Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ευχαριστουμε mardo. :)

Δεν ξερω αν ολες οι φορες που εχω κατα νου εντασσονται σ αυτη την κατηγορια....

Μερικες φορες κλαιει σπαρακτικα, δριχνει να πειναει αλλα δεν πιανει στηθος η αν πιασει το αφηνει αμεσως, σπρωχνει πισω το κεφαλι, τεντωνει τα ποδια, κανει το κορμι της τοξο δλδ κ μελανιαζει απ το κλαμα η απ το ζορι!!! Δεν ξερω ποσο πρεπει να περιμενω σ αυτες τις περιπτωσεις...προσπαθω να της μιλαω με χαμηλη ηρεμη φωνη, μην κλαις, εδω ειναι η μανουλα, φαε να μεγαλωσεις κτλ...αλλα τις περισσοτερες φορες δεν καταφερνω κ πολλα....

μπράβο βρε κορίτσια που μειώσατε το συμπλήρωμα, κι εγώ αναρωτιόμουν αφού έχετε γάλα γιατί ταλαιπωρείστε ακόμα

κοίτα, αυτό που λέω είναι παιχνίδι, οπότε το σπαρακτικό κλάμα δεν ταιριάζει... εμένα π.χ. πιάνει - αφήνει, κουνάει το κεφάλι δεξιά αριστερά κ δείχνει νευριασμένος, βγάζει κραυγούλες ή γκρινιάζει, τραβάει τη θηλή τη γυρίζει από δω κι από κει κ με πονάει

άλλες φορές που πεινάει πολύ κ δεν έχει κουράγιο να ρουφήξει αλλά το θέλει έτοιμο μοιάζει με αυτά που λες... του δίνω πρώτα λίγο συμπλήρωμα 30 ή 60 κ μετά θηλάζει κανονικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ 2240γρ. και 2350γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

thokos ΠΗΤ 27/06 γέννησε 28-5-2014 φτ χ.επ. 2770gr

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 γέννησε 5-6-14

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ 50 εκ. τον Χάρη

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-6-14 κτ 3170γρ. τον Απόλλωνα

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ την Κατερίνα

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-6-14 κτ 3600γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06 γέννησε 18-6-14 φτ 3900γρ.

xaroula22 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 19-6-14 κτ 3600γρ

mommyart ΠΗΤ 29/06 γέννησε 21-6-14 προγρ. κτ 3360γρ.

medoussakiΠΗΤ 22/06 γέννησε 22-6-14 φτ 3730γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 27-6-14 κτ 3500γρ. 52εκ. τον Σταύρο

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 γέννησε 5-6-14

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ 50 εκ. τον Χάρη

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-6-14 κτ 3170γρ. τον Απόλλωνα

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ την Κατερίνα

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-6-14 κτ 3600γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06 γέννησε 18-6-14 φτ 3900γρ.

xaroula22 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 19-6-14 κτ 3600γρ

mommyart ΠΗΤ 29/06 γέννησε 21-6-14 προγρ. κτ 3360γρ.

medoussakiΠΗΤ 22/06 γέννησε 22-6-14 φτ 3730γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 27-6-14 κτ 3500γρ. 52εκ. τον Σταύρο;;;

thokos ΠΗΤ 27/06 γέννησε 36η εβδομάδα

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

Tέλειο!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια μπράβο που μειώσατε το συμπλήρωμα.... Και μεις περίπου στα 2-3 γεύματα έχουμε παραμείνει δε θέλω να το αυξήσω πριν τον 3ο και παλι λέω άντε μωρέ ας θηλάσει λίγο ακόμη αφού θέλει.... Γενικά δεν έχω κατασταλάξει τι θα κάνω. (Το ξέρω είμαι βλήμα...). Η αλήθεια είναι ότι τώρα που πέρασαν τα δύσκολα με το θηλαςμό δεν είμαι τόσο απόλυτη στο να το κόψω.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαστε πολυ χαλια σημερα κοριτσια. Εχει κατι σαν ανασφαλεια, τονπαιρνει ο υπνος και με το που συνειδητοποιει οτι σηκωνομαι απο διπλα του ξυπναει και κλαιει. Τι θα κανω?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειμαστε πολυ χαλια σημερα κοριτσια. Εχει κατι σαν ανασφαλεια, τονπαιρνει ο υπνος και με το που συνειδητοποιει οτι σηκωνομαι απο διπλα του ξυπναει και κλαιει. Τι θα κανω?

