Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ράνια μου κι εμείς (λόγω του επαναγαλακτισμού) ακόμη στο κρεβάτι μας κοιμόμαστε κ οι τρεις! κι εμένα δε μου χαλάει τον ύπνο μου τα χαράματα, ξυπνάει βγάζει κραυγούλες κουνάει χεράκια ποδαράκια και ξανακοιμάται... αλλά στις 7:00 το μάτι γαρίδα και όρεξη για παιχνίδι, μετά κακά και μετά τρώμε...

εμένα βρε κορίτσια πολύ μπερμπάντης θα μου βγει, άμα δεν πάει 2 φορές τη μέρα βόλτα δε σταματάει τη γκρίνια... και βράδυ ακόμη θέλει για να δροσίζεται αρκεί εκεί που θα πάμε να μην τον παίζουν και του χαλάν την ησυχία του

Σου εχει στανταρ την ωρα που ξυπνάει και τα κακα??? απιστευτο μου φαινεται. Εμενα αν μου κρατησει στανταρ ωρα για κακα πχ ειναι 2 μερες συνεχομενες, μετά θα αλλαξει η ώρα και μετα μπορει για 3 μερες να μην παει καθολου! Ζηλευω ειλικρινα. Ειναι φοβερο σαν προγραμμα.

Σημερα κοριτσια βρηκαμε μια καινουρια πατεντα μπας και σιγα σιγα συνηθησει το κρεβατι του. Φεραμε την κουνια στο σαλονι που καθομαστε ωστε στην διαρκεια της ημερας αντι να κοιμαται στο πορτ μπεμπε να κοιμαται στην κουνια. Εχουμε και θεμα στην κρεβατοκαμαρα γιατι τα ξυλα στο πατωμα τριζουν και με το παραμικρο ξυπναει! Περιμενω γνωμες γιατι απο πατεντες και ιδεες ειμαστε σουπερ στην πραξη ομως βραστα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στάνταρ ώρες για κακά ακούω;;;;;; Ουάου!!!!! Εμείς κακά ενώ πήραμε φόρα με το καινούργιο γάλα πάλι είχαμε 2 μέρες και επειδή δυσανασχετούσε της βάλαμε το θερμόμετρο χτες και τα κανε!!!! Πλέον είπα να μην το ξανακάνουμε και να δω ως που θα πάει. Πρόγραμμα έχουμε κάνει με το φαί πάντως αυτό είναι αλήθεια!!! 2 ωρο με θηλασμό τριπωρο με συμπλήρωμα και το βράδυ 1 ώρα παραπάνω και στα 2!!! Συμπλήρωμα παίρνουμε 1-2 γεύματα τη μέρα! Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να τα αυξήσουμε για τα κακά ή θα μας δώσει άλλη λύση η γιατρός! Όσο για την κούνια τη βάζω πλέον όλες τις ώρες εκτος νύχτας να κοιμάται εκεί και μάλλον θ αρχίσω από την άλλη βδομάδα γιατί θέλω να πάρω στο δωμάτιό της μια πολυθρόνα ώστε να την ταΐζω εκεί και να μάθει ότι τη νύχτα ειμαστε εκεί δεν πάνε πουθενά...

Ράνια νομίζω καλή ιδέα αλλά μήπως πρέπει σιγά σιγά να τον βοηθήσεις να μάθει και το χώρο του;;;;; Εγώ τη νανουρίζω στο δωμάτιό της τα βράδια πλέον και της μιλάω για τη διακόσμηση, της τα δείχνω ... Ακόμη κ αν δεν καταλαβαίνει εντάσσεται στο χώρο και συνηθίζει από τα σχήματα μέχρι και το φωτισμό!!!! Δοκίμασε να κοιμάται στο χώρο του έστω κα 5-10 λεπτά και σιγά σιγά θα επιμηκύνει την ώρα!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Συγνωμη βρε καρδουλα μου, προφανως δεν το προσεξα γιατι τις περισσοτερες φορες διαβαζω και γραφω αγκαλια με εναν γκρινιαρη. Εμεις πειναμε το αλμιρον ar αλλα μας εκανε δυσκοιλιοτητα και πινουμε ενα αντιαλλεργικο τωρα.

