Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

βρε βρε τα κοριτσια μας. Που ησασταν και μας εχετε λειψει??? Θωκάκι μου παντα χαιρομαι που ακουω νέα σου!

Τελικά μαλλον αλμα περάσαμε γιατι σημερα μετά απο 2 ολοκληρα βράδια κοιμομαστε επι μια ολοκληρη ώρα χωρις στήθος!

Εμας ο κακομοιρουλης γελάει μονο το πρωινά που δεν πονάει τοσο απο τους κολικους. Σημερα το πρωι τον κρατουσε ο πατερας του και μου λεει, κοιτα τον πως σε κοιταει. Μολις γυριζω και τον κοιταζω μου σκαει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα! Κοντεψα να κατουρηθω.

Εγω με τα κιλα ειμαι στασιμη. Εχασα οκτω στο μαιευτηριο και απο τοτε εχω μεινει και ενα σκαμπανεβασμα ενος κιλου το οποιο παει και ερχεται. Βλεπεται δεν βγαινουμε και πολυ εξω. Τωρα και με τις ζεστες που να παμε. Εχθες το θερμομετρο στο μπαλκονι μας εδειχνε 44 βαθμους στις 5 το απογευμα και μενουμε αρκετα εκτος Αθηνων!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαιρετώ το παρεάκι μου!!

Κορίτσια βαστατεεεεε....κούραση....αλλα δεν μπορείτε να πείτε...είναι ανείπωτη η ευτυχία οταν χαμογελούν...ε;;

Εμείς ποτε έτσι ποτε γιουβετσι....ο βραδινος ύπνος εχει φτιάξει τελείως...λιώνει άσχημα...αλλα...επειδη το έπαιρνε σερί κ στεγνωνε απο υγρα μου έβγαζε το πρωι ενα πορτοκαλι σημαδακι στα ουρα του...αλατα...κ έτσι τον ξυπνάω εγω μια φορα για ενυδατωση....τα πρωινά...άλλοτε τέρμα νευρικος κ άλλοτε πουλακι....πάντως βλέπω αλλαγή οσο περνάει ο καιρος....οπότε μην απογοητεύεστε....περνάμε κι εμείς ενιοτε κάτι πολυ μίνι κολικους κ σας σκέφτηκα...σας κατάλαβα....πολυ άσχημο πράγμα....

Κατα τα αλλα...εμφανίζονται κάτι φραγμενοι πόροι στο στηθος αραιά κ που κ μου σπάνε τα νεύρα....για όνομα δηλαδη μετα απο ολοήμερους θηλασμους...αλλα μάλλον φταίει που μερικές φορές μας παίρνει ο ύπνος με τον μπεμπη κ κοιμάται πανω μου...μιλάμε για 7 κιλα σχεδόν πια...κ μου τα λιώνει...ξέρω δεν κανω καλα αλλα .... ειναι ωραία η αγκαλίτσα του κ μυρίζει τοοοοοοσο μωρουδιλα χαχαχαχα

Πείτε μου κάτι...θέλω να πάρω Θήλαστρο γιατι θα χρειαστει να λειψω κάποιες φορές...να πάρω χειροκινητο ή ηλεκτρικό;αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για ηλεκτρικό για τρεις μήνες αφου μετα θα μπουν κ οι στερεες τροφές κ μεχρι τότε να το χω χρησιμοποιήσει κανα δεκαριά φορές;;;;κ πως αντλώ;παράλληλα με το θηλασμο η άλλη ωρα;είμαι λίγο σκράπας!!!χεεεεεελπ

Πως κατάλαβες τους φραγμένους πόρους;

Για το θηλαστρο... Εμένα με βόλεψε το χειροκίνητο γιατι κάποια στιγμή φαίνεται ότι δεν εχει να αντλήσει άλλο, κάνω ενα διάλειμμα μερικά δευτερόλεπτα και συνεχίζω μετα... Ενώ με το ηλεκτρικό ειναι σπάσιμο να το κλείνεις και να το ανοίγεις συνέχεια... Βέβαια αν σου ταιριάξει το ηλεκτρικό γλιτωνεις την τενοντιτιδα που παθαινεις με χειροκίνητο... Κοινώς πρέπει να δοκιμασεις ποιο σου ταιριάζει καλυτερα, αν δεν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή πάρε χειροκίνητο (ειδικά αν ειναι για λίγες αντλήσεις)...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πως κατάλαβες τους φραγμένους πόρους;

Για το θηλαστρο... Εμένα με βόλεψε το χειροκίνητο γιατι κάποια στιγμή φαίνεται ότι δεν εχει να αντλήσει άλλο, κάνω ενα διάλειμμα μερικά δευτερόλεπτα και συνεχίζω μετα... Ενώ με το ηλεκτρικό ειναι σπάσιμο να το κλείνεις και να το ανοίγεις συνέχεια... Βέβαια αν σου ταιριάξει το ηλεκτρικό γλιτωνεις την τενοντιτιδα που παθαινεις με χειροκίνητο... Κοινώς πρέπει να δοκιμασεις ποιο σου ταιριάζει καλυτερα, αν δεν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή πάρε χειροκίνητο (ειδικά αν ειναι για λίγες αντλήσεις)...

Μόλις δοκίμασα το ηλεκτρικό. Δεν εχω καταλάβει πως πρεπει να ρυθμίσω τους κύκλους και την αντληση. Ντορίτα, καμια ιδέα?

Εβγαλα απο το ενα στηθος 60μλ σε περιπου 5-7 λεπτα, μετα εβγαζε σταγονα σταγονα οποτε το σταματησα. το εβαλα κατευθειαν καταψυξη.