Μάλλον περνάει αλμα το νινακι σου κ ολες αυτές οι αλλαγές που συμβαίνουν μεσα του το κανουν να φοβάται κ θέλει μονο τη μανούλα του διπλα του για να ανακουφιστεί...πολυ κουραστικό για εμάς...αλλα σκέψου οτι το παιδάκι σου μεγαλωνει κ παίρνε δύναμη!!

bhgdp3.png

υπομονή και πολλά χαδάκια!!ευκαιρία να ξαπλώσεις μαζί του κ να ξεκουραστείς!!

lZDVp3.png

Χαιρετώ το παρεάκι μου!!

Κορίτσια βαστατεεεεε....κούραση....αλλα δεν μπορείτε να πείτε...είναι ανείπωτη η ευτυχία οταν χαμογελούν...ε;;

Εμείς ποτε έτσι ποτε γιουβετσι....ο βραδινος ύπνος εχει φτιάξει τελείως...λιώνει άσχημα...αλλα...επειδη το έπαιρνε σερί κ στεγνωνε απο υγρα μου έβγαζε το πρωι ενα πορτοκαλι σημαδακι στα ουρα του...αλατα...κ έτσι τον ξυπνάω εγω μια φορα για ενυδατωση....τα πρωινά...άλλοτε τέρμα νευρικος κ άλλοτε πουλακι....πάντως βλέπω αλλαγή οσο περνάει ο καιρος....οπότε μην απογοητεύεστε....περνάμε κι εμείς ενιοτε κάτι πολυ μίνι κολικους κ σας σκέφτηκα...σας κατάλαβα....πολυ άσχημο πράγμα....

Κατα τα αλλα...εμφανίζονται κάτι φραγμενοι πόροι στο στηθος αραιά κ που κ μου σπάνε τα νεύρα....για όνομα δηλαδη μετα απο ολοήμερους θηλασμους...αλλα μάλλον φταίει που μερικές φορές μας παίρνει ο ύπνος με τον μπεμπη κ κοιμάται πανω μου...μιλάμε για 7 κιλα σχεδόν πια...κ μου τα λιώνει...ξέρω δεν κανω καλα αλλα .... ειναι ωραία η αγκαλίτσα του κ μυρίζει τοοοοοοσο μωρουδιλα χαχαχαχα

Πείτε μου κάτι...θέλω να πάρω Θήλαστρο γιατι θα χρειαστει να λειψω κάποιες φορές...να πάρω χειροκινητο ή ηλεκτρικό;αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για ηλεκτρικό για τρεις μήνες αφου μετα θα μπουν κ οι στερεες τροφές κ μεχρι τότε να το χω χρησιμοποιήσει κανα δεκαριά φορές;;;;κ πως αντλώ;παράλληλα με το θηλασμο η άλλη ωρα;είμαι λίγο σκράπας!!!χεεεεεελπ

bhgdp3.png

υπομονή και πολλά χαδάκια!!ευκαιρία να ξαπλώσεις μαζί του κ να ξεκουραστείς!!

Διδυμομανουυυυυυλαααααααααα!!!!

Τι κάνεις ρε καρδουλιτσα;;;;μις γιου πολυ!!!!ολα καλα με τα ταλιμπανακια σου;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Και μεις δύσκολα σήμερα.... Δεν έχει κοιμηθεί όλη μέρα... Πονάει... Και δεν τρώει μ όλας ούτε στήθος κ συμπλήρωμα με τα ζόρια.... Τώρα λίγο στο μάρσιππο είναι πιο ήρεμη!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Χαιρετώ το παρεάκι μου!!

