Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Και μένα πλέον μένει πολλές ώρες ξύπνια.... Το αστείο είναι ότι τη νανουρίζουμε, κάνει ότι κοιμάται κ μόλις την ακουμπήσουνε κάτω ξυπνάει στο 5 λεπτο... Σήμερα βέβαια κοιμάται σα τούβλο από τη χτεσινή ταλαιπωρία... Ο αντρας μου π έμεινε ξύπνιος ως τς 5 μ είπε ότι η δόλια πεταγόταν μέσα στν ύπνο της από τα σφιξίματα κ τον πόνο.,.

Η γιατρός είπε 20 μέρες υπομονή....( πού να τη βρω άμα σπαράζει;;;;; Οέο!!) πήραμε το novolac it που είναι ειδικά για τη δυσκοιλιότητα κ ο Θεός βοηθός. Τέλος όταν φτάνουμε λέει στο αμήν βόλτες με το αυτοκίνητο.... Μας βλέπω μεταμεσονύκτια να γυρναμε γύρω γύρω την Αθήνα σα τς παλαβούς!!! Κ έχει κ ζέστη κ δν μπορούμε να πάμε κ βόλτες με τα πόδια ρε γμτ...

Τι θα γινει δηλαδη στις 20 μερες? Να ξέρω τι θα περιμένω δηλαδη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι θα γινει δηλαδη στις 20 μερες? Να ξέρω τι θα περιμένω δηλαδη!

Θα κοντεύουμε να κλείσουμε τν 3ο μήνα που υποτίθεται ότι αρχίζουν κ ελαττώνονται... Είπε επίσης ότι μπορεί να είναι 2-3 μέρες ήσυχη κ να κάνει ένα οξύ κολικό μια μέρα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αυτό έλεγα κι εγώ... εγώ θηλάζω αποκλειστικά και με το θήλαστρο έβγαζα ζήτημα 10ml, τώρα τελευταία με άντληση κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα (τουλάχιστον 4 διαφορετικές αντλήσεις δηλαδή) γύρω στα 100ml... το θήλαστρο δε βγάζει σε καμία περίπτωση την ποσότητα γάλακτος που βγάζει το παιδί... γι' αυτό πολλές μανούλες απογοητεύονται και λένε δεν έχω γάλα...

ντορίτα θα επιχειρήσω κι εγω αντληση αυριο γιατι το χρειαζομαι για μία μέρα το σεπτεμβρη που θα κανω μαγνητικη και θα πρεπει να πετάξω το γάλα. πώς το αποθηκεύεις? εννοώ αν βγάλω μόνο 10μλ στο σακουλάκι, το βάζω κατευθειαν κατάψυξη ή ψυγειο και συμπληρώνω απο την επομενη αντληση μεχρι να γεμισει το σακουλάκι?

KJO7p2.png

Και μένα πλέον μένει πολλές ώρες ξύπνια.... Το αστείο είναι ότι τη νανουρίζουμε, κάνει ότι κοιμάται κ μόλις την ακουμπήσουνε κάτω ξυπνάει στο 5 λεπτο... Σήμερα βέβαια κοιμάται σα τούβλο από τη χτεσινή ταλαιπωρία... Ο αντρας μου π έμεινε ξύπνιος ως τς 5 μ είπε ότι η δόλια πεταγόταν μέσα στν ύπνο της από τα σφιξίματα κ τον πόνο.,.

Η γιατρός είπε 20 μέρες υπομονή....( πού να τη βρω άμα σπαράζει;;;;; Οέο!!) πήραμε το novolac it που είναι ειδικά για τη δυσκοιλιότητα κ ο Θεός βοηθός. Τέλος όταν φτάνουμε λέει στο αμήν βόλτες με το αυτοκίνητο.... Μας βλέπω μεταμεσονύκτια να γυρναμε γύρω γύρω την Αθήνα σα τς παλαβούς!!! Κ έχει κ ζέστη κ δν μπορούμε να πάμε κ βόλτες με τα πόδια ρε γμτ...