δεν πειράζει κοριτσάκι μου! ρώτα τον γιατρό σας κ δοκιμασέ το! δυσκοιλιότητα δεν του έκανε..ίσα ίσα κάνει κακά 2-3 φορές την μέρα!!αντιαλλεργικό γιατί?συνεχίζει κ σου βγάζει κ μ'αυτό?αν ναι τότε δεν είναι θέμα αλλεργίας...ο μικρός μου πίνει το neomil ac που είναι για τους κολικούς και κάνει κακά 1 φορά την μέρα ή μέρα παρα μέρα..δεν ξέρω αν είναι θέμα γάλακτος ή μωρού...τώρα για την κούνια που λες εγώ νομίζω πάντως ότι όταν είναι έτοιμα δεν έχουν κανένα πρόβλημα..εμείς ούτε τα ζορίσαμε ούτε επιμείναμε...τα βάλαμε κάποια στιγμήκ δεν πολυήθελαν..τώρα που τα ξαναβάλαμε κανένα θέμα...απλά όπως είπα η κούνια είναι κολλητά στο κρεβάτι μας...στο δωμάτιο τους τους αλλάζουμε πάμπερς κ μάλιστα έχω στον τοίχο που είναι η αλλαξιέρα φιγούρες μίκυ κ τρελαίνονται!! επίσης εκεί τους κάνουμε κ μπάνιο αρα γνωρίζουν κι εκείνο τον χώρο!!

lZDVp3.png

κορίτσια όσο μεγαλώνουν θα δείτε διαφορές κ στην βόλτα...εμάς όταν ήταν πιο μικρά δεν ήθελαν κ πολύ...έκλαιγαν κι έτσι κι εμείς δεν είχαμε διαθεση να βγούμε..πλεόν όμως κάθονται πιο φρόνιμα στο καρότσι γιατί παρατηρούν τριγύρω.ακριβές πρόγραμμα δεν τηρώ πχ κάθε μέρα ίδια ώρα υπνο...αλλά φροντίζουμε να τηρούμε μια ας πούμε ρουτίνα..το βραδάκι μπάνιο,μαμ κ μετά νάνι...αυτό μπορεί να ξεκινήσει κατα τις 20.00 ή και αργότερα...χθες ας πούμε τους πήγαμε θάλασσα...φτάσαμε εκεί 19.00 και γυρίσαμε σπίτι στις 22.00..κάναμε μπάνιο,έφαγαν κ έπεσαν πτώματα :D σήμερα όλο αυτό έγινε νωρίτερα και ήδη κοιμούνται 1 ώρα!

μπάι δε γουέι στην θάλασσα ήταν κύριοι, τους βουτήξαμε κιόλας και ξετρελάθηκαν!! αν δεν χαλάσει ο καιρός θα τους ξαναπάμε :D

lZDVp3.png

Eμεις σημερα εχουμε μουρμουρα ολη μερα και δεν κοιμαται με τιποτα. Θηλαζει και κοιμαται και ξυπναει και θηλαζει και κοιμαται, και οταν λεω κοιμαται εννοω οτι τον παιρνει ο υπνος στο στηθος ελαφρια και πιπιλαει ταυτοχρονα με αποτελεσμα να ξυπναει ακομα και αν πω μια κουβεντα. Χαλια μερα. Δεν ξερω τι κανω λαθος και δεν εχει αυτο το προγραμμα που λετε να θηλαζει καθε 2-3 ωρες. Εμενα θελει συνεχεια και εμενα εχει πιαστει ο κ..λος μου πλέον. Ακομα και με το συμπληρωμα μετα απο μια ωρα το πολυ θελει στηθος.

Τελικα κολλησαμε την κουνια στο κρεβατι. Θα δουμε τι θα γινει.

Πηραμε αντιαλλεργικο και δεν τα βγαζει τοσο πολυ, μονο οταν ειναι πολυ αναστατωμενος και χτυπιεται σαν χταποδι και δεν ποναει τοσο πολυ η κοιλια του.

Κλαιει συνεχεια σημερα, πνιγεται συνεχεια απο το κλαμα και μενει η αναπνοη του. Ουτε με τον πατερα του δεν καθεται. Δεν τολμαω να φυγω πεντε λεπτα. Αυτη τη στιγμη που γραφω σπαραζει στο κλαμα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ρανια τραβας μεγαλο ζορι με το παιδακι σου! Υπομονη...

