Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια σας εχει τυχει να δυσανασχετει οσο τρωει στο στηθος; πειναει κ γαλα εχει, το παταω ελαφρα κ βγαινει ανετα, λετε να ναι πολυ κ να πνιγεται;

εγω αυτο ακριβως αυτο το προβλημα εχω. Οταν εχει νευρα οπως σημερα δεν το ανεχεται οποτε οταν η κατασταση φτασει στο απροχωρητο του δινω μπουκαλι..

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εγω αυτο ακριβως αυτο το προβλημα εχω. Οταν εχει νευρα οπως σημερα δεν το ανεχεται οποτε οταν η κατασταση φτασει στο απροχωρητο του δινω μπουκαλι..

Μια απ τα ιδια!!!

twt6p2.png

Ρε κοριτσια σας εχει τυχει να δυσανασχετει οσο τρωει στο στηθος; πειναει κ γαλα εχει, το παταω ελαφρα κ βγαινει ανετα, λετε να ναι πολυ κ να πνιγεται;

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :D

αλοβεσάκι και Ράνια προσοχή! όταν μπαινοβγαίνει και τραβάει τη θηλή, νευριάζει αλλά δε λέει να αφήσει το στήθος, δε σημαίνει ότι δεν έχει γάλα ή δε θέλει άλλο!!! κι εγώ έτσι νόμιζα κι έδινα αμέσως μπουκάλι αλλά η σύμβ. θηλ μου εξήγησε ότι είναι ένα παιχνίδι με τη θηλή που κάνουν όλα τα θηλαστικά (όντως το έχω προσέξει στα κατσικάκια στο χωριό της θείας μου)... αυτό βοηθά στο αντανακλαστικό έκθλιψης του γάλακτος και όντως όποτε κάνω υπομονή και τον αφήνω να παίξει μετά κάθεται και τρώει και πνίγεται κιόλας!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :D

αλοβεσάκι και Ράνια προσοχή! όταν μπαινοβγαίνει και τραβάει τη θηλή, νευριάζει αλλά δε λέει να αφήσει το στήθος, δε σημαίνει ότι δεν έχει γάλα ή δε θέλει άλλο!!! κι εγώ έτσι νόμιζα κι έδινα αμέσως μπουκάλι αλλά η σύμβ. θηλ μου εξήγησε ότι είναι ένα παιχνίδι με τη θηλή που κάνουν όλα τα θηλαστικά (όντως το έχω προσέξει στα κατσικάκια στο χωριό της θείας μου)... αυτό βοηθά στο αντανακλαστικό έκθλιψης του γάλακτος και όντως όποτε κάνω υπομονή και τον αφήνω να παίξει μετά κάθεται και τρώει και πνίγεται κιόλας!

Mαλλον εχεις δικιο Mardo μου, το δοκιμασα τωρα, Βεβαια θηλαζαμε επι 1,5 ωρα με πολλά νευρα το πρώτο μισάωρο αλλά τελικά κοιμηθηκε χωρις μπουκάλι.

Για διαβάστε το παρακάτω, αναφέρεται σε μια μαμα και ποσο δυσκολευτηκε με τον θηλασμο και λεει και για τα κακα οτι ανα ειναι πρασινα μπορει να ειναι αλλεργια στο γαλα που πινει η μαμα.

http://mamalydia.wordpress.com/2008/04/16/the_first_2_months_breastfeeding/

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε mardo. :)

Δεν ξερω αν ολες οι φορες που εχω κατα νου εντασσονται σ αυτη την κατηγορια....

Μερικες φορες κλαιει σπαρακτικα, δριχνει να πειναει αλλα δεν πιανει στηθος η αν πιασει το αφηνει αμεσως, σπρωχνει πισω το κεφαλι, τεντωνει τα ποδια, κανει το κορμι της τοξο δλδ κ μελανιαζει απ το κλαμα η απ το ζορι!!! Δεν ξερω ποσο πρεπει να περιμενω σ αυτες τις περιπτωσεις...προσπαθω να της μιλαω με χαμηλη ηρεμη φωνη, μην κλαις, εδω ειναι η μανουλα, φαε να μεγαλωσεις κτλ...αλλα τις περισσοτερες φορες δεν καταφερνω κ πολλα....

twt6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!! Πολύ γεμάτη μέρα σήμερα!!!! Το πρωί πήγαμε για καφέ το μεσημέρι για μπάνιο και το απόγευμα σούπερ μάρκετ!! Η μικρή ακολούθησε στα 2 πρώτα... Κυρία!!! Πολύ λίγη γκρινίτσα, στη θάλασσα δε την είχα με το παμπερς σε μια ξαπλώστρα στη σκια και την είχε καταβρεί!!!! Θηλάσαμε στη θάλασσα στς 17:00, κοιμήθηκε στο αμάξι στην επιστροφή και ξύπνησε ξανά στς 21:00. Ε εκεί λέω ωραία νύχτα θα περάσουμε με τόσο ύπνο.... Έκατσε ξύπνια ως τς 12 κ τώρα κοιμάται στο μάρσιππο!!!! Ευτυχία!!!!!! Γιατί να μην είναι κάθε μέρα έτσι;;;;;;;;;;;;;

