακούω και γνωστές μου που γεννήσαμε την ίδια περίοδο και που πίνουν 100 - 120 + και λέω μήπως εμείς πίνουμε λίγο.. η παιδιατρος μου είχε πει οταν ακομα δεν είχα 40ντισει πως πρεπει το λιγοτερο την ημερα να πινει 400 γρ

αυτό συναίβει 1 μήνα πριν σχεδόν και τώρα βλέπω οτι βρισκομαστε στα 600 περιπου γραμμάρια ημερισίως.. και αναρωτιεμαι αν ειναι οκ η θα έπρεπε να βρισκόμαστε παραπάνω..

εσεις κρατατε τις ώρε και τα γρ. γάλακτος?

Alovesa ελπίζω να ναι ετσι και να τελειώνουμε σιγά σιγά. Σύμφωνα με τη γιατρό περίπου ακόμη 10-12 μέρες είναι το θέμα μετά εξαλλείφονται.

Εγώ κορίτσια πάλι έχω άλλου είδους τρέλα.... Νιώθω ότι η μικρή δεν είναι καλά μαζί μου.. Βλέπω πόσο ήρεμη είναι στη μάνα μου πόσο χαλαρή... Σε μένα δν ηρεμεί έτσι.. Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για το αν είμαι επαρκής... Νιώθω ώρες ώρες ότι είμαι απλά κάποια που τη φροντίζει.. Το μόνο παραπάνω που κάνω είναι να τη θηλάζω...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσούδια!!!

καταρχήν χαίρομαι πολύ που το παρεάκι μας ξαναζωντάνεψε, είχαμε μείνει λίγες για κάποιο διάστημα...

Θωκάκι κι εμένα ο άντρας μου δεν θέλει εμβόλιο, εγώ ακόμα ψάχνομαι...

το πρώτο η γιατρός μας είπε μπορούμε να το τρενάρουμε ένα μήνα ακόμη όπως στη Πυτζαμούλα, αλλά εγώ θέλω μετά το χρόνο να το κάνω

Καρδουλίτσα , χωρίς να θέλω να ανοίξω θέμα γιατί είναι μεγάλο, ο λόγος για το πρώτο είναι ότι συνδέθηκε με το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου εξ ου και θέλω να το κάνουμε στον ένα χρόνο και για της μηνιγγίτιδας δεν θα το κάνω πριν τα 2 χρόνια, πρώτον γιατί συνδέεται με αυτισμό και δεύτερον γιατί οι οδηγίες της ίδιας της εταιρείας λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα σε παιδιά κάτω των 2 ετών (το διάβασα στο χαρτάκι που έχει μέσα το κουτί), για τα άλλα δεν ξέρω ακόμα...

καλά από δουλειές.... να ναι καλά το ντιλίβερι, έχω βάλει 3 κιλά, κι ο αντρούλης που πλένει μπιμπερό και φτιάχνει μακαρονάδες...

μιας κι εμείς ακόμα προσπαθούμε για το γάλα κ είμαστε συνέχεια στο στήθος, εγώ μόνο βάζω πλυντήρια, απλώνω κ σιδερώνω μόνο μωρουδιακά, σκούπισμα-σφουγγάρισμα όποτε τύχει...

χεράκια στο στόμα και σάλια έχουμε κι εμείς!!! λέτε να είναι τα ούλα;

τα λένε αυτά βρε κορίτσια!!! κι εγώ νομίζω ότι δεν έχω γάλα κ πεινάει!!!

μουντάκι κ στις 3 μέρες να κάνουμε κακά είναι νερουλά, όταν έπινε πιο πολύ συμπλήρωμα κάποιες φορές ήταν πιο κρεμώδη, αλλά ποτέ σφιχτά...

βρε κορίτσια εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα... τη μυτούλα μας... είναι πολύ μπουκωμένη κ ακούγεται πολύ όταν κοιμάται... η γιατρός είπε ότι δεν έχει ακροαστικά, μάλλον έχει κρυφή παλινδρόμηση και του σταματάνε γάλατα στη μυτούλα...

Alovesa ελπίζω να ναι ετσι και να τελειώνουμε σιγά σιγά. Σύμφωνα με τη γιατρό περίπου ακόμη 10-12 μέρες είναι το θέμα μετά εξαλλείφονται.

Εγώ κορίτσια πάλι έχω άλλου είδους τρέλα.... Νιώθω ότι η μικρή δεν είναι καλά μαζί μου.. Βλέπω πόσο ήρεμη είναι στη μάνα μου πόσο χαλαρή... Σε μένα δν ηρεμεί έτσι.. Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για το αν είμαι επαρκής... Νιώθω ώρες ώρες ότι είμαι απλά κάποια που τη φροντίζει.. Το μόνο παραπάνω που κάνω είναι να τη θηλάζω...

