Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ενένα πάντως χθες πχ που άντλησα 110 ml (!!! Ρεκόρ!!!!) έφαγε τα 80! Και γενικά και από το συμπλήρωμα τρώει 70-90 ml πολύ σπάνια πιο πάνω. Και αυτό το μήνα από 4200 φτάσαμε τα 5300!!! Και τρώει κάθε 2ωρο τη μέρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, κ κάθε τρίωρο τη νύχτα(με θηλασμο). Μ συμπλήρωμα μπορεί να χτυπήσει κ 5ωρο αλλά συνήθως 4ωρο.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κορίτσια θηλαζω αλλιώς....στην αρχη έδινα κι εγω γαλατακι με το ρολόι...μετα όμως μίλησα με μια σύμβουλο γαλουχιας κ άλλαξα τακτική...αφορμή ο άντρας μου που μου είπε οτι αν εγω πεινουσα κμουεδιναν φαΐ μονο για δέκα λεπτα κ αλλα δέκα...αλλα εγω συνέχιζα να πειναω θα είχα τρελο εκνευρισμό...κ έτσι εξηγηθηκε κ η συμπεριφορά του μπεμπη μου..στο δια ταύτα....θηλαζω οοοοση ωρα θέλει όποτε θέλει....ενα στηθος...κ αλλάζω στηθος μετα απο τρεις ωρες...στις τρεις ωρες όσες φορές κ να φάει τρώει απο το ίδιο...έτσι τρώει κ το λιπαρό όλο...παίρνει ολες τις ουσίες δηλαδη κ αδειάζει καλα κ το στηθος...αυτο προτείνει η πατσουρου κ δουλεύει....δοκιμάστε το...έτσι κατεβαίνει κ το γαλα κ δεν υπάρχει περίπτωση υπέρ παραγωγής...

Ντοριτακι ο φραγμενος πόρος φαινεται απο κάτι μικρά πετρωματακια κ απο κάτι άσπρες κουκιδες πολυ μικρές πανω στη θηλη...που σημαινει πηγμενο γαλα...μου εχει τύχει δυο φορές...αιτία η κούραση κ το βάρος του μπεμπη οταν κοιμάται πανω μου....μου το έφτιαξε ο μπεμπης κ τις δυο φορές αμέσως πάντως!σ ευχαριστω για τις συμβουλές περί θηλαστρου...θα δω τι θα κανω απο βδομάδα...

Ρανια μου!!κ εγω χαίρομαι καθε φορα που σε διαβάζω!!κ εγω μετα κιλά με το περπάτημα είδα διαφορα...αλλιώς είχαν κατσικωθει...τώρα ανεβαίνω ανηφορες επι τούτου χαχαχα μην ξεχνάς οτι εγω ήμουν κ κλινήρης κ είχαν ατροφησει τα ποδαρακια μου...το χρειάζομαι το περπάτημα δίπλα δηλαδη!

αααα απο κιλακια εμείς είμαστε 6800 ...μπουλουκακια...κ θα ονομαστουμε Μιχαήλ ΄Αγγελος...γιατι είναι ταμενος στον Αρχαγγελο Μιχαηλ που μας βοήθησε τόσο πολυ!!!

Ήθελα κι αλλα να γράψω αλλα τα ξέχασα...

Αλοβεσακι...Μουντάκι...Καρδουλίνα...Μάρντο μου..Χελωνιτσα (όλα καλα εύχομαι να πάνε με το μικράκι σου)...Πυτζαμούλα...Ντοριτακι...Ρανια μου...Μπεμπουλάκι...κ οποια άλλη ξεχνω τώρα...σας φιλω πολυ πολυ γλυκα!!!!

bhgdp3.png

Εγω εχω θεμα με τον θηλασμο, θηλαζει συνεχεια. Επισης δεν ξερω γιατι ενω σταματαει να θηλαζει και φαινεται οτι χορταινει αντι να κοιμαται ζηταει παλι στηθος! Γαλα εχω πολυ! Τι να κανω? Δεν μπορω να τον βαλω σε καποιο προγραμμα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγω εχω θεμα με τον θηλασμο, θηλαζει συνεχεια. Επισης δεν ξερω γιατι ενω σταματαει να θηλαζει και φαινεται οτι χορταινει αντι να κοιμαται ζηταει παλι στηθος! Γαλα εχω πολυ! Τι να κανω? Δεν μπορω να τον βαλω σε καποιο προγραμμα.