Ο άντρας μου λέει μάλλον κουράστηκε από τη βόλτα!!!! Άμα είναι έτσι θα τη βγάζω κάθε μέρα κάνα 8ωρο να στρώνει χαρακτήρα!!!! Είχε τελικά δίκιο η γιατρός που μου λέει συνεχώς: βόλτα βόλτα βόλτα!!!

Επίσης κάναμε κακά 3 ολόκληρες φορές!!!! Όχι πολλά και πρασινωπά αλλά προφανώς είναι μέχρι να ρυθμιστεί το έντερό της. Αν επιμείνει το χρώμα θα πάρω τη γιατρό!!!

Rania το γιοκαρίνο σου έχει πάθει έρωτα με τη μαμά του τρελο ε;;;;;! Εγώ δν τα χω αυτά ευτυχώς!!!! Ο άντρας μου λέει ότι όπως ησυχάζει σε μένα δν ησυχάζει αλλού αλλά εγώ δν το πιστεύω!!! Έτσι κάνει και στη μάνα μ!!!!

Και μένα πνίγεται στο στήθος κάποιες φορές. Να ξέρετε ότι όταν πνίγονται πρέπει να τα βάζετε μπρούμητα στα πόδια σας με το κεφάλι γυρισμένο στο πλάι κ να τα χτυπάτε ελαφριά στην πλάτη, όχι όρθια. Το γράφει το έντυπο από το υπουργείο υγείας που συνόδευε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού!!! Και επειδή έχω δοκιμ΄σει και τα 2 όντως στα γόνατα είναι πιο αποτελεσματικό!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ax, μπραβο μουντακι!!

Οσο για αγκαλια...εγω κοριτσια εχω την εντυπωση οτι ησυχαζει καλυτερα στην πεθερα κ τον αντρα μου...με βαριεται; νιωθει ρην κουραση κ την νευρικοτητα μου, μιας κ την εχψ αποκλειστικα υπ ευθυνη μου;

twt6p2.png

Ξεχασα να σας πω κοριτσια οτι τρεφομαστε πλεον σχεδον αποκλειστικα με μητρικο... μπιμπερο.αν πεινασουμε.στη βολτα η στη γιαγια η αν απο τα πολλα νευρα δε τρωει!!

Συνολο κατω απο 100 ml. το 24ωρο!!

Φτυστε μας!!!

twt6p2.png

καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια! πως τα πάτε?? εμείς μεγαλώνουμε κι είμαστε με τις μέρες μας!! πότε κοιμόμαστε σχεδόν όλη μέρα,πότε καθόλου κ έχουμε γκρίνια!! πότε ξυπνάμε 2-3 φορές τα βράδια κ σπάνια μόνο 1!!!

για τα κακά που λέτε εμένα ο παιδίατρος μου είπε πως κίτρινα-πράσινα είναι φυσιολογικά...

όσες τα πήγατε στη θάλασσα πως αντιδράσανε βρε κορίτσια?? είναι ήσυχα γενικά εκεί?? θέλω να τους πάμε μιας κ έχουμε κ το οκ του γιατρού κ για βουτιά αλλά 1ον σκέφτομαι τι θα γίνει αν αρχίσουν να κλαίνε κ δεν ησυχάζουν κ 2ον τον σωρό τα πράγματα που θα πρέπει να κουβαλήσουμε!!

παίρνετε μαζί σας καρότσι ή ριλάξ?? ή όχι??

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Alovesa μπράβο σας!!!! Φτου φτου!!!! Και γω νομίζω ότι στη μαμά μου ηρεμεί καλύτερα.... Ε δεν πειράζει τι να κάνουμε...

Myheart εμείς δεν τη βάζουμε μέσα εννοείται και γιατί είναι πολύ μικρή αλόμη και γιατί η θάλασσα χθες πχ δν ήταν πολύ καθαρή. Μόνο το καρότσι κουβαλάμε και την τσάντα με τα πράγματά της. Στην ξαπλώστρα αμα θέλω να τη βάλω να χαζέψει στρώνω ένα μικρό στρωματάκι που έχει η τσάντα αλλαξιέρα μας και μια πάνα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα!!!!!! Alovesa μπράβο σας!!!! Φτου φτου!!!! Και γω νομίζω ότι στη μαμά μου ηρεμεί καλύτερα.... Ε δεν πειράζει τι να κάνουμε...