Ειναι καλη η ποσότητα? μπορώ να βάζω στο ιδιο σακουλάκι και απο το αλλο στηθος?

Πάντως μια χαρα μου φανηκε.

Εγω νοικιασα τη συσκευη αντλησης, δεν κοστισε κατι, εδωσα εγγυηση 50 ευρω, τα οποια θα παρω πισω. Πληρωσα όμως 20 ευρω το θηλαστρο (μονής αντλησης) και αλλα 10 ευρω τα σακουλακια.

KJO7p2.png

καλησπέραα!

από χειροκίνητα λένε μόνο το medela αξίζει

από ηλεκτρικά είναι καλύτερα αυτά των 2 φάσεων...

εγώ πάλι μετά από τόοοοση χρήση νοσοκομειακού προτιμώ το χέρι!!! βγάζω 20μλ στο 5λεπτο!

Μόλις δοκίμασα το ηλεκτρικό. Δεν εχω καταλάβει πως πρεπει να ρυθμίσω τους κύκλους και την αντληση. Ντορίτα, καμια ιδέα?

Εβγαλα απο το ενα στηθος 60μλ σε περιπου 5-7 λεπτα, μετα εβγαζε σταγονα σταγονα οποτε το σταματησα. το εβαλα κατευθειαν καταψυξη.

Εγω νοικιασα τη συσκευη αντλησης, δεν κοστισε κατι, εδωσα εγγυηση 50 ευρω, τα οποια θα παρω πισω. Πληρωσα όμως 20 ευρω το θηλαστρο (μονής αντλησης) και αλλα 10 ευρω τα σακουλακια.

το 80% της ποσότητας βγαίνει στο πρώτο 5λεπτο, καλό είναι όμως η άντληση να κρατάει 10-12'

δεν ξέρω ποιο πήρες... στο medela έχει πρώτα το μασάζ (γρήγορες κινήσεις) που κρατάει 2' και μετά την άντληση την ανεβάζεις όσο πιο δυνατά αντέχεις χωρίς να σε πονάει, ίσα να νιώθεις μια μικρή ενόχληση...

Διαφημίσεις

Πολύ καλά είναι για πρώτη φορά!!! Τους κύκλους τους ρυθμίζεις ανάλογα με τη πίεση που αντέχεις και πόσο εύκολα βγαίνει το γάλα από το στήθος... 60ml δε θα σε φτάσουν για ένα γεύμα, θες περίπου 120ml ιδίως αφού το θες για Σεπτέμβρη... εμένα πίνει 110 τώρα... Εννοείται οτι μπορείς να βάζεις γάλα και από τα 2 στήθη σε ένα σακουλάκι... επίσης για να μη χαλάς πολλά σακουλάκια επειδή έβγαλες μόνο χ ποσότητα τη φορά, έχε υπόψιν σου οτι στο ψυγείο κρατάει 2 μέρες και μετά μπορείς αφού συγκεντρώσεις την ποσότητα που σε ενδιαφέρει να το βάλεις μετά σε σακουλάκι και στην κατάψυξη, όπου διατηρείται έως 6 μήνες!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πολύ καλά είναι για πρώτη φορά!!! Τους κύκλους τους ρυθμίζεις ανάλογα με τη πίεση που αντέχεις και πόσο εύκολα βγαίνει το γάλα από το στήθος... 60ml δε θα σε φτάσουν για ένα γεύμα, θες περίπου 120ml ιδίως αφού το θες για Σεπτέμβρη... εμένα πίνει 110 τώρα... Εννοείται οτι μπορείς να βάζεις γάλα και από τα 2 στήθη σε ένα σακουλάκι... επίσης για να μη χαλάς πολλά σακουλάκια επειδή έβγαλες μόνο χ ποσότητα τη φορά, έχε υπόψιν σου οτι στο ψυγείο κρατάει 2 μέρες και μετά μπορείς αφού συγκεντρώσεις την ποσότητα που σε ενδιαφέρει να το βάλεις μετά σε σακουλάκι και στην κατάψυξη, όπου διατηρείται έως 6 μήνες!

εισαι σιγουρη οτι πινει τοσο πολυ? η μαια μου εκανε κατι υπολογισμους και μου ειπε οτι το σεπτεμβρη θα πινει γυρω στα 65μλ ανα γευμα. μηπως οσο μεγαλωνουν πινουν λιγοτερο?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

και κατι ακομη, οταν τον θηλαζεις του δινεις και απο τα 2 στηθη? εγω ενα στηθος ανα γευμα εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που ζηταει παραπανω

KJO7p2.png

εισαι σιγουρη οτι πινει τοσο πολυ? η μαια μου εκανε κατι υπολογισμους και μου ειπε οτι το σεπτεμβρη θα πινει γυρω στα 65μλ ανα γευμα. μηπως οσο μεγαλωνουν πινουν λιγοτερο?

πόσο συχνά θηλάζει;

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ 2240γρ. και 2350γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

thokos ΠΗΤ 27/06 γέννησε 28-5-2014 φτ χ.επ. 2770gr

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 γέννησε 5-6-14

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ 50 εκ. τον Χάρη

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-6-14 κτ 3170γρ. τον Απόλλωνα

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ την Κατερίνα

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-6-14 κτ 3600γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06 γέννησε 18-6-14 φτ 3900γρ. 55 εκ. το Νηρέα

xaroula22 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 19-6-14 κτ 3600γρ

mommyart ΠΗΤ 29/06 γέννησε 21-6-14 προγρ. κτ 3360γρ.

medoussakiΠΗΤ 22/06 γέννησε 22-6-14 φτ 3730γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 27-6-14 κτ 3500γρ. 52εκ. τον Σταύρο

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...