Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κοριτσια μου εμενα μπορει να με βρισετε αλλα και λογω κολικων και λογω δικής μου εξυπηρετησης με τον θηλασμο κοιμιζουμε τον Απολλωνα στο κρεβάτι μαζί μας. Ξερω οτι ισως υποφερω μετά να τον βάλω στην κουνια αλλα τι να κανω. Μαζι μας κοιμαται και ολο σχεδον το βραδυ ενώ στην κουνια τινάζεται και ξαγρυπνάει. Μαζι μας και να τιναχτει ανοιγει τα ματια με βλεπει οτι κοιμαμαι και ξανακοιμαται και αυτος.Τη μέρα κοιμαται στο πορτ μπεμπε μπρουμυτα!

Οσον αφορα το θηλασμο κακως το πηραμε έτσι. Ειμαι σιγουρη οτι αν κάνω δευτερο θα θηλάσω πολυ πιο ευκολα αποκλειστικά και χωρις τυψεις.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εχω παρατηρησει το ενα εξης κ πειτε αν συμβαινει κ σε καποια αλλη: εξω εχουμε μειωσει πολυ το.συμπληρωμα, ωρες ωρες η μπεμπουλα μου ειναι σαν να το περιμενει, σα λιχουδια...ενω δλδ.θηλαζει, ξαναθηλαζει, ξαναθηλαζει, συνεχιζει να γκρινιαζει κνκαποιες φορες που τη βαζω στο στηθος σαν να απογοητευεται, σαν να μην ειναι αυτο που περιμενε...της κανω συμπληρωμα, μπορει.να πιει 10 ml μονο, ησυχαζει κ κοιμαται...μαλλον ειναι το επιδορπιο της :P

Πλακα εχουν τα μωρα :D

twt6p2.png

Κοριτσια μου εμενα μπορει να με βρισετε αλλα και λογω κολικων και λογω δικής μου εξυπηρετησης με τον θηλασμο κοιμιζουμε τον Απολλωνα στο κρεβάτι μαζί μας. Ξερω οτι ισως υποφερω μετά να τον βάλω στην κουνια αλλα τι να κανω. Μαζι μας κοιμαται και ολο σχεδον το βραδυ ενώ στην κουνια τινάζεται και ξαγρυπνάει. Μαζι μας και να τιναχτει ανοιγει τα ματια με βλεπει οτι κοιμαμαι και ξανακοιμαται και αυτος.Τη μέρα κοιμαται στο πορτ μπεμπε μπρουμυτα!

Οσον αφορα το θηλασμο κακως το πηραμε έτσι. Ειμαι σιγουρη οτι αν κάνω δευτερο θα θηλάσω πολυ πιο ευκολα αποκλειστικά και χωρις τυψεις.

εγώ πάντως σε καταλαβαίνω....μέχρι πριν λίγες μέρες κι εμείς στο κρεβάτι μας τους είχαμε κ τώρα πάλι κάποια πρωινά που ανησυχούν πάλι τους παίρνουμε...μέχρι πριν αλλάξουε γάλα ο μεγάλος μου έβγαζε σε κάθε γεύμα και φοβόμουν να τον αφήσω...κι όχι απλά κοιμόταν στο κρεβάτι μας αλλά τον κρατούσα κι αγκαλιά ανασηκωμένο...ε ο μικρός είχε τα δικά του θέματα οπότε μαζί μας κι αυτός...πάντως τώρα που τους βάλαμε στο κρεβατάκι τους δίπλα μας δεν έχουν θέμα..

lZDVp3.png

Εγω ξεκινησα τοσο φανατισμενη γιατι διαβαζα πολλα κ στο parents κ στις ομαδεσ θηλασμου στο fb..το.χα αγχος μην τυχον κ του δωσουν συμπληρωμα χωρις να χρειαζεται , η χαμομηλι η μην δωσουμε πιπιλα!! Τοση στεναχωρια γιατι εδωσα ξενο!! Τι χαζη που ημουν!!! Ας υπηρχε καποιος να μου πει οτι δε χαθηκε το παιχνιδι κ σιγα σιγα θα στρωσουν τα πραγματα!! Μονο ο παιδιατρος μου το λεγε- που δεν τον πιστευα κ 100%, αφου ως παιδιατρος ειναι ντε φακτο ενοχος!!- κ η μανα μου, που δεν την πιστευα γιατι θεωρουσα πως το λεγς για να με παρηγορησει...