δεν υπάρχει προγραμμα στον θηλασμο Ρανια μου!!θα έρθει η μέρα που δεν θα θέλει συνέχεια...συνήθως οταν διπλασιαζουν το βάρος γέννησης...οσο θα βάζει κιλακια τόσο πιο γρήγορα θα μένει κ χωρις στηθος...ουτε εγω το πίστευα αλλα τώρα συμβαίνει...κ εγω ολη μέρα θηλαζα....σε εχει ανάγκη το μουτράκι σου...ειναι κ συναισθηματικό το θέμα....κυρίως...υπομονη...πλησιαζεις στη μέρα αυτη...

bhgdp3.png

δεν υπάρχει προγραμμα στον θηλασμο Ρανια μου!!θα έρθει η μέρα που δεν θα θέλει συνέχεια...συνήθως οταν διπλασιαζουν το βάρος γέννησης...οσο θα βάζει κιλακια τόσο πιο γρήγορα θα μένει κ χωρις στηθος...ουτε εγω το πίστευα αλλα τώρα συμβαίνει...κ εγω ολη μέρα θηλαζα....σε εχει ανάγκη το μουτράκι σου...ειναι κ συναισθηματικό το θέμα....κυρίως...υπομονη...πλησιαζεις στη μέρα αυτη...

Βασικά αυτο φοβαμαι, επειδη τον βλεπω οτι εχει το στηθος σαν αποκουμπι, ποναει θελει στηθος, εχει τις κακες του θελει στηθος, βαριεται θελει στηθος, και φοβαμαι οτι για αυτο εχουμε και αυτες τις καταραμενες παλινδρομησει (αλλα δεν σας κρυβω οτι δεν θελω να του στερησω το στηθος), οτι θα ειμαστε συνεχεια ετσι. Και δεν σας κκρυβω οτι ετσι ουτε καφε δεν πινω με την ησυχια μου. Βγηκαμε σημερα για εναν καφε και ειχα τον κυριο στο στηθος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι εχουμε μπει σε μια σειρά είναι λίγες οι φορές που πλέον χητά συνέχεια στήθος ή νωρίτερα από το 2ωρο... Και γω πλέον θηλάζω από το ένα στήθος τη φορά χωρίς να χρονομετράω γιατί έτσι αποφάσισε η μπέμπα!!! Το αφήνει μόνη της συνήθως στο 15-20 λεπτο και μετά ή κοιμάται ή χαζεύει... Πάντως όδο "τρυφερό" και αν ακούγεται αυτό το κέθε μισή ώρα στο στήθος είναι αφόρητα ψυχοφθόρο τουλάχιστον ήταν για μένα... Και αυτό ήταν και η αιτία που ήθελα να αποθηλάσω. Δεν με είχε προετοιμάσει κανείς ότι θα ήταν έτσι, μόνο η παιδίατρος αλλά δεν της έδωσα τη δέουσα σημασία όταν το είπε!!!!! Και ειλικρινά, προσωπικά μιλώντας πάντα, υπερέβαλα των δυνατοτήτων μου στο θέμα αυτό μόνο και μόνο γιατί ξέρω πόσο καλό είναι για την υγεία της. Ούτε πιο δεμένη ένιωσα μέσω του θηλασμού με το παιδί μου ούτε πιο τρυφερά συναισθήματα μου γεννήθηκαν!!!! Δεν χρειάζαι το θηλασμό για όλα αυτά τα είχα μόλις αντίκρυσα τα τεράστια μάτια της!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλα ρανια.θα κανουμε πολλαααα χρονια να πιουμε καφε με την ησυχια μας!!!! Σημερα ειναι ο θηλασμος, αυριο τα δοντια, μεθαυριο θα τρεχουν περα δωθε σαν παλαβα κοκ...

Εγω θηλαζω με ωρα (10+10 εκτος αν δεν κατσει τοσο) αλλα την ξαναβαζω οποτε ζητησει...που .πορει να σε μιση ωρα, μπορει σε μιαμιση,μπορει σε δυο... τη νυχτα πιο αραια...αφου τα πρωτα 5 λεπτα πινουν το 80-90% πιστευω προλαβαινουν να πιουν κ το λιπαρο...

twt6p2.png

αααα απο κιλακια εμείς είμαστε 6800 ...μπουλουκακια...κ θα ονομαστουμε Μιχαήλ ΄Αγγελος...γιατι είναι ταμενος στον Αρχαγγελο Μιχαηλ που μας βοήθησε τόσο πολυ!!!

Το ονομα ειναι τελειο. Βρε θωκακι μου μην με παρεξηγησεις, φταιει και η κουραση και δεν θυμαμαι. θηλαζεις αποκλειστικά ή δινεις και συμπληρωμα? Σου κοιμοταν καθολου αναμεσα στα γευματα πριν συμπληρωσει το διπλασιο βαρος γεννησης?