Η δικη μου παιδια θελει στηθος καθε μια ωρα, εκτος αν κοιμαται κ ξεχαστει η ξεχαστει σκετο...κ με συμπληρωμα δεν ειναινπολυ καλυτερα τα πραγματα..

Οταν την παμε στο δωματιο της σκοπευω να κοιμαμαι εκει τα πρωτα βραδια, στο κρεβατι που εχω ηδη εκει...ετσι θα προσαρμοστει-ελπιζω- πιο ευκολα...

Κ η δικη μου εδειξε να αναστατωνεται με τις βολτες αλλα επεμενα , δεν την παλευα ν μεινω μεσα, ημουν οριακα για καταθλιψη...τωρα τη ζηταει νομιζω, απλα αν την πιασει η πει α δεν υοαρχει περιπτωση να ξεγελαστει η να ξεχαστει, γκαριζει ανελεητα!!!

Παντως νομιζω οτι της κανει καλο..

twt6p2.png

Δε λεμε να αυξήσουμε ποσότητα στο γάλα ρε κορίτσια! Μαξ να πιει 120 γρ..

Πάντως κ εγω το εχω δει, πως αν βγούμε βόλτα κ χαλάσει το προγραμμα του έχουμε γκρίνια κ αϋπνίες!! Αλλα δε γίνεται να μη βγούμε κ καθολου έξω θα φρικαρουμε.. Άσε που με τέτοια ζέστη δε μπορούμε να βγούμε κ νωρίς!

Πάντως μονη μου με το καροτσι δε παίζει βόλτα!! Ετσι και δεν ειναι σε φάση να κάτσει η τον πιάσει υστερία κατα τη βόλτα, δε τα βγάζω πέρα μονη μου!!!

Γιατί καλέ να πιεί παραπάνω; Τόσο πίνουν σε αυτή τη φάση...

Όσο για τις βόλτες κι εμείς πορτογύριδες βγήκαμε! Μόλις τον φυσήξει το αεράκι είτε νανουρίζεται είτε ηρεμεί αν κλαίει! Εγώ την εχω καταβρει... έχω πάρει και "το κολλάει" με τον δημόσιο θηλασμό, μια χαρά! Τον χειμώνα δεν ξέρω πως θα βολευτεί η κατάσταση...

Επίσης για ύπνο λέω να τον πάω στο δωμάτιό του γύρω στα Χριστούγεννα, γιατί προς το παρόν σφίγγεται πολύ το βράδυ και βγάζει φωνούλες και θέλω να βλέπω αν ξύπνησε για να φάει ή αν απλώς σφίγγεται... Αλλά δε νομίζω να έχουμε θέμα γιατί κοιμάται οπουδήποτε, δεν ενοχλείται!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

κορίτσια όσο μεγαλώνουν θα δείτε διαφορές κ στην βόλτα...εμάς όταν ήταν πιο μικρά δεν ήθελαν κ πολύ...έκλαιγαν κι έτσι κι εμείς δεν είχαμε διαθεση να βγούμε..πλεόν όμως κάθονται πιο φρόνιμα στο καρότσι γιατί παρατηρούν τριγύρω.ακριβές πρόγραμμα δεν τηρώ πχ κάθε μέρα ίδια ώρα υπνο...αλλά φροντίζουμε να τηρούμε μια ας πούμε ρουτίνα..το βραδάκι μπάνιο,μαμ κ μετά νάνι...αυτό μπορεί να ξεκινήσει κατα τις 20.00 ή και αργότερα...χθες ας πούμε τους πήγαμε θάλασσα...φτάσαμε εκεί 19.00 και γυρίσαμε σπίτι στις 22.00..κάναμε μπάνιο,έφαγαν κ έπεσαν πτώματα :D σήμερα όλο αυτό έγινε νωρίτερα και ήδη κοιμούνται 1 ώρα!

μπάι δε γουέι στην θάλασσα ήταν κύριοι, τους βουτήξαμε κιόλας και ξετρελάθηκαν!! αν δεν χαλάσει ο καιρός θα τους ξαναπάμε :D

Καλά και μεις δεν τηρούμε πρόγραμμα με το ρολόι αλλά έχουμε κ μεις ρουτίνα όπως λες.... Μπάνιο... Μαμ.. Ύπνος σ εμάς δν παίζει πριν τη μία... Μου χρι βγει μπουζουκσού η δικιά μου....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αποψε παθαμε μεταλλαξη!!!