Πραγματικά έτσι είναι, αλλά νομίζω οτι μας φανατίζουν τόσο πολύ ώστε να κάνουμε τουλάχιστον τα μισά από αυτά... Επίσης είναι μεγάλος ρατσισμός να θεωρούν ενόχους τους επαγγελματίες υγείας, εγώ είχα άψογη αντιμετώπιση παρόλο που με είχαν προειδοποιήσει για το αντίθετο για την κλινική που γέννησα... Και ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος επέμειναν πάρα πολύ να θηλάσω αποκλειστικά και ακόμα και οι μαίες εκεί την ώρα του επισκεπτηρίου με φώναζαν να θηλάσω... βέβαια έβλεπαν προσπάθεια και από τη μεριά μου, μου έλεγαν οτι είμαι η μονή που θήλαζα :shock: και είχα και rooming in...

πράγματι, εβγαλα μόλις 120ml απο το ένα στήθος και του τα δώσαμε με το μπουκάλι. το ήπιε όλο σε χρονο dt. δεν ξερω αν ειχα βγάλει και αλλο, αν θα το επινε και αυτο. εδειξε ευχαριστημενος και ξεραθηκε. είχε περασει ομως πανω απο τριωρο απο την προηγουμενη.

Μωρέ μπράβο παραγωγή! Φτού φτού! εγώ αντλώ 3-4 φορές και από τα δύο στήθη για να βγάλω 120-150...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθες είχε ο άντρας μου τη φαεινή να πάμε επίσκεψη σ ένα φίλο στη Βάρκιζα.. Υποχώρησα (γιατί δε θέλω η μικρή να βγαίνει μετά τις 21:30) μόνο κ μόνο γιατί θα πηγαίναμε σε σπίτι άρα θα μπορούσα και να θηλάσω και να είμαι πιο άνετη..... Ε τι να σας πω! Η μικρή σεληνιάστηκε!!!! Γκρίνια γκρίνια έυρωγε κάθε μισή ώρα, δε βολευόταν πουθενά με αποτέλεσμα να γυρίσουμε στις 00:30 και η μικρή να κοιμηθεί στις 4!!!!!!!

Ηθικό δίδαγμα: τα μωρά είναι σαν τα κουτάβια... Άμα χαλάσεις τη ρουτίνα τους νιώθουν ανασφάλεια και βράστα τότε!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αυτό που ο γιος σου σε βλέπει κ κοιμάσαι κ κοιμάται κ αυτός δεν του λες να το μάθει και στη δικιά μου;;;;;;;;;;;;;

Εγώ πάλι για δεύτερο παιδί ούτε να το σκεφτώ δε θέλω ακόμη!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εγώ πάντως σε καταλαβαίνω....μέχρι πριν λίγες μέρες κι εμείς στο κρεβάτι μας τους είχαμε κ τώρα πάλι κάποια πρωινά που ανησυχούν πάλι τους παίρνουμε...μέχρι πριν αλλάξουε γάλα ο μεγάλος μου έβγαζε σε κάθε γεύμα και φοβόμουν να τον αφήσω...κι όχι απλά κοιμόταν στο κρεβάτι μας αλλά τον κρατούσα κι αγκαλιά ανασηκωμένο...ε ο μικρός είχε τα δικά του θέματα οπότε μαζί μας κι αυτός...πάντως τώρα που τους βάλαμε στο κρεβατάκι τους δίπλα μας δεν έχουν θέμα..

ποιο γάλα τους δινεται τώρα γιατι κι εμεις υποφερουμε με αναγωγες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αυτό που ο γιος σου σε βλέπει κ κοιμάσαι κ κοιμάται κ αυτός δεν του λες να το μάθει και στη δικιά μου;;;;;;;;;;;;;

Λοιπον οσον αφορα το θεμα εξοδος. Κι εγω εχω συνειδητοποιήσει οτι αν ειμαστε εξω μετά τις οκτω το βραδυ δεν κοιμομαστε. Φαντασου εχθες πηγαμε Μάκρη το πρωι σε γνωστους και το παιδι μου ηταν παναγια, αλλά τους μαζεψα στις εξιμιση σπιτι για να μην σεληνιαστουμε οπως λες. Και οντως εντεκα η ώρα κοιμοταν. Οταν ειχε ερθει ο αδερφος μουεπισκεψη και εκατσαν μετά τις 9,00 το βραδυ ημασταν σεληνιασμενοι για 3 μερες!!!! Του χαλασαμε το προγραμμα!

