Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ναι λες και που πήραν συμπλήρωμα δεν καταπφεραν να θηλάσουν ή δε μεγάλωσαν..., μη τρελαθούμε τελείως...

Ακριβως!!! Γι αυτο μιλαω για φανατισμο πιο πανω!!

Αν θελει καποιος πραγματικα να προωθησει το θηλασμο ας σεβαστει κ τις αναγκες της μητερας κ ας την ενθαρρυνει, οχι να την καταδικαζει!!

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια...τι σας νοιάζει τι λέει καθένας ή τι πιστεύει;καθε μανούλα κάνει ό,τι καλύτερο μπορει για το παιδάκι της!!!!φυσικα κ δεν εχει νόημα ο θηλασμος οταν η μαμά φτάνει στα όρια!!φυσικα κ η αγάπη ειναι η μεγαλύτερη κ σπουδαιότερη τροφή!!!τι λέει καθένας ή τι κάνει ειναι τόσο άτοπο να μας επηρεάζει..έτσι θα γινεται αύριο μεθαύριο κ με το στυλ διαπαιδαγώγησης που θα επιλέξει καθεμιά ή με τις δραστηριότητες ή τον ύπνο του μωρου...τόσο υποκειμενικά όλα....σημασία για μένα εχει να νοιώθουμε σίγουρες για τις επιλογές μας...οσο γινεται αυτο....κ να αφιυγκραζομαστε κ τις ανάγκες του μωρου μας... Φανατισμοι για μένα δεν χωρούν...ουτε για τη μια ουτε για την άλλη επιλογή....

Ρανια μου....εγω το είχα στο μυαλο μου σαν μονόδρομο τον αποκλειστικό θηλασμο....ουτε εγω είχα προετοιμαστεί για τις τόσες δυσκολίες...ειδικα το πρώτο 40ημερο....υπήρχαν φορές που εκλαιγα απο την εξάντληση των μαραθωνιων θηλασμων κ απο το φόβο οτι θα ειναι πάντα έτσι...αλλα επεμενα κυρίως επειδη γεννήθηκε λίγο μικρός....δεν έχω δώσει ξένο λοιπόν....τώρα πια τα βραδια κοιμάται σερί κ τα πρωινα τρώει ανα 2-3 ωρες....εκτος απο τα άλματα φυσικα που τρώει πραγματικά ολη μέρα....τα μωρά μας μοιάζουν....κ μένα έτσι έκανε....για τα πάντα είχε αποκούμπι το στηθος....κ δεν κοιμόταν ιδιαίτερα....έφτιαξε όμως αυτο....μαγικά μια μέρα...

bhgdp3.png

Το ονομα ειναι τελειο. Βρε θωκακι μου μην με παρεξηγησεις, φταιει και η κουραση και δεν θυμαμαι. θηλαζεις αποκλειστικά ή δινεις και συμπληρωμα? Σου κοιμοταν καθολου αναμεσα στα γευματα πριν συμπληρωσει το διπλασιο βαρος γεννησης?

Συμβουλους θηλασμου που βρισκουμαι? Δινουν βοηθεια τηλεφωνικά ή ερχονται σπιτι?

αααααα υπάρχει η γραμμή 10525....σε εξυπηρετούν πολυ...κ τα τηλ των συμβούλων ειναι στο λινκ που σου παραθέτω....έρχονται κ σπίτι σου όποτε θες....

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html?m=1

bhgdp3.png

Πυτζαμούλαααααα τι τέλειο όνομα θα του δώσετε!!!!!Νηρεας!!!!!τελειο!!!!!ηταν κ πολυ ωραία μορφή όπως τον περιγράφει ο ΄Ομηρος!!!!κ εμείς αν δεν τον ταζαμε τον μπεμπακο κάτι τέτοιο σκεφτομασταν...

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Thokos στη δική μου περίπτωση ένας από τους καλοθελητές ήταν ο αντρούλης μου.... Οπότε δεν μπορούσε να μη με νοιάζει!!!! Συν τις τύψεις για το ζήτημα, συν την κούραση, συν τις ορμόνες αχταρμά..... Βράστα!!!!! Εν τέλει η εγκυμοσύνη μπροστά στη λοχεία είναι παιχνιδάκι!!!!