Eσυ προφανως εισαι πιο αγχωδης και νευρική απο την μανα σου και λογικο ειναι αφου μετά απο τα ξενυχτια και το αγχος για το αν τρωνε αν κοιμουνται αν εχουν γκρινια κτλ κτλ. Η μανα σου ειναι πιο ξεκουραστη και λογικο ειναι να καταλαβαινει την ηρεμια της η μικρη σου. Μην τρελαινεσαι, το περναμε ολες. Κι εγω οταν παλευω να τον κοιμησω καμια ωρα και τον παιρνει ο αντρας μου αγκαλια και κοιμαται σε πεντε λεπτα τρελαινομαι! μαλλον λεω δεν του αρεσει η αγκαλια μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χαρουλακι...νομίζω πως λίγο πολυ ολες έτσι νοιώθουμε....εγω δεν θέλω πια βοηθεια εξωθεν....χωρις κάποιο λόγο....κ όμως αργα τα βραδια οταν ο μπεμπης περνάει αλμα κ θηλαζω ολη μέρα με πιάνει το παράπονο κ κλαίω....ειναι οι ορμόνες αλλα ειναι κ ακραία κούραση ρε κορίτσια....πιστεύω οτι λίγο εμείς λίγο τα μπεμπακια κάπου στη μέση θα τη βρούμε τη λύση κ θα προσαρμοστουμε!

Μουντάκι μου....μην είσαι ενοχικη ρεεεε....κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς για το νινι σου....σαν εσένα δεν αγαπά κανένα....ακομη νομίζει πτι είστε ενα σώμα....πάρτο αλλιώς....στη μαμά σου ηρεμεί (ειναι κ παλια καραβανα) αλλα σε σένα λέει το παράπονο της γιατι ξέρει οτι μονο εσυ θα της το λύσεις ;)

Καρδουλιτσα τα βουτηξατε!;;;ωωωωω τέλεια;;;;μπράβο σας!!!εσυ βοηθεια έχεις φίλη;πως την παλεύεις με δυο;;;;;αποκλείεται μόνη σου!!!αν δεν έχεις απλα υποκλινομαι!!!για τα εμβόλια ειναι μεγάλο θέμα....αν σε ενδιαφέρει μπορούμε να το αναλύσουμε αλλα πρωτα θα πρεπει να διαβάσεις τα σχετικά....γενικώς είπαμε...καθένας κάνει τις επιλογές που κρίνει καλύτερες για το παιδάκι του....πολυ υποκειμενικό!

Μάρντο μου....ταιριάζουν τα αντρακια μας....φιλενάδα βγάλε τελείως απο το μυαλο σου οτι δεν έχεις γαλα....βάζε το μωρο όποτε το ζητάει στο στηθος κ θα εδραιωθεί πολυ σύντομα ο θηλασμος!απλα πιστεψε το!!κ πινε νερά!

Αλοβεσακι.....δεν είχες ουτε τις πρώτες μέρες λίγη βοηθειούλα;;;;γιατι μωρε;;;είσαι πάντως αξια κ τα καταφερες!!!!

bhgdp3.png

Καρδουλιτσα τα βουτηξατε!;;;ωωωωω τέλεια;;;;μπράβο σας!!!εσυ βοηθεια έχεις φίλη;πως την παλεύεις με δυο;;;;;αποκλείεται μόνη σου!!!αν δεν έχεις απλα υποκλινομαι!!!για τα εμβόλια ειναι μεγάλο θέμα....αν σε ενδιαφέρει μπορούμε να το αναλύσουμε αλλα πρωτα θα πρεπει να διαβάσεις τα σχετικά....γενικώς είπαμε...καθένας κάνει τις επιλογές που κρίνει καλύτερες για το παιδάκι του....πολυ υποκειμενικό!

τα βουτήξαμε φίλη κ ξετρελάθηκαν!!! "κολυμπούσαν" σαν σκυλάκια χαχχαχα εγώ που λες έχω τρομερή βοήθεια απ'τον άντρα μου με το που γυρίζει απ'την δουλειά,κάνει τα πάντα...ακριβώς ότι κάνω κι εγώ! κάποιες φορές έρχεται η μαμά μου για 3-4 μέρες αλλά κάποιες μέρες είμαι μόνη μου απ'το πρωί που φεύγει ο άντρας μου μέχρι το μεσημέρι που γυρίζει...στην αρχή που ήταν πιο μικρά ήταν πιο δύσκολα..έφτανα σε σημείο να κρατάω κ τα 2 μαζί αγκαλιά γιατί εκλαιγαν..ή τα τάιζα ταυτόχρονα (στο καρότσι)...τώρα που μεγαλώσαμε είναι καλύτερα..γιατί κάθονται λίγο κ στα ρηλάξ,χαζευουν κ παιδικά στην τιβί!!

για τα εμβόλια μακάρι να είχα τον χρόνο να τα διαβάσω αυτά που λες!! θα μ'ενδιέφερε!! αχ αλλά που καιρός!! εννοείται κ καθένας κάνει το καλύτερο που πιστεύει!!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...