Ανησυχια ολη νυχτα, κκωτσαγε, γκρινιαζε..την επαιρνα αγκαλια λαγοκοιμοταν, την αφηνα εκλαιγε μισοκοιμισκενη....κατα το πρωι την εβαλα στο καροτσι συο σαλονι που χρ περισσοτερη δροσια κ κοιμηθηκαμε κ οι δυο λιγακι...ζεσταινοταν; ξεσυνηθισε την κουνια; δεν ξερω... :( ελπιζω να μην κρατησει αυτο!!

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου κι εμεις τα ιδια. Γκρινια ολοτο βραδυ και το πρωι καταλαβα οτι ο κακομοιρης ειχε κολικους. Χτυπιοταν απο τους πονους. Του εδωσα λιγες σταγονες gripe water και τωρα κοιμαται εδω και κοντα δυο ωρες. Εξαντληθηκε!

Κι εχω την εξης απορια, επειδη το εχω παρατηρησει.. φταιει το φεγγαρι που τα περνάμε ολες μαζι αυτα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εεεεπ... μη μας ματιάσετε κιόλας!

κατ' αρχήν κακά δεν κάνει κάθε μέρα...

απλά συνήθως κάνει το πρωί αλλά μπορεί να τύχει μεσημέρι ή απόγευμα

το πρωινό ξύπνημα όμως το κρατάει με ελάχιστες εξαιρέσεις!!!

Εμεις κοιμηθηκαμε χθες απο τις 10:30 μεχρι τις 1 και μετα ξυπνησαμε στις 3. ε.. απο τοτε ξυπναγε ανα μια ωρα μεχρι το πρωι.. εξαντητικο.. εκει που πηγαινα για υπνο ..τσουπ το κλάμα! ο κακομοιρης δεν ειχε ενεργηθει χθες καθολου.. μαλλον γιαυτο και ηταν ανυσηχος. το πρωι που ενεργηθηκε ειπιε 170 γρ!!! γαλα και μετα κοιμηθηκε.. τι περνανε και αυτα τα ερημα!

ψυχρανε ο καιρος η μου φαίνεται? βγηκα για λιγο στο μπαλκονι και θελει ζακετουλα...

να ρωτησω .. οσες εχετε κανει το 1ο εμβολιο, είχατε μετα συμπτωματα τυπου πυρετο..? θα το κανουμε μεσοβδόμαδα και ανησυχω λιγακι.

Κοριτσια μου κι εμεις τα ιδια. Γκρινια ολοτο βραδυ και το πρωι καταλαβα οτι ο κακομοιρης ειχε κολικους. Χτυπιοταν απο τους πονους. Του εδωσα λιγες σταγονες gripe water και τωρα κοιμαται εδω και κοντα δυο ωρες. Εξαντληθηκε!

Κι εχω την εξης απορια, επειδη το εχω παρατηρησει.. φταιει το φεγγαρι που τα περνάμε ολες μαζι αυτα?

και εγω απο αυτες του δίνω οταν τον πιανουν κολικοι.. τι ποσοτητα του δίνεις? εμενα αν και κλείνει αυριο τους 2 μήνες του δίνω 2,5 ml. η δοσολογια λεει οτι μεχρι ενος μηνα τα 2,5 γρ και απο 2 μήνες + 5 γρ αλλα φοβαμαι να δωσω παραπάνω..

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ 2240γρ. και 2350γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

thokos ΠΗΤ 27/06 γέννησε 28-5-2014 φτ χ.επ. 2770gr τον Μιχαήλ Άγγελο

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 γέννησε 5-6-14

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ 50 εκ. τον Χάρη

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-6-14 κτ 3170γρ. τον Απόλλωνα

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ την Κατερίνα

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-6-14 κτ 3600γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06 γέννησε 18-6-14 φτ 3900γρ. τον Νηρέα

xaroula22 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 19-6-14 κτ 3690γρ τον Αλκιβιάδη

mommyart ΠΗΤ 29/06 γέννησε 21-6-14 προγρ. κτ 3360γρ.

medoussakiΠΗΤ 22/06 γέννησε 22-6-14 φτ 3730γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 27-6-14 κτ 3500γρ. 52εκ. τον Σταύρο

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

προσθεσα και το δικό μας ονοματάκι και διόρθωσα και τα κιλάκια μας!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...