συμπάσχουμε, υπομονη κορίτσια

KJO7p2.png

ντορίτα θα επιχειρήσω κι εγω αντληση αυριο γιατι το χρειαζομαι για μία μέρα το σεπτεμβρη που θα κανω μαγνητικη και θα πρεπει να πετάξω το γάλα. πώς το αποθηκεύεις? εννοώ αν βγάλω μόνο 10μλ στο σακουλάκι, το βάζω κατευθειαν κατάψυξη ή ψυγειο και συμπληρώνω απο την επομενη αντληση μεχρι να γεμισει το σακουλάκι?

Κατ αρχην αν το θες για Σεπτέμβρη συντηρείται μόνο στην κατάψηξη. Στη συντήρηση πρέπει ν καταναλωθεί σε διάστημα 2-3 ημερών. Θα αποθηκεύεις κάθε άντληση σε ξεχωριστό σακουλάκι με ημερομηνία κ ώρα. Την προηγούμενη μέρα από αυτήν που θα θες να το χρησιμοποιήσεις το βάζεις στη συντήρηση να ξεπαγώσει. Μπορείς να αναμείξεις 3-4 αντλήσεις μαζί αφου ξεπαγώσει κ θέλεις να το δώσεις.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Κατ αρχην αν το θες για Σεπτέμβρη συντηρείται μόνο στην κατάψηξη. Στη συντήρηση πρέπει ν καταναλωθεί σε διάστημα 2-3 ημερών. Θα αποθηκεύεις κάθε άντληση σε ξεχωριστό σακουλάκι με ημερομηνία κ ώρα. Την προηγούμενη μέρα από αυτήν που θα θες να το χρησιμοποιήσεις το βάζεις στη συντήρηση να ξεπαγώσει. Μπορείς να αναμείξεις 3-4 αντλήσεις μαζί αφου ξεπαγώσει κ θέλεις να το δώσεις.

ωραια, ευχαριστω πολυ!

KJO7p2.png

Καλημέρα κοριτσια μου Νυστάζωωωωωωωωωωωωω

Καλημέραααααα!!!! Τι σου κανε πάλι το μαϊμούδι σου;;;;;;;

Α ρε Ράνια θυμάσαι που στην κοιλιά δεν κουνιότανε κ σε άγχωνε;;;;; Ε στα φύλαγε για τώρα!!!

Εμείς ήμασταν πολύ καλά χτες, πολύ λίγη γκρίνια!!!! Κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ κ το πρωί κάναμε κ κακά!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέραααααα!!!! Τι σου κανε πάλι το μαϊμούδι σου;;;;;;;

Α ρε Ράνια θυμάσαι που στην κοιλιά δεν κουνιότανε κ σε άγχωνε;;;;; Ε στα φύλαγε για τώρα!!!

Εμείς ήμασταν πολύ καλά χτες, πολύ λίγη γκρίνια!!!! Κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ κ το πρωί κάναμε κ κακά!!!!!!!!!

Λες να μην το θυμαμαι.... Βασικά δεν φταίει ο μικρος μου, εγώ φταιω για χθες. Ηρθε ο αδερφος μου και ηθελε να τον δει και πηγα η χαζη και τον ξυπνησα!!!! Εγκλημα! Βασικα δεν τον ξυπνησα, του τον εδωσα αγκαλια κοιμισμενο και αυτος ανοιξε τα ματια καποια στιγμή και δεν ειδε εμενα και επαθε πανικο! Μεχρι πριν μια ωρα δεν ηρεμουσε! και που τον πηρε ο υπνος τον ακουγα και ψιλοεκλαιγε! ΜΟυ κανει και εντονες αναγωγες σημερα

Δεν το ξανακανω!

Ειδες τι μεγάλη χαρά ειναι να κανουν κακα τους? Κι εμεις εχουμε αρχισει και κανουμε καθε 3 μερες! Εν τω μεταξυ ισχυει αυτο που λεει ο αντρας μου, τωρα χαιρομαστε.... α το μωρο εκανε πορδη, αααα εκανε κακα , πωπω τι γλυκο, και μολις μεγαλωσει θα τα λεμε γαιδουρια! χαχχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειδες τι μεγάλη χαρά ειναι να κανουν κακα τους? Κι εμεις εχουμε αρχισει και κανουμε καθε 3 μερες! Εν τω μεταξυ ισχυει αυτο που λεει ο αντρας μου, τωρα χαιρομαστε.... α το μωρο εκανε πορδη, αααα εκανε κακα , πωπω τι γλυκο, και μολις μεγαλωσει θα τα λεμε γαιδουρια! χαχχαχαχαχα!