Όσο για το πρόγραμμα και γω πιστεύω πως δε θα στρώσει ποτέ!!!! Πάλι σήμερα ξύπναγε ανα 1,5 ώρα για να φάει!!! Το να κοιμηθεί σερί το βράδυ το θεωρώ πλέον απίθανο!!!!

Κορίτσια τα μπεμπάκια σας που τα κοιμίζετε το βράδυ;;;;; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι από Σεπτέμβρη πλέον να την κοιμίζω στο δωμάτιό της.... Μήπως είναι ακόμη νωρίς;; Αλλά από την άλλη αν μετά δε θέλει... ;;; Ήδη κάποια μεσημέρια που την κοιμίζω στην κούνια ξυπνάει πολύ εύκολα ενώ πχ στο καρότσι κοιμάται πιο πολύ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πυτζαμούλαααααα τι τέλειο όνομα θα του δώσετε!!!!!Νηρεας!!!!!τελειο!!!!!ηταν κ πολυ ωραία μορφή όπως τον περιγράφει ο ΄Ομηρος!!!!κ εμείς αν δεν τον ταζαμε τον μπεμπακο κάτι τέτοιο σκεφτομασταν...

ευχαριστούμε πολύ! στην αρχη δεν αρεσε σε πολλους αλλα τώρα το συνηθιζουν και τους αρεσει. :D

KJO7p2.png

Moody, κ εγω το.χω το.θεμα. το βραδυ κοιμ;ται στην κουνια αλλα τη μερα ξυπναει...στο καροτσι κοιμαται πιο καλα... ισως επειδη μας νιωθει τριγυρω- αν κ και στην κουνια οταν τη βαζω κ ξαπλωνω διπλα, παλι ξυπναει...

Σε μια φιλη ο παιδιατρος ειπε να τη βαλει στο δωματιο της πριν το 6μηνο που αρχιζει το αγχος αποχωρισμου...

Μια αλλη αποψη ειναι να το κρατησεις στο δωματιο σου κ δη στο κρεβατι σου μεχρι να θελησει να φυγει...με τη δευτερη διαφωνω προσωπικα... για το πρωτο δεν ξερω, θα ρωτησω κ τον παιδιατρο, νομιζω παντως οτι μεχρι τους 6 μηνες καλο ειναι να χεινπαει στο.δωματιο του..

twt6p2.png

Εμένα πάντως με αυτή τη μέθοδο, με έναν μέσο όρο στους αριθμούς που έδωσε, μου βγαίνει 120 και πίνει 110, δηλαδή πέφτει μέσα!

πράγματι, εβγαλα μόλις 120ml απο το ένα στήθος και του τα δώσαμε με το μπουκάλι. το ήπιε όλο σε χρονο dt. δεν ξερω αν ειχα βγάλει και αλλο, αν θα το επινε και αυτο. εδειξε ευχαριστημενος και ξεραθηκε. είχε περασει ομως πανω απο τριωρο απο την προηγουμενη.

KJO7p2.png

Moody, κ εγω το.χω το.θεμα. το βραδυ κοιμ;ται στην κουνια αλλα τη μερα ξυπναει...στο καροτσι κοιμαται πιο καλα... ισως επειδη μας νιωθει τριγυρω- αν κ και στην κουνια οταν τη βαζω κ ξαπλωνω διπλα, παλι ξυπναει...

Σε μια φιλη ο παιδιατρος ειπε να τη βαλει στο δωματιο της πριν το 6μηνο που αρχιζει το αγχος αποχωρισμου...

Μια αλλη αποψη ειναι να το κρατησεις στο δωματιο σου κ δη στο κρεβατι σου μεχρι να θελησει να φυγει...με τη δευτερη διαφωνω προσωπικα... για το πρωτο δεν ξερω, θα ρωτησω κ τον παιδιατρο, νομιζω παντως οτι μεχρι τους 6 μηνες καλο ειναι να χεινπαει στο.δωματιο του..

Και γω πιστεύω ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο εύκολο!!!! Την έχω σε καλαθούνα δίπλα μας αλλά μου φαίνεται ότι θ αρχίσω το βράδυ να τη βάζω στην κούνια!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες κ μπεμπάκια...τι κάνετε??

