Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

καλημέρες κορίτσια.... δεν σας προλαβαίνω έτσι....φτου φτου πάντα έτσι χαρούμενες να στε να τιτιβίζετε!!!!!! Εγώ είμαι στη δουλειά... δεν πήζω ευτυχώς αλλά δεν έχω και διάθεση... Έπαθα ένα πατατράκ γιατί δεν έβρισκα αντιπηκτικές αλλά Δόξα σοι ο Θεός βρήκαμε... Κατά τα άλλα είμαι η Χριστίνα, 28 ετών, μένω Καλλιθέα και είναι, αν έρθει, το πρώτο μας.... Κιλά έχω χάσει 8 τον αριθμό λόγω εμετών, ινσουλίνης αλλά και καθότι είμαι παχύσαρκη... Κάνω πολύ προσεκτική διατροφή λόγω σακχάρου αλλά που κ που κάνω και παρασπονδίες.... Δεν έχω κάνει ακόμη κοιλίτσα πολύ αν ακι όσοι με ξέρουν μου λένε πλέον ότι φαίνεται. Δεν έχουμε δει τι είναι και για Β επιπέδου θα ξέρω την άλλη Πέμπτη. Νιώθω κάποια ελάχιστα φτερουγίσματα που και που αριστερά του αφαλού μου αλλά δεν ξέρω αν είναι το μωρό και να σας πω και την αλήθεια δεν αγχώνομαι ακόμη.... Αυτό ήταν το μίνι βιογραφικό μου χιχιχιχιιχι!!!!!

Καλησπέρα Χριστίνα και καλωσόρισες!!!! Με το καλό σου ευχομαι να έρθει και το μωράκι σου! Πότε έχεις ΠΗΤ?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρες κορίτσια.... δεν σας προλαβαίνω έτσι....φτου φτου πάντα έτσι χαρούμενες να στε να τιτιβίζετε!!!!!! Εγώ είμαι στη δουλειά... δεν πήζω ευτυχώς αλλά δεν έχω και διάθεση... Έπαθα ένα πατατράκ γιατί δεν έβρισκα αντιπηκτικές αλλά Δόξα σοι ο Θεός βρήκαμε... Κατά τα άλλα είμαι η Χριστίνα, 28 ετών, μένω Καλλιθέα και είναι, αν έρθει, το πρώτο μας.... Κιλά έχω χάσει 8 τον αριθμό λόγω εμετών, ινσουλίνης αλλά και καθότι είμαι παχύσαρκη... Κάνω πολύ προσεκτική διατροφή λόγω σακχάρου αλλά που κ που κάνω και παρασπονδίες.... Δεν έχω κάνει ακόμη κοιλίτσα πολύ αν ακι όσοι με ξέρουν μου λένε πλέον ότι φαίνεται. Δεν έχουμε δει τι είναι και για Β επιπέδου θα ξέρω την άλλη Πέμπτη. Νιώθω κάποια ελάχιστα φτερουγίσματα που και που αριστερά του αφαλού μου αλλά δεν ξέρω αν είναι το μωρό και να σας πω και την αλήθεια δεν αγχώνομαι ακόμη.... Αυτό ήταν το μίνι βιογραφικό μου χιχιχιχιιχι!!!!!

καλησπερα και καλος μας ηρθες!!! με το καλο το μωρακι σου!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

σε φουσκωνουν αλλα σε χορταινουν!!!! σκας!

ασε που ναι κ τιγκα στις ινες! να τα τρως!

εγω τα κανω κ σαλατα,ειδικα τα μαυροματικα φασολια... τα βραζω, κοβω κοκκινη πιπερια, φρεσκο κρεμμυδακι, μαιντανο, ντοματα, λαδι, λιγο ξυδι, αλατι.... ενα βραδυ στο ψυγειο κ ειναι μουρλια! ειδικα με ψαρι παει κ πολυ! αλλα κ μονη της ειναι πολυ χορταστικη

αχχ βρε κοριτσια τι μου κανετε!!! μου ανοιγετε κι αλλο την ορεξη!!! και μετα θα καθομαι και θα τρωω του σκασμου..χαχαχα

3Xump2.png

αχχ βρε κοριτσια τι μου κανετε!!! μου ανοιγετε κι αλλο την ορεξη!!! και μετα θα καθομαι και θα τρωω του σκασμου..χαχαχα

ελα μωρε, τουλαχιστον αυτα ειναι υγιεινα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

moody , 8 κιλα κ με παρασπονδιες μεσα; μπραβο για την πειθαρχια!

με το καλο το μωρακι σας!

με παρακολουθεί διατροφολόγος και βοήθησαν πολύ οι εμετοί και η ινσουλίνη.... φαντάσου ότι 10 μέρες έχω να κάνω εμετό και Παρασκευή που ζυγίστηκα ήμουν -1 ακόμη!!! Δε με παίρνει να πάρω βάρος και αν πάρω πρέπει να ναι το πολύ 5-6 κιλά... Ελπίζω να τα καταφέρω ως το τέλος έτσι....

