Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μπράβο ρε μουντάκι!!!!χαιρομαι παρα πολυ!!θα δεις οσο θα περνάει ο καιρος τόσο θα ηρεμεί η μουντίτσα μας!κατα τα αλλα πως είσαι;ποτε πας για δουλεια;

Αλοβεσακι....ολες μαζι θα κάνουμε το αλμα καμία μέρα...ας το εχουμε κανονίσει να ειναι η ίδια μερα να κάνουμε κ παρεό χαχαχαχα

Χαρουλα....αστα....κ μένα σήμερα πήγε....εκοψα κ τη βοήθεια απο μάδερ-πεθερά κ μια ομορφια!!!

Ρανια πραγματικά ο αρτοπαρασκευαστης ειναι όλα τα λεφτα!!να φτιαχνεις χωρις γλουτενη....τέλειο κ υγιεινό κ διαιτητικό.....;)

Thokaki καλώς εχόντων των πραγμάτων Απρίλιο του 2015!!!!!!! Αν έχω ακόμη δουλειά ....... Θα κάνω κάτι guest από τον άλλο μήνα γιατί δε με έχουν αντικαταστήσει και ούτε πρόκειται αλλά θα ναι το πολύ 2 φορές το μήνα οπότε δε με νοιάζει!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα μπορει να κανει κακα για δυο μερες καθε μερα και μετα να περασουν τρεις μερες χωρις κακα. Σαν εικονα ειναι ιδια με την μερα που βγηκαμε απο το νοσοκομειο, μουσταρδι και στο χρωμα και στην υφή! Σαν μυρωδιά ομως απαιχτα και ευλογημενα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Thokaki καλώς εχόντων των πραγμάτων Απρίλιο του 2015!!!!!!! Αν έχω ακόμη δουλειά ....... Θα κάνω κάτι guest από τον άλλο μήνα γιατί δε με έχουν αντικαταστήσει και ούτε πρόκειται αλλά θα ναι το πολύ 2 φορές το μήνα οπότε δε με νοιάζει!!!

Τι λες τωρα??? Εγω αν κερδιζα το λοττο δεν θα ξαναπατουσα!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τι λες τωρα??? Εγω αν κερδιζα το λοττο δεν θα ξαναπατουσα!;)

ναι αλλά ούτε το λόττο κέρδισα ούτε το τζόκερ... γιατί εσύ πότε θα πας?????? Εμένα έτσι βγαίνει με το 6μηνο και τον ένα μήνα κανονικής άδειας!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ναι αλλά ούτε το λόττο κέρδισα ούτε το τζόκερ... γιατί εσύ πότε θα πας?????? Εμένα έτσι βγαίνει με το 6μηνο και τον ένα μήνα κανονικής άδειας!!!

Μαιο.... αλλα οσο σκεφτομαι οτι το παιδακι μου ουτε ενος ετος θα παει στο σταθμο μου ερχεται να βαλω τα κλαματα! Θα χασω τα καλυτερα ρε γαμωτο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μαιο.... αλλα οσο σκεφτομαι οτι το παιδακι μου ουτε ενος ετος θα παει στο σταθμο μου ερχεται να βαλω τα κλαματα! Θα χασω τα καλυτερα ρε γαμωτο!

εγώ έχω τις γιαγιάδες....:D

AXrRp3.pngFYZzp3.png

πω πω κορίτσια πολύ γκρίνια σήμερα!! ειδικά ο μικρός απ'το πρωι που ξύπνησε δεν εχει κοιμηθει καθολου!!τα ματια του είναι σαν μελανιασμενα,προσκυνάει αλλά εκεί!! πεισμα!!!! τώρα ηρέμησε κάπως αλλα του εδωσα λίγο ντεπον μπας κ ποναει πουθενα :confused:

να τολμήσω να ρωτήσω; υπάρχει καμία που δεν θα κάνει εμβόλια;

μη μαλώσετε οι υπόλοιπες!!!

μανουλάκια;;;;πως πάμε;;;κ εμείς απαλεψιες εχουμε λογω του χοντρου μας.χαχαχα...δεν έκανε χθες τα βραδινά του κ δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλα κ σήμερα στριφογυρναει πάλι ανήσυχος....εύχομαι να γινει η δουλίτσα μας σύντομα....

κορίτσια πως τα προλαβαινετε εσείς;;!μαγειρεμα...πλυντήρια...,σιδερωμα....πφφφφ δεν συζητάω για σκουπισμα-σφουγγαρισμα....αμοκ!!!!γυρισαμε προχθές απο τις διακοπές κ γινεται χαμός....πήγε κ το αντράκι για δουλειά κ κάπως μου κακοφανηκε....

Μάρντο εγω έχω ξαναπεί τη θεση μου για τα εμβόλια....αν κανω θα κανω κάποια κ αυτα πολυ αργότερα....ο άντρας μου δεν θέλει κανένα...θα δω...

εγω να τολμησω ναρωτησω τις μανουλες που δν θελουν τα εμβολια με ποιο σκεπτικο δεν θα τα κανουν??το ακούω απο πολλούς αλλα κανενας δεν μου δινει 1 εξήγηση :confused: εμας που μας τα εκαναν οι γονεις μας δλδ κακό μας έκαναν?:confused: απλες απορίες ετσι..χωρις παρεξήγηση..