βλέπω μιλάτε περί θηλασμού..θα συμφωνήσω πως υπάρχει μεγάλος φανατισμός....τα μωράκια μου έφαγαν απ'το γάλα μου 40 μέρες..ξέρω πως δεν είναι πολύ αλλά είμαι περήφανη που έφαγαν έστω κ με μπουκάλι μαμαδογαλατάκι! γεννήθηκαν σχετικά μικρά κ δεν έπιασαν ποτέ στήθος για διάφορους λόγους, και φυσικά το γάλα δεν έφτανε γι'αποκλειστικό θηλασμό...κάποια στιγμή ένιωσα τύψεις που δεν μπορούσα να τους παρέχω αποκλειστικά δικό μου γάλα αλλά μετά επικράτησε η λογική κι είπα οκ, προσπάθησες,οι δυσκολίες με τα 2 είναι πάρα πολλες όπως κ η κούραση κι αυτό που μετράει είναι πως ήπιαν έστω κ 40 μερες...τα ίδια μου είπε κι ο γιατρός μου κ ο παιδίατρος....κι εμείς ήπιαμε συμπλήρωμα κ μια χαρά μεγαλώσαμε!! να μην έχετε ενοχές!! η κάθε μανούλα κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα μωρά της!!

εμείς το βράδυ τους βάζουμε στο 1 κρεβατάκι που το έχουμε κολλημένο στο κρεβάτι μας..την ημέρα κοιμούνται ή καρότσι ή στον καναπέ ο καθένας με την μαξιλάρα θηλασμού κι έτσι βολεύονται καλά!! από σεπτέμβρη οκτώβρη λέω να τους πάμε στο δωμάτιο τους ο καθένας στο κρεβατάκι του..

lZDVp3.png

ουφ, δύσκολο το θέμα του θηλασμού...

εγώ στην εγκυμοσύνη είχα δει μόνο τα βιντεάκια της Πατσούρου και δεν ξαναασχολήθηκα, ούτε φανατική κατά της σκόνης ήμουν στο μέτρο που να μην κοπεί το μητρικό και μιας και είχα δική μου μαία για τη γέννα ήμουν ήσυχη, αλλάααα......

λίγο το ένα λίγο το άλλο γάλα γιοκ...

το ήθελα όμως τόοοοοσο πολύ ... ώστε έκανα επαναγαλακτισμό...

δεν με ένοιαξε ποτέ τι λένε ούτε οι μεν ούτε οι δε υποστηρικτές και ούτε είπα και σε κανέναν τι κάνω...

το μόνο που με επηρέασε (δηλ. με πείσμωσε ακόμη περισσότερο) ήταν μια "καλοθελήτρια" που τη 2η κιόλας μέρα της λοχείας ρώτησε τη μαμά μου πότε θα φύγει για να αναλάβει αυτή και ξέρετε πώς; να κρατάει το μωρό για να κάνω εγώ δουλειές!!!

με σκόνη ή χωρίς εγώ θέλω να χαρώ το μπεμπάκι μου κ όχι να κάνω δουλειές!!!

θηλάζουμε πλέον ολημερίς κι ολονυχτίς με 240ml συμπλήρωμα ημερησίως χωρίς τύψεις...

για το χρόνο ρώτησα γιατί τελευταία τα βράδια βγαίνει μόνος του στο 10λεπτο και κοιμάται 1-2 ώρες κι αναρωτιέμαι αν όντως χορταίνει ή από τη ζέστη τον παίρνει ο ύπνος...

φιλάκια σε όλες!!!

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ 2240γρ. και 2350γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

thokos ΠΗΤ 27/06 γέννησε 28-5-2014 φτ χ.επ. 2770gr τον Μιχαήλ Άγγελο

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 γέννησε 5-6-14

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ 50 εκ. τον Χάρη

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-6-14 κτ 3170γρ. τον Απόλλωνα

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ την Κατερίνα

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-6-14 κτ 3600γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06 γέννησε 18-6-14 φτ 3900γρ. τον Νηρέα

xaroula22 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 19-6-14 κτ 3600γρ

mommyart ΠΗΤ 29/06 γέννησε 21-6-14 προγρ. κτ 3360γρ.

medoussakiΠΗΤ 22/06 γέννησε 22-6-14 φτ 3730γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 27-6-14 κτ 3500γρ. 52εκ. τον Σταύρο

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...