Myheart εμείς δεν τη βάζουμε μέσα εννοείται και γιατί είναι πολύ μικρή αλόμη και γιατί η θάλασσα χθες πχ δν ήταν πολύ καθαρή. Μόνο το καρότσι κουβαλάμε και την τσάντα με τα πράγματά της. Στην ξαπλώστρα αμα θέλω να τη βάλω να χαζέψει στρώνω ένα μικρό στρωματάκι που έχει η τσάντα αλλαξιέρα μας και μια πάνα!

α μάλιστα!! εμάς μας είπε οκ αρκεί να είναι καθαρή η θάλασσα,όχι πολύ κρύα κ μετά να τους ξεπλύνουμε!!!

lZDVp3.png

Kαλημέρα κοριτσια μου.

Κι εμεις σε γενικές γραμμες θηλάζουμε σχεδον αποκλειστικά αν κρινω οτι του εδωσα και ηπιε μπουκάλι μετά απο 12,5 ωρες και ηπιες 50ml το οποίο φυσικά και το ξερασε μετά απο μισή ωρα! Τωρα κοιμομαστε! μακάρι να τα καταφέρουμε αλοβεσάκι μου, τωρα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα μιας και τα παιδια εχουν μαθει το στηθος!

Το βραδυ ειχαμε πολυ μουρμουρα και δεν κοιμοταν μεχρι που του αλλαξα δωμάτιο και κοιμηθήκαμε αγκαλια στον καναπε στο air condition! Koιμοταν μεχρι τις 10,30 και τωρα ξανακοιμάται.

Μοοdaki μου οπως τα λες, τρελο κολλημα με την μαμα του, ουτε για κατουρημα δεν θελει να πηγαινω! χαχαχαχαχα!

Εγω ακομα δεν σκεφτομαι για μπανιο, μου φαινεται πολυ ταλαιπωρία μιας και ο δικος μου ειναι γκρινιαρουλης. Βεβαια εχθες πηγαμε για καφε και κοιμοταν ολη την ωρα ο κακομοιρης!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια κ μένα θα γκρινιάξει και στη βόλτα και στη θάλασσα.. Και γω φοβόμουν κ έλεγα μήπως να μν πάμε;; Όμως σκέφτηκα κατ αρχην ότι τωρα που ναι καλοκαίρι είναι ευκαιρία για βόλτες λογω καιρού, το χειμώνα με τις βροχές δε θα ναι κ πολύ εύκολο! Επίσης ότι αν ξαναρχίσω τη δουλειά δε θα χω κάθε μέρα την ευκαιρία για βόλτες μαζί της οπότε το εκμεταλλεύομαι τώρα που μπορώ. Και τέλος ότι θέλω να μοιράζομαι όλες τις στιγμές μας μαζί της και να τη χαίρομαι!!!! Άμα έχει μαζί της τη μαμά κ το μπαμπά δεν παθαίνει τιποτα!!!!

Όσο για το πως αντιμετωπίζουμε τη γκρίνια ειδικά στη θάλασσα αγκαλίτσα και πέρα δώθε στη σκιά!!!! Χαζεύει τόσα πράγματα εκεί που τα ξεχνάει όλα!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δοκίμασε να τη βάλεις να ρευτεί... Εγώ τυχαία το ανακάλυψα αυτό... νευρίαζε και έκλαιγε και λέω πάει δεν έχω γάλα, αλλά τον πήρα λίγο αγκαλιά να ηρεμήσει και έτσι όπως του χάιδευα την πλάτη ρεύτηκε! Οπότε έκτοτε ξέρω το κόλπο... απλά μπορεί να είναι βαρυστομαχιασμένη από προηγούμενο γεύμα και αφού πιεί το αραιό γάλα που έχει το στήθος αρχικά, μόλις έρθει το λιπαρό αισθάνεται δυσφορία... Εμένα τσεκαρισμένο, μου το κάνει αυτό κυρίως αργά το απόγευμα (που σημαίνει οτι έχει φάει ήδη αρκετά γεύματα) και ακριβώς στο 5λεπτο θηλασμού (δηλαδή τη θεωρία αυτή περί αραιού και λιπαρού γάλακτος την έβγαλα εμπειρικά, αλλά νομίζω στέκει)...

Ξεχασα να σας πω κοριτσια οτι τρεφομαστε πλεον σχεδον αποκλειστικα με μητρικο... μπιμπερο.αν πεινασουμε.στη βολτα η στη γιαγια η αν απο τα πολλα νευρα δε τρωει!!

Συνολο κατω απο 100 ml. το 24ωρο!!

Φτυστε μας!!!

Συγχαρητήρια και σε σένα και στη Ράνια! Έτσι κορίτσια μου, υπομονή και επιμονή θέλει!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...