Εμεις τωρα διανυουμε τγν 11η... ευχομαι να το περναμε νωριτερα, γιατι αν ειναι χεροτερη η επομενη, θα κανω εγω κανα αλμα....απο παραθυρο, μπαλκονι...

μολις ελεγα στον χαζμπεντ ν'ανοιξει την μπαλκονοπορτα να παρω φορα :tongue:

Καλησπέρες!!!!

Κατά τα άλλα για τις δουλειές εγώ είμαι τυχερή γιατί έρχεται μια κοπέλα και με βοηθάει στη φασίνα. Με πλυντήρια, σίδερο και τα καθημερινά ή θα την αφήσω λίγο στη μαμά μου ή στο μάρσιππο να τα κάνουμε μαζί!!! πχ χθες πλύναμε μαζί το μπαλκόνι και απλώσαμε μπουγάδα!!! Κούνα κούνα την παίρνει ο ύπνος... άμα δε της τραγουδάω κι όλας κοιμάται για πλάκα!!!!!!

Α και κάτι άλλο και μη με πείτε χαζή περικαλώ...... εδώ και 10 μέρες η μικρή συνεχώς βάζει το χέρι στο στόμα και έχει σάλια..... λέτε να την τρώνε από τώρα τα ούλα??? Η μαμά μου λέει ότι εγώ 4 μηνών είχα ήδη 2 δόντια!!!!

καλά γιια το πως προλαβαίνουμε τις δουλειές αφήστε το....πάντως κ μαγειρεύω κάθε μέρα κ καθαρίζουμε καλά τουλάχιστον 1 φορα/εβδ. πλύσιμο σιδέρωμα αργα το βράδυ όταν κοιμηθούν...

ναι μπορεί να την τρωνε!κ τα δικα μας ετσι είναι εδω κ καιρό! ο ντοκ μας είπε τα δοντια μπορεί να ξεκινήσουν απ'τον 4ο μήνα..

Διακοπες ε; εμεις ουτε με κυαλια...πηγαμε 2 2μερα στο χωριο κ κουβαλησαμε ολη την προικα της μικρης. ... ελεγα για κανα μονοημερο.εστω θαλασσα, για βολτα, αλλα εγκαταλειπω την ιδεα...ειναι πολλες οι ωρες κ αμα αρχισει να κλαιει δε σταματαει αν δε--θελησει αυτη!!!

θέλω επειγόντως διακοπέςςςςςςςς λαλαλαλα!!! μου λέει ο άντρας μου να τ'αφήσουμε στους δικούς μου κ να πάμε ενα 3μερο τα 2 μας αλλά δεν μπορω να τ'αποχωρηστώ....αλλάα είμαι κ τόσο κουρασμένη κ θα μου εκανε πολύ καλό εστω κι αυτο το λίγο...ουφ δν ξερω..

lZDVp3.png

Moody, κ η δικη μου κανει μπουνιτσες κ βαζειντα χερια στο στομα κ μασουλαει κ εχει σαλακια...δεν ξερω αν την τρωνε τα ουλα.για δοντακια...

Αχ,.ακου 3μερο μονοι!!! Εμεις δεν παιζει να την αφησουμε ουτε μονοημερο!! Τωρα πια ουτε 2-3 ωρες..... μονο κοιμισμενη αλλα να ειμαστε σ ετοιμοτητα να την παρουμε μολις ξυπνησει κ κλαιει!!!

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ουτε εγω μπορω να σκεφτω οτι φευγω χωρις το παιδι... Δεν εχω και εμπιστοσυνη να το αφησω καπου. Ασε που αλλοι κανουν και πειραματα, πχ εγω εχω μαθει το παιδι μου ετσι και αλλοι θα θελουν να φερθουν αλλιως,κι εγω νευριαζω με κατι τετοια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ουτε εγω μπορω να σκεφτω οτι φευγω χωρις το παιδι... Δεν εχω και εμπιστοσυνη να το αφησω καπου. Ασε που αλλοι κανουν και πειραματα, πχ εγω εχω μαθει το παιδι μου ετσι και αλλοι θα θελουν να φερθουν αλλιως,κι εγω νευριαζω με κατι τετοια!

Εγώ είμαι η τυχερή της παρέας η μαμά μου έχεη μάθει τη ρουτίνα της μικρής και δεν κάνει πράγματα που με βρίσκουν αντίθετη. Δε θέλω όμως να την αφήνω μέρες, πχ λέμε το σεπτέμβρη να πάμε στο χωριό του πατέρα μου που πρέπει να κανονίσω κάτι κληρονομικά. Θα την πάρω μαζί μου ακόμη κι αν πάμε μόνο σκ. Καλύτερα δε θα ναι με κανέναν άλλο εκτός από τη μαμά και το μπαμπά.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Επανέρχομαι κορίτσια μήπως γνωρίζει καμία: άντλησα γάλα 16/8 (20 ml) κ σήμερα (60ml) και θέλω να τα χρησιμοποιήσω το Σάββατο. Τα έχω στην κατάψυξη. Μπορώ να τα αναμείξω;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

να τολμήσω να ρωτήσω; υπάρχει καμία που δεν θα κάνει εμβόλια;

μη μαλώσετε οι υπόλοιπες!!!

εμεις θα κανουμε αλλα λιγο αργοτερα. στη 12η εβδομαδα θα ξεκινησουμε αντι για 8η

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...