Συμβουλους θηλασμου που βρισκουμαι? Δινουν βοηθεια τηλεφωνικά ή ερχονται σπιτι?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμείς πάλι εχουμε μπει σε μια σειρά είναι λίγες οι φορές που πλέον χητά συνέχεια στήθος ή νωρίτερα από το 2ωρο... Και γω πλέον θηλάζω από το ένα στήθος τη φορά χωρίς να χρονομετράω γιατί έτσι αποφάσισε η μπέμπα!!! Το αφήνει μόνη της συνήθως στο 15-20 λεπτο και μετά ή κοιμάται ή χαζεύει... Πάντως όδο "τρυφερό" και αν ακούγεται αυτό το κέθε μισή ώρα στο στήθος είναι αφόρητα ψυχοφθόρο τουλάχιστον ήταν για μένα... Και αυτό ήταν και η αιτία που ήθελα να αποθηλάσω. Δεν με είχε προετοιμάσει κανείς ότι θα ήταν έτσι, μόνο η παιδίατρος αλλά δεν της έδωσα τη δέουσα σημασία όταν το είπε!!!!! Και ειλικρινά, προσωπικά μιλώντας πάντα, υπερέβαλα των δυνατοτήτων μου στο θέμα αυτό μόνο και μόνο γιατί ξέρω πόσο καλό είναι για την υγεία της. Ούτε πιο δεμένη ένιωσα μέσω του θηλασμού με το παιδί μου ούτε πιο τρυφερά συναισθήματα μου γεννήθηκαν!!!! Δεν χρειάζαι το θηλασμό για όλα αυτά τα είχα μόλις αντίκρυσα τα τεράστια μάτια της!!!!!!

Με κινδυνο να κραχτω αγριως θεωρω πλεον οτι ο." Φανατισμος" των οπαδων του θηλασμου ειναι ενας ακομη λογος που τοσες λιγες γυναικες θηλαζουν στη χωρα μας. Θα πρεπει να λαμβανεται υποψην η ψυχολογια κ οι αντοχες της λεχωνας κ να γινεται προσπαθεια να βοηθηθει με κατανοηση .... το να θεωρειται "λιποτακτης" επειδη δεν αντεχει 18 ωρες το 24ωρο να θηλαζει με τις -πιθανον- πληγωμενες της θηλες δε βοηθαει...

Τουλαχιστον ας ενθαρρυνεται να κανει ο,τι μπορει...οταν περασει ο πρωτος δυσκολος καιρος ολα γινονται πιο ευκολα...

twt6p2.png

Καλα ρανια.θα κανουμε πολλαααα χρονια να πιουμε καφε με την ησυχια μας!!!! Σημερα ειναι ο θηλασμος, αυριο τα δοντια, μεθαυριο θα τρεχουν περα δωθε σαν παλαβα κοκ...

Εγω θηλαζω με ωρα (10+10 εκτος αν δεν κατσει τοσο) αλλα την ξαναβαζω οποτε ζητησει...που .πορει να σε μιση ωρα, μπορει σε μιαμιση,μπορει σε δυο... τη νυχτα πιο αραια...αφου τα πρωτα 5 λεπτα πινουν το 80-90% πιστευω προλαβαινουν να πιουν κ το λιπαρο...

Βρε ο δικος μου αφηνει το στηθος μετα απο 10-20 λεπτά, χαζευει και ξαφνικα΄ειναι λες και συνειδητοποιει οτι το στηθος δεν ειναι στο στομα του και τρελαινεται και το ψαχνει!!!!!

Εχει αρχισει και ανοιγει τα χερια και με κοιταει και κλαιει.... ασε που εχουμε αρχισει τις κραυγουλες και μεσα στις κραυγουλες, εεστω και τυχαια ακουω την λεξη μαμα!!!! και οχι μονο εγω... και ο αντρας μου, για να μην με περασετε για τρελη.... και τρεχω εγω με τα βυζια εξω να θηλασω το πεινασμενο μου παιδι που μπορει να εχει φαει πριν 2 ολοκληρα λεπτα!!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα δεν μου το ειχε πει ουτε η παιδιατρος, για την ακριβεια η παιδιατρος μου ελεγε οτι θα τον ταιζω καθε 2-3 ωρες! και ενδιαμεσα θα τον απασχολω μετραγουδακια, βολτα κτλ, δηλαδη ενω σπαραζει το παιδι και θα θελει βυζι εγω θα του τραγουδαω και το παιδι θα κρατηθει ετσι 2 ωρες! χαχαχαχα! τι να πω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Με κινδυνο να κραχτω αγριως θεωρω πλεον οτι ο." Φανατισμος" των οπαδων του θηλασμου ειναι ενας ακομη λογος που τοσες λιγες γυναικες θηλαζουν στη χωρα μας. Θα πρεπει να λαμβανεται υποψην η ψυχολογια κ οι αντοχες της λεχωνας κ να γινεται προσπαθεια να βοηθηθει με κατανοηση .... το να θεωρειται "λιποτακτης" επειδη δεν αντεχει 18 ωρες το 24ωρο να θηλαζει με τις -πιθανον- πληγωμενες της θηλες δε βοηθαει...

