Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

και εγω απο αυτες του δίνω οταν τον πιανουν κολικοι.. τι ποσοτητα του δίνεις? εμενα αν και κλείνει αυριο τους 2 μήνες του δίνω 2,5 ml. η δοσολογια λεει οτι μεχρι ενος μηνα τα 2,5 γρ και απο 2 μήνες + 5 γρ αλλα φοβαμαι να δωσω παραπάνω..

5γρ δινω απο την αρχη. Κι εμεις αυτη τη βδομαδα λογικα θα κανουμε το εμβολιο. Το μπεμπουλινι που το εχει κανει μου ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!! κι εμείς έχουμε γκρίνια σήμερα...ίσως περνάνε κανα άλμα τα μπεμπακια...βέβαια εμάς μάλλον είναι απ'τα δόντια...

ψυχρανε ο καιρος η μου φαίνεται? βγηκα για λιγο στο μπαλκονι και θελει ζακετουλα...

να ρωτησω .. οσες εχετε κανει το 1ο εμβολιο, είχατε μετα συμπτωματα τυπου πυρετο..? θα το κανουμε μεσοβδόμαδα και ανησυχω λιγακι.

εμείς στο 1ο εμβόλιο δεν είχαμε απολύτως τπτ!! στο 2ο είχαμε λίγη γκρίνια για 2 μερούλες...

lZDVp3.png

καλημέρα κορίτσια!! κι εμείς έχουμε γκρίνια σήμερα...ίσως περνάνε κανα άλμα τα μπεμπακια...βέβαια εμάς μάλλον είναι απ'τα δόντια...

εμείς στο 1ο εμβόλιο δεν είχαμε απολύτως τπτ!! στο 2ο είχαμε λίγη γκρίνια για 2 μερούλες...

ποτε βγαινουν τα πρωτα δοντάκια? ελπιζω να εχουν τελεωσει οι κολικοι διαφορετικα δεν θα τη παλεψω..

κάπου βρήκα τα άλματα... συγκράτησα 9η και 12η

πώς τις εννοούν όμως δεν κατάλαβα, συμπληρωμένες;

αν είναι έτσι εμείς στην 9η+3 περάσαμε, μία μέρα όλο γκρίνια κ μετά 2 μέρες ύπνο!

Διαφημίσεις

μανουλάκια;;;;πως πάμε;;;κ εμείς απαλεψιες εχουμε λογω του χοντρου μας.χαχαχα...δεν έκανε χθες τα βραδινά του κ δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλα κ σήμερα στριφογυρναει πάλι ανήσυχος....εύχομαι να γινει η δουλίτσα μας σύντομα....

κορίτσια πως τα προλαβαινετε εσείς;;!μαγειρεμα...πλυντήρια...,σιδερωμα....πφφφφ δεν συζητάω για σκουπισμα-σφουγγαρισμα....αμοκ!!!!γυρισαμε προχθές απο τις διακοπές κ γινεται χαμός....πήγε κ το αντράκι για δουλειά κ κάπως μου κακοφανηκε....

Μάρντο εγω έχω ξαναπεί τη θεση μου για τα εμβόλια....αν κανω θα κανω κάποια κ αυτα πολυ αργότερα....ο άντρας μου δεν θέλει κανένα...θα δω...

bhgdp3.png

μανουλάκια;;;;πως πάμε;;;κ εμείς απαλεψιες εχουμε λογω του χοντρου μας.χαχαχα...δεν έκανε χθες τα βραδινά του κ δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλα κ σήμερα στριφογυρναει πάλι ανήσυχος....εύχομαι να γινει η δουλίτσα μας σύντομα....

κορίτσια πως τα προλαβαινετε εσείς;;!μαγειρεμα...πλυντήρια...,σιδερωμα....πφφφφ δεν συζητάω για σκουπισμα-σφουγγαρισμα....αμοκ!!!!γυρισαμε προχθές απο τις διακοπές κ γινεται χαμός....πήγε κ το αντράκι για δουλειά κ κάπως μου κακοφανηκε....

Μάρντο εγω έχω ξαναπεί τη θεση μου για τα εμβόλια....αν κανω θα κανω κάποια κ αυτα πολυ αργότερα....ο άντρας μου δεν θέλει κανένα...θα δω...

αστα φιλεναδα και εμενα μου κακοφάνηκε που επιστρεψαμε απο διακοπες και πόσο μάλλον που απο σήμερα και εγω μόνη μου ειμαι λογο του οτι ο αντρουλης μου ξεκινησε δουλεια..