Κορίτσια βαστατεεεεε....κούραση....αλλα δεν μπορείτε να πείτε...είναι ανείπωτη η ευτυχία οταν χαμογελούν...ε;;

Εμείς ποτε έτσι ποτε γιουβετσι....ο βραδινος ύπνος εχει φτιάξει τελείως...λιώνει άσχημα...αλλα...επειδη το έπαιρνε σερί κ στεγνωνε απο υγρα μου έβγαζε το πρωι ενα πορτοκαλι σημαδακι στα ουρα του...αλατα...κ έτσι τον ξυπνάω εγω μια φορα για ενυδατωση....τα πρωινά...άλλοτε τέρμα ναυτικός κ άλλοτε πουλακι....πάντως βλέπω αλλαγή οσο περνάει ο καιρος....οπότε μην απογοητεύεστε....περνάμε κι εμείς ενιοτε κάτι πολυ μίνι κολικους κ σας σκέφτηκα...σας κατάλαβα....πολυ άσχημο πράγμα....

Κατα τα αλλα...εμφανίζονται κάτι φραγμενοι πόροι στο στηθος αραιά κ που κ μου σπάνε τα νεύρα....για όνομα δηλαδη μετα απο ολοήμερους θηλασμους...αλλα μάλλον φταίει που μερικές φορές μας παίρνει ο ύπνος με τον μπεμπη κ κοιμάται πανω μου...μιλάμε για 7 κιλα σχεδόν πια...κ μου τα λιώνει...ξέρω δεν κανω καλα αλλα .... ειναι ωραία η αγκαλίτσα του κ μυρίζει τοοοοοοσο μωρουδιλα χαχαχαχα

Πείτε μου κάτι...θέλω να πάρω Θήλαστρο γιατι θα χρειαστει να λειψω κάποιες φορές...να πάρω χειροκινητο ή ηλεκτρικό;αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για ηλεκτρικό για τρεις μήνες αφου μετα θα μπουν κ οι στερεες τροφές κ μεχρι τότε να το χω χρησιμοποιήσει κανα δεκαριά φορές;;;;κ πως αντλώ;παράλληλα με το θηλασμο η άλλη ωρα;είμαι λίγο σκράπας!!!χεεεεεελπ

καλώς την!! αχ αυτές οι αγκαλιές!!! κρατάς μυστικό???κι εμείς το κάνουμε συχνά χιχιχιχ μέχρι κ πριν λίγες μέρες κοιμόντουσαν μαζί μας στο κρεβάτι,τώρα στο κρεβατάκι τους που είναι εννοείται κολλημένο στο δικό μας χαχχαχαχ

λοιπόν θήλαστρο οπωσδήποτε ηλεκτρικό!!! θα βγάζεις λογικά άλλη ώρα εκτός αν θηλάζεις απ'το ένα στήθος κάθε φορά οπότε μπορείς παράλληλα ν'αντλείς απ'το άλλο..εμένα έτσι μου είχαν πει ασχέτως αν τελικά δεν θηλάσαμε κ πίναμε μόνο μπιμπερό...πάντως εγώ έβγαζα 150-200μλ την φορά..τα λεφτά για να το νοικιάσεις είναι ίδια με το να το αγοράσεις νομίζω...εγώ που είχα ρωτήσει δεν άξιζε το ενοίκιο...

lZDVp3.png

Διδυμομανουυυυυυλαααααααααα!!!!