Τουλαχιστον ας ενθαρρυνεται να κανει ο,τι μπορει...οταν περασει ο πρωτος δυσκολος καιρος ολα γινονται πιο ευκολα...

Λοιπον επειδη παρακολουθησα πριν λιγες μερες τα σεμιναρια θηλασμου της πατσουρου, πραγματικα ο τροπος της αυτο λεει. Καντε οτι μπορειτε και οσο μπορειτε. Οσο πιο χαλαρα το παρετε τοσο καλυτερα θα ειναι! Εμεις για καποιο λογο ξεκινησαμε πολυ φανατισμενες ρε γαμωτο! δεν εχει και φατσουλα με μουτζα διπλα να με φασκελωνα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Λοιπον επειδη παρακολουθησα πριν λιγες μερες τα σεμιναρια θηλασμου της πατσουρου, πραγματικα ο τροπος της αυτο λεει. Καντε οτι μπορειτε και οσο μπορειτε. Οσο πιο χαλαρα το παρετε τοσο καλυτερα θα ειναι! Εμεις για καποιο λογο ξεκινησαμε πολυ φανατισμενες ρε γαμωτο! δεν εχει και φατσουλα με μουτζα διπλα να με φασκελωνα!

Εγω ξεκινησα τοσο φανατισμενη γιατι διαβαζα πολλα κ στο parents κ στις ομαδεσ θηλασμου στο fb..το.χα αγχος μην τυχον κ του δωσουν συμπληρωμα χωρις να χρειαζεται , η χαμομηλι η μην δωσουμε πιπιλα!! Τοση στεναχωρια γιατι εδωσα ξενο!! Τι χαζη που ημουν!!! Ας υπηρχε καποιος να μου πει οτι δε χαθηκε το παιχνιδι κ σιγα σιγα θα στρωσουν τα πραγματα!! Μονο ο παιδιατρος μου το λεγε- που δεν τον πιστευα κ 100%, αφου ως παιδιατρος ειναι ντε φακτο ενοχος!!- κ η μανα μου, που δεν την πιστευα γιατι θεωρουσα πως το λεγς για να με παρηγορησει...

twt6p2.png

Έτσι είναι alovesa... Οι μη θηλάζουσες θεωρούνται από ορισμένες θηλάζουσες μαύρα πρόβατα, λιπόψυχες, αναίσθητες μέχρι κ αδιάφορες για το παιδί του (ω ναι το άκουσα κ αυτό....) για να μη μιλήσω για το φανατισμό που επικρατεί στις μαίες των κλινικών... Κανείς δεν αμφισβητεί το πόσο σημαντικό πράγμα είναι ο θηλασμός για το μωρό δεν είναι όμως το μόνο... Ο γυναικολόγος μου μου είχε πει την πιο σοφή κουβέντα: να θυμάσαι ότι το μωρό σου θέλει κατ αρχήν τη μαμά του και όχι μόνο το γάλα της μαμάς του!!! Η δε παιδίατρος μου είπε: θηλάζουμε όσο νιώθουμε εμείς καλά... Από το να χω μια τρελαμένη μαμά προτιμώ 3-4 γεύματα συμπλήρωμα!!!! Όντως ξεκινήσαμε φανατισμένες γιατί έτσι το πλασάρουν!!!! Μέχρι να μπεις στο χορό δεν ξέρεις τι εστί... Και γω πιστεύω ότι όλη η άσχημη ψυχολογία που βίωσα το πρώτο 20ήμερο οφείλεται στις τύψεις κ τς ενοχές που ένιωθα για το ότι ήθελα να σταματήσω να θηλάζω... Τώρα πλέον μπορώ και το διαχειρίζομαι...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγω ξεκινησα τοσο φανατισμενη γιατι διαβαζα πολλα κ στο parents κ στις ομαδεσ θηλασμου στο fb..το.χα αγχος μην τυχον κ του δωσουν συμπληρωμα χωρις να χρειαζεται , η χαμομηλι η μην δωσουμε πιπιλα!! Τοση στεναχωρια γιατι εδωσα ξενο!! Τι χαζη που ημουν!!! Ας υπηρχε καποιος να μου πει οτι δε χαθηκε το παιχνιδι κ σιγα σιγα θα στρωσουν τα πραγματα!! Μονο ο παιδιατρος μου το λεγε- που δεν τον πιστευα κ 100%, αφου ως παιδιατρος ειναι ντε φακτο ενοχος!!- κ η μανα μου, που δεν την πιστευα γιατι θεωρουσα πως το λεγς για να με παρηγορησει...

Ναι λες και που πήραν συμπλήρωμα δεν καταπφεραν να θηλάσουν ή δε μεγάλωσαν..., μη τρελαθούμε τελείως...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...