για τις δουλειες δεν το σχολιάζω.. οτι προλάβω να κάνω μολίς επιστρεφει απο τη δουλεια ο αντρας μου ... για τα υπόλοιπα κάνω τα σταβά μάτια!!

αναφορικά με τα εμβόλια, βρε κοριτσια δεν είναι υποχρεωτικά, εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι καθε μήνα θα κάνουμε και απο ένα..:shock:

Καλησπέρες!!!! Εμάς η χτεσινή ξαγρύπνια μάλλον ήταν γκάφα της μαμάς που ήπιε ice tea στις 8 το βράδυ.... Έ τσίτωσε γκάζια η μικρή με την τεΐνη!!!! Η γκρίνια δε οφειλόταν στα κακά που δεν κάναμε ε πάλι κλασσικά με το θερμόμετρο και μόλις τα κανε τελειώσαν όλα.... Ρε κορίτσια εσάς που κάνουν μέρα παρά μέρα ή κάθε τρεις μέρες είναι ρευστά;;;; Γιατί εμάς μέρα παρά μέρα και με βοήθεια είναι σφιχτά ωσάν της κατσίκας σχεδόν!!! Γι αυτό πονάει η μικρή...

Να χτυπήσω ξύλο και να φάω τη γλώσσα μου εμάς οι κολικοί έχουν να εμφανιστούν 1εβδομάδα!!! Θέλω να ελπίζω ότι μας ξέχασαν!!!!

Εμβόλιο θα κάνουμε την άλλη Δευτέρα δεν ξέρω για παρενέργειες...

Ερώτηση: άντλησα στις 16/8 και σήμερα γάλα. Τα έχω στην κατάψυξη και θέλω να τα χρησιμοποιήσω το Σάββατο. Μπορώ να τα αναμείξω ή η άντλησεις που αναμειγνύονται πρέπει να ναι της ίδιας μέρας;;;;

Κατά τα άλλα για τις δουλειές εγώ είμαι τυχερή γιατί έρχεται μια κοπέλα και με βοηθάει στη φασίνα. Με πλυντήρια, σίδερο και τα καθημερινά ή θα την αφήσω λίγο στη μαμά μου ή στο μάρσιππο να τα κάνουμε μαζί!!! πχ χθες πλύναμε μαζί το μπαλκόνι και απλώσαμε μπουγάδα!!! Κούνα κούνα την παίρνει ο ύπνος... άμα δε της τραγουδάω κι όλας κοιμάται για πλάκα!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οσον αφορα τις δουλειες δεν το σχολιαζω καθολου. Εξαιτιας των σκυλιων αναγκαστηκα και φερνω μια γυναικα μια φορα την εβδομαδα και κανει ενα καλο σκουπισμα και σφουγγαρισμα τουλαχιστον αλλιως θα ειχαμε πεθανει στην τριχα! οσον αφορα μαγειρεμα και λοιπες δουλειες μαζευω οτι μπορω τα απογευματα που ειναι ο αντρας μου εδω αλλιως δεν γινεται. Δεν σας κρυβω οτι και ενας λογος που δεν εχω χασει τα κιλα ειναι γιατι τον πρωτο μηνα και κατι ετρωγα σαβουρες γιατι δεν μαγειρευα. Μετα εφερνε η μανα μου φαγητο μια δυο φορες την εβδομαδα αλλα μουεκανε θεμα ο αντρας μου γιατι δνε του αρεσαν τα φαγητα και αναγκαστηκα να μαγειρευω με το ενα χερι!

Σημερα θα φαμε βραστες πατατες με λαδι και ξυδι! Οτι πιο απλο! ΑΑΑΑ πηραμε αρτοπαρασκευαστη! Η καλυτερη αγορα που καναμε ποτε!

Εμβολια θα κανουμε αν και εχω ακουσει οτι οι φαρμακοποιοι και πολλοι γιατροι δεν τα κανουν στα παιδια τους! Μετά πως θα τα δεχτουν στο σχολειο????

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις τωρα διανυουμε τγν 11η... ευχομαι να το περναμε νωριτερα, γιατι αν ειναι χεροτερη η επομενη, θα κανω εγω κανα αλμα....απο παραθυρο, μπαλκονι...