Τι κάνεις ρε καρδουλιτσα;;;;μις γιου πολυ!!!!ολα καλα με τα ταλιμπανακια σου;

καλά είμαι φιλενάδα!!!! πολύ κούραση μιλάμε αλλά μεγαλώνουμε κ τρελαίνουμε την μαμά!!! λέμε λογάκια,χορευούμε με παιδικά τραγουδάκια,γελάμε ναζιάρικα και θέλουμε να μας κρατάνε συνέχεια απ'τις μασχάλες κ να περπατάμε :shock::shock::shock: επίσης ξύνουε πολύ τα ούλα μας κ είμαστε κ πολύ σαλιάριδες χαχχαα κοινώς βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε!!!

εσύ πως τα πας???το μπουμπούκι σου??

lZDVp3.png

καλά είμαι φιλενάδα!!!! πολύ κούραση μιλάμε αλλά μεγαλώνουμε κ τρελαίνουμε την μαμά!!! λέμε λογάκια,χορευούμε με παιδικά τραγουδάκια,γελάμε ναζιάρικα και θέλουμε να μας κρατάνε συνέχεια απ'τις μασχάλες κ να περπατάμε :shock::shock::shock: επίσης ξύνουε πολύ τα ούλα μας κ είμαστε κ πολύ σαλιάριδες χαχχαα κοινώς βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε!!!

εσύ πως τα πας???το μπουμπούκι σου??

ρε.....πρεπει να έχετε πολλη αφασία εσείς!!!!κ πολλη κούραση σίγουρα!α ρε καρδουλιτσα να σου ζήσουν κ να είσαι γερή να τα καμαρώνεις!!!

κ εμείς...παρόλο που γεννηθήκαμε λίγο μοκρουτσικοι τωωωωωρα εχουμε μεγαλώσει τόσο πολυ που συγκινούμαι!!!κ ο δικός μου βιάζεται...εχει σαλια μπόλικα,λέει λογακια οοοοολη μέρα,γελάει κακαριστα ( αυτο το κάνει απο νεογεννητο) κ χαμογελάει στη μαμά κ τον μπαμπά μονο....χαχαχα τώρα τελευταια χαμογελάει κ μετα τα κακά του χεχε!γενικως τρέχω πολυ αλλα απολαμβανω!!

Με τα κιλα πως πάτε κορίτσια;χάνετε τπτ;εγω βλέπω διαφορα απο τότε που άρχισα περπάτημα με το καροτσι...πέσανε κάτι διωρα κ κάτι κάναμε....

bhgdp3.png

ρε.....πρεπει να έχετε πολλη αφασία εσείς!!!!κ πολλη κούραση σίγουρα!α ρε καρδουλιτσα να σου ζήσουν κ να είσαι γερή να τα καμαρώνεις!!!

κ εμείς...παρόλο που γεννηθήκαμε λίγο μοκρουτσικοι τωωωωωρα εχουμε μεγαλώσει τόσο πολυ που συγκινούμαι!!!κ ο δικός μου βιάζεται...εχει σαλια μπόλικα,λέει λογακια οοοοολη μέρα,γελάει κακαριστα ( αυτο το κάνει απο νεογεννητο) κ χαμογελάει στη μαμά κ τον μπαμπά μονο....χαχαχα τώρα τελευταια χαμογελάει κ μετα τα κακά του χεχε!γενικως τρέχω πολυ αλλα απολαμβανω!!

Με τα κιλα πως πάτε κορίτσια;χάνετε τπτ;εγω βλέπω διαφορα απο τότε που άρχισα περπάτημα με το καροτσι...πέσανε κάτι διωρα κ κάτι κάναμε....

ΕτΣι οπως τα λες κοριτΣακι μου! Κ κουραΣη κι αφαΣια κι απ΄ολα χαχαχα αλλα μαλλον κ εΣεις δν πατε πιΣω!

Εγω ειχα βαλει Συνολο14 κιλα, τα 12 τα ειχα χαΣει Στην κλινικη κ 1εβδομαδα μετα εχαΣα κ τα αλλα 2! Τωρα μενει να Σψιξω την κοιλιτΣα που εχει μεινει κ μου την δινει αλλα ευτυχως δν ειναι πολυ!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...