Κι εγω δεν ξερω πως το παιρνει ετσι ο δικος μου. Τον εχω δει να ανοιγει τα ματια το βραδυ να με κοιταει και να ξανακοιμαται, ενω αν με δει πχ να βλεπω τηλεοραση δημιουργει φασαρια!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

moody...εμεις αποφασισαμε να ξεκινησουμε προσπαθειες για 2ο αυτον τον μηνα....

καλα ειστε ολες;;;; σας διαβαζω γρηγορα. Δεν εχω νετ εδω στο εξοχικο!

ο μικρος στην επαρχια πηρε τα πανω του. Μου φαινεται οτι 3πλασιαστηκε!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

moody...εμεις αποφασισαμε να ξεκινησουμε προσπαθειες για 2ο αυτον τον μηνα....

καλα ειστε ολες;;;; σας διαβαζω γρηγορα. Δεν εχω νετ εδω στο εξοχικο!

ο μικρος στην επαρχια πηρε τα πανω του. Μου φαινεται οτι 3πλασιαστηκε!!!

Χαρά στο κουράγιο σας!!!! Εύχομαι με το καλό!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ποιο γάλα τους δινεται τώρα γιατι κι εμεις υποφερουμε με αναγωγες!

στο είχα γράψει πριν μέρες αλλά μάλλον δεν το είδες...του δίνω το sanilac ar είναι πιο πηχτό κι έχουμε σωθεί! πλέον δεν βγάζει καθόλου!! κ το humana ar το ίδιο καλό αλλά πιο ακριβό..

lZDVp3.png

στο είχα γράψει πριν μέρες αλλά μάλλον δεν το είδες...του δίνω το sanilac ar είναι πιο πηχτό κι έχουμε σωθεί! πλέον δεν βγάζει καθόλου!! κ το humana ar το ίδιο καλό αλλά πιο ακριβό..

Συγνωμη βρε καρδουλα μου, προφανως δεν το προσεξα γιατι τις περισσοτερες φορες διαβαζω και γραφω αγκαλια με εναν γκρινιαρη. Εμεις πειναμε το αλμιρον ar αλλα μας εκανε δυσκοιλιοτητα και πινουμε ενα αντιαλλεργικο τωρα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε; Εμείς επιστρέψαμε μετα απο δυο βδομάδες διακοπών! Μελαγχολησα ήδη!! Πίσω παλι στη ρουτίνα..

Μπορω να πω πως μας έκαναν καλο αυτές οι μερες , διοτι έχουμε αυξήσει τις ώρες ύπνου , στις 4 ώρες! Για τους κολικους τελικά φτάσαμε να πάρουμε σταγόνες κ μας ηρέμησαν κάπως , δε τις περνούμε κάθε μερα, μονο οταν μας πιάνουν αλλα έχουν μειωθεί μπορω να πω!

Δε λεμε να αυξήσουμε ποσότητα στο γάλα ρε κορίτσια! Μαξ να πιει 120 γρ..

Αυτή τη βδομάδα θα παμε να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο!

Πάντως κ εγω το εχω δει, πως αν βγούμε βόλτα κ χαλάσει το προγραμμα του έχουμε γκρίνια κ αϋπνίες!! Αλλα δε γίνεται να μη βγούμε κ καθολου έξω θα φρικαρουμε.. Άσε που με τέτοια ζέστη δε μπορούμε να βγούμε κ νωρίς!

Πάντως μονη μου με το καροτσι δε παίζει βόλτα!! Ετσι και δεν ειναι σε φάση να κάτσει η τον πιάσει υστερία κατα τη βόλτα, δε τα βγάζω πέρα μονη μου!!!

Ράνια μου κι εμείς (λόγω του επαναγαλακτισμού) ακόμη στο κρεβάτι μας κοιμόμαστε κ οι τρεις! κι εμένα δε μου χαλάει τον ύπνο μου τα χαράματα, ξυπνάει βγάζει κραυγούλες κουνάει χεράκια ποδαράκια και ξανακοιμάται... αλλά στις 7:00 το μάτι γαρίδα και όρεξη για παιχνίδι, μετά κακά και μετά τρώμε...

εμένα βρε κορίτσια πολύ μπερμπάντης θα μου βγει, άμα δεν πάει 2 φορές τη μέρα βόλτα δε σταματάει τη γκρίνια... και βράδυ ακόμη θέλει για να δροσίζεται αρκεί εκεί που θα πάμε να μην τον παίζουν και του χαλάν την ησυχία του

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...