χαχαχαχα, περιμενε να μαζευτουμε πολλες και να πηδηξουμε απο τον ζαλογγο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρες!!!! Εμάς η χτεσινή ξαγρύπνια μάλλον ήταν γκάφα της μαμάς που ήπιε ice tea στις 8 το βράδυ.... Έ τσίτωσε γκάζια η μικρή με την τεΐνη!!!! Η γκρίνια δε οφειλόταν στα κακά που δεν κάναμε ε πάλι κλασσικά με το θερμόμετρο και μόλις τα κανε τελειώσαν όλα.... Ρε κορίτσια εσάς που κάνουν μέρα παρά μέρα ή κάθε τρεις μέρες είναι ρευστά;;;; Γιατί εμάς μέρα παρά μέρα και με βοήθεια είναι σφιχτά ωσάν της κατσίκας σχεδόν!!! Γι αυτό πονάει η μικρή...

Να χτυπήσω ξύλο και να φάω τη γλώσσα μου εμάς οι κολικοί έχουν να εμφανιστούν 1εβδομάδα!!! Θέλω να ελπίζω ότι μας ξέχασαν!!!!

Εμβόλιο θα κάνουμε την άλλη Δευτέρα δεν ξέρω για παρενέργειες...

Ερώτηση: άντλησα στις 16/8 και σήμερα γάλα. Τα έχω στην κατάψυξη και θέλω να τα χρησιμοποιήσω το Σάββατο. Μπορώ να τα αναμείξω ή η άντλησεις που αναμειγνύονται πρέπει να ναι της ίδιας μέρας;;;;

Κατά τα άλλα για τις δουλειές εγώ είμαι τυχερή γιατί έρχεται μια κοπέλα και με βοηθάει στη φασίνα. Με πλυντήρια, σίδερο και τα καθημερινά ή θα την αφήσω λίγο στη μαμά μου ή στο μάρσιππο να τα κάνουμε μαζί!!! πχ χθες πλύναμε μαζί το μπαλκόνι και απλώσαμε μπουγάδα!!! Κούνα κούνα την παίρνει ο ύπνος... άμα δε της τραγουδάω κι όλας κοιμάται για πλάκα!!!!!!

Α και κάτι άλλο και μη με πείτε χαζή περικαλώ...... εδώ και 10 μέρες η μικρή συνεχώς βάζει το χέρι στο στόμα και έχει σάλια..... λέτε να την τρώνε από τώρα τα ούλα??? Η μαμά μου λέει ότι εγώ 4 μηνών είχα ήδη 2 δόντια!!!!

Συγγνώμη που το πόσταρα 2 φορές δεν ξέρω πως να σβήσω το πιο πάνω.... όποια ξέρει ας μου πει!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλα βρε κοριτσια, εσας κανουν καθε μερα κακα; εμενα καθε 3 μερες συνηθως, την προηηουμενη πηγε 4...

Χαρουλα, γιατι θες ντε κ καλα να πιει πολυ γαλα; σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει; 170 μου φαινονται πολυ!!

Εγω τα εμβολια τα κανω.... στο πρωτο εκανε λιγα δεκατα..

Διακοπες ε; εμεις ουτε με κυαλια...πηγαμε 2 2μερα στο χωριο κ κουβαλησαμε ολη την προικα της μικρης. ... ελεγα για κανα μονοημερο.εστω θαλασσα, για βολτα, αλλα εγκαταλειπω την ιδεα...ειναι πολλες οι ωρες κ αμα αρχισει να κλαιει δε σταματαει αν δε--θελησει αυτη!!!

twt6p2.png

Μπράβο ρε μουντάκι!!!!χαιρομαι παρα πολυ!!θα δεις οσο θα περνάει ο καιρος τόσο θα ηρεμεί η μουντίτσα μας!κατα τα αλλα πως είσαι;ποτε πας για δουλεια;

Αλοβεσακι....ολες μαζι θα κάνουμε το αλμα καμία μέρα...ας το εχουμε κανονίσει να ειναι η ίδια μερα να κάνουμε κ παρεό χαχαχαχα

Χαρουλα....αστα....κ μένα σήμερα πήγε....εκοψα κ τη βοήθεια απο μάδερ-πεθερά κ μια ομορφια!!!

Ρανια πραγματικά ο αρτοπαρασκευαστης ειναι όλα τα λεφτα!!να φτιαχνεις χωρις γλουτενη....τέλειο κ υγιεινό κ διαιτητικό.....;)

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...