ναι αλλα τωρα τα κακακια τους και οι πορδιτσες τους μυριζουν λουλουδια!

εγω τον επιβραβευω στα κακα μιας και δυσκολευεται πολλες φορες και ενας φιλος του αντρα μου λεει θα το κανω χαζο το παιδι

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια και ναζιάρικα μπεμπάκια!

μιας κ μιλάτε για κακά, κι εμείς κάθε 2 μέρες κάνουμε, αλλά προχθές ήταν κιτρινοπράσινα, δηλ έβαφαν κίτρινα αλλά είχαν μια λαχανί χροιά, να ανησυχήσω; ξέρει καμία κάτι; σας έτυχε;

σήμερα περιμένουμε ακόμα...

επίσης να ρωτήσω όσες θηλάζετε, σας τυχαίνει να πνίγονται στο στήθος από τις γουλιές; τι κάνουμε τότε; εγώ τρομοκρατούμαι κάθε φορά που το παθαίνει! με μπουκάλι δε μου το είχε πάθει ποτέ.

μιας κ μιλάτε για κακά, κι εμείς κάθε 2 μέρες κάνουμε, αλλά προχθές ήταν κιτρινοπράσινα, δηλ έβαφαν κίτρινα αλλά είχαν μια λαχανί χροιά, να ανησυχήσω; ξέρει καμία κάτι; σας έτυχε;

επίσης να ρωτήσω όσες θηλάζετε, σας τυχαίνει να πνίγονται στο στήθος από τις γουλιές; τι κάνουμε τότε; εγώ τρομοκρατούμαι κάθε φορά που το παθαίνει! με μπουκάλι δε μου το είχε πάθει ποτέ.

πολλες φορες μου εχει κανει πρασινα κακα. δεν ανησυχεις αν δεν επιδεινώνεται μου ειπε η παιδιατρος. επιδεινωση θα πει γινονται ολο και πιο σκουρα και στο τελος βλεπεις και αιμα.

παρατηρησα οταν πονουσε πολυ ειχε και πρασινα κακα συνηθως

KJO7p2.png

Με κάλυψε η moody!

Τα κακά έτσι είναι καμιά φορά, παίζει ρόλο και τι έχεις φάει εσύ ίσως... βέβαια το έχω ακούσει αυτό και από κοπέλα που δε θηλάζει οτι μπορεί να αλλάζουν χρώμα μέρα με τη μέρα...

Μου έχει τύχει να πνιγεί αρκετές φορές κυρίως όταν τρώει λαίμαργα ή τρέχει πολύ γρήγορα το γάλα από το στήθος...απλά το σηκώνω γρήγορα και το χτυπάω λίγο στην πλάτη σαν να θέλω να ρευτεί....

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ναι αλλα τωρα τα κακακια τους και οι πορδιτσες τους μυριζουν λουλουδια!

εγω τον επιβραβευω στα κακα μιας και δυσκολευεται πολλες φορες και ενας φιλος του αντρα μου λεει θα το κανω χαζο το παιδι

Κι εγώ το ιδιο κάνω, δεν πειράζει θα υπάρχουν 2 χαζα παιδια στην ελλαδα! χαχαχαχα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμενα μου το παθαινει και στο στηθος και με το μπουκάλι. Στο μπουκαλι γιατί ειναι λαιμαργος και στο στηθος γιατι τελικα εχω πολυ γαλα και τιναζεται και μαλλον τον πνιγει!

Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι αν τα κακα ειναι καφε ή πρασινα τοτε μιλάμε για διάρροια. Μηπως σου έχει κρυώσει? Αν και επειδη λες κιτρινα με λαχανι χροιά μπορει να ειναι και κατι που εχεις φάει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...