Rania2810 Εσείς καλώς μας ήλθατε κορίτσια μου εγώ είμαι παλιά.... μουχαχα.... Έτσι να αυξανόμαστε!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημερούλααααααααααααααααααααααα

πω πω πόσα έχετε γράψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα διάβασα...................και φυσικά τα ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!κι εγώ καρδούλα............μνήμη χρυσόψαρου....................το είχα παλιά.........το είχα μοντάρει τα τελευταάι χρόνια....και τώρα ξαναήρθε....................:(

Μανούλα Αρτίστα γιατί δεν μας μπλεδίζεις κι εμάς;;;;λέμε είμαστε αγόραροι.....γιου νόου.....είδαμε πολύ σταφ εκεί!!!αχχαχααχ διάβασες τι σου έγραψα χθες κουζουλό μου; ήρθε ο ντοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!

μοιράζουμε cvs;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;χμμμμ λοιπόν εγώ είμαι το Θωκάκι αχχαχαχαχαχα είμαι 32 (μπορώ να λέω για λίγο ακόμη 31 αλλά τεσπα..........), μένω στον Άγιο Στέφανο, έχω πάρει γύρω στα 7-9 κιλά....ναι ναι.....ήμουν όμως πολύ αδυνατούλα και δεν φαίνονται...μόνο η κοιλίτσα μου πετάγεται.............σε 2 εβδομάδες παντρεύομαι κι εγώ....τον κατάφερα............χααχχαχαχα και είμαι πολύ χαρουμενη που είμαι εγκυούλα..............ανυπομονώ να αγκαλιάσω το μωρούλι μου αι βασικά να δω το φατσάκι του....προσεύχομαι ο Θεούλης να με αξιώσει να το ζήσω αυτό!

covered;;;

bhgdp3.png

αχ, αλλη μια ερωτηση γιατι τωρα διαβαζω παλι για τα οχι και μη της εγκυμοσυνης. εγω τρωω καθε μερα ωμα τοστακια στη δουλεια με βραστο ζαμπον και τυρι. διαβασα οτι απαγορευονται τα αλλαντικα. εσεις τι λετε, να το κοψω? ή ειναι οκ επειδη ειναι βρασμενο το ζαμπον?

καλώς μας ήρθες κι εσύ κοριτσάκι!!!με το καλό να αγκαλιάσεις το νινάκι σου!!!!!!!!!!!!!!

προτίμησε γαλοπούλα αντί για ζαμπόν....αυτό το ξέρω σίγουρα!!!!;)

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερούλααααααααααααααααααααααα

πω πω πόσα έχετε γράψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα διάβασα...................και φυσικά τα ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!κι εγώ καρδούλα............μνήμη χρυσόψαρου....................το είχα παλιά.........το είχα μοντάρει τα τελευταάι χρόνια....και τώρα ξαναήρθε....................:(

Μανούλα Αρτίστα γιατί δεν μας μπλεδίζεις κι εμάς;;;;λέμε είμαστε αγόραροι.....γιου νόου.....είδαμε πολύ σταφ εκεί!!!αχχαχααχ διάβασες τι σου έγραψα χθες κουζουλό μου; ήρθε ο ντοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!

μοιράζουμε cvs;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;χμμμμ λοιπόν εγώ είμαι το Θωκάκι αχχαχαχαχαχα είμαι 32 (μπορώ να λέω για λίγο ακόμη 31 αλλά τεσπα..........), μένω στον Άγιο Στέφανο, έχω πάρει γύρω στα 7-9 κιλά....ναι ναι.....ήμουν όμως πολύ αδυνατούλα και δεν φαίνονται...μόνο η κοιλίτσα μου πετάγεται.............σε 2 εβδομάδες παντρεύομαι κι εγώ....τον κατάφερα............χααχχαχαχα και είμαι πολύ χαρουμενη που είμαι εγκυούλα..............ανυπομονώ να αγκαλιάσω το μωρούλι μου αι βασικά να δω το φατσάκι του....προσεύχομαι ο Θεούλης να με αξιώσει να το ζήσω αυτό!

covered;;;

covered covered!:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εγω προς το παρον αγιο νικολαω αχαρνων και μετα το καλοκαιρι λεμε για πετρουπολη!!

Ιωάννααααααααααααααααααα εγώ μεγάλωσα στην Πετρούπολη και την αγαπώ πολύ σαν περιοχή!!!!!!!!!!!αν το αντράκι δεν ήταν τόσο κολλημένο με τα ΒΠ εκεί θα έμενα...πολύ ωραία επιλογή φίλη μου....κυρίως ψηλά στο βουνό!!!!

bhgdp3.png

thokos και γω την αλλη βδομαδα παντρευομαι... αντε καλο μας κρεμασμα!! χιχιχι!

ααααα πουλακι μου......ήθελαν δεν ήθελαν ορίστε..........μας κατάφεραν!!!!πολιτικό ή θρησκευτικό;

εγώ είχα κλείσει το καλοκαίρι που μας έρχεται τον θρησκευτικό μας πριν μάθουμε τα ευχάριστα....είχαμε κλείσει εκκλησία σε νησί και σχεδόν το είχαμε οργανώσει στο μυαλό μας....αλλά μετά ήρθε το θαυματάκι μας και το ακυρώσαμε...χαχααχχα και τώρα πάμε σε πολιτικό.......ααα την εκκλησία την είχαμε κλείσει για 14/6....λοιπόν ΠΗΤ είχα 27/06 αλλά χθες μου είπε 19/06....λέτε να γεννήσω 14/06;;; το θεωρώ πολύ σημαδιακό....μην γελάτε!!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...